PDA

View Full Version : Футбол

Сторінки : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

Jasse James
22-02-2019, 17:00
Я зараз намагаюсь так само ногу вивернути... як він це зробив?

bets
25-02-2019, 18:33
Футболи вже кілька років стабільно роблять якісні відео, але це космоссссс

https://www.youtube.com/watch?v=eXVEybRbHIU

concord2000
25-02-2019, 22:16
хорошее видио,вот только аналитика " Великий Футбол" редкое дерьмо, 1час 44 минуты последнее затянутое нудная програма с дебилом Леоненко ,и Митревели ничем не оживил програму,такое ощущение что им нечем занять эфир. Со следующего сезона Англию не будут показывать говорят,с единым пулом не понятню,Суркис прямо сказал что не отдаст свои права Ахметову.Нет Англии,УПЛ и что там останется," Про Футбол " на порядок выше и честно сказать порой обьективней.
Я кстати глянул на футболах кто же спонсоры,так их почти нет ,только Фаворит и ещё чуть чуть.Ахметов сам всё это оплачивает

Tuvas
25-02-2019, 23:53
Никто не написал про Зинченко. Отыграл финал против Челси. Закрыл полностью свой фланг, сделал куча отборов и перехватов. Один из лучших игроков матча при том, что профильный вингер, а Пеп ставит его в защиту. Заметно прибавил.

Malco
27-02-2019, 15:08
Никто не написал про Зинченко. Отыграл финал против Челси. Закрыл полностью свой фланг, сделал куча отборов и перехватов. Один из лучших игроков матча при том, что профильный вингер, а Пеп ставит его в защиту. Заметно прибавил.

Вінгбеком, думаю, теж нормально, головне що Пепе став йому довіряти важливі матчі, бо якщо подумати то кого б він мав витіснити з позиції лівого вінгера- Де Брюйне? навряд чи вдасться...

Tuvas
27-02-2019, 19:49
Вінгбеком, думаю, теж нормально, головне що Пепе став йому довіряти важливі матчі, бо якщо подумати то кого б він мав витіснити з позиції лівого вінгера- Де Брюйне? навряд чи вдасться...

слева у сити стерлинг и сане. их нереально вытеснить, они зверюги какие-то и только прибавляют при гвардиоле.
а так у сити такой футбол, что их защитники в основном на половине соперника проводят игру, но с другой стороны при потере получают очень опасные контры и в этом случае кроме навыков защиты надо выбирать идеально позицию и зинченго могёт. раз за разом прерывает атаки. при тотально футболе с высокой обороной игра на опережение то есть чтение игры главный фактор. гвардиола вчера очень хвалил зинченко, как игрока и как чела. даже если он уйдет летом в другой клуб, то не затеряется нигде. очень сильно прибавил во всём.

concord2000
12-03-2019, 06:54
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2cv6rwswAHI
Ветас делать будет нечего посмотри интервью Селезнёва. Ну какой же он тупой,матерится как сапожник,влюблёный в себя.Политику он любит ,праведник хренов( надо было спросить как он налоги платит со своих доходов).Совершено в ней не понимает. Закончит с футболом запросто может спиться . жена тоже впечетление противоречивое( не понял она просто постарела или так лицо ботоксом наколола).Перебивает а в конце мне её жалко стало,Ну не сахар ей с ним.В сборной ни с кем жить в номере не мог. Мне он напоминает Блохина ,в худшем варианте.

V_etas
13-03-2019, 18:56
Ну в порівнянні з Шальке ми дуже непогано з Ман Сіті зіграли.

concord2000
14-03-2019, 00:52
просто нечего добавить

Экс-полузащитник сборной Украины Максим Калиниченко прокомментировал игру форварда Ювентуса Криштиану Роналду в ответном матче 1/8 Лиги чемпионов с Атлетико (3:0), в котором португалец офрмил хет-трик.

«Роналду – это не просто космос, это какое-то запредельное явление для современного мира. Ну как он находит эту гребаную мотивацию?

И ведь это не талант в чистом виде. Это колоссальная работа. Работа над собой, над всеми человеческими слабостями.

Он уже давно великий. И вот это-то и бесит. Как он продолжает?! Зачем? Кому? Очевидно же, что не денег ради. Таких нет.

Месси – просто гений, ему намного легче. Этот – на износ», – написал Калиниченко в своем Твиттере.

Malco
18-03-2019, 18:16
Мораес стал гражданином Украины

https://s.ill.in.ua/i/news/630x373/386/386584.jpg

Нападающий Шахтера Жуниор Мораес получил украинское гражданство.

Официальный сайт Шахтера сообщает, что указ о выдачи Жуниору Мораесу украинского гражданства подписал президент Украины Петр Порошенко.

Скорее всего, Жуниор будет довызван в сборную Украины на матчи против Португалии и Люксембурга. О соответствующем решении объявит главный тренер национальной команды Андрей Шевченко на сегодняшней пресс-конференции.

Три сезона Жуниор провел в Металлурге, после чего перебрался в Динамо. Там форвард отыграл те же три года. Летом прошлого года пополнил ряды Шахтера на правах свободного агента.

Ныне Мораес является лучшим бомбардиром чемпионата Украины. На его счету 16 голов. В апреле нападающему исполнится 32 года.

football.ua (https://football.ua/ukraine/386584-moraes-stal-grazhdaninom-ukrainy.html#page1)

Malco
18-03-2019, 18:21
Чесно сказати я не прихильник натуралізації гравців, в збірній мали б грати вихованці українського футболу, бо в цьому якби і є сенс збірної, на противагу клубному футболу. А коли гравець навіть не розуміє партнерів то це взагалі абсурд якийсь.

melv
18-03-2019, 21:55
Крім того, в збірній у Мораеса, хоч він і класний форвард, не буде такої прухи. Там асистентів якісних не так багато, як в Шахтарі.

concord2000
18-03-2019, 22:21
Чесно сказати я не прихильник натуралізації гравців, в збірній мали б грати вихованці українського футболу, бо в цьому якби і є сенс збірної, на противагу клубному футболу. А коли гравець навіть не розуміє партнерів то це взагалі абсурд якийсь.

Но я тоже против натурализации,но в Украине просто катострофическая ситуация с нападающими. Ну назовите хоть одного забивного игрока. А результат нужен сейчас или пролетим мимо следующего Евро. Мораес говорит по руски но с большим акцентом,в сборной половина Шахтёра и его партнёр Марлос ,ну будем посмотреть.
Я хотел о другом. Сегодня Ворскла умудрилась сыграть вничью с Арсеналом . Не понимаю полтавчан вернее Жеваго,сука долги по зарплате.Сейчас бюджет команды может быть 5 млн.и он не платит,человек в списке Форбс.:aargh4::aargh4::aargh4: Ну сами виноваты.Но теперь будет играть Мариуполь,лично я не в восторге от этого,но мне вообще не понятна эта команда.Ну так как я старый болельщик ,то конечно понимаю что это была любовь Бойко,он умер и непонятно кто занимается сейчас. Ну разговоры про то что сливают Шахтёру это полный бред,я смотрел все игры.там просто игроки слабее на 3 головы от донецких. Но меня просто бесит этот пункт динамо-шахтёровский что не играют арендованые игроки,его нужно срочно отменить,а то нашли себе дополнительный доход скупили всю талантливую молодёжь 2 клуба п потом раздают в аренду!!!!!. Это сразу ослабление команды.Ну понятно обкатывают игроков украинцев для Шахтёра. Но в начале сезона когда был Севидов команда была неплохая,а сейчас посредственные игроки,Боярчук вечно перспективный,сука в 20 лет уже нужно быть игроком,в 30 уже на пенсию уходят, А прикинь если они выйдут еврокубки,в мариуполе играть не дадут это точно,опять начнуться гастроли по городам,Да и футбол они прказывают отстойный. Лучше бы была Ворскала ,может стадион улучшили бы ещё в Полтаве.
Нужно срочно вводить страховочный взнос перед началом сезона,да может исчезнут пару команд. потом устаканется ,но сейчас это худшее время в украинском футболе

Malco
19-03-2019, 21:54
Читав що як тільки у Жеваго почались проблеми в бізнесі він перестав фінансувати клуб. Але при цьому Ворскла потрапила до групи Ліги Європи і т.ч. мала отримати 6 млн. євро від УЄФА. Як при цьому можна не виплачувати заробітну платню гравцям я не знаю. Тут або гроші ще не надійшли, або в клубі просто є якийсь "дуже вумний" менеджер.

concord2000
20-03-2019, 00:47
Читав що як тільки у Жеваго почались проблеми в бізнесі він перестав фінансувати клуб. Але при цьому Ворскла потрапила до групи Ліги Європи і т.ч. мала отримати 6 млн. євро від УЄФА. Як при цьому можна не виплачувати заробітну платню гравцям я не знаю. Тут або гроші ще не надійшли, або в клубі просто є якийсь "дуже вумний" менеджер.

Да я тоже это читал,им сначала сказали выйдете в группу Лиги Европы ,там обещают бонус за выход . Сразу расчитаемся за прошлый год. Потом буде играть в Лиге тоже какие то выплаты,а долги уже пишут за 8 месяцев.Куда деньги уходят не понятно. У Жеваго проблемы во всех бизнесах я знаю в КРАЗе чуть ли не банкротство,какой то богатый тип ,но я смотрю конченый. Я помню только нормально закончили существование без долгов кажется ФК ЛЬВОВ, и когда Тарута был в Металурге ,как только армянин взялся за клуб так и началось и не только в Металурге но и в Краснодаре.
Это вся проблема в правилах от ФФУ,просто назрело требование про страховые взносы перед сезоном и ужесточение сертификации. Уже 5 год войны и конца края не видно,нужно определятся со стадионами а то так не будет болельщиков никогда

V_etas
20-03-2019, 07:01
Да я тоже это читал,им сначала сказали выйдете в группу Лиги Европы ,там обещают бонус за выход . Сразу расчитаемся за прошлый год. Потом буде играть в Лиге тоже какие то выплаты,а долги уже пишут за 8 месяцев.Куда деньги уходят не понятно. У Жеваго проблемы во всех бизнесах я знаю в КРАЗе чуть ли не банкротство,какой то богатый тип ,но я смотрю конченый. Я помню только нормально закончили существование без долгов кажется ФК ЛЬВОВ, и когда Тарута был в Металурге ,как только армянин взялся за клуб так и началось и не только в Металурге но и в Краснодаре.
Это вся проблема в правилах от ФФУ,просто назрело требование про страховые взносы перед сезоном и ужесточение сертификации. Уже 5 год войны и конца края не видно,нужно определятся со стадионами а то так не будет болельщиков никогда

А Коломойський...теж всіх на гроші кидає

concord2000
20-03-2019, 10:00
А Коломойський...теж всіх на гроші кидає

Ну это мега кидала,просто монстр он кидает везде.Но Днепр пока существует,еще забыл написать про Металист курченко-Янукович,и ещё Зирка снялась там у владедьца проблемы с законом,не знаю отдал деньги игрокам,тренерам. Тут я бы ещё хотел сказать лошарики игроки Ворсклы,ну не платят так бастуйте,не выходите на игру ведь всё идёт к кидалову,так нет может всё устаканется. Арсенал Киев тоже всё плачевно.
Куда не кинь везде проблемы в укр футболе

Malco
20-03-2019, 14:14
Але ти ж розумієш що навіть маючи наявну сертифікацію все-одно в українських клубів постійно виникають проблеми, це при тому що і без того лише 12 клубів в УПЛ, а якщо зробити її ще біль жорсткою то і взагалі. Величезна проблема в тому що наш футбол по великому рахунку штучний і клуби існують допоки багаті дяді готові їх фінансувати, без цього клуб зникає, так як не здатен сам заробляти собі на існування, ні з продажу квитків, ні трансляцій тих грошей не заробиш. А якщо взяти такі клуби як Олімпік, Арсенал, які не мають ні вболівальників, ні історії, то вони взагалі тримаються суто на фінансуванні власника, для якого це іграшка і якщо вона йому набридне то і клуб може назавжди зникнути, як донецький Металург.

concord2000
20-03-2019, 14:42
Але ти ж розумієш що навіть маючи наявну сертифікацію все-одно в українських клубів постійно виникають проблеми, це при тому що і без того лише 12 клубів в УПЛ, а якщо зробити її ще біль жорсткою то і взагалі. Величезна проблема в тому що наш футбол по великому рахунку штучний і клуби існують допоки багаті дяді готові їх фінансувати, без цього клуб зникає, так як не здатен сам заробляти собі на існування, ні з продажу квитків, ні трансляцій тих грошей не заробиш. А якщо взяти такі клуби як Олімпік, Арсенал, які не мають ні вболівальників, ні історії, то вони взагалі тримаються суто на фінансуванні власника, для якого це іграшка і якщо вона йому набридне то і клуб може назавжди зникнути, як донецький Металург.

Я всё это прекрасно понимаю,но в Украине 16 областей ну думаю по 1 на область есть милионеру. МЛС это франшиса и сейчас что бы войти туда стоит 150 млн зелени ( я не о сумме а о принципе) и если хозяин даже обанкротиться,уж сезон то точно доиграют и зарплату выплатят футболистам. У нас другая организация турнира. но если всех заставить заплатить от 1-3 млн страховочный взнос ,то этого хватит на эмерженси случай. Сейчас с 1 лиги могут зайти 4 относительно финансово стабильных команд .Днепр,Металист,Волынь,Ингу лец и ещё есть Оболонь,и Колос ( я там читал очень не бедные владельцы) . Даже если Черноморец обанкротиться,в Одессе по любому образуется команда. Олимпик вроде расматривает вариант переезда в Белую Церковь.А Арсенал Киев это таже Говерла ,позор футбольный. Ну 12 команда в высшую лигу уж точно наберётся.Сделать 1 лигу,а 2 отменить а дальше аматоры. Это как вариант. Просто нужно что то делать,об этом и Цыганюк,Денисов,палкин все говорят постоянно. А этот Грим только пул обещает.Вроде как собирается продать за 15 млн $ но пока его работы не видно вообще,Павелко пусть тоже пошевелится

Malco
21-03-2019, 17:14
Олімпік міг би вже давно грати наприклад в Сумах або Черкасах, але як я розумію власнику не цікаво кататись кожну гру на матчі. Біла Церква можливо і варіант, там здається менше 100 км відстань. Але все-одно якби вони заявили що переїдуть туди на постійній основі або злились з місцевим клубом, то вболівальників було би більше.
Взагалі такі клуби як Олімпік та Арсенал в своїх рідних містах практично не мають підтримки і, чесно кажучи, не бачу жодної можливості для них її здобути, бо там існують сильніші клуби.

bets
21-03-2019, 20:12
Та про що мова, якщо в 4-мільйонному Києві на рідне "Динамо" приходить в середньому 9 тис.

Malco
22-03-2019, 19:27
Та про що мова, якщо в 4-мільйонному Києві на рідне "Динамо" приходить в середньому 9 тис.

На Динамо по 9, на умовну Ворсклу по 3, а на Арсенали з Олімпіком взагалі по 300 чоловік, з яких половина це друзі і родичі гравців

Tuvas
22-03-2019, 23:21
1108746166483734529

Voron
22-03-2019, 23:39
Ничья на выезде с Португалией, в принципе, неплохой результат. А по тому, как складывалась игра - так тем более. Нормальный такой автобус поставили)

Malco
22-03-2019, 23:55
Треба сказати що давно не бачив такої якісної гри нашої збірної, мінімум браку в передачах, конструктивні дії, хоча португальці і переважали по всім показникам але ж вистояли, тому браво Шева і також браво Пятов!

concord2000
23-03-2019, 02:10
хорошая игра,наверное лучшая с Шевченко и Мораес не испортил игру,Пятов конечно лучший. Я всё жду когда же Марлос заиграет в сборной как в Шахтёре

concord2000
23-03-2019, 19:03
Футбола нет,так я смотрю в Ютубе Металист-Днепр1 .Интернет прерывается ,мучаюсь но смотрю......

fcsd
23-03-2019, 19:36
Мораес просто космос якийсь. в 31 рік так грати!. мені здається, якщо б хвилин на 10 більше випустили, він би забив!
не розумію, як він в Динамо не заграв... мабуть, тому шо Динамо..

а ось Марлос здувся вже здається((

concord2000
23-03-2019, 20:12
Мораес просто космос якийсь. в 31 рік так грати!. мені здається, якщо б хвилин на 10 більше випустили, він би забив!
не розумію, як він в Динамо не заграв... мабуть, тому шо Динамо..

а ось Марлос здувся вже здається((

Я бы так Мораеса не превозносил,он так хорош потому что в Шахтёре у него хорошие партнёры,они ему просто мяч на блюдечке выносят. Это его команда в Укр чемпионате. Он сильно то себя нигде не проявил,но сборную оживил не спорю. Посмотрим что будет с Люксембургом
ну посмотрел я Металист-Днепр. Болел я за Харьков .Ну днепряне посильнее и они однозначно выйдут в Премьер Лигу,а вот кто будет вторым там ещё непонятно,если Харьков будет так играть,при 22 000 своих болельщиках я что то не увидел большого напора.И дело не в удалении.Авнгард выиграл у Волыни играя в 9 игроков( 2 удаления) Игра скучнейшая я насал и не смог смотреть,картинка ТВ была ужас.Но вообще в 1 лиге слабый уровень футбола

bets
23-03-2019, 21:05
Та нормальный там уровень. Этот матч уж точно интересней матча типа Аександрия — Ворскла или Олимпик — Арсенал :)
СК и Металл будут в ПЛ 100%. Лично я по-хорошему завидую харьковчанам — тому, как у них произошло возрождение команды и как теперь все поддерживают её. У нас всё произошло как-то ублюдочно... Хотя сама команда играет в хороший футбол и Михайленко отличный тренер.

Jasse James
23-03-2019, 21:26
Та нормальный там уровень. Этот матч уж точно интересней матча типа Аександрия — Ворскла или Олимпик — Арсенал :)
СК и Металл будут в ПЛ 100%. Лично я по-хорошему завидую харьковчанам — тому, как у них произошло возрождение команды и как теперь все поддерживают её. У нас всё произошло как-то ублюдочно... Хотя сама команда играет в хороший футбол и Михайленко отличный тренер.

думаю все дело в отвратительном лого

bets
23-03-2019, 21:55
Всё дело в отвратительном Бене )

concord2000
23-03-2019, 22:01
Всё дело в отвратительном Бене )

кстати а как к нему в Днепре сейчас относятся с учётом аэропорта,Днепра и его банкротства

bets
23-03-2019, 22:08
Та никак. Сверхненависти какой-то нет, но и благоговения, как весной 2014-го, тоже нет, разумеется. А вообще хз, объективно всё равно оценить невозможно ))

Jasse James
25-03-2019, 23:42
Шкода Люксембург, дуже крута команда, з характером, якісними гравцями і тактикою. Наші олені не заслужили, до того ж суддя був більш прихильний до України.

Malco
25-03-2019, 23:43
Все ж перехвалив я збірну, валідольна гра з Люксембургом, а могло і не пощастити...Але мабуть в цьому і є наша найбільша головна проблема - психологія, ми недооцінюємо слабших і переоцінюємо сильних, це в якійсь мірі пояснює що найбільш вдало ми граємо з середняками.
А Люксембург показав що не треба сцяти, а вірити у свої сили і йти до мети. Врешті-решт чим вони гірші за Ісландію? Навіть населення в два рази більше і знаходяться посеред західної Європи, а не десь далеко в морі. Виглядали вони дуже пристойно, набагато краще ніж ми на фоні португальців у попередній грі

Malco
25-03-2019, 23:47
Статистика матчу: удари по воротах 13-16, удари в площину 5-4 на користь Люксембурга.

Лешик Пшешик
25-03-2019, 23:51
Португалія - Сербія 1:1 !!!

Jasse James
25-03-2019, 23:52
А за гольовими моментами, вони мабуть попереду. Чуваки хвилин за 10 роздуплились що з Україною можна грати на рівних і далі тупо нічим не поступались.

concord2000
26-03-2019, 01:26
ну да валидольная но очень интересная игра 1 и 2,весёлая группа у нас будет. Мораес себя никак не проявил ,к сожалению. Это ещё раз подтверждает что можно в укр чемпионате.То не работает на международной арене,

Лешик Пшешик
26-03-2019, 03:18
Наступна гра із сербами.. у Львові!))

Mr.Cage
26-03-2019, 11:16
Оце швидко Родрігеса натуралізовали))

concord2000
26-03-2019, 11:38
там проблемка с Мораесом наметилась,вроде как бы дней не хватает до 5 лет,а есть только 4.8 грозятся дисквалифицировать последние 2 игры. Хотя если он 2012 играет в Украине и даже год играл в Китае должно хватить. Но если адвокаты не проверили ,то Шевченко нужно гнать со всем тренерским штабом. Он ведь живёт на западе и знает как важно правильное юридическое оформление всего

Voron
26-03-2019, 13:39
Шевченко нужно гнать со всем тренерским штабом
Lol :) Ти, правда, вважаєш, що це питання тренерського штабу? :)

Для таких речей є ФФУ із штатом в кілька сотень ледарів.

AndriySH
26-03-2019, 13:49
Lol :) Ти, правда, вважаєш, що це питання тренерського штабу? :)
Для таких речей є ФФУ із штатом в кілька сотень ледарів.
Тише, тише... Я давно зарекся с донецкими говорить о футболе... Это как с ... о политике)

concord2000
26-03-2019, 20:05
Тише, тише... Я давно зарекся с донецкими говорить о футболе... Это как с ... о политике)

Наконец на 5 году ты поумнел.

Смотрите я что имею ввиду. Я люблю Шевченко,даже когда он приезжал к нам специально ездил в соседний штат смотреть на его игру.Сейчас он тренер сборной и я возлагаю на него большие надежды и в том что имея большой заграничный опыт игры в футбол и соответственно и видел много как ведёт менеджмент там.И он как тренер набирал команду и не будет нашего украинского авось.Вспомните как в молодёжной сборной выпустили игрока с желтой карточкой когда он не мог играть. Распиздяйство какого то менеджера лишило команду очков. Вопрос, но его брал главный тренер значит он собирал команду. А если виновато ФФУ ,тото значит нужно гнать в шею Павелко. Это очень большой проёб для страны.
Хотя я не пойму претензии ,у него есть паспорт украинский. А как он получил это уже внутренее дело Украины.Ведь не ФИФА выдаёт гражданство и паспорта

concord2000
26-03-2019, 21:14
Юрист: ФИФА вряд ли пересмотрит свое решение по Мораесу
Добавлено: 26.03.19 12:40
Источник: ТСН Проспорт

Украинский спортивный юрист и адвокат Юрий Юрченко прокомментировал ситуацию с натурализацией Жуниора Мораеса.

Ранее издание Mais Futebol сообщило, что представители Федерации футбола Португалии обратились в ФИФА из-за неправомерной натурализации Мораеса, мол он не прожил на территории Украины 5 лет, как того требует устав ФИФА, а прожил 4 года и 8 месяцев.

Также появилась информация, что при определении прожитых лет ФИФА возлагается на нормы местного законодательства. А согласно законам Украины, непрерывным годом считается проживание на территории страны 183 дня в году. Однако, Юрченко говорит, что в Регламенте ФИФА нет указаний о применении местного законодательства.

"ФИФА в лице Комитета по статусу футболистов сама, по сути, допустила Мораеса приняв решение о смене его Ассоциации/футбольного гражданства с Бразилии на Украину. Поэтому возможность пересмотра этого решения зависит от тех аргументов, исходя из которых ФИФА посчитала, что требование о беспрерывном проживании 5 лет - соблюдены.

В Регламенте ФИФА нет указаний о применении местного законодательства. Как правило для ФИФА в приоритете Регламенты ФИФА. Пункт d ст. 7 Регламента применения устава ФИФА - постоянно не менее 5 лет. Ничего нет о национальном законодательстве.

Вряд ли в такой ситуации ФИФА пересмотрит и отменит свое решение о смене футбольного гражданства Мораесом, но не исключаю такого, как первый прецедент в такой категории дел. Повторюсь: необходим первоисточник - решение ФИФА о смене гражданства", - отметил Юрченко.

Добавим, что если неправомерность подтвердится, сборная Украины может получить два технических поражения в матчах, в которых сыграл Жуниор: против Португалии (0:0) и Люксембурга (2:1).

concord2000
26-03-2019, 21:26
Люксембург опротестует результат матча с Украиной. Протест будет подан в течение дня
Причина все та же - участие в игре Жуниора Мораеса

Вслед за португальской стороной, тему с неправомерностью использования Украиной Жуниора Мораес подхватил Люксембург (поражение от Украины 1:2).

Ресурс RTL приводит слова президента Федерации футбола Люксембурга Поль Филиппа: "Протест будет оформлен и представлен в течение вторника".

Люксембуржцев смущает участие в игре нападающего сборной Украины Жуниора Мораес. Как сообщает источник, протест будет основан на том, что игрок не имел права выступать в матче, поскольку при его натурализации было нарушено правило ФИФА про пять лет. Футболист для получения футбольного гражданства должен проживать в стране непрерывно пять лет. Жуниор Мораес же, как известно, на четыре месяца отбывал в Китай в аренду (когда его контракт принадлежал "Динамо").

Добавим, что такие же претензии к украинской стороне имеет и Португалия. Она тоже собирается подавать протест против результата матча (0:0) с требованием засчитать украинцам техническое поражение. В то же время, украинские СМИ уже раздобыли комментарии спортивных юристов, которые отметили, что натурализация Мораеса и его участие в матчах за сборную Украины не противоречили никаким законам и правилам.

Разъяснения юристов:
в Украине беспрерывным годом проживания считается пребывание на территории страны 183 дня в году;
спортсмены в Украине получают гражданство по особой процедуре, в которой неважно, сколько дней прожито в году;
количество лет, беспрерывно прожитых в стране, важно только для получения «футбольного гражданства ФИФА»;
при определении количества лет, беспрерывно прожитых в стране, для гражданства ФИФА включаются нормы местного законодательства;
когда Мораес выступал в Китае в аренде, он суммарно провел в том году более 183-х дней на территории Украины, а значит нарушения не было.

Malco
30-03-2019, 10:20
Про те що жіночий футбол не дарма вважається лезбійським видом спорту.

https://youtu.be/Fo-4PAkXx84
п.с. але навіть самі футболістки не можуть чітко відповісти чому це так, бо існують і ін. командні види, але чомусь саме жіночий футбол має славу лесбійського виду.

Лешик Пшешик
31-03-2019, 04:58
А ви в курсі, що жоден російський футбольний клуб ніколи не був у топ-10 найкращих клубів Європи?)

https://www.youtube.com/watch?v=QLt1Ec68ang

P.S. Динамо Київ та Шахтар Донецьк були. :)

Mr.Cage
31-03-2019, 10:25
Тому що іхні клуби - лайнячі мильні кулі :)

concord2000
03-04-2019, 11:34
Посмотрел Вацко-Худжамов. Не ожидал что Худжамов такой класный и умный человек. Я раньше думал что он тупой и хам. А оказалось очень открытый и приятный и самое умный оказался

Tuvas
08-04-2019, 23:32
1115142795877076992

bets
16-04-2019, 22:30
Хто хоче Аякс у фіналі? Пацани тащать

concord2000
17-04-2019, 01:57
Лига Чемпионов сегодня сказка

Tuvas
17-04-2019, 10:55
сказка будет в 1/2. а пока так себе. Ливерпуль пройдет дальше и только сити-шпоры будут рубиться сегодня.

concord2000
17-04-2019, 11:12
сказка будет в 1/2. а пока так себе. Ливерпуль пройдет дальше и только сити-шпоры будут рубиться сегодня.

сказка будет в Днепре сегодня

Malco
17-04-2019, 18:06
Хох! Інгулець в фіналі кубка України)) це мабуть вперше в історії до фіналу пробилась команда першої ліги!
Виходить не дарма Поровознюк стадіон будує! Ліга Європи їм гарантована.

Mr.Shaker
17-04-2019, 18:34
Хох! Інгулець в фіналі кубка України)) це мабуть вперше в історії до фіналу пробилась команда першої ліги!

Ліга Європи?? Да ладно....
Я представляю як МанЮнайтед чи Арсенал приїжджає в то смт грати з Інгулцем в Лігі Європи

Malco
17-04-2019, 19:12
Ну це я поспішив, бо не факт що Шахта переграє Дніпро-1))

bets
17-04-2019, 22:06
Фіналіст не грає в ЛЄ.

concord2000
17-04-2019, 23:03

https://www.youtube.com/watch?time_continue=64&v=8IiS89o9yN0
Кстати по поводу Поровозняка, ( я ещё и всё про футбол смотрю) я тут читал что будет аншлаг.ну что его не увидел ни в Петрово ,ни в Днепре ( та было 18400 при 32000).А ведь в эти города приехали команды просто топ для них . И где Аншлаг . Ну я правда на погоду глянул ,холодновато в Украине и рабочий день. Но сука это же полуфинал ,а вышли команды 1 лиги.
Ну Ингулец конечно молодцы,но всё таки в деревне нельзя сделать команду и мечта эта только в голове Поровознюка. Ну построит он стадион на 7 000 и что будет пустой ,хотя мне этот напор бандюка нравиться.
Так Бетс что за фигня с посещаемостью ???

bets
17-04-2019, 23:37

Для Днепра отличная посещаемость учитывая, что команда из первой лиги и пока ничего из себя не представляет. Да и люди только свыкаются с мыслью, что, как ни прискорбно, теперь или СК, или розу (семки с пивом) на гвоздь. Знакомые, которые год назад стояли на гостевом ДК, сегодня пришли и сказали, что ждут, когда СК выйдет в УПЛ и сменит уебанскю эмблему.

Сегодня на стадионе почувствовал фантомные боли той атмосферы и эмоций, которые были раньше. Но всё равно это другое, не то.

https://scontent-mrs1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/57277772_1243209895847869_81213184412745728_n.jpg? _nc_cat=111&_nc_ht=scontent-mrs1-1.xx&oh=94257d3bf4f8913d2b7e7dcb794a2b3e&oe=5D29B1F1

Voron
18-04-2019, 06:56
Фіналіст не грає в ЛЄ.
Грає ж. Ліньки лізти - перевіряти в Регламент, але Чорноморець у 2013 році саме через фінал Кубку пробився у ЛЄ, обігравши Дніпро. Після матчу навіть диктор по стадіону вітав з виходом в ЛЄ.

Malco
18-04-2019, 07:52
Там здається що путівку має отримати переможець, але оскільки переможцем скоріше за все стане ШД, який уже має свою путівку через чемпіонат, то це право дістається другому фіналісту, якось так.

AndriySH
18-04-2019, 07:56
Нет. Лет 10 как отменили право финалиста играть в ЛЕ, т.к. совсем левьіе командьі стали туда пролазить.

Malco
18-04-2019, 08:00
https://www.youtube.com/watch?time_continue=64&v=8IiS89o9yN0
Кстати по поводу Поровозняка, ( я ещё и всё про футбол смотрю) я тут читал что будет аншлаг.ну что его не увидел ни в Петрово ,ни в Днепре ( та было 18400 при 32000).А ведь в эти города приехали команды просто топ для них . И где Аншлаг . Ну я правда на погоду глянул ,холодновато в Украине и рабочий день. Но сука это же полуфинал ,а вышли команды 1 лиги.
Ну Ингулец конечно молодцы,но всё таки в деревне нельзя сделать команду и мечта эта только в голове Поровознюка. Ну построит он стадион на 7 000 и что будет пустой ,хотя мне этот напор бандюка нравиться.
Так і буде. Не розумію я цього правила для стадіонів УПЛ мінімум на 5 тисяч, у нас середня відвідуваність чемпіонату мабуть менша.
А в Петровому, де всього проживає 7 тисяч людей, будувати стадіон з такою ж місткістю як стадіон у сусідній Олександрії, де населення 80 тисяч? Який сенс? Там навіть на 3 тисячі буде більш ніж достатньо.

concord2000
18-04-2019, 11:48
Так і буде. Не розумію я цього правила для стадіонів УПЛ мінімум на 5 тисяч, у нас середня відвідуваність чемпіонату мабуть менша.
А в Петровому, де всього проживає 7 тисяч людей, будувати стадіон з такою ж місткістю як стадіон у сусідній Олександрії, де населення 80 тисяч? Який сенс? Там навіть на 3 тисячі буде більш ніж достатньо.

ты просто не смотрел его видео,у него их уже штук 5 . Его цель игра в еврокубках,он и готовит под это стадион.придумал как то подогрев поля соломой топить будет. Чувак сильно амбициозный на свои деньги.В принципе если правильно работать с соседними сёлами и с болельщиками то в радиусе час езды можно активировать людей.Правда в его проэкте я не видел паркинга для машин ,автобусов.
Я другое хотел сказать мне напоминает эт 90-е .Владельцы всех футбольных клубов были или бандиты или бизнесмены полубандиты. Динамо Киев вообще ездила на выездные матчи со своим Беркутом.Мне не понятны до конца цели этого типа,ну футбол он точно любит и сам играл это я понял. Но в одном интервью проскочило про не защиту прав собствености и рейдерство в Украине ( ну я с этим полностью согласен) .так может в этом его цель защитить свой бизнес. А может у него амбиции как у ЗЕ тоже в политику хочет залезть. Вот и еблом торгует.
Но меня пугает другой клуб.ФК Львов. как там его Копытко урка ещё тот. его там взрывли с подкопами под дорогу и противотанковыми минами. Это по бендеровски,а если серьёзно серьёзная организация и наверное деньги.У него конфликт с другим бандюком львовским Мордой. А тут на днях хлопнули килиров в районе его дома под Киевом ( все сначала подумали что готовят на ЗЕ) .Короче джип в нём тренога под пулемёт ДШК и куча патронов.( Охренеть можно,у бендеровцев все по серьзному,только я смотрю авиации нет). Там вендета серьёзная идёт. Ну как бы пофиг,пусть валят друг друга. Но один из них владелец клуба высшей лиги и возможно команда будет играть в еврокубках.
Сука что в Украине начинается опять уголовный бардак!!!!!

Malco
18-04-2019, 12:09
Починають? Ти думаєш ці персонажі раніше іншими були? Мабуть просто про це не говорили.

Malco
21-04-2019, 11:51
https://youtu.be/9obv9j9eUKA

Каже що новий стадіон коштуватиме приблизно 100млн грн.
Впринципі це десь +/- річний бюджет клубу УПЛ. Тобто достатньо підйомна сума.

concord2000
22-04-2019, 03:05
https://youtu.be/9obv9j9eUKA

Каже що новий стадіон коштуватиме приблизно 100млн грн.
Впринципі це десь +/- річний бюджет клубу УПЛ. Тобто достатньо підйомна сума.

Спасибо за видио не плохо автор снял учитывая что одной рукой сам снимал ,посмотрел и улыбнулся.Кабинет у него и цепочка с килограм на шее это просто ностальжи.Противоречивый персонаж, матом кроет когда его снимают с автоматом и охраной ездит. Интересно как он будет наполнять стадион если на полуфинал Кубка он даже не полный,а это на минуточку наивысшее достижение команды и это деревня и развлечений там нет. Дороги журналист сказал ужасные вокруг,значит врядли будут ездить с соседних сёл,Мне вот интересно а где футболисты живут в этой деревне или в другом городе??? Ну футбол барин любит и по мячу професионально бил. Посмотрим что выйдет из этого проэкта

Veles
22-04-2019, 03:13
у соколовой хорошее интервью с шовковским

concord2000
22-04-2019, 03:51
у соколовой хорошее интервью с шовковским

да я уже читал об этом,мне очень нравиться Янина. Я терпеть не могу Шовковского( хороший футболист,легенда),он гнилой и не большого ума . Пример у него развод с женой. Ну он приезжает к ней затевает скандал и выкладывает это в Ютуб.Я понимаю ты это видео показал бы в суде,а он нет на весь мир. 2 пример как он провоцировал болельщиков Динамо против Шахтёра,что бы ходили оглядывались. Да ты сам футболист ,бумеранг самому не прилитит. Я в Динамо очень уважаю за интервью только Шевченко,ну ни одного интервью в котором можно предьявить претензии,ну может соберусь.
Хорошее интервью с Блохиным 2 часть Вацко

Tuvas
23-04-2019, 12:49
После такого я бы закончил фут. карьеру
1120089419996905476

Tuvas
25-04-2019, 00:24
Зинченко машина.

AndriySH
07-05-2019, 10:37
Автор молодец.

https://www.youtube.com/watch?v=PgHgnr0y0Xk

AndriySH
07-05-2019, 10:38
Нет. Лет 10 как отменили право финалиста играть в ЛЕ, т.к. совсем левьіе командьі стали туда пролазить.
Набрехал. Это с сезона 2015/16.

AndriySH
07-05-2019, 23:08
Великие. Всё.

Tuvas
07-05-2019, 23:15
Клопп окуенен.

concord2000
08-05-2019, 23:09
Это не полуфиналы ,а космос какой то.На последней дополнительной минуте пропустить гол,ахххх . Я так болел за Аякс,но англичане просто сотворили невозможное .Выиграть в таких играх,обыграть Барселону 4 -0 ,это фантастика,я уже давненько такого не помню. Как в суботу смотреть Шахтёр - Александрию????а прийдётся

AndriySH
08-05-2019, 23:19
На последней дополнительной минуте...
Секунде!

bets
11-05-2019, 00:50
Автор молодец.

Формат?

concord2000
11-05-2019, 02:21
Формат?

Шо формат???
Ок послал весь мир к черту,на работу решил не идти,посмотрю завтра Шахтёр с утра.Тестирую новое красное вино ( с коньяком и крепкими напитками я отстрелялся уже,чёрт только к бурбону собрался переходить) у меня трагедия , Вино Марковиц Эстейтс оказалось с Южной Франции,а я же патриот я пью сейчас калифорнийское ( кстати есть шикарные вина и стоят до 250$.ну я без фанатизма покупаю по 10$ Дженесис и очень мне нравиться,максимум 25$) .Да о чём это я,сижу смотрю Ютуб.Смотрю видио блоги. Какие же наши блогеры убогие и не професиональные ( ну надеюсь они будут работать над повышением мастерства) .Посмотрел "Футбол Хаб" я его всего 2 раз смотрю.Ну Цыганик ещё не плохо,но это был какой то другой тип.Еле досмотрел.
К чему я это всё рассказываю.Я всегда смотрю на личность у кого берут интервью. Посмотрел уже не первый раз Марув ,прикольная тёлка,с юмором и умная она мне так нравиться,Ну 2 блогер что мне попадается с ней ,просто никакой,Просто тупица неумеющий задавать вопросы.И там справа была сылка на Бомбардир с Луниным. Я его раз посмотрел с Селезнёвым,ну думал будет дальше лучше. Но пока мои оправдания не сбылись.Лунин хорошо отвечал,а журналист был блеклым фоном. И я частенько читаю коменты внизу. И бывают довольнно правильные мысли,тупость я просто пропускаю,Короче была мысль что он похож на КраСаву.Кто это я даже не знал.Короче это москальский футбольный блогер и там было старенькое интервью с Зинченко.Я уже видел пару раз с ним интервью парень понял силу телевизора и ничего лишнего не говорит ( приятно что всегда хвалит Шахтёр и Рината хотя у них были трения) и очень взвешено всё говорит. Молодец!!!
Но База Манчестир Сити меня удивила,как всё продумано до мелочей. И блогер просто на голову выше наших,( со звуком чуть проблема)харизма,юмор ,хорошие вопросы и соответствено просмотров под 2 млн . Нашим конечно нужно ещё работать над собой. У нас Трындец не плох и Вацко . Но у последнего конечно интервируемые просто глыбы футбола,Блохин,Суркис,Марк вич.
Кому делать нечего рекомендую посмотреть,хоть я и против в принципе москалей

https://www.youtube.com/watch?v=ytrhghByvqU

bets
11-05-2019, 10:03
Шо формат???

Интересуюсь, что вынудило AndriySH похвалить автора программы.

AndriySH
11-05-2019, 12:20
Формат?
И формат. И манера - легко и на позитиве. Посмотрел программу с Костевич - весьма.

V_etas
11-05-2019, 20:53
За останні 4 матчі потрібно набрати одне очко. Можемо вітати Шахтар з черговим чемпіонством?

P.S. Дістав стару камеру і дивимося відео починаючи з 2009-2010 років. І якраз зараз момент коли перший раз з сино у 2012 на футбол ходили. Як жеш круто було!

concord2000
12-05-2019, 02:29
можно уже давно вiтаты !!!!!!!!!

Malco
12-05-2019, 19:27
Сьогодні Сіті разом з Зінченко оформили чемпіонство. Сам Зінгер відіграв як супермен, думаю це наш другий топ-гравець в історії часів незалежності.
Прем'єр ліга зараз просто космос!- реально 6 клубів здатних боротись за чемпіонство, такого немає в жодному топ-чемпіонаті. Обидна фінали євроліг будуть англійськими, при цьому серед чотирьох фіналістів немає чемпіона Англії)

AndriySH
14-05-2019, 08:41
https://www.youtube.com/watch?v=YXSP2Ypxog4

concord2000
14-05-2019, 11:12
Я с ним летел в самолёте когда он играл в Металурге. Вылетал из Донецка стою в очереди смотрю чёрного без очереди проводит тип в спортивном костюме Металург Донецк. Сидел в бизнес класе. Я думаю что за хер с бугра ,приехал уже в штаты полистал интернет смотрю ЯЯ Туре.

V_etas
16-05-2019, 08:06
Схоже на черговий золотий дубль.

melv
16-05-2019, 12:30
https://scontent.fdnk1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/60259620_2822447991131139_2951223366549241856_n.jp g?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.fdnk1-2.fna&oh=40b9069688edcca39a61d8ba20a66711&oe=5D5D4186

V_etas
16-05-2019, 16:42
https://scontent.fdnk1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/60259620_2822447991131139_2951223366549241856_n.jp g?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.fdnk1-2.fna&oh=40b9069688edcca39a61d8ba20a66711&oe=5D5D4186

О це я розумію! Молодці! Не те що Ракітський.

vnick
16-05-2019, 18:01
А хто це?

AndriySH
16-05-2019, 23:28
Ну не было у нас в спортивной журналистике до этого ничего подобного:

https://www.youtube.com/watch?v=i6PyJ0i0ewk

melv
17-05-2019, 15:05
А хто це?

два кращих гравця кращого клубу України ;)

vnick
17-05-2019, 16:09
два кращих гравця кращого клубу України ;)

Нє, ну я розумію, що у кожного свій найкращий клуб :) Але я справді не знаю, хто це. Напевно, хтось з ДК чи ШД.

bets
17-05-2019, 16:36
Повертаю літеру "Ц", яка чомусь загубилася...

concord2000
18-05-2019, 00:40
Ну не было у нас в спортивной журналистике до этого ничего подобного:

https://www.youtube.com/watch?v=i6PyJ0i0ewk

Прикольный репортаж.Основные тезисы которые я вывел с него.
1.Автобус это конечно что то,цыганский табор ,а матрасы это что то конечно.И проехать в нём 15 часов ,это нужно иметь лошадиное здоровье.
2. 20 000 $ зарплатная ведомость клуба в месяц,интересно сколько же тренер получает? и что они по 500$ платят игрокам.
3.База конечно это что то,5 человек в комнате.
4.Президент конечно молодец что в селе такое делает. Но он наверное всё таки дурачок если в интервью через слово мат,Пусть уж лучше тренер интервью даёт.Ждём в политике на региональном уровне.Думаю что не просто так пиариться.Он славы получил наверное больше чем команда,заслужил конечно.
5 Ещё меня врач их улыбнул,раздавая таблетки из большой банки.
6. Прикольно они конечно про Тайсона и бразильцев отзываются.Молодёжь приятно на них смотреть
Ну вообще то побольше бы таких владельцев и команд в стране.Им просто повезло,что Динамо и Шахтёр не развели в сетке и они попались на раннем этапе.Не скоро будет такой ещё финал

concord2000
18-05-2019, 00:46
Я ещё хотел сказать вот так бы Шахтёр или Динамо часов 15 промурыжить,что поняли прелести жизни.И Ринат по прежнему не ходит на футбол,ну так шансов играть на своём стадионе пока не предвидится.

Veles
18-05-2019, 01:01
Класний репортаж, цікаво було подивитись на все зсередини

V_etas
18-05-2019, 05:46
Нє, ну я розумію, що у кожного свій найкращий клуб :) Але я справді не знаю, хто це. Напевно, хтось з ДК чи ШД.

Доречі вони гравці збірної України.

Malco
18-05-2019, 10:41
Реформи!

В Запорожье состоялся XXII Конгресс Федерации футбола Украины на котором было вынесено важное решение.
Так, отныне главный футбольный орган переименован с Федерации футбола Украины (ФФУ) в Украинскую ассоциацию футбола (УАФ).

Коменти під новиною:
"Звучит борзо. Дерзко.... Как пуля резко..."
"Ауф выкатывает со дворов,ауф вид имеет будь здоров!":lenya:

V_etas
18-05-2019, 15:20
https://youtu.be/a7iaw5Dkjkc

Mr.Cage
19-05-2019, 12:17

Чим пишаєтесь лол? Цей зліва залюбки і кокошник надягне, якщо дадуть норм бабло, ггг

V_etas
19-05-2019, 13:12
Чим пишаєтесь лол? Цей зліва залюбки і кокошник надягне, якщо дадуть норм бабло, ггг

Ти, мабуть, за Динамо вболюваєш... :)

V_etas
19-05-2019, 13:14
Тільки що передивлявся матч фіналу кубка УЄФА 2009...вже десять років пройшло...але й досі я повністю пам'ятаю, що я в той день робив, їв та пив...

vadik_veselovsky
19-05-2019, 14:00
Реформи!

Коменти під новиною:
"Звучит борзо. Дерзко.... Как пуля резко..."
"Ауф выкатывает со дворов,ауф вид имеет будь здоров!":lenya:

Мене слово прем'єр ліга дратує. Якось недолуго вкрали у кацапів які вкрали у англів, і тепер коли кажеш прем'єр ліга люди в Європі та і в нас в останню чергу згадують саме нашу.

concord2000
19-05-2019, 18:41
Поздравляю всех с нормальных пацанов с чемпионством Шахтёра!!!!!!!
Ау а где Динамо?????????????? уже и по титулам обогнали,просто супер!!!

AndriySH
19-05-2019, 18:46
Поздравляю всех с нормальных пацанов с чемпионством Шахтёра!!!!!!!
Ау а где Динамо?????????????? уже и по титулам обогнали,просто супер!!!
Как представитель ненормальных отвечу - Динамо в Киеве! А где Шахтер?????? Тоже в Киеве? Во Львове? В Харькове?)

concord2000
19-05-2019, 18:50
а если честно ,ну хорошо что обогнали Динамо по титулам,ну как то выиграли как в порядке вещей. Нет интриги,нет накала .Чемпионат самый низкий уровень какой я помню,ну разве что в самом начале до прихода Брагина в Шахтёр было ещё хуже. Ярославский я смотрю не собирается возвращяться в футбол а только языком болтает,металист бы так плохо не играл . Днепр опять же не понятно выходит есть там Беня ( а он там всё же кажется есть).Что этому жиду( именно жиду а не еврею) взбредёт в голову.То он хочет,то не хочет . Тут мельком прошла информация ,на которую никто не обратил внимание. Его сын будет играть в баскетбол в Украине ( у него рост 195) значит папа будет опять скупать весь баскетбол страныи и футбол ему не интересн. Тв пул не подписали ,как то всё тоскливо в укр футболе.Ну будем надеется на лучшее.

concord2000
19-05-2019, 18:51
Как представитель ненормальных отвечу - Динамо в Киеве! А где Шахтер?????? Тоже в Киеве? Во Львове? В Харькове?)

но он хоть в Украине,смотри что бы твоё Динамо в Израиль не перевезли

Mr.Cage
19-05-2019, 22:12
Украинский клуб никуда из Украины не перевезут)

fcsd
20-05-2019, 08:35

очень смешная шутка.
по своей воле он не в Донецке?
только не надо заряжать что ахметка виноват в днр.

или тебе хотелось, чтобы клуб оставался в Донецке?

concord2000
20-05-2019, 10:35
очень смешная шутка.
по своей воле он не в Донецке?
только не надо заряжать что ахметка виноват в днр.

или тебе хотелось, чтобы клуб оставался в Донецке?

Ахметкина вина есть,это и торги длительные,и несопротивление при наличии больше ста тысяч только в охране его бизнеса,плюс весь уголовный мир под ним. И за всё время войны он ни разу не оказал помощи армии.Хотя ему отбили Мариуполь при рассказах что это Сталинград и защищают его по прежнему. Это привод к власти Януковича .К нему очень много претензий. Но слава богу что он перевёз Шахтёр в в Украину.
А насчёт Израиля,да очень легко если Суркисов начнут пресовать за их бизнес ( хотя конечно не при этом президенте) они сразу же сбегут в Израиль ( ну так все евреии делают) купят какой нибудь клуб типа Хайфа и обьединятся с ним.Хочешь сказать такого не может быть??? Правда Суркис мог ещё в 80 х уехать в США у него тётя родная тут жила,я знал её мужа.

V_etas
23-05-2019, 06:19
А можу сказати, що навіть дубль не змогли здолати?

concord2000
23-05-2019, 11:25
Поздравляю ну тех кто знает за кого болеть,ну а кто не знает сочувствую ,не скоро на вашей улице будет праздник

vadik_veselovsky
26-05-2019, 14:40
U20, дай бог пару зірок стане.. Супряга, Булеца, Лунін, хто ще?

Serhii Buletsa (Ukraine)
The midfielder was in the reckoning for the team of the tournament at last year’s UEFA U-19 Championship, and came to Poland with lofty ambitions. Buletsa certainly lived up to expectations in the opening match, scoring one goal and setting up the other for Denys Popov in a 2-1 win.

Evsid
02-06-2019, 00:13
1134930717379584001

Лешик Пшешик
02-06-2019, 01:23
Без пенальти на 1-ой минуте хз выиграли бы.

Но в целом хорошо, что не Барса или другой денежный мешок, и то хорошо.

Malco
02-06-2019, 09:38
Ліверу в Англії не щастить, але лігу вони з періодичністю беруть)

Tuvas
03-06-2019, 13:19
Ливерпуль тоже мешок, американский мешок.

Тоттенхем же нет или тот же Аякс.

Tuvas
04-06-2019, 15:43
https://www.sports.ru/tribuna/blogs/lipuchayamouse/2471371.html

Сборные России и Украины U18 жили в одном отеле: вместе искали трусы и носки, смотрели хоккей и в итоге сдружились

Bandera
04-06-2019, 23:24
^^ Stupid Malorussians

Veles
04-06-2019, 23:44
https://football24.ua/resources/photos/news/620_DIR/201906/539603_972529.jpg?201906213013

AndriySH
05-06-2019, 10:47
https://scontent.fiev12-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/62023154_2501523143205413_2390382336559546368_n.jp g?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent.fiev12-1.fna&oh=2395d24bbebf945cfe31a3ef1440ab93&oe=5D91D8CE

concord2000
05-06-2019, 11:01
Я честно говоря вообще не помню что бы ФФУ нормально работало.Как власть меняется ,так и начинается. ЗЕ работал где ??? Правильно 1+1 ,а кто там владельцы,Суркисы. Могли колегу легко попросить сдвинуть Павелко.
Ну как по мне нормально они работали,скажите судейство так уровень чемпионата ниже плинтуса. Договорняки так и в Италии этого полно.Они всётаки разворошили это осиное гнездо.

Лешик Пшешик
05-06-2019, 19:01
Доги в футболе повсеместны. Футбол это мафия.

AndriySH
05-06-2019, 20:51
https://www.youtube.com/watch?v=jBgBFGBq9gk

Malco
06-06-2019, 20:17
https://scontent.fiev12-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/62023154_2501523143205413_2390382336559546368_n.jp g?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent.fiev12-1.fna&oh=2395d24bbebf945cfe31a3ef1440ab93&oe=5D91D8CE

Добре шо Павелко трохи прищемили за яйця, але " возвращение к нормальной работе"? Блять, коли це ФФУ нормально працювало?

Malco
06-06-2019, 20:20
А між тим, Суркіс продовжив контракт з Хацкевичем:whataf::youdontsay:

concord2000
06-06-2019, 20:28
А між тим, Суркіс продовжив контракт з Хацкевичем:whataf::youdontsay:

да кто Суркисов вытерпит,только с динамовским сердцем. Ну так и будут болтаться на вторых ролях.Тут даже не в Хацкевиче дело
, он мне как человек нравиться,но не как тренерская его работа. Хотя понятно с тем материалом футболистов и покупаемых игроков,хотя они потратили на покупки 24 милиона зелёных а результата нет ( может они на перепродаже хотят заработать).Вся проблема Динамо это в головах Суркисов,там весь дух пропитан какой то гнилью.И это меня не радует. Так как лёгкие победы Шахтёра уже радости не приносят

concord2000
06-06-2019, 20:32
Добре шо Павелко трохи прищемили за яйця, але " возвращение к нормальной работе"? Блять, коли це ФФУ нормально працювало?

Ну сравни времена Суркиса ,когда он с печатью убегал.Или Конькова когда его не было видно вообще. А Павелко ведь честь Украины отстоял от еврейских набегов в Лозане,сейчас по Мароесу бьются ( а ведь кто то слил всю инфу по нему португальцам).Тут дело не в моих футбольных симпатиях мне кажется что ФФУ нормально работает

Malco
06-06-2019, 21:07
Ну сравни времена Суркиса ,когда он с печатью убегал.Или Конькова когда его не было видно вообще. А Павелко ведь честь Украины отстоял от еврейских набегов в Лозане,сейчас по Марлосу бьются ( а ведь кто то слил всю инфу по нему португальцам).Тут дело не в моих футбольных симпатиях мне кажется что ФФУ нормально работает

Не хочу навіть намагатись їх порівнювати, комусь і Суркіс здавався крутим керівником, мав свої заслуги і успіхи. Так само і Павелко, можливо і вніс певну корисну частку у розвиток, але разом з тим дуже сильно "спалився" на синтетичних футбольних полях.

Malco
06-06-2019, 21:20
да кто Суркисов вытерпит,только с динамовским сердцем. Ну так и будут болтаться на вторых ролях.Тут даже не в Хацкевиче дело
, он мне как человек нравиться,но не как тренерская его работа. Хотя понятно с тем материалом футболистов и покупаемых игроков,хотя они потратили на покупки 24 милиона зелёных а результата нет ( может они на перепродаже хотят заработать).Вся проблема Динамо это в головах Суркисов,там весь дух пропитан какой то гнилью.И это меня не радует. Так как лёгкие победы Шахтёра уже радости не приносят

Ну заради справедливості у очних зустрічах Шахтар більше програвав при Хацкевичу.
Але справа не у цьому, я не погоджуюсь що у ДК погані виконавці, вибач, але в Динамо зконсентровано відсотків 30-40 найперспективнішої української молоді- найсильніша школа. Легіонери також попадаються непогані, той же Піваріч, Кендзьора, Фран Соль(травмувався-не пощастило), останній Де Пена, також норм.
Все-таки я вважаю що тут якраз справа у тренері- він ніякий, просто тупо фізрук, при чому один із найгірших серед "динамівських сердець"
Коли ДК тренував Сьомін то і гра була, і результат. Ребров також показав себе непогано.

concord2000
06-06-2019, 22:23
Не хочу навіть намагатись їх порівнювати, комусь і Суркіс здавався крутим керівником, мав свої заслуги і успіхи. Так само і Павелко, можливо і вніс певну корисну частку у розвиток, але разом з тим дуже сильно "спалився" на синтетичних футбольних полях.

Насчёт полей это ещё вопрос,в Украине есть страшная вещь .Сначала тебя обольют грязью , а ты потом отмывайся.И всё равно это останется в архивах интренета. А с учётом Суркисов и их канала 1+1 это уже просто вошло в традицию. Нет судебного решения по этому делу,только пока подозрения. На скайпере парень постит новые стадионы страны. Так при Павелко построили огромное количество полей искуственых полей по всей стране в 1000 раз больше чем при Суркисе.и как то всё забыли куда он дел деньги в Конче Заспе на строительство футбольной базы для страны

Лешик Пшешик
07-06-2019, 02:57
Хлопці! Не забуваємо про мегаважливий матч для України у Львові!

Україна - Сербія. Це буде запеклий і важкий матч.

Jasse James
07-06-2019, 07:41

Та нахуя вболівати за ту збірну, якщо країні все одно пізда(

Лешик Пшешик
07-06-2019, 11:39
Країні то пізда, але сербів роз'їбашити це буде окремий вид задоволення. :pastor:

Mr.Cage
07-06-2019, 15:28
Та нахуя вболівати за ту збірну, якщо країні все одно пізда(

РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ РЕВАНШ

(А)ндрійко

Veles
07-06-2019, 15:54

де в інтернеті буде?

Лешик Пшешик
07-06-2019, 16:01
де в інтернеті буде?

https://oll.tv/uk/football/40963

Veles
07-06-2019, 16:07
дужедякую, треба порвати сербовату

Лешик Пшешик
07-06-2019, 17:31
https://a.radikal.ru/a10/1807/a4/20894e789775.jpg

Voron
07-06-2019, 17:32
Молодіжка, тим часом, обіграла 1:0 Колумію й вперше в історії вийшла в полуфінал молодіжного ЧМ. Щоправда, в чвертьфиналі ми теж були вперше в історії. :)

Voron
07-06-2019, 17:34
Молодіжний чемпіонат світу, до речі, у Польщі проходить. Там на 0:15 Андрійко на трибуні. :)

https://www.youtube.com/watch?v=dDAFu1rT2sM

AndriySH
07-06-2019, 18:03
дужедякую, треба порвати сербовату
Коли чую "дужедякую" так багато різного в голові проноситься...

USSR-UA
07-06-2019, 21:15
норм так грають)

USSR-UA
07-06-2019, 21:18
херасє) 2 м'ячі за хвилину)

vnick
07-06-2019, 21:43
Пофег ваш ногомяч. Скажите лучше, сербам начистили рыло или нет? :)

Veles
07-06-2019, 21:46
начистили, 2:0

Veles
07-06-2019, 21:51
3:0

USSR-UA
3:0 :)

Veles
У Загребі вже святкують

USSR-UA
07-06-2019, 21:52
от шо зеля робить зі збірною :)

Veles
07-06-2019, 21:56
а за кого Шева голосував?

USSR-UA
07-06-2019, 22:03
4:0 :)

Veles
07-06-2019, 22:04
мало, треба 6:0

USSR-UA
07-06-2019, 22:07
ну по самій грі, навіть не дивлячись на голи, це мабуть найкраща гра збірної що я бачив :)

USSR-UA
07-06-2019, 22:15
на фоні сцикливої фоменківщини то небо і земля, бо тут ледь не бразильські фінти :)

USSR-UA
07-06-2019, 22:19
їбать)))

5:0

Лешик Пшешик
07-06-2019, 22:22
Країні то пізда, але сербів роз'їбашити це буде окремий вид задоволення. :pastor:

Я ж казав. :pastor:

Veles
07-06-2019, 22:24
5:0

Veles
07-06-2019, 22:25
ще один і буде гаразд )

Malco
07-06-2019, 22:37
5-0 Знищили!

Voron
07-06-2019, 22:38
За Порошенка збірна так не грала! :ze5:

fcsd
07-06-2019, 22:38
Всіх вітаю!
Щойно подививсі гарне порно. Дякую сербоблядям

USSR-UA
07-06-2019, 22:46
ось це буде жир, такий день що гріх програти :)

14 October 2019 (21:45 UTC+3)
Ukraine v Portugal
NSC Olimpiyskiy Stadium, Kiev

AndriySH
07-06-2019, 22:49
Шок. Одуренно радостный!

Malco
07-06-2019, 22:50
Якщо абстрагуватись від ейфорії через результат, то неймовірно радує сама гра, дуже класно грали, не сушили гру навіть при 3-0, супер!
І це при тому що збірна дуже молода і без натуралізованих бразильців.

Лешик Пшешик
07-06-2019, 22:52
Так! Головне не обісратися з Люксембургом!))

Voron
07-06-2019, 22:57
Так! Головне не обісратися з Люксембургом!))
А можемо ж. Тут надія лише на Арену Львів. :)

Лешик Пшешик
07-06-2019, 22:59
А можемо ж. Тут надія лише на Арену Львів. :)

Ми з сильними суперниками завжди добре граємо, навіть якщо програємо, а от зі слабими часто їх недооцінюємо.

Voron
07-06-2019, 23:05
Ми з сильними суперниками завжди добре граємо, навіть якщо програємо, а от зі слабими часто їх недооцінюємо.
Скільки себе пам'ятаю - реально сильних суперників (типу Німеччини, Португалії тощо) ми ссимо. Слабких - недооцінюємо. А ось суперників, яких ми вважаємо плюс/мінус рівними собі - от тих, як правило, вкатуємо в газон. Сьогодні це, звичайно, щось не ймовірне. Навіть не стільки в рахунку справа, скільки в якості гри. Але найкращі наші ігри як раз із суперниками типу Сербії, Туреччини. Саме через це ми так легко групу Ліги Націй пройшли - бо суперники були рівні. Це питання менталітету. Але вірю, що з цим поколінням (а в нас зараз дуже молода команда) все зміниться.

andriyko
07-06-2019, 23:09
Del

andriyko
07-06-2019, 23:15
Перед матчем :)

https://i.imgur.com/8oTBuDq.jpg

https://i.imgur.com/sC7bkfO.jpg

Лешик Пшешик
07-06-2019, 23:38
Скільки себе пам'ятаю - реально сильних суперників (типу Німеччини, Португалії тощо) ми ссимо. Слабких - недооцінюємо. А ось суперників, яких ми вважаємо плюс/мінус рівними собі - от тих, як правило, вкатуємо в газон. Сьогодні це, звичайно, щось не ймовірне. Навіть не стільки в рахунку справа, скільки в якості гри. Але найкращі наші ігри як раз із суперниками типу Сербії, Туреччини. Саме через це ми так легко групу Ліги Націй пройшли - бо суперники були рівні. Це питання менталітету. Але вірю, що з цим поколінням (а в нас зараз дуже молода команда) все зміниться.

Ми обігрували французів, англійців, шведів (на хвилинку з Іброю), італійців.

Ми можемо перемагати.

Я пам'ятаю як ми виносили 3:1 німців.. але потім підсіли і 3:3...

Але також я пам'ятаю як ми не могли обіграти МОЛДОВАН.. як програвали Чехії 4:0..

Україна грає дуже по різному. І тому після нічиєї з Португалією і порно з Сербією, може бути все що завгодно із малесеньким Люксембургом.

AndriySH
07-06-2019, 23:52
:freddy:

https://www.youtube.com/watch?v=r4WG-iIhY1g

Лешик Пшешик
07-06-2019, 23:57
Ruska kurwa?

Лешик Пшешик
07-06-2019, 23:59
Це ж польська кричалка і вона направлена саме проти України, бо Русь то для поляків саме Україна, а не Росія.

AndriySH
08-06-2019, 00:08
Це ж польська кричалка і вона направлена саме проти України, бо Русь то для поляків саме Україна, а не Росія.
Угу. Наши ультрас совместно с приехавшими хорватами кричали польскую кричалку, направленную против Украины.

andriyko
08-06-2019, 00:31

Ага

Ну а кацапи так само нашу кричалку собі взяли про 'хто не скаче' :)

andriyko
08-06-2019, 00:31
Угу. Наши ультрас совместно с приехавшими хорватами кричали польскую кричалку, направленную против Украины.

Для нас ця кричалка не антиукраїнська)

Tuvas
08-06-2019, 01:23

так и думали те, кто кричал, але це ни так.
ты был на стадионе? как было на сербской трибуне? за русь пил?

Tuvas
08-06-2019, 01:30
https://www.sports.ru/football/1075250648.html

Evil Man
вчера, 22:21
+268
Жаль Украина с нашими сыграть не сможет в ближайшее время. Деревянных солдат усатого физрука бы разнесли так, что на первом канале месяц бы зарево полыхало.

denis_cassiopeya
вчера, 22:19
+178
Украина разрывает. И речовки про Вову хорошие

ЛоуренсАравийский
вчера, 23:26
+91
Катают "братушек". Браво Украина. Адекватные россияне за вас

ЛоуренсАравийский
вчера, 22:20
+80
Куда более бедная Украина имеет игроков в топ клубах Европы, пока Россия всей страной отправляла Головина во французские перди.

Ivan Stepanov
вчера, 22:29
+72
Украина в порядке! Думаю, нас бы вынесли сейчас(

paratruper17
вчера, 22:34
+66
Адепты киселева&соловьева страдают

starman007
вчера, 23:33
+62
Жаль, что Россию с Украиной разводят. Хотелось бы посмотреть как украинцы наших миллионеров унижают во главе с клоуном-героем нации Дзюбой

Anton Kuznetsov
вчера, 23:32
+48
У скабеевой, попова, шейнина, киселева, соловьева (их только с маленькой буквы) сегодня траур. Надеюсь возьмутся за руки и спрыгнут с Останкинской башни

BaNaN
вчера, 23:05
+47
Сборная Украины провалится без Ракицкого! Хотя, погодите...

пользователь заблокирован
вчера, 23:38
+45
Слава Украине! Казахстан с вами!

Андрійко
вчера 23:41
+1488
Слава Руси! За Русь Напьюсь!

Лешик Пшешик
08-06-2019, 02:17

В Польщі (звідки вона родом) її сенс зовсім інакший. ;)

Загугли "марш нєподлєґлосці у Варшаві" і прислухайся і придивись хто, коли і по відношенню до кого вживають цю кричалку. :)

----

Ну добре, додаю

https://youtu.be/ai9mE-oT7tQ

https://i110.fastpic.ru/big/2019/0608/b9/0fd6dc84ba3ce114dcd2919ae77bdab9.png

Лешик Пшешик
08-06-2019, 02:31
Кричалка виключно польська і 100% антиукраїнська.

По відношенню до росіян використоаують але дуже рідко. В Польщі знову ж таки ruski = ukrainski.

Кацапів називають інакше, але точно не рускими.)

---

І згадуючі матчі на яких я був у Львові (ще в 2010 році коли Карпати в ЛЕ грали) то на стадіо завжди було чимало поляків. Так що не здивуюся, якщо це кричали саме приїжджі поляки, але якщо це місцеві ультраси, то з них можна лише проржати.

---

Але це єдиний "дивний" момент. В цілому Львів як завше радує підтримкою, особливо "Шева-Шева!" у кінці це шик. :)

Лешик Пшешик
08-06-2019, 02:43

Получается так. И я не прикальіваюсь от слова совсем, я в ахуе если єто местньіе, я думаю єто приезжие поляки.

Sunkid
08-06-2019, 03:28
А з ким наші далі гратимуть?

concord2000
08-06-2019, 04:38
А з ким наші далі гратимуть?

Люксембург 10 июня

concord2000
08-06-2019, 04:51
Посмотрел повтор ( я тут нашёл сайтик хороший ) можно конечно на ОЛЛ смотреть но там нужно смотреть по украинскому времени мне не всегда удобно. Кстати хочу сказать что позакрывали много пиратских сайтов где я раньше смотрел фильмы,футбол. Раньше я смотрел " Великий футбол" на Футбол 1 ,так они закрыли для моей страны . Ну и хрен с ними. у меня на Е ТВнет есть 2+2 смотрю там Про Футбол,я уже говорил хотья и донецкий но Цыганюк на порядок лучше делает свои програмы.
Так вернемся к сегодня. лучшая игра сборной. И отдельный респект львовским болельщикам,там сборная должна игра пожизнено. Как болееют во Львове за сборную не болеют ни в одном другом городе!!!!! Как вспомню как болели в Донецке,позорище.
И ещё я люблю Арену Львов я смотрел как её строили с первого кирпичика ( ну я вообще то все стадионы смотрю какие строят в Украине) и когда я вижу этот стадион у меня такая волна ненависти всегда вспыхивает к двум людям .Это пиздоболу и популисту для меня это Садовый и Дыминскому. Из за этих двух уродов построили такой шикарный стадион на окраине. А он должен был быть в центре на месте Украины. И теперь такой красавец простаивает,я вообще считаю что это один из лучших стадионов страны.

Malco
08-06-2019, 06:20
Кричалка виключно польська і 100% антиукраїнська.

По відношенню до росіян використоаують але дуже рідко. В Польщі знову ж таки ruski = ukrainski.

Ну хз хз, вперше почув цей заряд від поляків на євро2012 направлений в бік якраз таки кацапів. На рос.тв і в мережі потім ще довго підгорало від цього

Malco
08-06-2019, 06:32

можливо ліга націй нам зарадить, оскільки ЗБУ тепер у найвищому дивізіоні, де 90% сильних суперників. І чим більше гратимемо з топ-збірними тим менший буде мандраж

andriyko
08-06-2019, 07:55
Ні, це не антиукраїнська кричалка. Як мінімум вона направлена проти обох, але у нашому виконанні проти сербів вона має куди більше змісту, бо серби поводяться як справжня кацапська шлюшка.

Руска курва vs русні під час руссссского маршу у Варшаві на Євро2012:

https://youtu.be/-67SzQYnxco

Руска курва проти своїх опонентів з польської ліги, вкупі з антикомуністичними гаслами:

https://youtu.be/g27Qdy7p5d4

Руска курва на матчі Легія - Спартак

https://youtu.be/LxYokhjdRdw

Руска курва на матчі проти бельгійського Локерену

https://youtu.be/eCFkC8Nb8DM

Руска курва на польському марші під час закидування фаєрами російського посольства у виконанні разом з антикомуністичним гаслом

https://youtu.be/bQzfHNZtUdk

Руска курва проти росіян, хз що за матч

https://youtu.be/CghffNtMQ3s

andriyko
08-06-2019, 08:00
Кричалка виключно польська і 100% антиукраїнська

Хуй там. Я забив в ютубі просто ruska kurwa, у результатах відносно наших бачив лише її використання на матчі з металістом. Тому твоя аналітика про руску курву така ж компетентна як і аналітика про реванш :)

І в будь-якому разі контекст у нас був дуже ахуєнний, бо серби поводяться як руснява сучка!

andriyko
08-06-2019, 08:32
Посмотрел повтор ( я тут нашёл сайтик хороший ) можно конечно на ОЛЛ смотреть но там нужно смотреть по украинскому времени мне не всегда удобно. Кстати хочу сказать что позакрывали много пиратских сайтов где я раньше смотрел фильмы,футбол. Раньше я смотрел " Великий футбол" на Футбол 1 ,так они закрыли для моей страны . Ну и хрен с ними. у меня на Е ТВнет есть 2+2 смотрю там Про Футбол,я уже говорил хотья и донецкий но Цыганюк на порядок лучше делает свои програмы.
Так вернемся к сегодня. лучшая игра сборной. И отдельный респект львовским болельщикам,там сборная должна игра пожизнено. Как болееют во Львове за сборную не болеют ни в одном другом городе!!!!! Как вспомню как болели в Донецке,позорище.
И ещё я люблю Арену Львов я смотрел как её строили с первого кирпичика ( ну я вообще то все стадионы смотрю какие строят в Украине) и когда я вижу этот стадион у меня такая волна ненависти всегда вспыхивает к двум людям .Это пиздоболу и популисту для меня это Садовый и Дыминскому. Из за этих двух уродов построили такой шикарный стадион на окраине. А он должен был быть в центре на месте Украины. И теперь такой красавец простаивает,я вообще считаю что это один из лучших стадионов страны.

Забудова міста потрошки до нього підходить.

У 2012 це був стадіон в полі коло ТЦ, зараз там вже ТЦ, два автосалони, Макдональдс, Офісна будівля, торгово-складська будівля. Коло самої Арени збудували декілька ЖК із ~15 будинків, і починає будуватися стільки ж. Ще один дуже непоганий ЖК має почати будуватися прямо біля Арени і в планах там же збудувати мульти-функціональний комплекс, щось офісно-виставкове.

^^

Біля «Арени Львів» збудують житловий комплекс із озерами (https://portal.lviv.ua/news/2018/11/09/bilya-areni-lviv-zbuduyut-zhitloviy-kompleks-iz-ozerami)

https://portal.lviv.ua/wp-content/uploads/2018/11/22-Striyska121131-Park-Arena-5-1.jpg

https://portal.lviv.ua/wp-content/uploads/2018/11/22-Striyska121131-Park-Arena-9.jpg

https://portal.lviv.ua/wp-content/uploads/2018/11/22-Striyska121131-Park-Arena-6-1.jpg

^^

Якщо перше вже будують, то стосовно цього поки що лише поани.

Біля «Арени Львів» побудують сучасний конгрес-хол

https://zaxid-net.cdn.ampproject.org/i/s/zaxid.net/resources/photos/news/1200x675_DIR/201608/1399454.jpg?201805115918

https://zaxid.net/bilya_areni_lviv_pobuduyut_suchasniy_kongreshol_n1 399454

Ну і ЖК/офіси які вже збудували чи зараз будують, коло стадіону:

раз

https://vn.com.ua/Media/images/complex/big/d71df7af24664e8b312dbd03568d59cc.jpg

https://zabudovnyk.com.ua/news/2018/hid-budivnictva-zhk-kviti-lvova-12138

Два

http://leopoltown.com.ua/img/s3-img.jpg

Три

https://i.imgur.com/UxHoXNX.jpg

Чотири

https://novobudovy.com/images/wm/5273d1850245997f6b7edaff7c48970a.jpg

П‘ять

https://i.imgur.com/Yi29uNn.jpg

Шість

https://i.imgur.com/47bFp72.jpg

Сім

https://scontent.flwo1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/10416654_747457572005314_5706306197199861540_n.jpg ?_nc_cat=106&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=scontent.flwo1-1.fna&oh=dc1417b3ab5efdf7f146de0882d2a0db&oe=5D552313

Вісім

https://i0.wp.com/azuz.org.ua/wp-content/uploads/1_1-1.jpg

USSR-UA
08-06-2019, 09:56
Короче, наскільки я зрозумів з останніх постів та відео - львівські ультраси вже називають себе поляками, ненавидять Україну і щебечуть по пшеківському, точно так як і Андрійко...

andriyko
08-06-2019, 10:01
Короче, наскільки я зрозумів з останніх постів та відео - львівські ультраси вже називають себе поляками, ненавидять Україну і щебечуть по пшеківському, точно так як і Андрійко...

Броварска курва оеоеое оеоеое

Tuvas
08-06-2019, 10:17
Андрийко, прекрати редактировать мои посты!

USSR-UA
08-06-2019, 11:34
Броварска курва оеоеое оеоеое

манкурти польські, нічого, нічого... ми вам повторимо 1648-й!

Лешик Пшешик
08-06-2019, 13:12
Хуй там. Я забив в ютубі просто ruska kurwa, у результатах відносно наших бачив лише її використання на матчі з металістом. Тому твоя аналітика про руску курву така ж компетентна як і аналітика про реванш :)

І в будь-якому разі контекст у нас був дуже ахуєнний, бо серби поводяться як руснява сучка!

Поляки з тебе лахають як хворі. :gepa:

P.S. ліпше співали сербу на вербу. :kokoko:

Лешик Пшешик
08-06-2019, 13:17
Ні, це не антиукраїнська кричалка. Як мінімум вона направлена проти обох, але у нашому виконанні проти сербів вона має куди більше змісту, бо серби поводяться як справжня кацапська шлюшка.

Руска курва vs русні під час руссссского маршу у Варшаві на Євро2012:

https://youtu.be/-67SzQYnxco

Руска курва проти своїх опонентів з польської ліги, вкупі з антикомуністичними гаслами:

https://youtu.be/g27Qdy7p5d4

Руска курва на матчі Легія - Спартак

https://youtu.be/LxYokhjdRdw

Руска курва на матчі проти бельгійського Локерену

https://youtu.be/eCFkC8Nb8DM

Руска курва на польському марші під час закидування фаєрами російського посольства у виконанні разом з антикомуністичним гаслом

https://youtu.be/bQzfHNZtUdk

Руска курва проти росіян, хз що за матч

https://youtu.be/CghffNtMQ3s

Скажімо так, для поляків "руска" це все що на схід, і росіяни до цього списку потрапили лише нещодавно.

Це як ruski pierogi чи ruski barszcz, і мова звісно не про русню, а про Україну. Українськи вареники, український борщ.

concord2000
08-06-2019, 13:44
[QUOTE=andriyko;346849]Забудова міста потрошки до нього підходить.

У 2012 це був стадіон в полі коло ТЦ, зараз там вже ТЦ, два автосалони, Макдональдс, Офісна будівля, торгово-складська будівля. Коло самої Арени збудували декілька ЖК із ~15 будинків, і починає будуватися стільки ж. Ще один дуже непоганий ЖК має почати будуватися прямо біля Арени і в планах там же збудувати мульти-функціональний комплекс, щось офісно-виставкове.

^^

Там класное место для забудовы,застроят наверное иподром.Ну там насколько я помню была проблема с транспортом он ездил только до торгового центра Кинг Кросс кажется он так называется а дальше чуть ли не пару километров нужно идти пешком. И обьезданая или как хочется сказать Южный обход ( ну начнут же строить Северный когда нибудь и дорогу на Краковец я уже жду с 2011 года) там ужасная и однополосная ,а как я понимаю там должна быть по три полосы. как я понимаю там нужно что то строить типа трамвая на Сихов с пересадочным узлом на обьездной ( мечты) .И потихоньку застраивать територию,школы.
Я вообще переживаю за этот стадион всем сердцем,я думал ну футбол клуб Львов там будет играть. Так нет же им дорого,и вообще мутный проэкт оказался как говорит Циганык .Создавался что бы бразильцев перепродавать ,и вроде клуб уже продаётся и плюс у хозяина кровная блатная вендета с авторитетом вашим Мордой и его в любой момент могут завалить.Последний раз на него было покушение как в далёкие бендеровские времена(фугас,гранотомёты, рупнокалиберные пулемёты,засада как на войне,куча стреляющих ---просто жесть)
Печально.

andriyko
08-06-2019, 21:27
Скажімо так, для поляків "руска" це все що на схід, і росіяни до цього списку потрапили лише нещодавно.

Це як ruski pierogi чи ruski barszcz, і мова звісно не про русню, а про Україну. Українськи вареники, український борщ.

Чому в ютубі купа випадків коли вони її юзають проти русні чи просто так, без українського контексту? Власне той матч з Металістом єдине що я знайшов.

Mr.Cage
08-06-2019, 22:01
Не зрозумів. Пшеки нас ~ruska називають? Рілі?

andriyko
08-06-2019, 23:27
Нот рілі. Історія виникнення цієї кричалочки залишиться невідомою, але юзають її проти русні у першу чергу. А також проти нас, не нас, і навіть на адресу своїх же ворожих клубів.

...

Не без трофеїв ;)

https://i.imgur.com/vJKr0Fs.jpg

Veles
09-06-2019, 03:29
Твоя нова ганчірка?

Malco
09-06-2019, 08:20
Не зрозумів. Пшеки нас ~ruska називають? Рілі?

Українці і самі себе називали русинами ще 100 років тому.

USSR-UA
09-06-2019, 08:34

ну то зараз за межами закарпаття 90% населення асоціюють русинів з росіянами

Malco
09-06-2019, 08:54
Я про те що для поляків це можливо стара традиція називати українців русинами, тому немає нічого дивного що вони можуть використовувати "ruska" щодо України.

andriyko
09-06-2019, 10:19
Твоя нова ганчірка?

Нажаль не я на фото(

concord2000
09-06-2019, 15:47
ну то зараз за межами закарпаття 90% населення асоціюють русинів з росіянами

Вы слишком глубоко копаете,всех за рубежом выходцев из СССР говорящих на русском называют русскими,пофиг укр,беларусы,узбеки,казахи

Veles
09-06-2019, 17:11
Ніколи не зустрічав поляка який називав нас росіянами. Ті, що нас ненавидять, називають бандерОвцами.

USSR-UA
09-06-2019, 20:27
в Броварах і Києві купа людей які називають себе русскими в сенсі, що вони слов'яни

Veles
09-06-2019, 21:05
в Броварах і Києві купа людей які називають себе русскими в сенсі, що вони слов'яни

знаю, мене трісьот коли я подібне чую

Mr.Cage
10-06-2019, 08:06

Я думаю в сенсі не "слов'ян", а в сенсі адіннарот. Так, це ніби і одне й те є саме, але... Чехів, Словаків в тд вони так не називають. Себе, а також білорусів - так. Це все з совку - бо мьі бьіли один нарот

Mr.Cage
10-06-2019, 08:06

Русини і рускі - це все ж трохи різне

Malco
10-06-2019, 16:50
Русини і рускі - це все ж трохи різне

Хз хз, як там воно у польській мові, адже як в Австрійській імперії і Речі Посполитій називалась Східна Галичина? - Руська земля, бо населена русинами.

Voron
10-06-2019, 17:29
Я про те що для поляків це можливо стара традиція називати українців русинами, тому немає нічого дивного що вони можуть використовувати "ruska" щодо України.

Вони ще na Ukrainie кажуть. :angry_petya:

USSR-UA
10-06-2019, 19:41
ну що, які ваші ставки? :)

Ostap19
10-06-2019, 19:59
У:Л 3:0

Jasse James
10-06-2019, 20:17
0:0 або 1:0

USSR-UA
10-06-2019, 20:22
я з Остапом згоден, думаю буде 3:0

Jasse James
10-06-2019, 20:43
нащо тій бабі мікрофон дали, як же вона огидно гімн співає((

Malco
10-06-2019, 21:34
Люксембург доволі організована збірна, м'яч тримають, моменти створюють, навіть язик не повертається називати їх "футбольним карликом".
Зараз їх стиль гри проти нас нагадує наш стиль проти сильних суперників.

Лешик Пшешик
10-06-2019, 22:13
Україна слабко грає((

Malco
10-06-2019, 22:36
Хух, відмучили.
Люксембург незручний суперник і заслуговує на повагу.

Лешик Пшешик
10-06-2019, 22:37
Всіх з перемогою!

Але якість гри доволі слабка..

USSR-UA
10-06-2019, 23:11
0:0 або 1:0

ставив би на паріматч)

Mr.Cage
10-06-2019, 23:19
1 місце в групі. Непогано

Jasse James
10-06-2019, 23:28
ставив би на паріматч)

якби поставив, вони б програли)

Sunkid
11-06-2019, 00:04
А далі що? З португальцями грати?

Veles
11-06-2019, 02:48
Ніт, з Литвой у Вільнюсі

AndriySH
11-06-2019, 07:14
нащо тій бабі мікрофон дали, як же вона огидно гімн співає((
Забивать львовский стадион пением в микрофон - дикость несусветная.

AndriySH
11-06-2019, 07:17
Ніт, з Литвой у Вільнюсі
А потом с ними же у нас. Вангую, что две победы в этих матчах сделают киевский матч с Португалией и выездной с сербами тренировочными!

concord2000
11-06-2019, 11:34
Я смотрел на Матч Тв москальском,сука Футболы всё позакрывали уроды. Ну ладно я могу и "помучаться". Ну кстати очень хорошо ведут ( я давно уже говорил у руских более професиональные коментаторы) отметили хорошее боление украинцев и торжественое пение гимна. Но я не из за этого пишу про это. Прикольно было слушать когда весь стадион затянул "Путин хуйло" они сначала что то говорили а потом просто замолчали,я получил массу удовольствия от этого.:lol::lol::lol:

Voron
11-06-2019, 19:22
VAR приніс Україні вихід в фінал молодіжного чемпіонату світу! 1:0 перемогли Італію.

AndriySH
11-06-2019, 19:23
Ебануться!!!!

Malco
11-06-2019, 19:27
ууууууууууу)))))

Tuvas
11-06-2019, 20:31
ЧМ-2019 (U-20). 1/2 финала. Эквадор против Южной Кореи, Украина в меньшинстве победила Италию

https://www.sports.ru/football/1075358455.html

fcsd
12-06-2019, 16:08
Официально: Луиш Каштру - тренер Шахтера

ФК "Шахтер" подписал контракт с португальским тренером Луишем Каштру. Соглашение с 57-летним специалистом вступает в силу 12 июня и рассчитано на два года.

Луиш Мануэль Рибейру де Каштру родился 3 сентября 1961 года в Мондройнше, Португалия.

Карьера игрока:
"Униан Лейрия" (1978–1985), "Виеренше" (1981/82), "Витория Гимарайнш" (1985–1987), "Элваш" (1987–1990), "Фафи" (1989/90), "Агеда" (1990–1997).

Карьера тренера:
"Агеда" (1998–2000), "Мельяда" (2000/01), "Эстаррейа" (2001–2003), "Санжуаненсе" (2003/04), "Пенафиел" (2004–2006), Академия "Порту" (2006–2013), "Порту Б" (2013–2014), "Порту" (март – июнь 2014), "Порту Б" (2014–2016), "Риу Аве" (2016–2017), "Шавиш" (2017–2018), "Витория Гимарайнш" (2018–2019).

Луиш Каштру станет 33-м тренером в истории "Шахтера".

https://terrikon.com/posts/329821

Kiev777
15-06-2019, 19:57
Наша молодіжка чемпіони!!! :club:

Лешик Пшешик
15-06-2019, 19:58
Не просто чемпіони, а чемпіони СВІТУ!!!

Kiev777
15-06-2019, 19:59
Ну так)))

AndriySH
15-06-2019, 23:38
https://www.facebook.com/fifau20worldcup/videos/345142936174715/

USSR-UA
16-06-2019, 09:55
В 2009 наша Ю-19 вже вигравала ЧЄ

USSR-UA
16-06-2019, 10:01
ось фінальний матч, дехто з цих гравців грає за основну збірну

https://img.hurtom.com/i/2019/06/1238e671b4bf9e36ecf.png

USSR-UA
16-06-2019, 10:14
Рекорди молодіжки:

Ю-21 - ЧЄ: 2 місце (2006)
Ю-20 - ЧС: 1 місце (2019)
Ю-19 - ЧЄ: 1 місце (2009), 3 місце (2004, 2018)
Ю-18 - ЧЄ: 2 місце (2000)
Ю-17 - ЧЄ: груповий етап (2002, 2004, 2007, 2013, 2016, 2017)
Ю-16 - ЧЄ: 3 місце (1994)

* Ю-16 існувала до 2002, а Ю-17 з того ж року, Ю-18 існувала до 2002, а Ю-19 з того ж року

AndriySH
16-06-2019, 11:35
ось фінальний матч, дехто з цих гравців грає за основну збірну

https://img.hurtom.com/i/2019/06/1238e671b4bf9e36ecf.png
Дрінквотер... Охреніти)

Malco
16-06-2019, 20:06
https://scontent.fiev22-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/62569208_2100068963627485_6252689075430490112_n.jp g?_nc_cat=101&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=scontent.fiev22-2.fna&oh=59ff73f6c7572e65ecaceb2076c93a0a&oe=5D932F02