PDA

View Full Version : Футбол

Сторінки : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41

melv
10-12-2020, 00:01
Ну що ж, група смерті виправдала свою назву. Добре, що здох не Шахтар, а Інтер :) І якби не ті провали з німцями, як би все круто для нас було. Ну нехай і так. Зрештою, за рівнем Шахтар все ж таки більше ЛЄ, аніж ЛЧ. Та й у Лізі Європи можна далі пройти буде.

V_etas
10-12-2020, 00:02
А зараз так сидиш та думаєш...а могли і виграти на вийти в плейоф ЛЧ...

Mr.Shaker
10-12-2020, 00:05
А я засмучений, або ЛЧ або нічого.
І борусія підісрала, весь матч тупила

Лешик Пшешик
10-12-2020, 00:06
Найнапруженіший матч року напевне. Мої вітання власне кажучи. :)

Stanlee
10-12-2020, 00:09
коли аргентинський циган Лаутар в перекладину йобнув на перших хвилинах я зрозумів шо Інтеру ніфіга не світить ))) але трохи прикро шо кроти не зловили Інтер на контрі в кінці матчу

Jasse James
10-12-2020, 00:13
З Борусії рудий підарас може магарич просити, проїбав би шахтер і відправились б вони в ЛЄ

melv
10-12-2020, 00:19
А ще приємно, що Шахтар таки помстився за ті 0:5 Інтеру. Не знаю, хочеться вірити, що після цієї осені в Шахтарі наступив переломний момент і команда навчилася грати вирішальні матчі, а особливо з грандами (з Інтером і Реалом набрали 8 очок - не хуй собачий). І більше не буде влітати топам з ганебними рахунками, а нехай і з автобусом в штрафній, але буде вигризати потрібний результат.

concord2000
10-12-2020, 01:04
Враховуючи, що будувався він за бюджетні гроші, то це однозначно так і є. Крали, мабуть, як могли

Ну Щербань не мог не украсть конечно,но он всё же большой любитель футбола ( как и все в то время в Донецке) и он очень быстро построил всего за 10 млн.И стадион на тот момент был супер. Но Щербаня там уже очень долго нету.А ведь сооружение нужно подерживать.Вот в чём причина. Я как уезжал когда он губернатором стал,но я был в неплохих отношениях с его кумом.Так он ездил там себе должность присматривал.Его мнение в тот момент о Сумской области " Край не пуганых идиотов,работы не початый край" .Я в конце прошлого века как выезжал в другие области по бизнесу,так кроме крупных городов милиоников такое ощущение что попадали в сонное царство из СССР. И я не думаю что это сильно изменилось

concord2000
10-12-2020, 01:08
А зараз так сидиш та думаєш...а могли і виграти на вийти в плейоф ЛЧ...

Та хрен его знает,ЛЧ пока не для нас.Попасть и сразу вылететь,а так вдруг жребий будет удачным.Только бы не на Динамо Киев ( уже было такое).И вообще неизвестно что за команда будет у нас весной и что вообще будет весной в мире. Удачно всё сложилось.С Перемогой шановннi !!!!

Stanlee
10-12-2020, 01:14
а то якийсь інакший Щербань Сумський,не той якого в аеропорту Донецькому застрелили в 90-их в голову,то вони родичі були чи шо ?

Tuvas
10-12-2020, 02:10
Щахтеру в Плей-Офф ЛЧ ничего не светит. Надо быть честным. Другое дело ЛЕ. Тут при стечении обстоятельств вполне можно брать чашку. В современном евро.футболе ЛЧ разыгрывают между собой уже который год подряд пару команд. Вышел бы Щахтер со второго места и попал бы на первое место другой группы с первой игрой дома - Ливерпуль, Ювентус, Сити, ПСЖ, Челси и БД. Прошел бы допустим БД, а дальше получил бы вынос от Баварии. ЛЕ же можно брать.

V_etas
10-12-2020, 08:16
Та хрен его знает,ЛЧ пока не для нас.Попасть и сразу вылететь,а так вдруг жребий будет удачным.Только бы не на Динамо Киев ( уже было такое).И вообще неизвестно что за команда будет у нас весной и что вообще будет весной в мире. Удачно всё сложилось.С Перемогой шановннi !!!!

Все буде добре весною в світі ;)

Stanlee
10-12-2020, 09:57
Щахтеру в Плей-Офф ЛЧ ничего не светит. Надо быть честным. Другое дело ЛЕ. Тут при стечении обстоятельств вполне можно брать чашку. В современном евро.футболе ЛЧ разыгрывают между собой уже который год подряд пару команд. Вышел бы Щахтер со второго места и попал бы на первое место другой группы с первой игрой дома - Ливерпуль, Ювентус, Сити, ПСЖ, Челси и БД. Прошел бы допустим БД, а дальше получил бы вынос от Баварии. ЛЕ же можно брать.
вийти з такої групи смерті це вже як мінімум рівноцінно півфіналу Л.Є а до того за вихід із групи UEFA башляє солідні фінансові бонуси + відразу 5 очок в таб коф. і в рейтинг клубу,а це як 2 перемоги + нічейка

concord2000
10-12-2020, 10:44
а то якийсь інакший Щербань Сумський,не той якого в аеропорту Донецькому застрелили в 90-их в голову,то вони родичі були чи шо ?

Однофамильцы, тот которого убили был главным инженером шахты Петровского - шахтёр( кажется,но офис у него был в тех краях) он делал ударение на первый слог.А второй был директором универсама Украина - торгаш,ну он был чуть ли не кандидат на премьера.Но забастовка шахтёров похерела это всё.

Stanlee
11-12-2020, 12:23
Динамо, Шахтер, Заря, Колос и Десна уже заработали 83 миллиона евро в еврокубках
https://champions.football.ua/news/439087-dinamo-shakhter-zarja-kolos-i-desna-uzhe-zarabotali-83-milliona-evro-v-evrokubkakh.html#page1
не хіло так...

Stanlee
11-12-2020, 12:24
але ясно шо 4/5 цієї суми це ШД і ДК бо між Л.Є і Л.Ч космічна різниця

Jasse James
11-12-2020, 12:43
Луческу себе окупив вже за пів сезона, цікаво суркіс нарешті усвідомив свою тупість

melv
11-12-2020, 14:02
Луческу себе окупив вже за пів сезона, цікаво суркіс нарешті усвідомив свою тупість

Це станеться слідом за тим, як свою тупість визнають ультрас

Jasse James
11-12-2020, 14:59
Це станеться слідом за тим, як свою тупість визнають ультрас

Так а в чому тупість ультрас? Не вони ж блохіних тренерами назначали. А якщо ти про те що вони проти цигана, так він не єдиний нормальний тренер. Можна було б найняти і когось хто Динамо гівном не поливав 10 років. Мені поїбати звісно, честь клуба мене не те щоб хоч якось турбувала, але людям які до цього серйозно ставляться мабуть має бути не пох

Mr.Shaker
11-12-2020, 15:55
Динамо, Шахтер, Заря, Колос и Десна уже заработали 83 миллиона евро в еврокубках
https://champions.football.ua/news/439087-dinamo-shakhter-zarja-kolos-i-desna-uzhe-zarabotali-83-milliona-evro-v-evrokubkakh.html#page1
не хіло так...

Ну може нарешті куплять когось корисного, Шахтар взагалі уже майже 2 роки нікого не купує, є слухи що Габріеля Верона хочуть купити з Палмейреса, якщо куплять то буде супер

melv
11-12-2020, 23:22
от гопнік гопніком, ще й не все в нього "однозначно в політікє", але якось він більше імпонує в цьому інтерв'ю, аніж його пихаті і не менш бидлуваті однолітки Мілєвський і особливо Алієв.

https://www.youtube.com/watch?v=N7xWp6Cx6Cw&t=3986s

concord2000
11-12-2020, 23:50
Так а в чому тупість ультрас? Не вони ж блохіних тренерами назначали. А якщо ти про те що вони проти цигана, так він не єдиний нормальний тренер. Можна було б найняти і когось хто Динамо гівном не поливав 10 років. Мені поїбати звісно, честь клуба мене не те щоб хоч якось турбувала, але людям які до цього серйозно ставляться мабуть має бути не пох

Я по прежнему считаю что Луческу мудак,как и Ракицкий и Ордец. И как для меня Ребров. Вот Караваева я как то не считаю донецким. Да он закончил академию но сформировался в Заре . Так и Мораес ну он гастробайтер и в Динамо был всего пару лет,он закончит свою карьеру и уедет в Бразилию . Если бы перешёл Пятов,Срна ,Степаненко я бы это не понял. Мне кажется если проиграл больше 5 лет то это уже как то не колмильфо.Играя в этих командах получая большие зарплаты как то говорить о деньгах не приходится ( ну если ты не дебил или транжира или Алиев).
А тут проработать 12 лет ,целоваться в дёсны с Ринатом,покупать недвижимость в Донецке.И бац такой переход ( если конечно они не договорились,но судя по памятнику который не подарили то нет,но хрен его знает).Таких дружеских отношений у Рината с иностранными тренерами никогда не было. Да с укр были.Яркмченко,Прокопенко были.
Суркисы очень долго шли в не правильном направлении с конспектами Лобановского. У них такой совко-еврейский минталитет менеджмента. Посмотрите в академии Шахтёра португальцы,а в Динамо динамовцы. Они выезжают только за счёт скупки талантливой молодёжи со всей страны.
А по поводу Селезнёва да он тупенький,у него и берут все интервью что бы он что отчебучил. Его фраза что преклоняется перед фигурами Гитлера или Сталина вершина ума в предыдущем интервью ,пока его жена бывшая его не осадила. Он вечно будет психовано- проблемным по жизни. Сейчас под конец карьеры жена его располовинит всё что заработал ( а жену он гнобил при всех дебил," повезло,удачно замуж вышла и это всё на камеру" ) И не факт что он такой умный ещё денег заработает.И сын у него истерик как он и это всё показывает на камеру. Сука и когда он говорит " Я донецкий!!!" меня уж бесит,не позорь Родину. И вообще он макеевский а это две большие разницы

Malco
13-12-2020, 08:21
Я по прежнему считаю что Луческу мудак,как и Ракицкий и Ордец. И как для меня Ребров. Вот Караваева я как то не считаю донецким. Да он закончил академию но сформировался в Заре ...
Все наче так але Ребров у цьому списку "зрадників" взагалі ніяким боком. Він відіграв за ДК свої найкращі 11 років, там про нього світ і дізнався. За Шахтар всього сезон, був молодим щавликом, що йому взагалі світило у тодішньому Шахтарі? Хіба можна його звинувачувати за перехід в той час, коли Шахтар і Динамо це були дві різні планети, і ні про яке суперництво тоді ще мови не йшлоа, а кожен молодий гравець тодішньої України прагнув потрапити у ДК

concord2000
13-12-2020, 11:59
Все наче так але Ребров у цьому списку "зрадників" взагалі ніяким боком. Він відіграв за ДК свої найкращі 11 років, там про нього світ і дізнався. За Шахтар всього сезон, був молодим щавликом, що йому взагалі світило у тодішньому Шахтарі? Хіба можна його звинувачувати за перехід в той час, коли Шахтар і Динамо це були дві різні планети, і ні про яке суперництво тоді ще мови не йшлоа, а кожен молодий гравець тодішньої України прагнув потрапити у ДК

Не колышет,он родом с Горловки и тогда любили Шахтёр так что вам и не снилось.Что то только он в Динамо ушёл.Уже тогда начались контры с Суркисами и соответственно с Динамо. Я понимаю вы молодёжь и это уже не помните,а для меня предатель Родины,растрелять .( хотя чисто по человечески я его понимаю и ты конечно прав,но не прощаю) И сейчас он наверное самый лучший и титулованый заграничный украинский тренер.Где он не был тренером всегда почти занимал первые места. Но не могу я простить этого радиолюбителя хренового ,это его хоби и он кажется чемпион мира

concord2000
13-12-2020, 12:03
Смотрел я Динамо Колос ,ну конечно с этим Варом цирк,такие остановки,8 минут добавил.Конечно это нужно как то регулировать .Или бригада должна быть уже со своими варовцами,что бы он верил ему на слово.Или лимит просмотров,ну как то модернизировать это дело,сильно темп игры сбивается.И в следующем сезоне должны все матчи быть с Варом а не как сейчас половина.

Jasse James
13-12-2020, 23:27
вар можна на вимогу зробити, і кожный команді по дві можливості дати. Як в тенісі наприклад

concord2000
14-12-2020, 06:26
Прикольно у Профутбол сказали что на обучение 4 человек судей ВАР потратили 1 млн бакинских. Не занадто ???

melv
14-12-2020, 16:45
«Маккабі» Тель-Авів – «Шахтар»
«Динамо» – «Брюгге»

Шахтар має проходити єврейчиків із закрити очима. Динамо під питанням. Можна сказати, із жеребом на 1/16 їм і так дуже й дуже підфартило.

Mr.Shaker
14-12-2020, 17:35
Та обом фартануло як ніколи, найслабші суперники з усіх можливих

Tuvas
14-12-2020, 18:20
Прикольно у Профутбол сказали что на обучение 4 человек судей ВАР потратили 1 млн бакинских. Не занадто ???
Скорее всего купили оборудование. Оффиц курсы фифа и прочее на тренера от пару тысяч и дальше зависимо от категории начинаются. Так что тут на курсы нереально столько потратить даже при желании.

Tuvas
14-12-2020, 18:21
Та обом фартануло як ніколи, найслабші суперники з усіх можливих
Евреи да, а вот Брюгге сложный соперник даже для больших команд.

Mr.Shaker
14-12-2020, 22:21
Евреи да, а вот Брюгге сложный соперник даже для больших команд.
Інші можливі суперники куди важчі:
Арсенал, Лестер, Манчестер Юнайтед, Тоттенхэм (все — Англия), Аякс, ПСВ (оба — Нидерланды), Байер, Хоффенхайм (оба — Германия), Вильярреал (Испания), Динамо Загреб (Хорватия), Милан, Наполи, Рома (все — Италия), Рейнджерс (Шотландия)

melv
14-12-2020, 23:06
Шахтарю на цьому етапі так і так мали попасти прохідні команди, а от Динамо могло нарватися на щось важче. З Брюгге ще можна спробувати

concord2000
15-12-2020, 00:05
ну посмотрим как наши пройдут зимние сборы,как усилятся зимой.А то можно с отпуска выйти и по 10 кг лишнего. Бразильцы как поедут домой как начнут мясо жрать тоннами.
Прикольное видио про Десну ,там ещё со стадионом бы решить ( у них непонятки юридические кому принадлежит городу,государству,частник у)И желательно сделать бы крытым ,это ведь по сути самый северный город страны.А так средненько но неплохо,и двигаются в правильном направлении.

https://www.youtube.com/watch?v=9-wMrXOC-dY&feature=emb_logo

melv
19-12-2020, 01:52
Поки вони "ростуть", Україна пройобує в ретингу УЄФА величезними темпами. Хочеться вірити, воно того, хоча б, варте

concord2000
19-12-2020, 09:25
https://www.youtube.com/watch?v=xA1-hVfIrE0
Павелко лично заинтересовался Ген .Прокурор ,Папа Морда лохонулся и проявил себя жлобом из за подогрева.Нужен хороший пиар.Суцко что бы там никогда не играла ни одна команда с УПЛ. Хреновое логистическое расположение . Они должны играть в Кропивницком, там дороги ремонтируют,есть ж.д и аэропорт ,ну и там надо же работать с болельщиками

Malco
19-12-2020, 20:28
Поки вони "ростуть", Україна пройобує в ретингу УЄФА величезними темпами. Хочеться вірити, воно того, хоча б, варте

Так рейтинг для того і створений щоб відображати реальну силу чемпіоната, саме по собі місце в рейтингу це ніщо, воно взагалі неважливе.
Якщо немає достатньої кількості клубів рівня єврокубків, то навіщо нам високий рейтинг там? Щоб вилітати на стадії кваліфікації, як це ледь не щоразу буває

concord2000
19-12-2020, 21:28
Щас ещё посмотрим с рейтингом летом.Уже во Франции начались проблемы с телеправами и Лиль продали другому владельцу.Я знаю в Мордоре бюджетные команды сыпятся ,я так предполагаю сейчас Испания должна начать истерить.Наверное сильнейший это чемпионат Англии там собрались все олигархи мира,ну и немцы вроде акуратно ведут дела.Да и у нас ещё посмотрим кто будет играть весной и кто останется летом. Прикол я прочитал про Молдавию,все телеправа на год стоят 30 000 евро

melv
20-12-2020, 01:05
Юрий Вернидуб: Зеленский сильнее и честнее Порошенко (https://www.ua-football.com/ukrainian/ukrainians/1608399582-yuriy-vernidub-zelenskiy-silnee-i-chestnee-poroshenko.html)

Уот і всьо... Вернидуб підвердив, що коли люди спорту починають пр політику, то лише паляться у своїй недалекості. Розчарував.

Jasse James
20-12-2020, 12:42
Юрий Вернидуб: Зеленский сильнее и честнее Порошенко (https://www.ua-football.com/ukrainian/ukrainians/1608399582-yuriy-vernidub-zelenskiy-silnee-i-chestnee-poroshenko.html)

Уот і всьо... Вернидуб підвердив, що коли люди спорту починають пр політику, то лише паляться у своїй недалекості. Розчарував.

- А що він зробив?
Він же не робить, він президент
Все це робиться, просто не в таких, цих самих”, - сказав Вернидуб

concord2000
21-12-2020, 23:27
https://www.youtube.com/watch?v=NoJeF_zOO5E
Плач Ярославны,ну хоть директора уволил .Все у него виноваты. Что то он слишком часто говорит о своей честности,дуже це напрягае. Классная фраза " мы все игры проиграли стабильно"

concord2000
24-12-2020, 15:33
Рух потребовал расследовать скандальные заявления президента Ингульца
Добавлено: 24.12.20 14:29
Источник: Футбол Украины

ФК «Рух» официально сообщил, что обратился в комитет этики и честной игры. Основанием обращения клуба стали возмутительные высказывания президента «Ингульца» Александра Поворознюка.

«В видеоматериале, опубликованном на клубном ютуб-канале, президент «Ингульца» позволяет себе бездоказательные утверждения в адрес «Руха» и других клубов УПЛ относительно причастности к нечестной игре. Далее приводим цитату:

«... Мы реально понимаем, что на сегодняшний день мы один из трех клубов, кто не платит в кассу. Эти клубы Ингулец, Шахтер и Динамо. И мы очень гордимся этим, что мы играем честно, и играем так, как можем».

Этими словами, господин Поворознюк не только пиарится за счет других клубов, но и наносит прямой ущерб репутации клубов, в том числе и нашему. Футбольный клуб «Рух» уже направил письмо в Комитет этики и честной игры с просьбой открыть дело в отношении соответствия содержания слов Александра Поворознюка и дать оценку таким суждениям», - говорится в сообщении на сайте львовян.
Морда просто охуел,я тоже когда посмотрел его видио услышал эту фразу.Он так лижет Суркису ,Коломойского боготворит,ну с Шахтёром себе дороже связываться он уже понял. Всех обосрал ,только он рыцарь на белом коне. У него это постоянно я всё знаю но не скажу.Ну так знаешь давай доказательства. Он никак не может понять что не Петровский район играет и даже не в 2,1 лиге. Он никак не поймёт что он смешным выглядит и постоянно лезет в телевизор. У него с Козловским больше всех видио. Суркис тоже много даёт интервью,но этот хоть уже 20 лет в футболе .
Кстати Динамо ТВ канал сделало и у Щахтёра есть тоже ( но я его ни разу не видел) .Так это что будут только свои матчи показывать и всё позакрывают ????

Malco
24-12-2020, 18:39
Ого, Коваленко підписав з Аталантою попередній контракт О_о
Несподівана новина якщо чесно, навіть не можу придумати начорта вінїм здався, ще і з такою насиченістю гравцями середньої лінії в клубі, при чому топовими.

melv
25-12-2020, 00:57
От як Лешик хейтив Тете, так само я не розумію, за які заслуги такі реверанси цьому дерев'яному Коваленку? Чувак вистрелив, здається, два роки тому (а у нас, давайте відверто, якщо український футболіст у одному матчі може пройти з м'ячем десять метрів без пасу воротареві, то вже записують в зірки), але ж відтоді його гра викликала більше роздратування. І тут Аталанта... Коли все вказувало на Маріуполь.

concord2000
25-12-2020, 05:16
От як Лешик хейтив Тете, так само я не розумію, за які заслуги такі реверанси цьому дерев'яному Коваленку? Чувак вистрелив, здається, два роки тому (а у нас, давайте відверто, якщо український футболіст у одному матчі може пройти з м'ячем десять метрів без пасу воротареві, то вже записують в зірки), але ж відтоді його гра викликала більше роздратування. І тут Аталанта... Коли все вказувало на Маріуполь.

Ну не знаю не буду спорить,но не уровень Мариуполя точно.Там даже Боярчук отказался играть наотрез. С Киева переехать в город Мариуполь ещё тот стрес. И всё таки Коваленко игрок сборной,в Бельгии или в европах точно может пристроится.
Я хоть и с донецким сердцем но не очень одобряю этот проект. Ну только что в плане проблем и финансированием с командами вообще УПЛ это всё равно лучше чем Ингулец тут и стадион ,аэропорт,население 400 000 ( только если бы с болельщиками кто то ещё занимался) . Только вот запрет на игры с командами что отдали в аренду я категорически не согласен.Как Супряга Динамо красиво порвал.Я уже говорил а то какие то условия неравномерные. Шахтёр с Динамо скупили всю молодёжь и раздают потом в аренду,а потом с ними пол команды не играют. Шахтёр ведёт открытую отчётность и платит налоги в Украине,а все остальные под столом и на Кипре.

Malco
25-12-2020, 08:36
Для Конкорда)))

https://youtu.be/xA1-hVfIrE0

fcsd
25-12-2020, 10:35
Міля в Мінаї

concord2000
25-12-2020, 12:07
Для Конкорда)))
https://youtu.be/xA1-hVfIrE0

Да я видел это как только это вышло,Это чисто пиарная акция .Сразу появилось 18 декабря как только они сорвали 13 декабря матч в Кировограде . Типа какой он хороший и отец родной.Но потом он настолько тупой 21 декабря даёт интервью что типа решил проблему и уволил директора за срыв матча .Ну молодец и заткнись,но мозгов же нет и тут тупенький добавляет " Что только три команды не платят в кассу Щахтёр ,Динамо,Ингулец" причислил себя к великим.(Хоть Козловский тоже ещё тот экземпляр но там наоборот не к одному слову не подкопаешься ,но поступки подозрительные) Но РуХ правильно ему вчинил иск. Тут подходит к Морде точное выражение " Из грязи в князи " иконки,образа в кабинете,цепи на шеи,автомат в багажник и стрельба из него на видио

melv
26-12-2020, 13:22
Прикольна добірка. Такі голи, що й в чужі ворота нечасто побачиш

https://www.youtube.com/watch?v=Hym1tiqfLts&feature=emb_logo

concord2000
29-12-2020, 17:10
https://www.youtube.com/watch?v=oBPhUw1wBRk
Посмотрел я это видио,ну что можно сказать я Красаву не смотрю ,кажется 1 раз видел. Ну суцко он на голову выше и креативнее всех наших блогеров вместе взятыхИ просмотров у него по милиону за ролик,Кенту такое может только присниться в пьяном угаре. Лучший это конечно Трендец,я почти все его видио видел,но в кадре это одно за кадром это нудный Поворознюк,он как все журналисты с двойным дном. Так и Милевский ну ничего в нём особенного нет ( мне его девушка нравиться,серьёзная ,спокойная ну на голову выше него по всем параметрам).А Кент он такой реально тупенький по жизни.Всё это движение идёт от агента,и скоро у них это закончиться пройдёт новизна а конкуренты не дремлют,а украинский рынок очент узкий ,бедный и маленький.Поворознюк попрёт в професиональном плане дальше.А Морозючка шлюха я посмотрел её несколько видио,получила то что заслужила .Разбила семью женатому ( правда там женатый ещё тот парень нравственный и блядун) была любовницей при существующей жене .Тоже самое и её постигло.Будет от каждой морщинки перед зеркалом страдать( я тут видел часто старых сумашедших моделей с кучей собачек на поводке),не всё ботексом можно скрыть.

concord2000
29-12-2020, 21:17
Стороженко: Информация о моем уходе из Металлиста 1925 – это фейк
https://www.ua-football.com/ukrainian/high/1609254914-storozhenko-informaciya-o-moem-uhode-iz-metallista-1925-yeto-feyk.html
Уже не первый раз замечаю фейковые заявления программы То Таке . Такой жёлтенький и слабенький канал. Они заявили " Что Металист 1925 покинул Стороженко и какой то харьковский прокурор и когда зайдёт Металл в 1 лигу, команда распустится (ну так и будет наверное) " Больше всех информации даёт Циганик в своей Ютуб программе. Ну конечно нужно читать между строк что он на зарплате у Суркиса.Но пока он лучше всех во всём ( что я говорю с моим то оранжевым сердцем).
А ещё хотел сказать я уже лет 20 читаю Террикон ( он меня так спасал от депрессии первые годы, это не описать просто).Но сейчас он становиться всё хуже и хуже вместе с Футболами.такое ощущение что Ринату надоело платить за убыточные СМИ.Стала сильно подниматься Трибуна но у меня почему то на неё алергия .Там работали Поворзнюк ,и сейчас он с ними сотрудничает ,Болотников.Я так посматриваю конечно иногда если что то интересное но не доверяю им. Больше всех мне нравиться ЮА-Футбол ,но они тоже очень любят Динамо ( простой пример у них до сих пор не исправили очки Шахтёру за Ингулец) .Но информативный сайт

concord2000
03-01-2021, 21:35
https://www.youtube.com/watch?v=VGnk0UF67ms
Ну хоть стало понятно,юридически старые Карпаты исчезают.Дым решил кинуть Беню или Смалийчук решил попробовать поиграться во владельца клуба. Ну как сказал президент Вереса бюджет команды 1 лиги 1-2 млн баксов. Ну посмотрим. Я честно сказать не особо верю во всякие Карпаты. У Руха и Львова ничего не получается со стабильным финансированием а тут вообще не понятно что. А стадион Украина может потом и Козловский забрать,всё развалиться он и подберёт.

concord2000
03-01-2021, 22:40
Прокуратура заарештувала стадіон «Ювілейний» після його продажу на аукціоні

Детальніше: https://05453.com.ua/prokuratura-zaareshtuvala-stadion-yuvilejnyj-pislya-jogo-prodazhu-na-auktsioni/
что за фигня как не продадут стадион так сразу прокуратура арестовывает,может перед тем как проводить аукцион брать письмо гарантийное что обьект не под арестом

concord2000
14-01-2021, 12:17
https://www.youtube.com/watch?v=zdY-V-XY3OY

https://www.youtube.com/watch?v=xHTOYuavovc

https://www.youtube.com/watch?v=x9QiN_EVrmU

Mr.Shaker
14-01-2021, 21:48
Тут трансфермаркет обновив дані по УПЛ( непогані результати в ЛЧ дали про себе знати:
https://tmssl.akamaized.net/images/foto/newsansicht/marktwerts-pruenge-upl-1610567125-54527.png?lm=1610567144
https://tmssl.akamaized.net/images/foto/newsansicht/marktwert-verluste-upl-1610567204-54528.png?lm=1610567220https://tmssl.akamaized.net/images/foto/newsansicht/wertvollste-spieler-upl-1610567374-54530.png?lm=1610567387
https://tmssl.akamaized.net/images/foto/newsansicht/wertvollste-spieler-ukraine-1610567291-54529.png?lm=1610567317

melv
15-01-2021, 03:34
З якого переляку Циганков стільки коштує?

kruev
15-01-2021, 05:35
Гарно грає за збірну, думаю один гол іспанцям додав +5 млн.

Лешик Пшешик
15-01-2021, 06:00

Ти хоч його гру бачив? Він тащить і Динамо і збірну, і коли його немає то і гри немає.

Stanlee
15-01-2021, 10:24
ого + 60 млн Євро,було 330 стало 400 млн вся УПЛ

Mr.Shaker
15-01-2021, 12:49

Бо пацан Вінницький!

Malco
15-01-2021, 13:15
ого + 60 млн Євро,було 330 стало 400 млн вся УПЛ

Так, але це в основному два клуби, в інших там ціни смішні

Stanlee
15-01-2021, 14:20
та хоть трохи відірвалися від Австрії і Греції бо були з ними на рівні,раніше ЧУкра була дороща чим ердивізія і чемп Бельгії

melv
15-01-2021, 18:47
Ти хоч його гру бачив? Він тащить і Динамо і збірну, і коли його немає то і гри немає.

То ж то я бачу, аж черга європейських грандів вишикувалась))

melv
15-01-2021, 18:48
Бо пацан Вінницький!

???

Mr.Shaker
15-01-2021, 20:27
???
Циганков родом з Вінниці, виховувався СДЮШОР "Нива Вінниця".

melv
15-01-2021, 22:46
Циганков родом з Вінниці, виховувався СДЮШОР "Нива Вінниця".
Он як, не знав. Вчасно він поїхав. А міг би бути лідером жмеринського локо))

Лешик Пшешик
21-01-2021, 12:27
То ж то я бачу, аж черга європейських грандів вишикувалась))

Є чимало хороших гравців які ніколи нікуди не переходили і яких особливо ніхто не хотів купляти, наприклад Шовковський у свій час, але це ж не робить його посереднім гравцем.

Циганков якщо не просре кар'єру схопивши зірку, то зможе досягти більшого ніж ті ж Ярмоленко та Коноплянка.

Лешик Пшешик
21-01-2021, 12:29
А ти учергове показуєш те, що за футболом не дуже слідкуєш.)

Malco
21-01-2021, 16:50
Є чимало хороших гравців які ніколи нікуди не переходили і яких особливо ніхто не хотів купляти, наприклад Шовковський у свій час, але це ж не робить його посереднім гравцем.

Циганков якщо не просре кар'єру схопивши зірку, то зможе досягти більшого ніж ті ж Ярмоленко та Коноплянка.

Коноплянка так, сам собі винен, а от у Ярмоленка, продай його років на 5раніше, могла б кар'єра в Європі скластись краще.

melv
21-01-2021, 22:10
А ти учергове показуєш те, що за футболом не дуже слідкуєш.)

Чесно? Байдуже. Так, я не слідкую за навколофутбольним життям, для мене футбол помирає з настанням зимової паузи. Це колись я знав поіменно всіх гравців топ-чемпіонатів, цікавився транферами і пропуск бодай одного туру чемпіонату Італії, Україн чи Англії по ТБ було мало не трагедією дня)) Але потім я підріс і вважаю це дурною тратою часу.
А Циганков? В тих матчах, які я дивився за його участі він не вразив. Інколи вистрілював, але цього мало. Він не досягне навіть рівня Ярмоленка.

concord2000
22-01-2021, 00:00
Коноплянка так, сам собі винен, а от у Ярмоленка, продай його років на 5раніше, могла б кар'єра в Європі скластись краще.

Ну карьеры у обоих не сложились будем откровенными .Но тут есть другой ньюанс .Им обоим повезло что они уходили в золотое время футбола .И денег себе на старость заработали ( если глупостей не наделают,посоветуются с фин. консультантами грамотными и поймут что они говорят и правильно вложат деньги .То должно хватить,Я смотрю все футболисты попадают с вложениями)Ярмоленко получает 7млн,а Конопа 3 млн.
Сейчас единственный после Шевы и Реброва кто неожиданно вдруг блеснул так это Малиновский .А ещё неизвестно заиграет ли Цыганков это не УПЛ. Но если его купят чем плохо,будет чем финансировать Динамо.Как я не люблю Суркисов но всё же они явно докладывают свои деньги

concord2000
28-01-2021, 10:31
https://www.youtube.com/watch?v=uTmQvjKAl2o
кучу бабла ЗЕ выделил землякам,правда это долгосторой .Ну такое ,востановление совка без фантазии
тут сразу его начали рвать в интеренете

Когда все проблемы в городе решены, когда построены больницы, школы, детские сады, из крана течет кристальная вода, а в воздухе нет отравляющих веществ - самое время подумать о главном!

На реконструкцию стадиона "Металлург", к тем миллионам, что уже выделены, добавят еще 732 миллиона гривен.

Строить будет "сомнительная" фирма, у которой мало опыта, но большое желание распилить почти миллиард бюджетных гривен...

Подробнее в видео: https://youtu.be/HB4_apvBaME​

25.5 млн $ ну так не маленькие деньги,только там команда что то результатов не даёт совсем.Сомневаюсь что она повыситься в классе

concord2000
28-01-2021, 10:49
Мне тут стало интересно ,я порылся .В городе уже есть наполовину реконструированый стадион Спартак.Просто жесть убитейший город с огромной кучей проблем,им что некуда деньги девать.

https://www.youtube.com/watch?v=cb7ZHSF0eBM

Malco
28-01-2021, 12:47
Реконструкція Металурга в тому вигляді яким він був завжди це тупа розтрпата коштів, тим більше дійсно, в місті є стадіон Спартак, який при бажанні можна було б довести до категорії що дозволяє проводити матчі УПЛ.
А Металург в сьогоднішніх реаліях, після реконструкції, як не був нікому потрібний так і залишиться. Єдиним його порятунком може бути лише ситуація коли там захоче грати Шахтар, але для цього треба було робити не реконструкцію, а зносити його і будувати сучасний суто-футбольний стадіон.

concord2000
29-01-2021, 10:27
Реконструкція Металурга в тому вигляді яким він був завжди це тупа розтрпата коштів, тим більше дійсно, в місті є стадіон Спартак, який при бажанні можна було б довести до категорії що дозволяє проводити матчі УПЛ.
А Металург в сьогоднішніх реаліях, після реконструкції, як не був нікому потрібний так і залишиться. Єдиним його порятунком може бути лише ситуація коли там захоче грати Шахтар, але для цього треба було робити не реконструкцію, а зносити його і будувати сучасний суто-футбольний стадіон.

Шахтёр там никогда играть не будет,хоть даже аэропорт отремонтируют.Слишком грязно.Это что будут жить в Киеве и лететь опять . Бразильцы не поедут . Я тут как то задумался и что дальше ??? . Сомневаюсь что вообще когда то вернуться обратно ,и даже вернуться там совсем другой город уже,люди,промышленость,биз ес . Наверное решение строительство стадиона на другом берегу и базы в столице .Но это дорого и долго,и вряд ли ему будут рады в Киеве. Посмотрим как совместное юзанье Олимпийского пройдёт,как будут болельщики ходить.

Voron
29-01-2021, 11:35
Шахтёр там никогда играть не будет,хоть даже аэропорт отремонтируют.Слишком грязно.Это что будут жить в Киеве и лететь опять . Бразильцы не поедут . Я тут как то задумался и что дальше ??? . Сомневаюсь что вообще когда то вернуться обратно ,и даже вернуться там совсем другой город уже,люди,промышленость,биз ес . Наверное решение строительство стадиона на другом берегу и базы в столице .Но это дорого и долго,и вряд ли ему будут рады в Киеве. Посмотрим как совместное юзанье Олимпийского пройдёт,как будут болельщики ходить.
Сумісного не вийде, лише на єврокубки. А так на другий круг Динамо переїжджає на Динамо.

Malco
29-01-2021, 12:05
А взагалі якось прикро, навіть образливо, у Чернігові стадіон розбитий стоїть уже два роки і команда в УПЛ грає, а сам стадіон належить не місту, не клубу, а державі і з ним через це ніхто нічого не робить. А в КР вбухають 750 млн у стад з яким навіть не зрозуміло що буде і як його використовувати далі.

concord2000
29-01-2021, 12:10
Давай посмотрим хотя бы до лета.Суркис сказал что это хорошо,ну потом конечно добавил что это гос .стадион и он помогает команде без стадиона.Звиняйте посмотрел младшенького у Гордона. Ну пару вещей интересных узнал ,что он играл в футбол.Мелочь для советского человека .Мать была зам заведующего базы по книгам. Это миллионер по советским временам.Книги как и всё были страшным дефицитом.Я бы назвал бы в пятёрке самого дефицита. Машины,мебель,холодильники ,книги ,одежда и всё остальное. Не бедные были ребята,тем более они с братом были снабженцами в строительстве.Это уже бизнесмены в принципе,но таких было много ,но не каждый стал богатым. Ну единственное они просто правильно построили карьеру. Именно шаг за шагом -- Бизнес ,Динамо,политика,а потом уже большой бизнес. Я их не люблю конечно,как можно любить ОПЗЖ.Но в принципе красавцы.Ну вообще то Гордон создал ему тёплую ванну.Такая рекламная передача для создания имиджа. Ну интересно .Но только для человека у которого есть свободное время.А так 2.5 часа не каждый выделит свободного времни.

concord2000
29-01-2021, 12:16
А взагалі якось прикро, навіть образливо, у Чернігові стадіон розбитий стоїть уже два роки і команда в УПЛ грає, а сам стадіон належить не місту, не клубу, а державі і з ним через це ніхто нічого не робить. А в КР вбухають 750 млн у стад з яким навіть не зрозуміло що буде і як його використовувати далі.

Вроде как передают городу стадион,но тут владельцем не всё так просто,вроде как он в Москве сидит. А так команда интересная. Ну какая то без огонька.Такая добротная но безликая. Заря да даже Минай мне больше нравиться.
Для мен в первом круге разочарование все команды что вышли из первой Лиги .Особенно Рух .Столько было понтов а оказался пшик.И падение на самый низ Днепра.А также штормление Зари.Удивил рост Динамо за счёт Луческу ( как никак но деду 75 лет) .Посмотрим второй круг.

Malco
29-01-2021, 12:29
Його вже років 4 "передають" і все ніяк.

melv
01-02-2021, 10:38
Хтось ще пам'ятає, що у нас Євро мало бути?))) Бо я ось як позрів, не очікував побачити таке

https://scontent.fdnk1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/143422032_901492667292164_264514752531279477_o.jpg ?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=a26aad&_nc_ohc=oI_1Pc-z4IYAX8hD0Or&_nc_ht=scontent.fdnk1-1.fna&oh=ab184c6fb8f45a97ce94d57b92cee1d9&oe=603C9971

Voron
01-02-2021, 13:53
Від чого прозрів?

melv
01-02-2021, 16:27
Від чого прозрів?

Та що взагалі буде якесь Євро. З цим ковідом вже встиг і забути

concord2000
05-02-2021, 12:31
Длинное видио ,но хоть и москаль но не плохо снял( я так понял что он учился в бизнес школе США),обьективно и главное как я люблю детали,цифры,зарплаты и бюджеты МЛС. Ветас это для тебя ,под стук колёс можно интересно скоротать время .
Р.С не благодари ,на Донбасс Арене пытались такое сделать футбол + шоу.Но здесь получается круче.

https://www.youtube.com/watch?v=4BR-CZWQQi4

concord2000
12-02-2021, 21:54
Свято наближается!!!!! УПЛ начинается , интересно как они со снегом справятся. Я понимаю в этом году Евро,но по такой погоде и так рано играть бред полнейший.

concord2000
13-02-2021, 17:23
Весёленькие матчи были Заря -Десна ,Минай-Львов ,боевые .Сейчас смотрю Динамо -Олимпик,да стадион конечно весь в снегу,ужасно.Завтра будет Шахтёр с Колосом играть.Конечно поля поубивают это точно.
Вау Львов забил,интересненько

concord2000
14-02-2021, 19:15
Да обидно досадно,ну ладно посмотрим что будет дальше. Но Шахтёр сам виноват,но это хорошо перед Лигой Европы злее будут. Без Селезнёва Колос даже лучше сыграл. Ему нужно на коленях приползти у умолять что бы взяли обратно.Он конечно тупенький на всю голову,как обиженный маленький мальчик.Но одно мене в нём нравиться как он упорно хочет побить рекорд, но есть же ещё и Гладкий,а там и Ярмоленко подзаработал денег в АПЛ и может приехать доигрывать домой.А так может в старости бутылки собирать к бизнесу он явно не способен,жена гарантировано половину забрала.И тренер с него не получиться он псих.
И ещё меня тут прикололо. Новый спонсор Динамо Абанк24,пишут что это банк братьев Суркисов.Но тогда вопрос какого хрена вся семья и даже бывшие жёны держали всё в Приватбанке??? В своём банке легче контролировать свои же деньги.Ну ладно в Привате платёжные системы были самые крутые,но окей сделай себе кредит карт да юзай её по всему миру.Но не отдавать же свои деньги другому еврею.Перемудрили братья.

concord2000
17-02-2021, 01:56
Не люблю я ПСЖ там французы и арабы .Но сегодня они просто разорвали Барселону ,Мбаппе вообще три положил,И какой же красавец лёгкий,дриблинг,скорость .Зачем им стареющий Месси ( хотя он конечно бог).Ну разве что с маркетинговой точки.Но он же привык что на него замыкается игра.Но там уже есть Неймар ,Мбаппе если не уйдёт.Как их увяжут в одну команду ??? И зарплата у него сумашедшая. Но арабы есть арабы они хотят доказать что они выше солнца.

concord2000
17-02-2021, 23:31
Прикол как Суркис сказал.( я конечно понимаю что это камень в сторону Павелко)При том что Циганик так расхвалил эту церемонию и что Шахтёр относиться с неуважением ко всем, с учётом того что Шахтёр тащит последние годы весь рейтинг еврокубков .Что бы вы понимали этот опрос был проведён среди всех тренеров 1,2 лиги и УПЛ. И они конечно показали свою местичковость по полной выбрали украинца Скрипника за бронзу и при чём тут Луческу. Ну как по мне так Белоконь из Десны сделал больший прогресс с командой. А Скрипник взял не плохую команду постоянно играющую в еврокубках .Я согласен что Каштру серенький тренер ,не медийный,порядочный ,скромный мужик. Но у него результат за его работу такой что Скрипнику и остальным и не светит никогда.

Игорь Суркис: Мне непонятно, каким образом в список лучших тренеров попал Мирча Луческу
Добавлено: 17.02.21 18:22
Источник: Сегодня

Президент "Динамо" Игорь Суркис выразил недоумение по поводу наличия в тройке лучших тренеров Украины-2020 наставника киевлян Мирчи Луческу и отсутствия в ней коуча "Шахтера" Луиша Каштру.

"Мне непонятно, каким образом в список лучших тренеров попал Мирча Луческу. Я вам прямо говорю. Он принял команду во втором полугодии, а награду давали за целый 2020 год. Как туда не попал тренер "Шахтера", мне тоже непонятно. Мы же должны называть вещи своими именами", – заявил Игорь Суркис в комментарии "Футбол NEWS"

"Для меня самый лучший тренер – это мой тренер. Но если меня спросят, кто сегодня принес больше очков в еврокубковую копилку Украины, я отвечу, что "Шахтер". Кто попал в полуфинал Лиги Европы? "Шахтер". Тренер "Шахтера" должен был претендовать на место в тройке номинантов, а он даже в тройку не попал", – поражается Суркис.

"Изначально эта церемония была комедийной. Начиная от кандидатов и заканчивая тем, как она проходила. Такое впечатление, что это все делалось для самих себя. Сегодня же нельзя критиковать нашу доблестную ассоциацию футбола. Они же штрафуют меня, у меня уже скоро деньги закончатся", – добавил президент "Динамо"

Напомним, обладателем этой премии УАФ, по результатам опроса всех профессиональных клубов страны, во время онлайн-церемонии "Футбольные звезды Украины" был объявлен рулевой "Зари" Виктор Скрипник.

Второе место в голосовании на лучшего тренера года от УАФ, вслед за Виктором Скрипником, занял коуч "Десны" Александр Рябоконь, третье – рулевой "Динамо" Мирча Луческу.
Ну если даже Суркис не знал что проходит голосование и Динамо не участвовало ,как оно вообще проходило,то Циганик в полной жопе ( скажу сразу что Цигание лив на Ютубе мне нравиться)

concord2000
22-02-2021, 00:32
Как всё интересно, всего + 1. Мне вот интересно кто будет третьим .Я бы хотел что бы Десна .Они представляют город один,хоть и мутный регионал но вроде любит футбол.Осталось со стадионом утрясти .И таки да у них хороший тренер. Сейчас конечно Зоря лучше выглядит и тренер тоже хороший. Но совершенно не понятный президент.Каждый год она на грани закрытия и болельщиков нет,стадиона своего тоже. Статья в тему как раз Заря: проект умер - да здравствует проект?https://terrikon.com/posts/371911
Интересно кто вылетит. Не хотелось что бы Минай и Рух ,молодые но очень самобытные команда .Даже при сумашедшем президенте Козловском.Лично мне хотелось что бы вылетили Львов .Вообще не понятная для меня команда с бандитом президентом. И хочу что бы вылетел Ингулец .Хотя команда симпатичная и ебанько бандит президент. Но логистически неудобная команда в деревне. Им надо развивать свой проект в Кировограде )),но что то сомневаюсь что они будут работать с болельщиками и вкладывать в стадион.Но это областной город с жд и аэропортом .А не деревня с убитыми дорогами,там пусть молодёжь играет.
Но интрига есть в чемпионате,игры были некоторые интересные.Ах да желаю удачи Максимову в Полтаве ,симпатичная команда у него получилась.И опять же президент мудак и его ищет Инетерпол

Voron
23-02-2021, 17:19
Ярославский заявил о намерении возродить Металлист

https://www.ua-football.com/ukrainian/news/1614089070-k-100-letiyu-kluba-yaroslavskiy-zayavil-o-namerenii-vozrodit-metallist.html

concord2000
23-02-2021, 23:57
Если быть объективным он давно об этом заявляет,но с появлением Метелла хоть появились какие то движения реальные. Ну дай то бог,и что бы запал не прошёл как раньше.И смотря как будет финансировать на уровне Олимпика,Днепра 1 или Шахтёр ,Динамо

Велтон
24-02-2021, 08:01
https://youtu.be/1nSQApYsGH4

Ярославский президент, Маркевич тренер как в старые добрые времена.

Stanlee
24-02-2021, 18:14
такі заяви вже не перший раз від нього звучать,десь раз на рік ))) І я вже писав шо він міг спокійно спасти і підібрати Метал в 2014 році коли Курченко кіданув і втік,в 100500 разів легше було тоді утримати клуб на плаву чим з нуля будувати нову команду тепер.Чого він цього не зробив ? бо наївся збитковим у фінансовому плані укр.футболом і забив хуй. Але спочатку розіграв виставу типу у нього клуб віджимають,шоб красиво піти:) Я звичайно не заперечую заслуги Ярославського при створенні команди,але і потрібно розуміти шо йому набридло і він реально злився,шоб потім не було жодних ілюзій.Між ним і Бєнєю взагалі немає ніякої різниці,це для них просто піар. Ахмєтов в цьому плані від них якісно відрізняється.

Велтон
24-02-2021, 21:54
такі заяви вже не перший раз від нього звучать,десь раз на рік ))) І я вже писав шо він міг спокійно спасти і підібрати Метал в 2014 році коли Курченко кіданув і втік,в 100500 разів легше було тоді утримати клуб на плаву чим з нуля будувати нову команду тепер.Чого він цього не зробив ? бо наївся збитковим у фінансовому плані укр.футболом і забив хуй. Але спочатку розіграв виставу типу у нього клуб віджимають,шоб красиво піти:) Я звичайно не заперечую заслуги Ярославського при створенні команди,але і потрібно розуміти шо йому набридло і він реально злився,шоб потім не було жодних ілюзій.Між ним і Бєнєю взагалі немає ніякої різниці,це для них просто піар. Ахмєтов в цьому плані від них якісно відрізняється.

Ты видео смотрел? Человек дал слово создать Металлист былой славы, раньше он просто рассуждал, а теперь говорит чётко и конкретно.

Достижения Ярославского: Евро в Харькове на 90% его заслуга, точно так же как и вся инфраструктура к нему.
Ярославский создал из команды 1 лиги команду уровня еврокубков.

Malco
25-02-2021, 06:45
Він сам підтвердив що ФК Метал який грає в другій лізі ( і судячи з усього вийде в першу уже наступного сезону) це його з Красніковим задум. Тобто відроджувати старий Металіст не на словах уже рік як почали.
Сам же Ярославський має намір якимось чином повернути бренд старого Металіста, і при цьому не брати на себе забов'язання по старих боргах ( через які цей бренд відібрано у Курченка і заарештовано).
І оскільки він так упевнено про це каже, то напевно має якийсь план по здійсненню задуманого.

Велтон
25-02-2021, 07:18
Він сам підтвердив що ФК Метал який грає в другій лізі ( і судячи з усього вийде в першу уже наступного сезону) це його з Красніковим задум. Тобто відроджувати старий Металіст не на словах уже рік як почали.
Сам же Ярославський має намір якимось чином повернути бренд старого Металіста, і при цьому не брати на себе забов'язання по старих боргах ( через які цей бренд відібрано у Курченка і заарештовано).
І оскільки він так упевнено про це каже, то напевно має якийсь план по здійсненню задуманого.

Да так и есть. Металл транзитом через 1, попадёт в высшую а там начнутся инвестиции.

concord2000
25-02-2021, 08:29
Ну и выскочил он из Металиста не так уж плохо,говорят продал за 200 млн Януковичу. Но мне тоже кажется что Металл это Ярославский делает,не думаю что у Красникова есть лишний лимон баксов. Если он заберёт бренд то красавец. Ну как любит Ахметов и вернее сказать ещё имеет деньги больше нет. Живаго тоже не бедный ну что не сильно вкладывается. Те же ребятки из синагоги Суркис ( хотя говорит что 30 млн докладывает) Беня,Гелер без фанатизма по тратам.
а вообще посмотрим как он будет вкладывать в клуб,а то я все его выступления посмотрел складывается впечатление что пока только разговоры. Вот только вчера было конкретное заявление и намерение. Ну будем посмотреть.
Р.С мне не нравиться что он вписался за Мотор Сич ( мне конечно кажется его наняли как лобиста и что бы порешал с властями,но осадочек то остался)

Stanlee
25-02-2021, 23:52
Динамо красавчикі )))

melv
26-02-2021, 00:13
Гру не бачив, але гол красівий. Значить збс. Родрігес молодець.

Stanlee
26-02-2021, 00:30
гра Динамо в цілому як в кращі часи при Хацкевичах чи Михайличенках,Брюге також мертве))) цей гол це саме краще шо було в матчі(ну Шапаренко ше раз норм. пробив по воротах але воротнік спас ) в тому і різниця між тренером і фізруками,шо при фізруках Динамо на останніх хвилинах пропускає а при тренері добивається результату навіть без виразної гри :)

Voron
26-02-2021, 08:24
Луческу тупо перехитрив тренерів Брюгге. Зрозумів, що Брюгге з їх проблемами гратиме на 0:0, не гнав команду вперед, роблячи вигляд, що не сильно й проти такого. А коли бельгійці остаточно заснули до 70 хвилини, випустив швидких Шапаренка й Караваєва й у підсумку свій момент Динамо реалізувало. Тренерська перемога. Але з такою грою в 1/8 буде важко. Та й Шахтар не вразив от зовсім.

Stanlee
26-02-2021, 14:16
ДК Вільяреал
ШД Рома

Malco
26-02-2021, 14:29
Можна грати, були набагато гірші варіанти

Лешик Пшешик
26-02-2021, 15:51
В ДК шансів навіть більше ніж в ШД.

masanchick
26-02-2021, 15:53
В ДК шансів навіть більше ніж в ШД.

Що Вільяреал зовсім неякі?

Лешик Пшешик
26-02-2021, 17:18
Що Вільяреал зовсім неякі?

Просто Рома на голову сильніша.

Stanlee
26-02-2021, 19:32
кофи на прохід по сумі 2 матчів Рома 1.48 ШД 2.65 (рівно такі самі були на ДК Брюге де Брюге вважався фаворитом)
якшо вірити букмейкерам до в Динамо ще менше шансів 4.0 на 1.25 Вільяреал

concord2000
26-02-2021, 20:48
Чому Ярославський так довго мовчав? Насправді між ним і Сергієм Курченком, якому він продав клуб, було підписано угоду, згідно з якою Олександр Ярославський не має права займатися футбольною діяльністю до 2023 року включно.

Ярославський продав "Металіст" за 130 мільйонів доларів. Повертаючи емблему, він зовсім не забирає її у Курченка. Вся інтелектуальна власність давно відсуджена Україною у Курченка і знаходиться у державній власності. Головне питання - як вибудувати відносини з державними органами, щоб отримати емблему назад? Цілком ймовірно, буде якась ціна, яку потрібно буде заплатити за емблему. Є чутки, що Ярославський розвиватиме "Металіст" на базі ФК "Метал", - підсумував Денисов.
Кто такой Курченко ,он никто и зовут его никак давно можно послать нахуй .Ярославский продавал семье Януковича .Но все они изгои или это не так ? ,раз он держит слово. Я слышал про 200 млн,ну окей это хоть офицальная инфа пусть будет 130 млн.
мне вот только не понятно.Металл начал с нуля,как раз за три года дойдёт до УПЛ даже за два может быть. И тогда он может играть в еврокубках. А если он заберёт бренд Металлист это же перегестрация и наверное обнулиться и + три года опять ????

V_etas
26-02-2021, 23:23
В наступному раунду немає шансів у Динамо та й у Шахтаря скоріш за все теж немає.

Stanlee
27-02-2021, 00:30
Шахтар посуті випиляв Інтер з єврокубків ))) команда завершила євросезон із ганьбою зайнявши 4 місце в групі. Так от Інтер іде на 1 місці в серії А, Рома на 4 шанси є завжди

concord2000
27-02-2021, 04:32
В наступному раунду немає шансів у Динамо та й у Шахтаря скоріш за все теж немає.

Надежда умирает последней,но Щахтёр не впечатляет пока если честно.Как то он рывками играет. Но когда играет хорошо Марлос это просто заглядение. Вот за это и любят футбол ,он такие кружева плетёт. Мораес сейчас резко сдал в этом сезоне. Единственно кто меня удивил так это Алан Патрик. но я просто думаю уровень чемпионата упал и на этом фоне он вдруг стал хорош.
Ну посмотрим как с Зарёй сыграют. у нас каждый матч что золотой.

Велтон
27-02-2021, 10:29
Кто такой Курченко ,он никто и зовут его никак давно можно послать нахуй .Ярославский продавал семье Януковича .Но все они изгои или это не так ? ,раз он держит слово. Я слышал про 200 млн,ну окей это хоть офицальная инфа пусть будет 130 млн.
мне вот только не понятно.Металл начал с нуля,как раз за три года дойдёт до УПЛ даже за два может быть. И тогда он может играть в еврокубках. А если он заберёт бренд Металлист это же перегестрация и наверное обнулиться и + три года опять ????

Красников близкий друг Ярославского и клуб Металл был создан под проект возражения Металлиста

concord2000
27-02-2021, 16:50
Красников близкий друг Ярославского и клуб Металл был создан под проект возражения Металлиста

Да я знаю об этом,я все Ярославского выступления видел за последние 20 лет и вчера я тут почитал что пока бюджет 2 лиги 0.5 млн баксов ,в первой вроде как хороший бюджет от 1.5 - 2 млн. Для Ярославского это не большие деньги. не думаю что Красников миллионы получал в Динамо и подкопил

Mr.Shaker
27-02-2021, 21:14
Та в обох шанси є насправді, команди більш менш рівні, різниця по вартості в два рази, але це в основному за рахунок різниці чемпіонатів

concord2000
28-02-2021, 09:54
Весёлая футбольная суббота была,посмотрим что принесёт воскресенье. Сейчас мне нравиться шестёрка верхней части таблицы ( ну Шахтёр на первом должен быть). не хотелось что бы там был Мариуполь .Я не против города ,но туда добираться крайне не удобно,как и в Петрово .Ну хорошо они сейчас в Кропивницком играют.
Я хотел спросить кто за какие команды на вылет.У меня свой рейтинг
1. Ингулец ( ну достроит феодал свой стадион а доехать к нему проблемно,а жить где в Кропивницком .Пусть ещё подготовиться Морда слегка ,вести себя научиться)
2. Львов -- вообще не понятная команда ,и играет моментами не плохо ,Но не понятно какие цели преследует,болельщиков в городе своих нет.У Руха кажется больше
3. Олимпик хоть и команда с Донецка родом,но если там был учредитель покойный Мишаня Косой это уже показатель для меня. Команда без болельщиков всё время .
Очень хочется что бы остался Минай,там один Кополовец чего стоит.

Malco
28-02-2021, 13:15
Львів і Олімпік, не любою такі "бутафорні" команди без імені, вболівальників, бази, стадіона.
Рух принаймні будує академію/базу, Інгулець будує свій стад і має гарну емблему. А те що туди добиратись не зручно, то мені здається що це лише твої суб'єктивні придирки. Все-одно більшість команд у нас подорожує країною автобусом, тому яка різниця куди їхати, а за дороги у нас відповідає Укравтодор а не футбольні фунціонери.

Stanlee
28-02-2021, 17:00
чисто поржать )))
https://footballhub.com.ua/footballhub-static/2018/11/Hatskevych-1024x682.jpg

Робота в Динамо? Період був непростий, але з часом все заспокоїлось. У будь-якому місці роботи, якщо ти працюєш у тій галузі, в якій необхідно давати результат, відповідальність та тиск присутні. Але це справа, яку ти обрав, і про вибір ти не шкодуєш. Якби запросив Суркіс, чи пішов би у Динамо ще раз? Думаю, розмову можна було б вибудовувати трохи інакше, особливо щодо вимог, але чому б ні?

Stanlee
28-02-2021, 17:04
шяс глянув його хуйотор іде на 13 місці в хуйлолізі за 3 очка від зони вильоту :) але фізрук не протів очолити Динамо ))) угорав коли Буряк давав інтерв"ю шо не протів очолити Динамо ))) коли Суркіс цього фізрука вигнав нах.. ))) от Михайличенко 2 раза тренував то чого цим не можна ?

Jasse James
28-02-2021, 18:01
ти не смійся, поки суркіс президент все можливо)

concord2000
28-02-2021, 18:11
Львів і Олімпік, не любою такі "бутафорні" команди без імені, вболівальників, бази, стадіона.
Рух принаймні будує академію/базу, Інгулець будує свій стад і має гарну емблему. А те що туди добиратись не зручно, то мені здається що це лише твої суб'єктивні придирки. Все-одно більшість команд у нас подорожує країною автобусом, тому яка різниця куди їхати, а за дороги у нас відповідає Укравтодор а не футбольні фунціонери.

Насчёт Петрово я не согласен,я внимательно следил за этим клубом в 1 лиге.Так на кубковый матч с Зарёй ( для них тогда мега матч ).Так людей было меньше половины. Теперь я тут кинул гугл меп от стадиона до Ужгорода 775 км,до Львова 670 км,до Киева ,Харьков около 300 км ,а до Мариуполя 441 км. До Кропивницкого 95 км и 1. час 30 минут езды. Гостиницы у них нет нормальной. По логике развития имея хороший спортивный клуб им нужно перебираться в или в Кривой Рог ( но там вроде собираются поднимать Кривбасс ,но пока не особо получается) Или в Кропивницкий Зирки уже нет. И работать с болельщиками ,а это они пока не умеют. А в Петрово сделать свою базу ,академию и играть дублем,U 21,19 . Стадион они строят так себе,и не думают о крыше вообще

Jasse James
28-02-2021, 18:56
ЗОРЯ!!!! ПОдивився чукр вперше за 100 років ы не пожалкував

Malco
28-02-2021, 18:57
Ух Зоря, ну молодці! На останніх секундах вдесятьох...Та щоб так Десна завжди грала!

concord2000
28-02-2021, 19:01
Б................................................ ...........ь суцко радуйтесь сурки,ох как бы это поражение не стоило золотых медалей Шахтёру. Но Заря хороша была конечно. Нанавижу всех динамиков на форуме ,а где то один еврей с румыном потирают руки

Malco
28-02-2021, 19:04
Насчёт Петрово я не согласен,я внимательно следил за этим клубом в 1 лиге.Так на кубковый матч с Зарёй ( для них тогда мега матч ).Так людей было меньше половины. Теперь я тут кинул гугл меп от стадиона до Ужгорода 775 км,до Львова 670 км,до Киева ,Харьков около 300 км ,а до Мариуполя 441 км. До Кропивницкого 95 км и 1. час 30 минут езды. Гостиницы у них нет нормальной. По логике развития имея хороший спортивный клуб им нужно перебираться в или в Кривой Рог ( но там вроде собираются поднимать Кривбасс ,но пока не особо получается) Или в Кропивницкий Зирки уже нет. И работать с болельщиками ,а это они пока не умеют. А в Петрово сделать свою базу ,академию и играть дублем,U 21,19 . Стадион они строят так себе,и не думают о крыше вообще

Все-одно не збагну про що ти кажеш. Яка різниця скільки часу їм добиратись до інших міст? З Ужгорода до Маріуполя теж не мало їхати. І чому вони маючи своє місто повинні кудись перебиратись?

Malco
28-02-2021, 19:07
Б................................................ ...........ь суцко радуйтесь сурки,ох как бы это поражение не стоило золотых медалей Шахтёру. Но Заря хороша была конечно. Нанавижу всех динамиков на форуме ,а где то один еврей с румыном потирают руки
Якщо ти про мене, то я х*й клав на Динамо, як і на Шахтар. І за них переживаю лише в єврокубках. Але гра була не по ЧУ-крівськи цікава, а розв'язка така що змусила мене згадати за що варто любити футбол.

Stanlee
28-02-2021, 19:17
ЗОРЯ!!!! ПОдивився чукр вперше за 100 років ы не пожалкував
а я зарядив бабло на кротів(коф. був хорошим як для вірнячка :) 1.53) і прогадав (((

Jasse James
28-02-2021, 19:24
а я зарядив бабло на кротів(коф. був хорошим як для вірнячка :) 1.53) і прогадав (((

не грай в такі штуки, який тут вірнячок, ти б статистику хоч подивався за останні сезони

concord2000
28-02-2021, 19:26
Все-одно не збагну про що ти кажеш. Яка різниця скільки часу їм добиратись до інших міст? З Ужгорода до Маріуполя теж не мало їхати. І чому вони маючи своє місто повинні кудись перебиратись?

Ужгород - Мариуполь это вообще труба.но там хоть причина веская 20 км и военные действия и поэтому аэропорт не работает Сначала нужно лететь в Запорожье потом торохтеть до Мариуполя на автобусе. Но конечно можно и поездом.Но нет проблем с гостиницами.
А Петрово это полный отстой ,я специально завил в Ютуб и посмотрел все видео про него,ну глубокая провинция . И ничего Поворознюк там не поднимает,всё что можно там скупил и деревня глубоко провинциальная. Мне единственно что в нём нравиться что он играл в футбол и сын его играет и как он говорит спит с мячём,значит будет кому передать. Это не Коваливка Колоса 1 час езды от Киева. Я посмотрел их игру ,всё хорошо.Но как болели мне не понравилось,ну правда карантин ещё и дождь был. Но с этим нужно работать ,учить. Сначала хоть нанять человек 20 пусть организовывают болельщиков. потом научаться и будет как во Львове.

concord2000
28-02-2021, 20:34
Два раза посмотрел гол,ну защитник Шахтёра пробежал пол поля рядом с Ивансенией и стал за его спиной.ну нахуя спрашивается !!!!Заря вышла 2 в 4 на игроков Шахтёра.Один игрок ошибся и весь сезон на смарку. Хотя Шахтёр конечно виноват сам,нужно забивать .Исмали сыроват ,кроме последнего момента.Тайсон как то прямолинейно играл всё вратарю в руки. Ну нельзя всё время выигрывать,не бывает побед без поражений .
Пойду грустить ,сурки уже ведут после 1 тайма 2-0................

concord2000
01-03-2021, 16:20
Да всё таки бендеровцы пьют особенную воду.Уволили Шумского . В славном городе Лева если за сезон не уволят тренера в команде скучно будет жить.И самое главное что во всех львовских командах такая тенденция.

Tuvas
01-03-2021, 21:06
Херовый жребий. Сколько левых команд, а попали топы в соперники в Ле.

Jasse James
02-03-2021, 19:40
https://pbs.twimg.com/media/EvfSLRhWQAIgKtK?format=jpg&name=medium

concord2000
03-03-2021, 21:40
меня нет я уехал ................:theyareontome:

Jasse James
03-03-2021, 21:47
А - атлетизм
Г - гордість
Р - рух
О - освіта
Б - безстрашність
І - інтелект
З - знання
Н - новаторство
Е - ентузіазм
С - сила

concord2000
03-03-2021, 21:50
Шо с командами весна сделала.,я такого напряжённого отбора в кубок не помню уже давно. Динамо еле еле по пенальти прошло не забил сыграв на 0 120 мин,Александрия прошла Днепр только по пенальти. Зоря выиграла я смотрел если быть обьективным гол не засчитали Вересу ,самый весёлый матч. Шахтёр одно разочарование особенно 1 тайм ,какой там Тете 20 млн,100 000 в базарный день. Криза конечно в команде и как я смотрю идёт смена поколений. И никакой старый румын бы там не помог. Всегда не любил Хочолаву ( он конечно красавчик и женится на моделях ) но ошибся из за него гол прилетел ,так ещё и две жёлтых заработал. И Коноплянка одни слёзы................
Я вот чёто не понял Собуцкого же отстранили пожизненно и запретили заниматься футболом ???

concord2000
03-03-2021, 21:53
А - атлетизм
Г - гордість
Р - рух
О - освіта
Б - безстрашність
І - інтелект
З - знання
Н - новаторство
Е - ентузіазм
С - сила

и избиение судей прям в их раздевалке:aargh4::aargh4::aargh4:

Malco
04-03-2021, 08:37
Насправді це дуже добре коли команди нижчі рангом вибивають лідерів. Колосу вчора теж не вистачило краплі холоднокровності перемогти ДК.
Т.ч. розвіюється міф про "непереможних", і команди починають грати в футбол, а не програвати вже у підтрибунках ще до виходу на поле, коли чують гучні імена "Шахтар/Динамо"

Велтон
06-03-2021, 13:28
https://youtu.be/0_FwgnI8MVk

concord2000
06-03-2021, 17:46
Ну хоть какая то конкретика,пусть быстрее возвращается.

concord2000
07-03-2021, 05:33
Я тоже не понял какой офсайд если Додо стоит на штанге ??? Вообще на Футболах твориться какие то чудеса. И Ахметов там точно не причём,такое ощущение что Денисов не справляется с занимаемой должностью .Хотя я его очень уважаю как человека и его позицию по Донбассу и Украине. Но к каналу это не относиться. Я так понимаю Ринат просто давал им кучу денег и зарабатывать они разучились и кажется ему надоело. Суркисы ,беня и 1+1 просто напросто закрыли всё спортивное направление из за его убыточности .А в интеренете Про дижитал футбол ( или как там оно называется) без Циганика ужасная программа.

Malco
07-03-2021, 11:52
Хоча я Олімпік і не люблю, але гол був чистий і по грі вони його заслужили. Прикро коли віднімають голи у "меншеньких" команд, адже їм вони даються набагато складніше ніж лідерам.

Voron
07-03-2021, 13:26
Я тоже не понял какой офсайд если Додо стоит на штанге ???
Позиція Додо там не має значення. Оффсайд рахують по передостанньому гравцю, а ним був Трубін. Тільки там все одно оффсайду не було, бо автор голу був далі від воріт ніж Трубін.

Malco
07-03-2021, 14:21
Заждіть, а як офсайд взагалі може бути можливий при виконанні кутового, адже кутовий - це завжди пас назад

Voron
07-03-2021, 17:41
Заждіть, а як офсайд взагалі може бути можливий при виконанні кутового, адже кутовий - це завжди пас назад
Так там же, наче, розіграш був.

concord2000
07-03-2021, 20:31
Всё запутано.........пусть итальянец обьясняет ," а то нахуй он там нужен :zrada::zrada::zrada:"

Malco
08-03-2021, 07:44
Так там же, наче, розіграш був.

Звичайна подача з кутового. А при кутовому офсайд не зараховують. Тому незнаю навіщо там лінію малювали режисери. Поясненням може бути те що гравець Олімпіка ( якаго збив Трубін, а потім перечепився через нього ж і впав) блокував дії голкіпера. Але в цій ситуації, коли гравець сам йшов на м'яч і не міг бачити кіпера, через те що той був позаду нього, виглядає висмоктаним із пальця поясненням.

https://youtu.be/58jNbj0ce5k

Лешик Пшешик
11-03-2021, 16:16
Щось ніхто не пише про виліт Мессі і Роналду з ЛЧ в 1/8. :)

masanchick
11-03-2021, 16:20
Щось ніхто не пише про виліт Мессі і Роналду з ЛЧ в 1/8. :)

А це ж точно Ювентус теж вилетів)

Лешик Пшешик
11-03-2021, 21:09
Яке ж Забарний дно. :)

Лешик Пшешик
11-03-2021, 21:10
Ще восени писав що він привозить гол за голом і з Ювентусом привозив і з Барсою і з Ференцварошем. Тепер і з Вільярреалом. Таке враження що він у ДК лише по якомусь блату, абсолютно нулячий цз.

Malco
11-03-2021, 21:23
але ж грають непогано, навіть вимальовується стиль...

V_etas
11-03-2021, 21:32
Шкода...бали б не завадили Україні.

Лешик Пшешик
11-03-2021, 23:31
Шахта щось теж нуляча.

V_etas
11-03-2021, 23:49
Нажаль я знову був правий (((

Лешик Пшешик
12-03-2021, 07:21
Вони наче зливали гру. Навіть не намагалися агресивно атакувати.

Malco
12-03-2021, 12:20
Це бо бразильців над-то багато вже у складі. Треба було їх не розводити як зайців. Була атакуюча ланка і добре, а нині вони геть розхлябані стали, і тренеру вже їх не сила на місце поставити.

Voron
12-03-2021, 12:40
ІМХО, Шахтар зараз - це Реал чи Барселона на мінімалках. В тому сенсі, що лідери команди постаріли й втратили мотивацію (Тайсон, Марлос, Мораєс, Ісмаілі), а молоді в т.ч. бразильці зараз не тягнуть. В Шахтарі дуже недооцінюють роль воротаря. Ось другий гол Роми дуже наочно демонструє, який розхлябаний та розслаблений захист наразі в Шахтаря. Це не в останню чергу через те, що Трубін комплексує та соромиться пхати оборонцям й ті розслабили булки. Він має певний талант, реакцію, грає на стрічці ОК, але цього замало. Короче, Шахтарю потрібна серйозна перебудова. Але, по-перше, не зрозуміло, чи дасть Ахмєтов на те гроші. По-друге, ІМХО, Каштру не той тренер, котрий серйозний проект такий потягне. Фонсека його зробив як хлопчика вчора.

concord2000
13-03-2021, 08:35
У Шахтёра просто смена поколений и заканчивается контракт ,возрастные должны уйти и всё тут . То же самое сейчас происходит в Барсе и плюс куча долгов и кризис менеджмента .Ещё неизвестно как себя проявит Лапорта.Но динамо же молодая команда и ни одного удара в створ ворот. Я заметил одну тенденцию Суркисы по советско украинской традиции хотят что бы кто то сделал за них всю менеджерскую работу .И очень хотят что бы за них Луческу сделал всю работу. А в Шахтёре честно сказать мне кажется нет проблем с менеджментом просто пришло время перемен. Нельзя же всегда побеждать.

V_etas
13-03-2021, 10:54
З іншого боку, Шахтар не мав взагалі з групи виходити. А вони вийшли і навіть два рпзи Реал перемогли. Це круто. Я зберігаю деякі матчі в компьютері. Нещодавно переглядав як Рому хлопнули 3-0. І матчі з Реалом можна зберігти.

concord2000
13-03-2021, 14:09
З іншого боку, Шахтар не мав взагалі з групи виходити. А вони вийшли і навіть два рпзи Реал перемогли. Це круто. Я зберігаю деякі матчі в компьютері. Нещодавно переглядав як Рому хлопнули 3-0. І матчі з Реалом можна зберігти.

Брат ну с Реалом ты же понимаешь это не Шахтёр выиграл а Реал проиграл .У них тоже в тот момент с настроем было не всё гуд. Они как Шахтёр сами себе создают проблемы по настроению. Я расцениваю это как случайность и ставить в заслугу Каштру я бы не стал.Но хотя счёт на табло и в историю войдёт.

Jasse James
18-03-2021, 22:31
Динамо красавчікі, такий камбек! 3-0, хто б міг подумати?

Voron
18-03-2021, 22:35
Динамо красавчікі, такий камбек! 3-0, хто б міг подумати?
Так, після поразки 2:0 відігратися в команди з чемпіонату топ-5... Молодці.

Цікаво, чи це пов'язано з тим, що в них прямо перед цією грою тренера посадили? :muzhenko:

Лешик Пшешик
19-03-2021, 07:00
Динамо це слов'яни як не крути! :trollface:

concord2000
19-03-2021, 08:20
Вообще это позорище ,ну Шахтёр хоть 1 гол забил ,но Витао это что то опять стоял как столб когда гол забивали. Но Динамо полный отстой. Ну сейчас начнётся битва внутри,что то Сурок младший подписался за Гельзина ,подержал при наезде на Луче .Подстраховывается с судьями. Интересно что Гельзину впаяют.
Я хоть сам матерщиник редкий,но в Украине с этим просто катострофа.Все считают что материться это признак оригинальности на ТВ. Потап,Ефросинина и тд и тп. Карогодский на лиге смеха крыли через раз. А Маша так постоянно в своём Ютубе.

Voron
19-03-2021, 14:09
Спортивний арбітражний суд Лозанни (CAS) залишив у силі рішення Контрольно-дисциплінарного комітету УЄФА за скасованим поєдинком Ліги націй сезону-2020/2021 Швейцарія – Україна, який повинен був відбутися 17 листопада 2020 року. Проте в заяві CAS зазначається:

"У матеріалах немає конкретних доказів, що підтверджують, що УАФ не діяли згідно із протоколом, або що апелянт був недбалим або необережним в аспекті захисту гравців від COVID-19. Ніхто не міг передбачити дії місцевих швейцарських органів влади у зв'язку з їхнім рішенням про карантин Будь-яка національна збірна могла зіткнутися із подібною ситуацією, справа Норвегії тому підтвердження. Відповідно, апелянт не винен, але став ще однією випадковою жертвою пандемії COVID-19"

https://www.ua-football.com/ua/foreign/nations_league/1616150688-cas-vinis-rishennya-po-tehnichniy-porazci-ukrayini-vid-shveycariyi.html

Кончені виблядки.

Лешик Пшешик
19-03-2021, 15:07
Західні партнери. (с)

Stanlee
20-03-2021, 11:39
виявляється Україна проєбала пряму путівку чемпіона УПЛ в груповий етап Л.Ч. тепер навіть чемпіон повинен буде проходити кваліфікацію :( а шоб цього не трапилось просто в 4 матчах ДК ШД Рома Вільяреал потрібно була або 1 перемога або 2 нічейки

Stanlee
20-03-2021, 11:47
але це аж через сезон осінню 22 року,в наступному сезоні ше буде разок чемпіон(Д.К. скоріше всього) потрапляти на пряму

Лешик Пшешик
21-03-2021, 18:55
Вітаємо Львів з перемогою над Шахтарем.)

Malco
21-03-2021, 18:59
Вчора пішов на футбол, до нас приїхав Дніпр-1, та і обіграв Десну 2-0, наче це не вони на 8му місці, а навпаки.
А сьогодні і взагалі остання команда чемпіонату обіграла Шахтар.
Та у нас не чемпіонат- а бімба якась просто. Та як на такий чемп і не ходити?- ух!

п.с. я от тільки не зрозумів чому це вони у Харкові грали?

melv
21-03-2021, 19:18
Файний матч був між Львовом і Шахтарем. І результат хороший. Шахтарю корисно. Львів молодці могли й більше забити. Шкода, що Динамо виграло. А ще більше шкода, що Зоря в минулому турі традиційно програла киянам.

Jasse James
21-03-2021, 19:22
Файний матч був між Львовом і Шахтарем. І результат хороший. Шахтарю корисно. Львів молодці могли й більше забити. Шкода, що Динамо виграло. А ще більше шкода, що Зоря в минулому турі традиційно програла киянам.

в смислі "традиційно"?

Stanlee
21-03-2021, 19:47
Каштру якщо порядний мав би вже у відставку подавати

Stanlee
21-03-2021, 19:48
ну а Д.К походу вже чемпіон

Voron
21-03-2021, 20:20
п.с. я от тільки не зрозумів чому це вони у Харкові грали?
Та там все заплутано. Гру зі Львова переносили, щоб поберегти поле Арени Львів перед іграми збірної. Які, у підсумку, все одно зі Львова перенесли.

melv
21-03-2021, 20:33
в смислі "традиційно"?

Зоря програла три з чотирьох останніх поєдинків з ДК. При цьому з Шахтарем впирається до останнього, а з Динамо якось мотивації не вистачає.

melv
21-03-2021, 20:35
ну а Д.К походу вже чемпіон

Київським хейтерам Луческу варто відмовитись від такого 'ганебного' чемпіонства)))

Jasse James
21-03-2021, 20:37
Зоря програла три з чотирьох останніх поєдинків з ДК. При цьому з Шахтарем впирається до останнього, а з Динамо якось мотивації не вистачає.

За останні два сезони - перемога Зорі, дві нічиї, три поразки. Щось не дуже схоже на традицію

melv
21-03-2021, 21:03
За останні два сезони - перемога Зорі, дві нічиї, три поразки. Щось не дуже схоже на традицію

Да, я ще забув додати ту вольову нічию Зорі з Десною в той час, коли реально вирішувалась доля срібла. Ну і 'зарубу' за тур до цього із самим Динамо.

Jasse James
21-03-2021, 21:13
це є параноя, друже

melv
21-03-2021, 21:28
це є параноя, друже

Ця параноя називається "заїбало, що у нас все крутиться тільки між двома клубами".

Mr.Cage
22-03-2021, 01:30
Ця параноя називається "заїбало, що у нас все крутиться тільки між двома клубами".

Динамо щось якось намагається викарабкатись, а кроти якось поки йдуть по пізді. Конкуренції - 0. З такою залупою нам нема що ловити і в ЛЄ. Хоча в принципі цей сезон вже це довів. Сумно.

concord2000
22-03-2021, 08:08
Вітаємо Львів з перемогою над Шахтарем.)

Нихрена не витаемо,я вообще то хочу что бы они вылетили , совсем непонятная команда без болельщиков и с президентом бандитом. Рух хоть Козловский псих и истеричка ,ну так у него есть цель и сам он когда то играл в футбол и сын его играл и правильным путём идёт академия,база играет на Львов Арене.Очень не хочется что бы вылетел Минай ,ну очень симпатичная информационно команда из за Кополовца .Правда в футбольном плане Кобин ничего не показал ( хотя уровень футболистов конечно у них слабенький) .И президенты у обоих команд таможенные воришки,ну то такое .Ну не рэкетиры и бандиты же.

concord2000
22-03-2021, 08:10

еврейское братство ,что тут не понятного

concord2000
22-03-2021, 08:37
Ну Шахтёр конечно провалил сезон ,и виноват в этом сам а не соперники. Ну Витао чуть ли не пятый матч проваливает игру,парень выходит красиво побегать.Я в этом не понимаю Каштру. Может его специально светят что бы продать,ну так засветили так что его с приплатой не возьмут. Жалко конечно Каштру ,хороший интеллигентный мужик.Но он знал на что идёт.Хорошо хоть Шахтёр его не добивает,пусть доиграет до конца контракта и поблагодорить за работу ( ну не всё так было плохо)
Я о другом хотел поговорить ,я не пойму а где академия Шахтёра которая скупила всю талантливую молодёжь Украины .Да у них должно быть по два человека на позицию,а тем более защитника .А наши ставят туда бразильцев.Не пойму что за академия если выходят Мудрик,Вьюнок и становятся незаметными в большом футболе .Это в 21 год ???Всё ещё дети,блять как они их подводят .А потом всё перспективные ,а тут раз и пенсию пора в 30 лет.
Понятно что в Шахтёре пришла пора смены поколений и безболезненно её пройти не получилось.Ну посмотрим раз взвалили на себя шапку мономаха и заявили что мы самык крутые в Восточной Европе .Так будь любезен соответствовать.Но в истории Шахтёре уже такое было когда была чехарда с тренерами Шустер,потом итальянец...... искали варианты. Я верю в этом плане в мудрость Ахметова.
Но я хотел бы сказать о другом какая же тварь и скотина Тайсон .Ну я это уже давно понял.Но он же подонок опозорил Украину надолго своим расистким скандалом.Его там и Неймар подержал и теперь в интернете это фигня осталась навечно .Сука перейти в другой клуб хотел ,выторговал себе денег побольше.Ему так плохо было что он заработал себе в таких " тяжёлых и невыносимых условиях" больше 20 млн баксов ,так его тут расистики притесняли.Тварь конченная ,это хуже Матузалем,тот хоть за деньгами погнался и потом признал свою ошибку.А этот гнилое чмо.Типа Ротоня,этот тоже такой милашка и душка на интервью просто хочется его обнять и прижать к груди. А как он из за Зозули за его спиной подленько так пинал судью,ещё себя покажет парниша.
Нужно Тайсона порвать информационно на тряпки,только жаль что врядли возможно.Сделает из себя жертву,я хотел уйти а меня не отпускали.там же все расисты.

M@XIK
22-03-2021, 09:35
Нихрена не витаемо,я вообще то хочу что бы они вылетили , совсем непонятная команда без болельщиков и с президентом бандитом. Рух хоть Козловский псих и истеричка ,ну так у него есть цель и сам он когда то играл в футбол и сын его играл и правильным путём идёт академия,база играет на Львов Арене.Очень не хочется что бы вылетел Минай ,ну очень симпатичная информационно команда из за Кополовца .Правда в футбольном плане Кобин ничего не показал ( хотя уровень футболистов конечно у них слабенький) .И президенты у обоих команд таможенные воришки,ну то такое .Ну не рэкетиры и бандиты же.

Нехай Олімпік вилітає, а фк Львів не чіпай. Команда яка здатна вигравати у лідера (хоч і нечасто)повинна бути у чемпі. Мені особисто Рух менше подобається через президента якраз таки.... Олімпік це взагалі ні про що. Стосовно президент Фк Львів який бандит, -то хто ж з власників клубів упл тоді не бандит? ))) там всі з одного тіста.

concord2000
22-03-2021, 11:20
Нехай Олімпік вилітає, а фк Львів не чіпай. Команда яка здатна вигравати у лідера (хоч і нечасто)повинна бути у чемпі. Мені особисто Рух менше подобається через президента якраз таки.... Олімпік це взагалі ні про що. Стосовно президент Фк Львів який бандит, -то хто ж з власників клубів упл тоді не бандит? ))) там всі з одного тіста.

Ну с одного да не содного,если перзиденты Львова,Шахтёра,Ингульца это реальные бандины ,то остальные приблатнёные бизнесмены и бизнеснемы воровайки. Ведь Гримм очень чётко описал укр футбол.

Меня хотели подкупить? Нет, это никогда не было проблемой. Мои слова, скорее, относятся к владельцам клубов на Украине. Творятся невообразимые для меня, швейцарца, вещи. Владелец «Ворсклы» находится в розыске украинского Интерпола. Его обвиняют в незаконном присвоении 2,5 млрд гривен. Он был генеральным директором главного спонсора. Его заменили управляющим директором, но оставался владельцем клуба.

У «Десны» есть неофициальный владелец, который не фигурирует в документах клуба. Его называют алкогольным королем Украины. Говорят, у него хорошие связи с бывшим президентом Януковичем. Все знают, что клуб принадлежит ему.

У владельца «Львова» даже нет фотографии на сайте клуба. «Мариуполь» принадлежит иностранцу, которого никогда не видели в Украине. «Карпаты» – мужчине, который сбил женщину два года назад, а затем был вынужден покинуть страну, так как его объявили в розыск. Ему принадлежит 50% клуба. Говорят, второй владелец «Карпат» — олигарх Игорь Коломойский. Они оказывают большое влияние», – приводит слова Гримма Blick.

Подробнее на «Чемпионате»:
https://www.championat.com/football/news-4005925-prezident-upl-grimm-v-ukrainskom-futbole-tvorjatsja-nevoobrazimye-veschi.html?utm_source=copypaste
Я бы от себя добавил Минай контрабандист и думаю Козловский или был а может и есть ( производство сигарет) Коломойский под следствием США,Поворознюк сидел ,президент с Александрии подвозил титушек на майдан.Тут единственно так не особо запятнан то это Гелер с Зари ,но это его ещё просто глубоко не копали.Был же в партии регионов.
А насчёт Олимпика я тоже не против что бы он исчез. Имея в учредителях покойного Мишаню Косого ( очень крутой бандюган с Донецка) которого застрелили я не в восторге от этой Донецуой команды и таки да сейчас вообще непонятная команда.Ей нужно давно уже переезжать куда то.

Stanlee
22-03-2021, 15:24
Завжди так цікаво спостерігати за динамівськими фізруками :)
Калітвінцев тренер від бога :) Олімпік перед його призначенням поставив задачу поборотися за єврокубки,при ньому після зимової перерви із 6 матчів 6 поразок підряд :) команда вже за 3 очка від зони вильоту, даю вам 100 % гарантію шо він потопить Олімпік запам"ятайте цей пост :)

Jasse James
22-03-2021, 16:27
совсем непонятная команда без болельщиков и с президентом бандитом.

90% всіх українських команд)

с президентом бандитом.

100% всіх українських команд

M@XIK
22-03-2021, 20:03
Фк Львів -це найдосвідченіший представник міста в чемпіонаті. Тому я їх підтримую іноді ходив до пандемії на стадіон дивитись та вболівати. Адже Карпати вже хз чи відновляться взагалі, бо соромно на них дивитись зараз у другій лізі в поєдинках з селами і райцентрами, президент клубу невідомо наскільки спроможний на щось, і чи взагалі ним не смикає за ниточки хтось інший....
Рух це проект невідомо як далі розвиватиметься, те що там поля та академію будують то все норм, але для Козловського мабуть основне, що у його розпорядженні тепер найбільше озеро в межах міста, де він будує розважальну та спортивну інфраструктуру, підйомники для лиж вирубали купу лісу для трас, неодноразово скандали з місцевими мешканцями бо було прихоплено занадто велику територію і забрано якісь грунтові дороги, що люди не могли проїхати і потрібно було їхати кілька зайвих км(не знаю чим то завершилось). Ось освовне що там буде мабуть ту землю йому там і дозволили під академію виділити ...

так було

http://www.tvoemisto.tv/media/gallery/full/1/other/1_da8e4.jpg

Так буде

https://s5o.ru/storage/simple/ua/edt/58/46/f5/98/uae5fc315f7c7.jpg

http://www.ideamista.com/u-lisi-bilia-vynnykivskoho-ozera-masovo-vyrubuiut-dereva/

Ще Avalon це будівельна компанія одна з найпотужніших у Львові з якої він також має чимало прибутків, а ще має готельний бізнес, плюс ще один будується на вул Дорошенка в центрі ...
Це типу місцевий Ахметов, правда значно бідніший і регіонального масштабу поки що, а футбол мабуть потрібен, щоб увійти в елітний клуб олігархів країни.

melv
22-03-2021, 23:04

Ну але хіба потрібний львів'янам ФК Львів? У вас же там масово хейтять цей клуб і його домашні матчі переважно ігнорять. Чому так?

melv
22-03-2021, 23:07
Завжди так цікаво спостерігати за динамівськими фізруками :)
Калітвінцев тренер від бога :) Олімпік перед його призначенням поставив задачу поборотися за єврокубки,при ньому після зимової перерви із 6 матчів 6 поразок підряд :) команда вже за 3 очка від зони вильоту, даю вам 100 % гарантію шо він потопить Олімпік запам"ятайте цей пост :)

Здається, окрім Реброва жоден динамівець з 90-х нормальним тренером не став.

Stanlee
22-03-2021, 23:24
карма Лобана наскільки він був крутим настільки вони всі тупорилі :)

Jasse James
22-03-2021, 23:51
мені здається тренерський талант Лобановського трошки переоцінений. Він безумовно тренер непоганий але в сучасних умовах з купою легіонерів він мало чого б досях імхо. Те що Динамо вистрілило в 1999 то скоріше фарт ніж закономірність на мою скромну думку

Mr.Shaker
22-03-2021, 23:51
Фк Львів -це найдосвідченіший представник міста в чемпіонаті. Тому я їх підтримую іноді ходив до пандемії на стадіон дивитись та вболівати. Адже Карпати вже хз чи відновляться взагалі, бо соромно на них дивитись зараз у другій лізі в поєдинках з селами і райцентрами, президент клубу невідомо наскільки спроможний на щось, і чи взагалі ним не смикає за ниточки хтось інший....
Рух це проект невідомо як далі розвиватиметься, те що там поля та академію будують то все норм, але для Козловського мабуть основне, що у його розпорядженні тепер найбільше озеро в межах міста, де він будує розважальну та спортивну інфраструктуру, підйомники для лиж вирубали купу лісу для трас, неодноразово скандали з місцевими мешканцями бо було прихоплено занадто велику територію і забрано якісь грунтові дороги, що люди не могли проїхати і потрібно було їхати кілька зайвих км(не знаю чим то завершилось). Ось освовне що там буде мабуть ту землю йому там і дозволили під академію виділити ...

так було

Так буде

http://www.ideamista.com/u-lisi-bilia-vynnykivskoho-ozera-masovo-vyrubuiut-dereva/

Ще Avalon це будівельна компанія одна з найпотужніших у Львові з якої він також має чимало прибутків, а ще має готельний бізнес, плюс ще один будується на вул Дорошенка в центрі ...
Це типу місцевий Ахметов, правда значно бідніший і регіонального масштабу поки що, а футбол мабуть потрібен, щоб увійти в елітний клуб олігархів країни.

Тут деякі кажуть що Авалон і Готельний бізнес це відмазки, як таксі у Пабло Ескобара, а 90% прибутку він отримує від тютюнової фабрики та контрабанди її продукції в ЄС

M@XIK
23-03-2021, 00:24
Ну але хіба потрібний львів'янам ФК Львів? У вас же там масово хейтять цей клуб і його домашні матчі переважно ігнорять. Чому так?

Спробую пояснити.
Пересічні любителі футболу його не хейтять, він радше не викликає жодних почуттів. Типу хочу піти на футбол, то піду просто на футбол і все без будь-яких інших мотивів. Великий антирейтинг йому зробили саме фанати Карпат. "Мільйон сердець одне биття Карпати Львів на все життя!" і бла-бла-бла...
З моменту заснування команда базувалась у Львові і подекуди на поєдинки приходили фанати Карпат і прикрикували питу Львів-фуууу вони тоді проводились на стадіоні СКА.
Потім через якийсь час перебрались у Добромиль звідки родом президент тодішнього фк Львів.
Фактично фанати не могли змиритись з тим,щоб у місті була ще одна професійна команда. Перед тим як перебратись до Львова з Добромиля і виступаючи в першій лізі цей клуб ніхто не обгаджував, а навпакитам у нього навіть були вболівальники, які зі Львова їздили в Добромиль на домашні поєдинки. Коли вийшли у вишку і перебрались до Львова перша гра була з Шахтарем на стадіоні Україна і я там був, виграли 2-0 це було мегв,стадіон був на око 10тис. І ось тоді почалось, реальна конкуренція за симпатію в місті. Фанати Карпат почали в соц мережах обсирати, в поєдинку зміж Фк Львів та Карпатами взагалі було чимало зневажливих кричалок... В останній грі того сезону Фк Львів боровся за виживання і мав шанс залишитись у вишці, якщо б зіграли в нічию, але вони грали з Карпатами і поступились 2-1 здається ось там було глузування теж на всю гру, з Динамо теж фанати Карпат приходили на гру у сектор Динамо і продовжували обсирати домовившись робити це з динамівцями. Після того сезону схоже клуб посипався і припинив існування на якісь роки.
Згодом сталась мутна історія з Вересом, і його відновили на кістяку рівненської команди, звфсно, що це була якась абсолютно абсурдна і детиктивна історія, але відновлення відбулось щей одразу в ЧУ.
Але схоже фанатам Карпат це не сподобалось знову, проте цього разу Команда Карпат вже сама боролась за виживання і тому фанати почали протидіяти з новою невавистю та агресією і все пішло знову по колу. Тепер Карпат немає в лізі , але антиреклама про фк Львів залишилась на всю Україну, шкода бо є у міста досить цікава та з характуром команда, без фанатів тому що люди боялись вигребти від карпатівців, останні любили іноді похуліганити і в Ужгороді і в Луцьку з Франківськом...
Я гадаю, що щось схоже могло б були і з Рухом, якби не виліт Карпат.

Гадаю я зміг донести основні моменти...

M@XIK
23-03-2021, 00:38
Тут деякі кажуть що Авалон і Готельний бізнес це відмазки, як таксі у Пабло Ескобара, а 90% прибутку він отримує від тютюнової фабрики та контрабанди її продукції в ЄС

Гранд готель на проспекті Свободи+ще один який будується...може ще щось є.... це можна ще казати, що для відмазки, але щодо будівництва компанія Avalon за деякими джерелами в трійці у місті а це у Львові і тут дуже багато будують і компаній менше аніж у Києві ось тут є все що зараз будується https://lun.ua/uk/avalon-inc або на оф сайті можна переглянути, чимало вже здали, темпи -шалені і плани амбітні, ділянки непогані собі вибирають.
Тому гадаю доходи мають бути чималенькими з цієї компанії.

melv
23-03-2021, 00:44
Спробую пояснити.
Пересічні любителі футболу його не хейтять, він радше не викликає жодних почуттів. Типу хочу піти на футбол, то піду просто на футбол і все без будь-яких інших мотивів. Великий антирейтинг йому зробили саме фанати Карпат. "Мільйон сердець одне биття Карпати Львів на все життя!" і бла-бла-бла...
З моменту заснування команда базувалась у Львові і подекуди на поєдинки приходили фанати Карпат і прикрикували питу Львів-фуууу вони тоді проводились на стадіоні СКА.
Потім через якийсь час перебрались у Добромиль звідки родом президент тодфшнього фк Львів.
Фактично фанати не могли змиритись з тим,щоб у місті була ще одна професійна команда. Перед тим як перебратись до Львова з Добромиля і виступаючи в першій лізі цей клуб ніхто не обгаджував, а навпакитам у нього навіть були вболівальники, які зі Львова їздили в Добромиль на домашні поєдинки. Коли вийшли у вишку і перебрались до Львова перша гра була з Шахтарем на стадіоні Україна і я там був, виграли 2-0 це було мегв,стадіон був на око 10тис. І ось тоді почалось, реальна конкуренція за симпатію в місті. Фанати Карпат почали в соц мережах обсирати, в поєдинку зміж Фк Львів та Карпатами взагалі було чимало зневажливих кричалок... В останній грі того сезону Фк Львів боровся за виживання і мав шанс залишитись у вишці, якщо б зіграли в нічию, але вони грали з Карпатами і поступились 2-1 здається ось там було глузування теж на всю гру, з Динамо теж фанати Карпат приходили на гру у сектор Динамо і продовжували обсирати домовившись робити це з динамівцями. Після того сезону схоже клуб посипався і припинив існування на якісь роки.
Згодом сталась мутна історія з Вересом, і його відновили на кістяку рівненської команди, звфсно, що це була якась абсолютно абсурдна і детективна історія, але відновлення відбулось щей одразу в ЧУ.
Але схоже фанатам Карпат це не сподобалось знову, проте цього разу Команда Карпат вже сама боролась за виживання і тому фанати почали протидіяти з новою невавистю та агресією і все пішло знову по колу. Тепер Карпат немає в лізі , але антиреклама про фк Львів залишилась на всю Україну, шкода бо є у міста досить цікава та з характуром команда, без фанатів тому що люди боялись вигребти від карпатівців, останні любили іноді похуліганити і в Ужгороді і в Луцьку з Франківськом...

Так, пам'ятаю той дебютний матч Львова з Шахтарем. Крутий матч був.

А загалом, це ж уже виходить третій ФК Львів. Бо я пам'ятаю ще ось цей, який був стабільним середняком першої ліги

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/uk/5/56/%D0%A4%D0%9A_%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2_%28199 2%E2%80%942001%29.jpg

Незрозуміло мені це все. Здавалось би, нард навпаки мав би тішитись, що в місті є одразу декілька проф.клубів, та ще й вишці. Навіть з боку фанів Карпат незрозуміло. Дербі - хіба ж це не круто

melv
23-03-2021, 00:47
мені здається тренерський талант Лобановського трошки переоцінений. Він безумовно тренер непоганий але в сучасних умовах з купою легіонерів він мало чого б досях імхо. Те що Динамо вистрілило в 1999 то скоріше фарт ніж закономірність на мою скромну думку

Ну це щось із тої опери, як сліпо возвеличувати команди і гравців 20 століття (особливо 50-70-х), які насправді в нинішньому футболі були б просто посередніми.

M@XIK
23-03-2021, 00:59
Мені це теж не зрозуміло, але що поробиш, фанацтво воно таке
Цей клуб реально подобався, зараз вже не так як раніше, бо карма зіпсута через мутки з Вересом, шкода що Рівне так кинули, а на горі чужому багато добра не наживеш, таке моє переконання. Але суто Карпати я перестав поважати через таке ставлення фанатів, можливо фанатів трішки накручувало керівництво клубу я не буду стверджувати, але мені на це було схоже.
Карпати самі поплатились за своє зверхнє ставлення і президента-вбивцю який втік з країни від правоохоронців. Карма зіпсута і в цьому випадку.
Доречі цікаво чи в Руха почне сформовуватись фанатська течія, бо в фк Львів я не вірю що це станеться. Доречі згадав один момент. Я колись ходи в спортивні секції на СКА і пригадую якось після тренування повертаючись додому побачив таку картину ,-фанати Карпат лупцювали всіх молодих хлопців хто йшов на стадіон вболівати за фк Львів реально це було, щойно згадав. Давно це було, рік не згадаю(ось якраз з тією емблемою тоді виступав клуб).

concord2000
23-03-2021, 11:20

так було

Так буде

Ну наш Ахметов забрал себе часть ботанического сада под дом ,украинские традиции. Базу правда построил за городом на пустом месте. Я тут как человек сидящей на ленте футбольной и смотрящий почти весь футбольный ютуб. Могу сказать что Козловский больной на футбол,и у него невозможно выиграть.Селезнёв рассказывал поиграли выиграли 3-0,не давай ещё поиграли 3-3 ,теперь давай до гола. Тогда он понял что пока Козловский не выиграет игра не закончится. И это не только он говорил. Ну в принципе если этот комплекс будет приносить прибыль и окупать расходы на содержание базы.То это умно и не плохо. Ну насколько я слышал там был чаганик и болото.А недовольные всегда будут,вот вопрос как с этого будут налоги платиться .А то ведь под спортивный обьект могут и освободить.А так если будет идти в бюджет Виников то чем же плохо.
Просто чем мне Козловский не нравиться он интриган и скандалист и очень любит быть в центре внимания.А футбол он точно любит.

concord2000
23-03-2021, 11:37
Спробую пояснити.
Потім через якийсь час перебрались у Добромиль звідки родом президент тодішнього фк Львів.
Згодом сталась мутна історія з Вересом, і його відновили на кістяку рівненської команди, звфсно, що це була якась абсолютно абсурдна і детиктивна історія, але відновлення відбулось щей одразу в ЧУ.

Ну не совсем точно ,я не помню фамимлию хозяином того Львова когда выиграли у шахтёра был бизнесмен с немцами партнёрами.Когда фрицы спрыгнеули с финансирования. Он честно сказал нет финансирования и честно обьявил о закрытии. Но последний Львов это уже бандит Копытко смутной схемой перехода между лигами с Вересом.
Козловский не дурак конечно я иногда посматриваю его ОБа -На ,конечно пропуская мимо ушей про апельсины и про диточок.Он сказал одну умную вещь и привёл пример в Германии кажется Бавария или Боруссия я не помню была когда то в городе второй командой а потом начала хорошо играть и все болельщики перешли к ней ,а первая загнулась. У него есть чёткий план и он медленно идёт к цели. А насчёт воспитания детей это вообще мудрейшее решение,потому что сейчас люди стремительно разучаются как правильно строить семейные узы .Если они правильно подготовят программу и будут учить детей этому.И всё это воплотится в жизнь,эту школу совметсную футболисты ,девочки и ещё простые ученики,короче просто элитная школа .Ну тогда он просто молодец.Ахметов тоже строил школу ,война не дала достроить. Но у него был совсем другой вектор,это была школа для его любимой игрушки.Т.е международная школа где смогли бы учиться дети иностранцев ,в том числе дети футболистов Шахтёра. Ему Украина до ламочки его дети учатся в Лондоне и Швейцарии
У нас сейчас люди переезжают сначала пробивают школы ,какой у них рейтинг и расовый состав

masanchick
23-03-2021, 14:25
Ну не совсем точно ,я не помню фамимлию хозяином того Львова когда выиграли у шахтёра был бизнесмен с немцами партнёрами.Когда фрицы спрыгнеули с финансирования. Он честно сказал нет финансирования и честно обьявил о закрытии. Но последний Львов это уже бандит Копытко смутной схемой перехода между лигами с Вересом.
Козловский не дурак конечно я иногда посматриваю его ОБа -На ,конечно пропуская мимо ушей про апельсины и про диточок.Он сказал одну умную вещь и привёл пример в Германии кажется Бавария или Боруссия я не помню была когда то в городе второй командой а потом начала хорошо играть и все болельщики перешли к ней ,а первая загнулась. У него есть чёткий план и он медленно идёт к цели. А насчёт воспитания детей это вообще мудрейшее решение,потому что сейчас люди стремительно разучаются как правильно строить семейные узы .Если они правильно подготовят программу и будут учить детей этому.И всё это воплотится в жизнь,эту школу совметсную футболисты ,девочки и ещё простые ученики,короче просто элитная школа .Ну тогда он просто молодец.Ахметов тоже строил школу ,война не дала достроить. Но у него был совсем другой вектор,это была школа для его любимой игрушки.Т.е международная школа где смогли бы учиться дети иностранцев ,в том числе дети футболистов Шахтёра. Ему Украина до ламочки его дети учатся в Лондоне и Швейцарии
У нас сейчас люди переезжают сначала пробивают школы ,какой у них рейтинг и расовый состав

То був Кіндзерський Юрій Іванович, до речі тепер академія Шахтаря як раз на базі яку він почав будувати в Щасливому знаходиться

Mr.Cage
23-03-2021, 15:48

Ем... Взагалі-то Лобан - це далеко не лише Динамо-1999. Це:

-Володар Кубка Кубків (двічі): 1975 та 1986 років
-Володар Суперкубку Європи 1975 року
-Фіналіст Суперкубку Європи 1986 року
-Віцечемпіон Європи 1988 року (збірна СРСР)
-Бронзовий призер Олімпійських Ігор 1976 року (збірна СРСР)
-Тричі півфіналіст ЛЧ (окрім 1999 го - ще 1977 та 1987 років) і чотири рази чвертьфіналіст.

Як бачиш, різні епохи та часи (70-ті, 80-ті, і останній успіх - 90ті).
Про досягнення в чемпіонаті України та совку вже казати не буду.

Окрім цього - купа престижних світових рейтингів включало його в топ найкращих тренерів світу. Ну, мабуть, не дебіли ж вони:
-Найкращий тренер в історії футболу — 1 з 5 тренерів, котрі ввійшли в 10 найкращих за версією France Football, World Soccer та ESPN
6 місце (World Soccer)
6 місце (France Football)
8 місце (ESPN)

-Найкращий тренер 20-го століття — 8 місце (France Football)
-Найкращий східноєвропейський тренер 20-го століття — 1 місце (Deutsche Presse-Agentur)
-10 найкращих тренерів в історії європейського футболу за версією УЄФА
-Найкращий тренер десятиліття (1980—1989): (Berlin-Britz)
-Спортивний тренер року: 1975 (Опитування Асоціації європейських журналістів)

-Тренер року:
1 місце 1975 (Опитування United Press International (США))
2 місце 1986 (World Soccer)
3 місце 1974, 1976, 1977 (Опитування United Press International (США))

-Клубний тренер року: 1986 (Опитування Європейської спілки спортивної преси)

-Клубний тренер року (версія IFFHS):
1997 — 4 місце
1998 — 6 місце
1999 — 9 місце

-Тренер збірних року: 1987 (Опитування Європейської спілки спортивної преси)
-Тренер року в Європі (Приз імені Зеппа Гербергера) (2): 1986, 1988 (Опитування Асоціації європейських журналістів)
-Тренер року в Європі (Приз імені Томмазо Маестреллі): 1999 (Опитування технічної комісії Кубка Віареджо)
-Тренер року в Європі — 5 місце 1999 (El País)
-Тренер сезону в Європі: 1 місце 1985/86 (Опитування Асоціації європейських журналістів)
-Тренер року в Центральній та Східній Європі (7, рекорд): 1975, 1985, 1986, 1987, 1988, 1997, 1999

Так, "непоганий", "переоціненний" тренер :)
Та ні брате, він був охуєнним тренером, одним з кращих у світі. Факти вище кажуть самі за себе, тут ні про що навіть сперечатись. Як би в нього склалось зараз - хз, може й не склалося б. Але так можна казати чи не про кожного тренера тих часів. Те саме і про великих гравців 20-30-40-50 років тому, невідомо як би вони грали зараз. Кожному - свій час.

Лешик Пшешик
23-03-2021, 16:18
Спробую пояснити.

Я трохи тусив на початку 2010-х з чуваками з "завжди вірні", вони хейтили "фекал" (як вони тоді їх називали) нібито за ліавацьку та не патріотичну позицію олігархічного керівництва (яке нібито було пов'язане з ригами), наскільки це правда, я ніколи не цікавився.

Лешик Пшешик
23-03-2021, 16:28
Так, пам'ятаю той дебютний матч Львова з Шахтарем. Крутий матч був.

А загалом, це ж уже виходить третій ФК Львів. Бо я пам'ятаю ще ось цей, який був стабільним середняком першої ліги

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/uk/5/56/%D0%A4%D0%9A_%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2_%28199 2%E2%80%942001%29.jpg

Незрозуміло мені це все. Здавалось би, нард навпаки мав би тішитись, що в місті є одразу декілька проф.клубів, та ще й вишці. Навіть з боку фанів Карпат незрозуміло. Дербі - хіба ж це не круто

Львів'яни тоді вважали, що клуб створено ригами аби перетягти нейтральних фанатів від "Карпат" до "Львова" і знівелювати патріотичність львів'ян на трибунах.

До речі тоді ще чув, що ФК Львів це було щось на кшталт ФК Арсенал Київ, який був оплотом ультра-лівих українофобів, тільки у розрізі Львова.

Jasse James
23-03-2021, 17:20
Ем... Взагалі-то Лобан - це далеко не лише Динамо-1999. Це:

Це все так але який він шалений ресурс за совка мав і при цьому найвищих досягнень не мав. Кубок кубків це як суперкубок уефа, круто звичайно але не кубок чемпіонів. Він безумовно непоганий тренер але не геніальний

Mr.Cage
23-03-2021, 17:29
Це все так але який він шалений ресурс за совка мав і при цьому найвищих досягнень не мав. Кубок кубків це як суперкубок уефа, круто звичайно але не кубок чемпіонів. Він безумовно непоганий тренер але не геніальний

Ну, численні рейтинги та всесвітнє визнання кажуть про зворотнє. Як і інші досягнення окрім Суперкубку Уєфа. Для когось геніальній, для когось ні. Але непоганий? Хоча б видатний. Проте сперечатись не буду.

melv
23-03-2021, 19:47
У Лобановського завжди в розпорядженні були топ-гравці з усієї країни. Варто було тільки показати пальцем. Не применшуючи заслуги ВВЛ, але це також потрібно пам'ятати. І так, Кубок Кубків це все ж таки не Кубок Чемпіонів. КК навіть Динамо Тбілісі вигравали.

Stanlee
23-03-2021, 20:35
а те шо Україна втратила гарантоване місце в Л.Ч. то я думаю це не на довго
https://i.ibb.co/L1kgk24/image.jpg
я прикинув якщо відмінусувати очки за сезон 16/17 який відпаде за пару місяців то ми вже навіть не на 12 а 11 місці будемо
------------------------
08.Хуйлостан 29.18
09.Шотландія 29.00
10.Австрія 28.45
11.Україна 27.60
12.Бельгія 24.00
13 Кіпр 22.25
14 Туреччина 20.40
15 Данія 19.37

та сама Шотландія коли почне ділити на 5 клубів а не 4 як до тепер дуже швидко просяде,австрійська ліга також не сильно топова

Stanlee
23-03-2021, 20:47
але от шо мене реально дивує так це місце Польщі на футбольній карті Європи.Я пам"ятаю як вони відразу після євро почали масово будувати стадіони у великих і малих містах за муніципальні гроші .Я був впевнений шо народ масово повалить на футбол потечуть кошти в їхній клубний футбол,і за 10 років їхній чемп буде як Бундесліга на мінімалках,100 % сильніше УПЛ. нехай пройшло не 10 років а 7-8 і вони як були в глибокій жопі так і залишилися )))
https://i.ibb.co/m5L852R/1.jpg

Jasse James
23-03-2021, 20:49
але от шо мене реально дивує так це місце Польщі на футбольній карті Європи.Я пам"ятаю як вони відразу після євро почали масово будувати стадіони у великих і малих містах за муніципальні гроші .Я був впевнений шо народ масово повалить на футбол потечуть кошти в їхній клубний футбол,і за 10 років їхній чемп буде як Бундесліга на мінімалках,100 % сильніше УПЛ. нехай пройшло не 10 років а 7-8 і вони як були в глибокій жопі так і залишилися )))
https://i.ibb.co/m5L852R/1.jpg

немає в польщі олігархату певно

Stanlee
23-03-2021, 20:58
Польща 6 та країна по ВВП і мабуть вже по населенню.Практично в кожному місті є футбольний сучасний стадіон.Там вони і без олігархату можуть свою лігу по трохи підіймати.Я взагалі не знаю чи Польскі клуби хоть раз в історії грали в груповому раунді Л.Ч. не пам"ятаю такого )))

Voron
23-03-2021, 21:07
Олігархату немає, але бабла в футболі там придостатньо насправді. Бюджет варшавської Легії щось близько 30 млн євро. І це в рази більше, ніж в сьогоднішньому Динамо й, підозрюю, Шахтарі. Свого часу в період супервливань в український футбол, Чорноморець з бюджетом в 10 млн доларів виходив в весняний етап єврокубків. Там непоганий менеджмент й суто з медійної точки зору вони з Екстракласи роблять непоганий продукт. Але ось з результатами там не складається.

ІМХО, там слабкий дуже тренерський склад в чемпіонаті. Більшість - місцеві польські тренери. А якщо іноземців й беруть, то маловідомих німців чи чехів.

Stanlee
23-03-2021, 21:41
Олігархату немає, але бабла в футболі там придостатньо насправді. Бюджет варшавської Легії щось близько 30 млн євро. І це в рази більше, ніж в сьогоднішньому Динамо й, підозрюю, Шахтарі.
Єрунда :) левова частина 90 % клубного бюджету приходиться на зарплати футболістів і головного тренера,а розхідна частина типу перельоти ,утримання клубного літака,бази,заплата обслуговуючого персоналу ітп. може 10 % максимум. чим індивідуально сильніші гравці тим у них і вищі заплати. Д.К на трансфермаркеті 116 млн Євро Ш.Д 158 млн Євро. А вся Легія 26 млн євро. на 2 міліона більше чим Циганков ))) якшо індивідальна майстерність гравців Легії низька то і контракти в них дешеві,а значить і бюджет клубу там малий...
а на рахунок бюджетів то тільки від Л.Ч. Ш.Д в цьому сезоні підняв 43 а ДК. 35 млн. Євро це без призових які вони ше отримали за лігу Європи. https://www.unian.net/sport/football/ukrainskie-kluby-poluchili-v-evrokubkah-83-milliona-evro-novosti-futbola-11251958.html

Malco
25-03-2021, 06:42
Ну норм, взяли бали там де не сподівались. Вітаю із вдалим початком відбору:beerchug:

Stanlee
25-03-2021, 10:35
вирішив глянути як ідуть справи у фізрука Хацкевича в чемпіонаті еРеФії,дивовижним образом його Ротор так само як і Юрин Олімпік за 3 очка від зони вильоту ))) Так виявляється його звільнили 6 днів тому :) не стали ризикувати поки він опустить команду в пердив. Ви зрозуміли шо це означає ? тупо йобаний днарь фізрук і лузер який не протримався на посту сраного Ротора навіть один сезон тупо 2 роки очолював Київське Динамо у Суркісів :fuckthatbitch: А в той самий час поки він мучив Динамо інший тренер Пауло Фонсека тренував Шахтар потім він пішов на підвищення в Рому,і ходять чутки шо ним навіть Реал цікавиться https://football.ua/spain/444863-real-madrid-interesuetsja-paulu-fonsekojj.html

Stanlee
25-03-2021, 10:40
і він ще недавно давав інтерв"ю шо не проти повернутися в Динамо )))

Malco
28-03-2021, 22:33
пздц, це ж треба так собі привезти...

Voron
28-03-2021, 22:35
Забарний - це просто дно якесь. Молодість не може бути виправданням для таких помилок в такому матчі. Так підвести команду...

Mr.Cage
28-03-2021, 22:39
Сука...

Malco
28-03-2021, 22:40
Гра хуйня. Грали так наче погано виспались. Конструктиву мінімум, багато браку, концентрація низька.
Взагалі сьогодні вони нагадали мені "дошевченківську" збірну України- місять поле, топчуться, забили- сіли в оборону, тягнуть час, а на останніх пропустили, трохи забігали, пізно.

Лешик Пшешик
28-03-2021, 22:41
Україна взяла очки. Фінляндія мала вигравати, при чому десь так 1:3. Треба бути об'єктивними, вони були на голову сильнішими.

Лешик Пшешик
28-03-2021, 22:43
Гра хуйня. Грали так наче погано виспались. Конструктиву мінімум, багато браку, концентрація низька.
Взагалі сьогодні вони нагадали мені "дошевченківську" збірну України- місять поле, топчуться, забили- сіли в оборону, тягнуть час, а на останніх пропустили, трохи забігали, пізно.

Погано? Україна зіграла ще дуже добре. Якщо б вони грали погано, вони би взагалі в суху програли.

В будь якім разі, шансів на вихід з групи вже майже немає, Боснія нас розірве в обох матчах, ну і Франція врахує свої помилки і помститься за нічию в Парижі.

Україна займе максимум третє місце.

Voron
28-03-2021, 22:44
Фіни увімкнулися лише після пропущеного голу. До цього грали в нас же проти Франції, звичайний автобус. Ну а нашим не вистачало вміння цей автобус вскривати.

Mr.Cage
28-03-2021, 22:45
Україна взяла очки. Фінляндія мала вигравати, при чому десь так 1:3. Треба бути об'єктивними, вони були на голову сильнішими.

Лол, ні. Україна більшість матчу контролювала і створила набагато більше моментів. На початку першого тайму ми були не дуже і після нашого голу. Ти якийсь інший матч дивився?) Глянь статистику

Лешик Пшешик
28-03-2021, 22:46
Забарний - це просто дно якесь. Молодість не може бути виправданням для таких помилок в такому матчі. Так підвести команду...

Я про це вже багато разів казав, що він дно.

Навіть у цьому місяці))

Яке ж Забарний дно. :)

Mr.Cage
28-03-2021, 23:02
І в мене питання. Шеві доплачують за хуєту під назвою Коваленко?

Лешик Пшешик
28-03-2021, 23:38
На місці України я би вже повністю забив на відбір на цей ЧМ і на цих матчах би награвав нових гравців які ще не мали досвіду на такому рівні.

Mr.Cage
28-03-2021, 23:40
На місці України я би вже повністю забив на відбір на цей ЧМ і на цих матчах би награвав нових гравців які ще не мали досвіду на такому рівні.

Та ну не зрадойобь так... Шанси є. Я розумію твої почуття, сам сука злий, але ж

Лешик Пшешик
29-03-2021, 00:47
Я то злий на цих двох даунів, при чому Миколенко з цих двох ще менший даун, його навіть шкода, а от Забарного терпіти не можу з матчу з Ювентусом коли він тупо віддавав в прямому сенсі гольові передачі супернику, він відвертий ідіот.

Але сенс не в цьому, а в тому, що якщо не обігрувати ВДОМА команду із ЧЕТВЕРТОГО кошика, то нащо кудись їхати?

Боснія Україну нагне, і це я кажу при всій повазі і патріотизмі до нашої збірної. В нас буде боротьба з фінами за третю сходинку.

Так іноді буває, що ключові поєдинки відбуваються в перших же матчах, а далі вже йдуть формальні.

Взагалі я буду реготати якщо ЗбУ не обіграє і казахів, тоді це буде епік фейл.

Malco
29-03-2021, 06:14
Погано? Україна зіграла ще дуже добре. Якщо б вони грали погано, вони би взагалі в суху програли.

В будь якім разі, шансів на вихід з групи вже майже немає, Боснія нас розірве в обох матчах, ну і Франція врахує свої помилки і помститься за нічию в Парижі.

Україна займе максимум третє місце.

Та де добре? Вони на себе були не схожі. Збірна при Шеві грає в стриманий атакуючий футбол, якщо звісно не проти топів, тоді суто від оборони. Сьогодні у них майже нічого не виходило.Особливо підбішувала велика кількість браку, навіть у Малиновського з Зінченком, не кажучи вже про молодих

Лешик Пшешик
29-03-2021, 16:39
Кстати, если кто не в курсе: Миколенко подписан на Шария в инстаграме, и часто лайкает его посты
------
Та там 95 відсотків малоросів "а какая разніца". Таких як Зозуля у футболі дуже мало. Совкова спадщина... Прикро, адже в маленьких країнах накшталт Болгарії, Хорватії чи Угорщини справді вміють цінити свою національну ідентичність. Ось і зараз купа ватного сміття накинеться на мене і на Зозулю.

Із коментів футбол.юа, якщо це так, то це просто пиздець. Сподіваюсь цю ватну хуйню попруть зі збірної надовго.

Jasse James
29-03-2021, 17:39
думаю якщо покапатись в їх інстаграмах там всю команду треба буде нахуй розпускати

kruev
30-03-2021, 05:09
Думаю патріот там тільки Яремчук і може Коваленко (аванс за пост в інсті про укр армію).

Лешик Пшешик
31-03-2021, 22:29
Боснія їх просто розірве.

Лешик Пшешик
31-03-2021, 22:32
Я ж кажу, Україна втратила вже всі шанси на вихід з групи.

melv
31-03-2021, 22:38
рагулі та й всьо. Страшно подумати, що буде на євро

Stanlee
31-03-2021, 22:45
жопа

Equario
31-03-2021, 22:45
Не все так погано: могли програти, як Німеччина Північній Македонії

https://i.ibb.co/0MYGCWd/Germany-North-Macedonia.jpg

Jasse James
31-03-2021, 22:47
максимально жалюгідно, ми живемо в епоху жалюгідності)

Jasse James
31-03-2021, 22:49
Боснія їх просто розірве.

ні, це було б не дуже жалюгідно, з Боснією думаю вигризуть перемогу, але знову втратять все з Казахстаном)

Voron
31-03-2021, 22:56

Нам ще з цією Македонією на Євро грати)

Stanlee
31-03-2021, 22:58

різниця тільки в тому шо Бундестім потім візьметься за голову відіграє всі матчі і кваліфікується з першого місця а ми як завди будем в глибокому анусаїді )))

Stanlee
31-03-2021, 23:02
а хтось може мені пояснити як там 2-місця грають стикі,вони взагалі виходять,не виходять ??? бо як ви розумієте на 1-ше місце у нас вже немає жодного шансу )))

Jasse James
31-03-2021, 23:12
а хтось може мені пояснити як там 2-місця грають стикі,вони взагалі виходять,не виходять ??? бо як ви розумієте на 1-ше місце у нас вже немає жодного шансу )))

10 команд, які посіли 2-е місце в своїй групі, разом із 2-а найкращими переможцями груп Ліги націй на основі загального рейтингу Ліги націй, які посіли в груповому етапі кваліфікації місця нижче 2-го. 12 команд будуть розділені на 3-и шляхи плей-оф, які складаються з одноматчевих півфіналів та фіналів (господар визначається жеребкуванням). Переможець кожного шляху проходить до Чемпіонату світу.

Stanlee
31-03-2021, 23:21
10 команд, які посіли 2-е місце в своїй групі, разом із 2-а найкращими переможцями груп Ліги націй на основі загального рейтингу Ліги націй, які посіли в груповому етапі кваліфікації місця нижче 2-го. 12 команд будуть розділені на 3-и шляхи плей-оф, які складаються з одноматчевих півфіналів та фіналів (господар визначається жеребкуванням). Переможець кожного шляху проходить до Чемпіонату світу.

типу 12 команд (10 других місць + 2 кращі від ліги націй ) будуть грати кваліфай раунди з одного матчу (дома кому пофартить) і так 2 рази, я тільки не зрозумів шо таке три шляхи ?

Huntar
31-03-2021, 23:21
Зубков тупий бик без мозоку, суддя днина - 2 чистих пеналі, компенсовані 3 хвилини, де мало б бути хоча б 5, Шапаренка полем катали а йому пох, як можна було з такою статистикою просрати це хз, жодного удару на техніку - все тупо по центру...:fifa2018:

Stanlee
31-03-2021, 23:22
а те шо в такому надважливому матчі господар визначається жеребкуванням взагалі брєд,краще би вже на нейтральному полі грали )))
хоча шо я тут переживаю,не факт шо Україна навіть 2-ге місце займе )))