View Full Version : Футбол
Jasse James
01-04-2021, 00:09
типу 12 команд (10 других місць + 2 кращі від ліги націй ) будуть грати кваліфай раунди з одного матчу (дома кому пофартить) і так 2 рази, я тільки не зрозумів шо таке три шляхи ?
та хз, я копіпастнув просто
типу 12 команд (10 других місць + 2 кращі від ліги націй ) будуть грати кваліфай раунди з одного матчу (дома кому пофартить) і так 2 рази, я тільки не зрозумів шо таке три шляхи ?
Три шляхи значить, що ці 12 команд поділять на 3 групи по 4 команди, які зіграють між собою півфінали і фінал. Відповідно з цих 12 команд на ЧС вийде три
в групах грають групові матчі а не фінали і півфінали,і якшо в групі 4 команди то кожна повинна грати із 3-ма іншими - три матчі,а не 2. Короче ви мене запутали остаточно )))
concord2000
01-04-2021, 19:32
Я как чувствовал ,даже не смотрел. После карантина команду как подменили,а у Шевы опыта то нет как тренера.Это его полная вина не тех людей вызывает в сборную
concord2000
02-04-2021, 19:45
https://www.youtube.com/watch?v=G7rk4m-Kty8&t=566s
concord2000
03-04-2021, 11:55
https://www.youtube.com/watch?v=V5hNuUGNbCk
Там вскользь видно проект стадиона ,крыши насколькоя понял почти не будет. Ну в принципе они конечно строят не только стадион и ещё кучу спортивных секций .Конечно на те деньги что они выделяют маловато будет,это не чисто футбольный стадион как в Петрово.
concord2000
05-04-2021, 22:04
Первый раз проект что бы сделали с крытой крышей ,он мне не особо нравиться но всё же ,но только Кристал там на ладан дышит и занимает последнее место с 6 очками,вылетит во вторую лигу.
https://www.youtube.com/watch?v=4g9sMKTU7RQ
https://www.youtube.com/watch?v=V5hNuUGNbCk
Там вскользь видно проект стадиона ,крыши насколькоя понял почти не будет. Ну в принципе они конечно строят не только стадион и ещё кучу спортивных секций .Конечно на те деньги что они выделяют маловато будет,это не чисто футбольный стадион как в Петрово.
це такий піздос в 2021 році зносити старий совковий стадіон шоб на його місці побудувати точно такий самий новий совковий стадіон,шо в Кривому Розі шо у Рівному.
Первый раз проект что бы сделали с крытой крышей ,он мне не особо нравиться но всё же ,но только Кристал там на ладан дышит и занимает последнее место с 6 очками,вылетит во вторую лигу.
https://www.youtube.com/watch?v=4g9sMKTU7RQ
лол)) це просто візуалка, яка навіть на відео видно, що нічого спільного з проектом не має. Напевно, що й самого проекту не існує.
це такий піздос в 2021 році зносити старий совковий стадіон шоб на його місці побудувати точно такий самий новий совковий стадіон,шо в Кривому Розі шо у Рівному.
У Кривому Розі навіть накриття трибун не передбачено, просто зведуть такий сами пострадянський стадіон.
concord2000
09-04-2021, 07:39
https://www.youtube.com/watch?v=02LBiDQ6aM4
Jasse James
09-04-2021, 08:17
ЩО то за персонаж в кольоровій сорочці з Інгульця? Наче з якоїсь комп’ютерної гри чувак
concord2000
09-04-2021, 08:29
ЩО то за персонаж в кольоровій сорочці з Інгульця? Наче з якоїсь комп’ютерної гри чувак
Поворзнюк президент Ингульца это он строит.Отсидел в дисбате в армии,возит в машине автомат и ездит с охраной, такой одиозный селюк а ля 90. Я кстати тоже в этот раз обратил на рубашку внимание
concord2000
17-04-2021, 08:51
Сегодня будет битва,я думаю Шахтёр выиграет .Но чемпионом будет Динамо .И Тайсон конченная тварь,опозоривший Украину.
vadik_veselovsky
17-04-2021, 20:21
Ну схотіла людина додому, чому одразу скотина
concord2000
17-04-2021, 20:31
Ну схотіла людина додому, чому одразу скотина
потому что в Гугле будет выскакивать расизм в Украине благодаря этому долбоёбу. Его видите ли домой не отпустили. а когда контракт подписывал на несколько милионов его что под пистолетом заставляли. Доиграй до конца контракт а не туалете закрывайся. Шахтёр конечно мудро поступил ,осталось несколько месяцев до конца контракта поднимать хайп ,ну имело смысла .
vadik_veselovsky
17-04-2021, 20:36
Подивився я щойно клясіко наше, не хотів Шахтар грати, плавлять мабуть Каштру
concord2000
17-04-2021, 20:43
Сегодня будет битва,я думаю Шахтёр выиграет .Но чемпионом будет Динамо .И Тайсон конченная тварь,опозоривший Украину.
Битвы не было от слова совсем. Как и пенальти ,но суть не в этом.Игра была точно ничейная.Ну счёт на табло и Шахтёр на победу никак не наиграл. Я конечно всегда за победу горняков ,но наверное пришло время перемен .Команда в тупике ,подбор игроков слабый ,тренер потерял нить управления .Не заслуживает Шахтёр на чемпионство не так как в прошлом году,а Луческу я смотрю везёт в Украине .Скорее это Шахтёр сам подарил чемпионство чем Динамо его заслужило.Ну не нравиться мне команда по игре и нет там ярких игроков,одни середнячки ну и как у Шахтёра.
А Ворскла как удивила,но кажется на третье место не вытянет и такой провал Зари Скрипника.Кулаков как разыгрался.Будет интересно,уже который год интересная ситуация в конце чемпионата .В УПЛ в верхней части,в нижней части. В 1 лиге в верхней части,во 2 лиге тоже битва за выход в 1 лигу ( ну кроме Металла он там на голову выше всех).Будет интересная концовка чемпионата.
concord2000
17-04-2021, 20:45
Подивився я щойно клясіко наше, не хотів Шахтар грати, плавлять мабуть Каштру
кто там плавит,там как бы пол команды не разогнали в следующем сезоне.И вообще не понятно стало отношение Рината к команде,посмотрим на действия в следующем году.
В 1 лиге в верхней части,во 2 лиге тоже битва за выход в 1 лигу ( ну кроме Металла он там на голову выше всех).Будет интересная концовка чемпионата.
з першої ліги ніби має Верес і Чорноморець заходити,а вилетить нах... Олімпік Юри Калітвінцева це 100 %. там такий календар шо вони грають 2 матчі із Зорею яка бореться за 3 місце яке дає гарантовану путівку в групову стадію ліги Європи (зі всіма фінасовими бонусами від UEFA за участь у турнірі) і із Рухом,Інгульцем Маріуполем і Львовом які самі боряться за виживання.
черговий нікудишній нудний чемпіонат досягає логічного завершення :( Таки сумно без олігархічного футболу
concord2000
17-04-2021, 23:48
з першої ліги ніби має Верес і Чорноморець заходити,а вилетить нах... Олімпік Юри Калітвінцева це 100 %. там такий календар шо вони грають 2 матчі із Зорею яка бореться за 3 місце яке дає гарантовану путівку в групову стадію ліги Європи (зі всіма фінасовими бонусами від UEFA за участь у турнірі) і із Рухом,Інгульцем Маріуполем і Львовом які самі боряться за виживання.
Ну Верес да ,но как они будут сертефицироваться без стадиона ,без базы. Я внимательно слежу за всем укр футболом и за этой командой. Вроде 15 апреля им должны выделить землю под базу и их основной акционер заявляет сразу же начнут строить .Будет два поля одно натуральное и одно искуственное и начнут строить базу. Ну это заявления пока. По поводу стадиона вроде как все согласны но ведомства пинают мяч друг другу.Кто первый даст денег. И ждут Зеленского он должен приехать в 20 числах,будут его просить.Это всё вроде в Трындице сказано.
А насчёт Черноморца тут непонятно ,там 8 игр и Агробизнес,Металист,Никола ев,Волынь подпирает.Моряки очень нестабильно играют.
Ну и в конце таблицы УПЛ вообще непонятно ,учитывая любовь к корупции западенцев ( ну они реально мутные какие то) Так что там будет жесть.
черговий нікудишній нудний чемпіонат досягає логічного завершення :( Таки сумно без олігархічного футболу
ага наш футбол перейшов на самодостатні рейси і перестав бути олігархічний :)
concord2000
18-04-2021, 00:38
Можно подумать есть другие варианты в мире а тем более в Украине.Все муниципальные команды нищие и в полной заднице в низших лигах у нас. публичный клуб один Верес только вышел на IPO и то непонятно как они собираются новые акционеры сосуществовать( я тут насмотрелся на корпорации,банка с пауками). Все как то забыли как в начале Динамо были скандалы и суды между Григоршиным и Суркисами.
ага наш футбол перейшов на самодостатні рейси і перестав бути олігархічний :)
Та олігархи якісь дріб'язкові пішли. Не те, що у 2013) Просто згадалось, як тоді що не тур, то центральний матч - заруба. А тепер раз на рік Зоря якщо напряжеться, то цікаво глянути. А все решта - ні про що.
Що ми маємо: ніяке Динамо виграло чемпіонство у ще більш ніякого Шахтаря. І Зоря, піком амбіцій якої є тільки третє місце.
те що маштаби вливань збоку олігархів зменшилися не міняє суті ))) а за чемпіонство 10 років тому також боролося тільки 2 команди )))
але тоді Метал і Дніпро піджимали і напевно, що рано чи пізно дожали б. Дінамка он навіть якось взагалі без медалей залишилось.
але тоді Метал і Дніпро піджимали і напевно, що рано чи пізно дожали б. Дінамка он навіть якось взагалі без медалей залишилось.
Ярославский обещает возразить Металлист. Вполне возможно, что если у него все получится, через несколько лет Металлист вернётся на уровень 2013 года.
Jasse James
18-04-2021, 17:00
цікавий факт, у другій лізі в одній з груп лідирують 4 команди які колись грали в вищій лізі - Метал, Кривбас, Металург З та Таврія. Не дякуйте
І ще один цікавий факт: жодна з цих команд не має відношення до тих клубів, що грали в вищій лізі й є лише використанням їх брендів.
Jasse James
18-04-2021, 18:39
Кривбас та Таврія також?
Кривбас та Таврія також?
Так. Кривбас - то переймонаваний за наказом Зеленського Гірняк, який все життя в другій лізі грав. А Таврія - це окрема тема. Стара Таврія була ліквідована, а ця створена, здається, у 2016-му. Взагалі, це дуже важливий політичний та соціальний проект, але реалізований через дупу.
І ще один цікавий факт: жодна з цих команд не має відношення до тих клубів, що грали в вищій лізі й є лише використанням їх брендів.
команди тимчасово припинили своє існування і відродилися в більш скромному статусі при нових власниках(у випадку з Таврією можна говорити ще про зміну місця дислокації з відомих причин)але що це міняє ? от наприклад Німеччина не проводила чемпіонат із 1944 по 1948 р а Франція взагалі цілих 7 років з 1939 по 1946 але прийнято вважати шо Баварія заснована 1900 р а Марсель (єдина французька команда яка брала кубок чемпіонів ) в1899 р. якшо керуватися твоєю логікою то це клуби симулякри які просто присвоїли собі емблеми тих істинних довоєнних команд )))
наприклад рано чи пізно Львів"яни захочуть відродити Карпати,головну команду Львова володаря кубка СРСР. Але якшо послухати Ворона то це просто буде фейкова команда яка просто присвоїла собі чужу емблему справжні навіки мертвих Карпат )))
наприклад рано чи пізно Львів"яни захочуть відродити Карпати,головну команду Львова володаря кубка СРСР. Але якшо послухати Ворона то це просто буде фейкова команда яка просто присвоїла собі чужу емблему справжні навіки мертвих Карпат )))
То так воно і буде. Чи може ти й СК Дніпро-1 поважаєш?
СК Дніпро не претендує на правонаступництво ФК Дніпро,ну в першу чергу шоб не виплачувати його багатомільйонні борги по контрактним зобов"язанням перед футболістами яких Бєня тупо кіданув,відразу після того як вони стали фіналістами Ліги Європи ((( Я просто маю на увазі шо можливо відродити будь яку команду.
concord2000
19-04-2021, 00:18
СК Дніпро не претендує на правонаступництво ФК Дніпро,ну в першу чергу шоб не виплачувати його багатомільйонні борги по контрактним зобов"язанням перед футболістами яких Бєня тупо кіданув,відразу після того як вони стали фіналістами Ліги Європи ((( Я просто маю на увазі шо можливо відродити будь яку команду.
ну вот в Карпатах как раз кинули Беню,мелочь но приятно. Я честно сказать против таких переименований. Это же легальная схема кидка как сделал Беня,он кинул на 20 млн бюджет,людей.И если это не прекращать то это разростается как снежный ком. Мау,Приватбанк и т.д Команда обанкротилась забыли о ней,Ярославский занимается хернёй ." Я хочу вернуть тот Металист как был," Ну так договорись и заплати долги.Дай 10% всем и я уверен что согласятся ,а так вообще ничего не получат.Какие договорённости могут быть с Курченко,о чём он шепчет на него куча уголовных дел заведено,он работал с терористами в ДНР и вообще он пустое место .Просто это все договоры с семьёй Януковичей а там могут и пристрелить . СК Днепр и то честней,его нет есть новая команда всех кинули ,дальше новая страница без финансового фанатизма.Ну так и сделай это с Металлом ( он в принципе делает). А это всё разговоры . Получил 150 млн-200 млн $ и опять хочет получить все бесплатно обратно,базу,стадион и народную любовь .Если шо то я хочу что бы он вернулся,но только не надо нам лапшу вешать
команди тимчасово припинили своє існування і відродилися в більш скромному статусі при нових власниках(у випадку з Таврією можна говорити ще про зміну місця дислокації з відомих причин)але що це міняє ? от наприклад Німеччина не проводила чемпіонат із 1944 по 1948 р а Франція взагалі цілих 7 років з 1939 по 1946 але прийнято вважати шо Баварія заснована 1900 р а Марсель (єдина французька команда яка брала кубок чемпіонів ) в1899 р. якшо керуватися твоєю логікою то це клуби симулякри які просто присвоїли собі емблеми тих істинних довоєнних команд )))
Еммм... Ну взагалі-то між припиненням проведення змагань й відповідно участі в них та банкрутством й ліквідацією футбольного клубу з подальшим привласненням його імені геть іншим клубом є така собі невеличка різниця
concord2000
19-04-2021, 08:54
Тут вот глобальная проблема вырисовывется,Супер Лигу организовывается.Если они ещё не купили чиновников ( а с таким бюджетом это запросто) то всех организаторов нужно отлучить от футбола пожизненно. Я конечно понимаю как устроен мир ,и амбиции и жадность двигают человечество .Правда иногда то вверх то вниз. Но они протсо охуели. Вся эта двадцатка имеет супер доходы ,но им всё мало.И двигают их конечно наверное американцы.Им просто до лампочки вся эта массовость футбола,они вложили в клуб как бизнес модель и у Глейзера это неплохо получилось. И тем более в США НХЛ,НБА,МЛС это бизнес проект,там спортивного принципа нет .Никто не вылетает и из лиг не меняется.
Ну посмотрим если УЕФА и ФИФА не среагируют максимально жёстко ,то они создадут эту Лигу и Лига чемпионов ТВ трансляторам будет не интересна
Еммм... Ну взагалі-то між припиненням проведення змагань й відповідно участі в них та банкрутством й ліквідацією футбольного клубу з подальшим привласненням його імені геть іншим клубом є така собі невеличка різниця
немає різниці внаслідок чого припинив існування клуб,Ротердам і Гамбург розбомбили в пух і прах,Манчестер і Пахтакор розбився в авіакатастрофі,а Кривбас і Металург припинав існування на якийсь період через відсутність фінансування.нічого поганого в тому шо ці клуби реанімували немає.
немає різниці внаслідок чого припинив існування клуб,Ротердам і Гамбург розбомбили в пух і прах,Манчестер і Пахтакор розбився в авіакатастрофі,а Кривбас і Металург припинав існування на якийсь період через відсутність фінансування.нічого поганого в тому шо ці клуби реанімували немає.
Приклад з Манчестером чи Пахтакором теж не релевантний, тому що загибель частини персоналу (нехай й найбільш публічної частини - гравців та тренерів) не є припиненням існування клубу як структури. Я і не кажу, що це погано, що ці клуби реанімували. Й не вказую мешканцям цих міст, чи вболівати їм за нові клуби: нехай самі вирішують це питання. Я кажу, що це вже не ті клуби, що були. Стара історія закінчилася, розпочалася нова. Вже на абсурдному прикладі: я зараз можу піти до РАЦСу й змінити свої ім'я, прізвище й навіть по батькові на твої. Але я ж від того тобою не стану))) Так і тут. Це просто вже інші клуби, навіть якщо мають схожі назви.
Jasse James
19-04-2021, 12:34
ці юристи не мають серця
100 % якшо наприклад завтра в Кривбаса,Металурга чи Карпат появляться нормальні спонсори і команди вийдуть з 2-гої ліги в першу а потім в УПЛ то очах місцевих вболівальників це будуть їхні рідні клуби,а не лєві команди які примазалися до чужої історії.Це головне а на всі ці юридичні нюанси похуй )))
concord2000
19-04-2021, 18:35
Тут битва начинается с этой Супер Лигой,они конечно готовились к этому подали в Суд на УЕФА .Ну одно уже правильное решение обьявиличто всех футболистов отлучат от всех соревнований под Эгидой ФИФА и УЕФА.Нужно так же сделать со всеми тренерами и работниками клубов .И гвоздь в крышку гроба обьявить что телекомпании и спонсоры не будут сотрудничать с ФИФА если будут работать с отступниками. Я думаю Найк,Сетанта и т.д выберет весь мир а не 20 жадных команд в Европе.
а Кривбас
Кривбас - це Гірник, перейменований за наказом зеленого полудурка. Яка це реанімація? А Верес, який став раптом ФК Львів? Відтак, все інше - те ж саме. І якщо, приміром, Металіст реанімують, а на емблемі буде 1925, то це лише маркетингова найобка. Щодо Дніпра-1 теж є нюанс. Борги старого Дніпра не діють довічно, там є строк. І по його закінченні Дніпро-1 прибирає одиничку і каже що він той самий Дніпро зі столітньою історією. Це фу! Це ні за правилами, ні за "понятіями". Інша річ, що я сподіваюсь, Беню таки дожмуть і цей мудрагель назавжди зникне з України.
Хто ганяв в дитинстві в футбол, пам'ятає, як буває, коли одна команда розгромно летить без шансів 1:9 і раптом хитрожопо пропонує почати матч з початку. Воно то можна і ніхто не проти, але всі учасники знають, що справжній результат це саме 1:9.
Тому й тут справжній фінал історії цих команд один: Кривбас здох у 2013, Дніпро здох у 2019 році, Металіст - у 2016, вінницька Нива - у 2006... І так далі. І зараз вони можуть що завгодно писати на своїх емблемах, це вже НОВІ команди і лише приписують собі минуле тих клубів.
Jasse James
19-04-2021, 22:12
так всім на юридичну складову питання похєру. Якщо грає команда яка називається як та що була, має таку ж емблему, такі ж кольори то це фактично та сама команда за яку вболівав раніше. А те що цим займаються вже зовсім інші люди і основою був якийсь футбольний донор то кого це цікавить?
Хто ганяв в дитинстві в футбол, пам'ятає, як буває, коли одна команда розгромно летить без шансів 1:9 і раптом хитрожопо пропонує почати матч з початку. Воно то можна і ніхто не проти, але всі учасники знають, що справжній результат це саме 1:9.
Тому й тут справжній фінал історії цих команд один: Кривбас здох у 2013, Дніпро здох у 2019 році, Металіст - у 2016, вінницька Нива - у 2006... І так далі. І зараз вони можуть що завгодно писати на своїх емблемах, це вже НОВІ команди і лише приписують собі минуле тих клубів.
все правильно а Динамо в 42 році фашики розстріляли так шо походу в 75 і 86 році то вже фк Фейк вигравало європейскі кубкі )))
так всім на юридичну складову питання похєру. Якщо грає команда яка називається як та що була, має таку ж емблему, такі ж кольори то це фактично та сама команда за яку вболівав раніше. А те що цим займаються вже зовсім інші люди і основою був якийсь футбольний донор то кого це цікавить?
Глоріків такі деталі точно не цікавлять. Вам тут про інше, а ви все своє
все правильно а Динамо в 42 році фашики розстріляли так шо походу в 75 і 86 році то вже фк Фейк вигравало європейскі кубкі )))
хуй з пальцем... Ти ж розумієш, що якусь дурню це написав. Де війна, а де тупо розформований клуб, який потім шляхом перейменування типу "повернули".
футбольний клуб це не людський організм, 8 хв. серце перестає качати кров і пацієнта вже ніхто ніколи не реанімує.
футбольний клуб це не людський організм, 8 хв. серце перестає качати кров і пацієнта вже ніхто ніколи не реанімує.
тож так. можна й Прикарпаття назвати Ювентусом))
Jasse James
20-04-2021, 11:40
Ну ок, як щодо тяглості державних інституцій України?
Jasse James
20-04-2021, 12:43
Лігу Чемпіонів скасували
де ти таке побачив?
Бабло переможе, на жаль. Глоріки з попкорном будуть раді новому турніру.
Вчасно я почав забивати на футбол, не буде й розчарувань. Та все ж сподіваюсь на адекватну відповідь усіх, хто не увійшов у число обраних.
masanchick
20-04-2021, 13:19
Лігу Чемпіонів скасували
Скасували групи з 2024 року, і збільшили кількість команд до 36
в стрічі Ф.Б. інфа про те що скасували всі півфінали і цей сезон не будуть догравати, а там якраз із 4 клубів три зашкварені... Реал,Ман Сіті і Челсі,а ПСЖ наймовірніше один із тих 8 клубів які повинні були пізніше оголосити про участь. але я уважно перелистав стрічку 2 рази цієї новини вже немає,мабуть просто був фейк і його видалили.
Гарі Невілл: Потрібно покарати Ман Юнайтед, Ліверпуль і Арсенал, забрати у них титули, забрати гроші і відправити до Чемпіоншипу (https://www.ua-football.com/ua/foreign/england/1618770334-gari-nevill-potribno-pokarati-man-yunayted-liverpul-i-arsenal-zabrati-u-nih-tituli-zabrati-groshi-i-vidpraviti-do-chempionshipu.html)
гарно дядько сказав
masanchick
20-04-2021, 15:49
https://tempting.pro/files/159/0f/sports_team.jpg
concord2000
20-04-2021, 23:07
У кімнаті з президентом Інгульця вибухнула граната. Поворознюк залишився неушкоджений
Прем'єр-Ліга 20 квітня 2021, вівторок. 22:12
Кримінальні новини надійшли з Петрова.
Як повідомила місцевий журналіст Оксана Ліщенюк, в кімнаті, де знаходився президент "Інгульця" Олександр Поворознюк вибухнула граната.
Втім, за уточненою інформацією Football Hub, Поворознюк залишився неушкодженим, при цьому постраждав його партнер по бізнесу, який отримав поранення в руку.
Відзначається, що зустріч, на якій стався вибух, не була пов'язана з футболом. Також відомо, що вибух стався не в офісі футбольного клубу "Інгулець".
Цю інформації в коментарі "Трибуні" підтвердив і сам Поворознюк:
"Не знаю, чи це замах, але бомба вибухнула в кімнаті, де ми були втрьох"
Ну я же говорил Морда мутный криминальный тип.
Ну я же говорил Морда мутный криминальный тип.
та явно. Взагалі, бридко його бачити і чути. Типовий такий бик.
І шо ті граната якась бракова була чи що?
concord2000
21-04-2021, 14:21
Ну если правда ,то жесть ,попиздел с товарищем.Или весь в долгах,несчастная ,любовь.А может был щизиком всегда сидел на таблетках.Или пьяный ,у меня знакомый бандит расказывал.Пришел к нему с его бригады тип домой,жена его пустила .а он обдолюаный сел в кухне вытащил гранату положил на стол ,а потом пистолет достал разбирать начал.Говорит захожу домой у жены глаза на выкате,этот в неадыквате.Всё забрал у него и выгнал. Утром этот тип ничего не помнил.
https://www.youtube.com/watch?v=10_f6Iea8H4&t=115s
concord2000
24-04-2021, 20:39
https://www.youtube.com/watch?v=tsnkNE9XBDY
Хороший информативный репортаж по двум стадионам срокам и как идёт стройка. Ну строят поактивней чем в Ровно. Эх Металлургу крыши не хватает
ДК чемпіон )))
Та це якось мало цікаво) Значно цікавіше, що це таке робиться з Шахтарем. Круто було би, аби зараз ще почалася реальна битва за срібло і перемогла в ній Щоря.
А Шахтар... Невже так плавлять тренера? Якось не віриться. Криза всього клубу? Ось тут мені здається, що є.
гнати треба португальского фізрука і шукати нового тренера.
Так в нього ж контракт закінчується й ніби не збираються продовжувати. Якогось італійця мутного на його місце Срна проштовхує.
А от якщо прикинути, може статися так, що Шахтар за деякий час перетвориться на середняка УПЛ? Адже без інтересу Ахметова у клубу незрозумілі перспективи. Без свого міста, без значної частини уболівальників.
Хтозна...в Шахтарі завжди хвалились тим що клуб сам на себе заробляє. Тому середняком стане навряд, але те що може не бути такою силою як раніше, то цілком імовірно. Не знаю звідки ці чутки що Ахметич втратив інтерес до клубу, але те що на місце головного тренера сватають якогось нікому невідомого італійця, виглядає і справді дивно
Хоча можливо той італієць не такий уже й невідомий, в серії А його знають...
https://youtu.be/KaI6-Q-5OjI
п.с. про Каштру я наприклад також нічого не чув до його приходу в Шахтар
Хтозна...в Шахтарі завжди хвалились тим що клуб сам на себе заробляє. Тому середняком стане навряд, але те що може не бути такою силою як раніше, то цілком імовірно. Не знаю звідки ці чутки що Ахметич втратив інтерес до клубу, але те що на місце головного тренера сватають якогось нікому невідомого італійця, виглядає і справді дивно
може й не втратив, просто зараз йому не до нього, а Палкін серйозні рішення сам не приймає
concord2000
25-04-2021, 23:19
Да не верю что Ахметов потерял интерес,какой Палкин он просто завхоз в команде.И как по мне лучший менеджер в УПЛ. Кто лучше в Динамо вообще непонятно кто руководит старый еврейский грузин ??? Или лучше был Краснодарский плачущий дед. Моё глубочайшее мнение Луческу просто повезло ,У Шахтёра смена поколений ,ну конченный Тайсон тут паники навёл. Разобраный Шахтёр ,кияне скупили всю молодёжь ,там арендованые не играют,а тут играть не с кем.Все команды на голову ниже.Что кияне показали в Европе,в игре с Шахтёром ничего.Ингульцу они 5 положили,да это сельская команда с зарплатой в 1000 $ в месяц вот достижение. Посмотрим следующий год ,если опять три кубка возьмут тогда я скажу Луческу и Суркис молодцы.
Но Шахтёр сейчас просто доигрывает сезон,только может довыпендриваться и на третьем месте закончить. Ну так значит заслужил иногда на с небес на землюполезно опускаться. Не пойму нет нападающего ,А Мудрик,Вьюнок нахуй они держат тогда академию что бы защитников ,вратарей готовила и как Динамо скупать молодёжь а потом в аренду сдавать и зарабатывать на этом а вдруг выстрелит может и продадим кого удачно.Ну так пусть тогда академию в Бразилию переведут и украинское гражданство сразу дают.
Шахтер стал единственным украинским спортивным клубом, попавшим в ТОП-200 налогоплательщиков.
Проект "Рейтинг. Бизнес в официальных цифрах" опубликовал рейтинг из ТОП-200 компаний-налогоплательщиков Украины за 2020-й год.
На 133-м месте в рейтинге расположился футбольный клуб Шахтер, заплативший в бюджет Украины более 410 миллионов гривен в 2020-м году. Это на 5% больше, чем в 2019-м году, когда Шахтер по итогам года стал 144-м.
Отметим, что Шахтер стал единственным украинским спортивным клубом, попавшим в ТОП-200 налогоплательщиков. В основном в рейтинге представлены крупные торговые сети, энергохолдинги и производственные предприятия.
https://terrikon.com/posts/376186
УПЛ в наступному сезоні розширять до 16 клубів хто не вкурсі
Так що вилітає одна команда(ставлю на Олімпік) а заходиять три дві із них вже відомі Верес і Чорноморець а 3-тьою буде або фейковий Метал 1925 або Агробізнес можливо ше Волинь включиться.
concord2000
27-04-2021, 14:43
УПЛ в наступному сезоні розширять до 16 клубів хто не вкурсі
Так що вилітає одна команда(ставлю на Олімпік) а заходиять три дві із них вже відомі Верес і Чорноморець а 3-тьою буде або фейковий Метал 1925 або Агробізнес можливо ше Волинь включиться.
В курсе,в курсе .Эксперты считают что скорее всего вылетит Минай .Лично я бы хотел что бы вылетел Львов или Олимпик ,опять будет заруба во всех 3 лигах что в верху что внизу таблицы. Ну с 1 тоже не всё ясно пока ,кроме Вереса .А во 2 только у Металла всё ясно ,с остальными тоже под вопросом ,вчера Карпаты Галич проиграли .Тоже претенденты на повышение в 1 лигу. Интересненько .!!!!любопытная ситуация в Харькове ,если Ярославский заберёт бренд и стадион в Харькове 1925 никто не признает.А Стороженко примерзкий тип со товарищами я даже не знаю что будет делать.Денег там официальных наверное нет ( хотя говорят акционер там бывший прокурор) .Или распускаться или играть в низших лигах,город их не приймет,базу,стадион заберут,Даже если будет называться Металл и будет там Ярославский харьковчане пойдут за ним ,а не за 1925 . А ведь неизвестно как карта ляжет могут и не выйти,так значит будет две команды из Харькова в 1 лиге. Качество конечно футбола упало но интрига закручена как спираль.
Качество конечно футбола упало но интрига закручена как спираль.
якщо порівнювати із золотим часом умовними 2010-2013 роками,самий пік розвитку нашого клубного футболу то якість пробила Дніще ))) але якшо брати за останніх 5 років де було 12клубів і потім 2 групи і не могли навіть на повноцінну лігу назбирати,то по відчуттях ніби по трошечки починається підйом.Я думаю вже повернулися на початок 2000 років . Хтось скаже що тоді ніхуя не було агросіл у вишці і буде повністю правий,але якшо міряти іменно по силі команд то не факт шо той же самий Колос або Інгулець якшо би їх засунути в машину часу і відправти в УПЛ зразка якого небуть 2002/2003 сезону то я впевнений шо вони могли би себе там цілком комфортно відчувати )))
Jasse James
27-04-2021, 18:40
а о було в 2002-2003? Динамо яке нічого в Європі не показувало, Шахтар який був все ще слабший за Динамо і все. Ну і повністю выдсутня інфраструктра. Зараз значео краща ситуація
В Харкові і справді ситуація вимальовується, Ярославському б зараз викупити у Стороженка місце в УПЛ, щоб не витрачати ще рік на сезон у 1й лізі.
В Харкові і справді ситуація вимальовується, Ярославському б зараз викупити у Стороженка місце в УПЛ, щоб не витрачати ще рік на сезон у 1й лізі.
Є якесь інтуїтивне відчуття, що після виборів мера Харкова, інтерес Ярославського... дещо зменшиться.
Mr.Shaker
27-04-2021, 19:43
Та Колос дуже пристойна по складу команда, я думаю навіть в 2010-2013 вона б боролась за третє місце
Та Колос дуже пристойна по складу команда, я думаю навіть в 2010-2013 вона б боролась за третє місце
Третє? Лол, не сміши. :) В 2010 - 2013 роках навіть Динамо лишалося без медалей, тому що були на підйомі Дніпро й Металіст. А шоста (!) команда сезону 2012/2013 (Чорноморець) виходила в весну ЛЄ, вибивавши по ходу сезону Црвену Звезду, Динамо Загреб та ПСВ. "Успіхи" Колосу в ЛЄ нагадати? Якщо вони такі сильні, то чому зараз за третє місце не борються? :)
а о було в 2002-2003? Динамо яке нічого в Європі не показувало, Шахтар який був все ще слабший за Динамо і все. Ну і повністю выдсутня інфраструктра. Зараз значео краща ситуація
такі да ))) глянув в таб коф 1999/2003 року Україна була 17 місці
https://www.sovsport.ru/football/articles/116403-tablica-koefficientov-uefa
2002/2006 на 13 як тепер :
https://sport.ua/news/14217-itogovaya-tablitsa-koeffitsientov-uefa-20052006-startovaya-20062007
ну це вже ти загнав,хіба 13 )))
Mr.Shaker
27-04-2021, 20:20
Третє? Лол, не сміши. :) В 2010 - 2013 роках навіть Динамо лишалося без медалей, тому що були на підйомі Дніпро й Металіст. А шоста (!) команда сезону 2012/2013 (Чорноморець) виходила в весну ЛЄ, вибивавши по ходу сезону Црвену Звезду, Динамо Загреб та ПСВ. "Успіхи" Колосу в ЛЄ нагадати? Якщо вони такі сильні, то чому зараз за третє місце не борються? :)
По перше вони за 3-тє місце боряться. А склад їхній доволі непоганий, є доволі сильні гравці. А то був їх перший вихід до ЛЄ, в наступному році побачимо як вони будуть виступати
подивимося чи сьогодні Зоря не злиє Олімпіку,в разі виграшу буде 1 очко відставання від Ш.Д. але шось у мене сумніви...
concord2000
28-04-2021, 12:38
Ну не знаю кто кому сольёт,по моему только Динамо ,александрия и мариуполь может что то сливать.А так у всех просто убойные матчи что в верхней части всё может измениться,что в нижней чуть ли не 5 команд могут вылететь.Сомниваюсь что кто кому будет сливать. Олимпик может вообще вылететь из УПЛ,какой слив.А Заря может 2 место взять тоже не до сливов.
так отож бой воно,шо Зоря яка на голову сильніша за всі інші клуби УПЛ які ідуть після неї в таблиці і яка може взяти 2-ге місце,сьогодні 2-гий раз не обіграє Юрин Олімпік який в останніх 10 матчах взяв тупо одне очко :) то це трохи буде страннувато ))) ладно якшо вони ще нічейку скатають,але програш Зорі це буде 99 % злив.
а взагалі дивно чого Суркіси Калітвінцева не поставили тренувати Динамо після Хацкевича,тупо всі фізрукі перетренували а він нє.Буть він тренером даю гарантію шо на сьогодні би за 3 тури до кінця мертвий Шахтар боровся би з мертвим Динамо за чемпіонство )))
concord2000
28-04-2021, 15:32
а взагалі дивно чого Суркіси Калітвінцева не поставили тренувати Динамо після Хацкевича,тупо всі фізрукі перетренували а він нє.Буть він тренером даю гарантію шо на сьогодні би за 3 тури до кінця мертвий Шахтар боровся би з мертвим Динамо за чемпіонство )))
Суркисы как я заметил хотят найти человека который всё за них будет делать ,а они будут финансы контролировать ( это чисто совковое мышление).поэтому они и Луческу восторгаются .сомневаюсь что будут физруки с динамовским сердцем
Яке ж г а не гра, фактично шахта купила арбітра для олімпіка.
Тепер топитиму за минай та рух, аби ніхто з них не вилетів...
До чого тут Шахтар? Олімпіку дуже потрібні бали. Зарю повністю влаштовую третє місце, що вони чудово показали минулого року коли могли Динамо за межами Ліги Чемпіонів залишити.
Арбітр насудив чимало, і все на користь Олімпіка. Шахтарю теж дуже треба, щоб Зоря не набрала очок... )
І схоже , що вилетить з ліги саме Минай бо залишились ігри у них з Шахтарем, Ворсклою, та Зорею.... Шансів набрати хоч кілька очок практично немає нажаль.
І схоже в лізі залишаться бомжі з Олімпіка...
Стосовно слів concorda2000 що у фк Львів немає вболівальників, то це неправда, вони є їх звісно небагато, але у вчорашній грі проти Руху їх підтримували значно потужніше. Тому таке...
Немає вболівальників то якраз в Олімпіка, взагалі немає, і стадіону також немає на якому вони б грали хоча б сезон, все скачуть по різних аренах...
У Зорі та Шахтаря теж немає зараз рідних арен але, перші вже досить давно грають у Запоріжжі і на їхні ігри трішки ходять місцеві, а у других звісно що за потреби є та буде підтримка у кожному місті України
concord2000
29-04-2021, 14:17
Причём тут мы и Олимпик,нахуй Шахтёру кому то платить.Мы даже премиальные за внутренний чемпионат не платим игрокам принципиально. а то ещё судьям заряжать во внутреннем чемпионате. А как же тогда в Европе играть ??? У нас своих проблем выше крыши. Тем более Олимпик вообще всегда была непонятная команда а сейчас вообще хуй поймёшь чья она ,кто владелец,где играет. Даже Циганик говорит что заряжают( ну не так прямо,но очень конкретно намекает) команды с Колоса и ниже ,особенно тройка внизу. Как я понимаю самые Мутные это Рух,Ингулец и Минай и Колос всё ещё с первой лиги тянется.
в УПЛ всі клуби ділятся на проблемні і безпроблемні
проблемні клуби діляться на:
- мутні
- бездомні
- сільскі
мутні клуби це позавчора засновані і нікому нах.. в своїх містах не потрібні - СК Дніпро,Львів і Рух.
бездомні клуби це Шахтар і Зоря.
сількі клуби Колос і Інгулець.
Олімпік одночасно і мутний і бездомний )))
а Минай одночасно і мутний і сільскій )))
так що в премєр лізі є тільки 5 безпроблемних команд це Динамо,Ворскла,Десна,Олекс ндрія і Маріуполь. )))
p.s. можете не дякувати за те шо розяснив шо ітак всім відомо )))
в УПЛ всі клуби ділятся на проблемні і безпроблемні
проблемні клуби діляться на:
- мутні
- бездомні
- сільскі
мутні клуби це позавчора засновані і нікому нах.. в своїх містах не потрібні - СК Дніпро,Львів і Рух.
бездомні клуби це Шахтар і Зоря.
сількі клуби Колос і Інгулець.
Олімпік одночасно і мутний і бездомний )))
а Минай одночасно і мутний і сільскій )))
так що в премєр лізі є тільки 5 безпроблемних команд це Динамо,Ворскла,Десна,Олекс ндрія і Маріуполь. )))
p.s. можете не дякувати за те шо розяснив шо ітак всім відомо )))
Ну на рахунок, що СК Дніпро-1 в своєм у місті нікому не потрібний ти погарячкував. Вони, ймовірно, наступного року за єврокубки боротимуться. Якщо будуть пускати глядачів, то народ на них в Дніпрі ходитиме. Впевнений, що якби Рух боровся за щось, то й у Львові на нього ходили не менше б, ніж на Карпати. ФК Львів мутний проосто через те, що там керівництво й клубна політика вкрай мутні. А Зоря настільки міцно оселилася в Запоріжжі, що її навряд чи можна вже називати бездомною.
Зоря стала якимось гімном. Другий сезон поспіль команда зливає боротьбу за срібло. фу
concord2000
30-04-2021, 10:46
Зоря стала якимось гімном. Другий сезон поспіль команда зливає боротьбу за срібло. фу
Что значит сливает,ты реально думаешь что они специально проигрывают ????Может второй сезон она показывает свой уровень,каждый год новая команда и игроки.Вот Десна вдруг резко снизила качество игры да и Ворскла что то затормозила это факт. Только я не вижу тут сливов,просто короткая скамейка и не могут эти команды долго держать такой темп.
Что значит сливает,ты реально думаешь что они специально проигрывают ????Может второй сезон она показывает свой уровень,каждый год новая команда и игроки.Вот Десна вдруг резко снизила качество игры да и Ворскла что то затормозила это факт. Только я не вижу тут сливов,просто короткая скамейка и не могут эти команды долго держать такой темп.
Ну хз, якось воно дуже співпадає в самий відповідальний момент. Здавалось би, навпаки, маючи шанс, команді би зібратися і з останніх сил вигризти, а не влітати аутсайдерам. Тож мені здається, перед командою просто не ставиться задача боротися за срібло.
concord2000
01-05-2021, 05:13
Ну хз, якось воно дуже співпадає в самий відповідальний момент. Здавалось би, навпаки, маючи шанс, команді би зібратися і з останніх сил вигризти, а не влітати аутсайдерам. Тож мені здається, перед командою просто не ставиться задача боротися за срібло.
Мне кажется они даже не верят в это,ничья или победа над Шахтёром это праздник всей жизни.
Mr.Shaker
03-05-2021, 21:42
Оффтоп, але для мене стало викриттям україномовного хорвата який тренерує Дніпро-1
https://www.youtube.com/watch?v=z2W_lrVSAAw
Jasse James
03-05-2021, 21:48
імпонує цей чувак, дуже інтелігентна людина особливо на фоні наших фізруків та ДПЮшників
погнали Юру сраним віником ))) але смішно недавно Хац давав інтерв"ю Леону шо виявляється це він із Михайличенко збудував фундамент сьогоднішнього Динамо а Луч вже прийшов на все готове )))
Ну Сабо теж казав що Лобановський вже на все готове прийшов і Шеву з Ребровим він розкрив))
Не факт шо він це говорив,це старший Суркіс недавно Йожика дуже жорстко опустив в інтерв"ю і приписав йому ці висловлювання,бо у них дуже хуйові відносини )))
Факт в тому шо Лобан сам говорив шо він 1997 році не прийшов на пусте місце і команда була https://www.youtube.com/watch?v=VTCMSRBg9zA
Сабо був цілком нормальним тренером в свій час. Перед приходом Лобана йому не пофартило бо Суркіси вирішили арбітра підкупити шубами і команді впаяли 2 роки дискваліфікації,а самих Суркісів відсторонили від футболу в сезоні 1995/96. Динамо тоді і без "допомоги" принципового і чесного арбітра обіграло Панатінайкос 1:0 дома який зайняв перше місце в тій групі,але завдяки старанням Суркісів матч анулювали і місце киян зайняв Ольборг який вони напередодні вибили в кваліфікації. Коли наступний раз Сабо прийшов в команду після днаря Михайличенка який чуть було не просрав кваліфікацію Трабзонспору,дома 1:2 а в другому матчі в Туреччині вже команда Сабо обіграла турків 0:2 де в групі із недавніми фіналістами Л.Ч Реалом і Баєром взяла 10 очок,хоть і не вийшла з тієї групи. Через пів року Йожика погнали із Динамо явно не за куйові результати і просери і взяли на його місце Буряка ))) який відразу же обісрався із Тюном ))) Ну і те шо коли він збірну очолював яка обісралася із словенцями то це треба СаШо подякувати. Сабо звичайно не Лобановський але він і не йобаний фізрук і його не можна ставити в один ряд із тими днарями і клоунами,хранителями конспектів,динаміськими серцями ...
Лешик Пшешик
05-05-2021, 19:14
Сабо другий після Метра!
concord2000
06-05-2021, 14:51
Я не ваш конечно,но мне кажется Сабо гниловатый тип. Это из серии румына ( я понимаю что такое старость) .Пойти к заклятому врагу на программу как и Леоненко это нужно сильно любить деньги.
Мені як любителю футбольних стадіонів ютуб прислав відосік в рекомендацію. В Батумі недавно здали дуже крутий стадіончик.
https://www.youtube.com/watch?v=QhQkP4a3xfY&ab_channel=Batuminow
https://1.bp.blogspot.com/-0be-psRKruA/Xl38mkNMxTI/AAAAAAAAKFc/2eHIXAnTTrwKF_gOr3ajnR7WHwgoG1xNwCLcBGAsYHQ/w1200-h630-p-k-no-nu/batumi-stadium%2B%25281%2529.jpg
https://cdn.1tv.ge/app/uploads/2021/02/1612873529-%E1%83%91%E1%83%90%E1%83%97%E1%83%A3%E1%83%9B%E1%8 3%98%E1%83%A1-%E1%83%A1%E1%83%A2%E1%83%90%E1%83%93%E1%83%98%E1%8 3%9D%E1%83%9C%E1%83%98.jpg
https://cdn2.img.sputnik-georgia.com/images/07e4/0a/1c/249834529.jpg
ну ок здали і здали молодці але при чому тут Україна ?
я завжди слідкую за новими стадіонами які відкриваються де-небудь в світі,завжди звертаю увагу на масштаб і ціну,завжди порівнюю зі Львів Ареною і тупо завжди АХУЄВАЮ )))
20 000 - 44 млн $
35 000 - 375 млн $
От реально не розумію чому на головного відповідального за Євро 2012 ПРаста Борю Колєснікова до цього часу не відкрили жодну кримінальну справу (((
Wanda Metropolitano (Атлетіко Мадрид) побудували з нуля 2017 рік 240 млн Євро 68 000 тисяч
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Wanda-Metropolitano.jpg
НСК Олімпійский 2012 рік,переклали нижній ярус,зробили фасад і накриття,поміняли сидіння 575 млн $ 70 000 тисяч
https://detector.media/doc/images/news/archive/2016/166648/ArticleImage_166648.jpg?t=1555679548
concord2000
08-05-2021, 21:35
Потому что Колесникова не за что сажать,вернее это не доказуемо. Я тебе из первых уст говорю как это работало. У моего друга была в Донецке большая строительная компания.Он строил Золотое Кольцо. Его вызвали и предложили,мы завышаем стоимость проекта а ты отдаешь 50 % откатом. Он посчитал ему ничего не остаётся и отказался. Ну как ты поймаешь Колесникова на взятке,деньги наверное отправили бы куда нибудь в офшор или дали чисто наличкой. Я же говорю за время независимости выросла целая плеяда талантливых корупционеров. А по поводу Олимпийского ( Боря как раз то хотел новый стадион) и Львова так там сучка Тимошенко и Садовый тянула до последнего и пела красивые песни что она сама всё построит,поставила свои строительные фирмы ( Азовимпекс) которые медленно строили,пока не сменили на Альтком и они резко начали быстро строить Арену. Колесников же говорил что нам тупо не хватило времени построить новый стадион .А это новый проект,согласование,экспер тиза ............ Я регионалов сейчас ненавижу .Но я как раз с 2011 года начал увлекаться интернетом и строительством. Так что я всё это видел и следил за этим.Честно сказать они регионалы и Гриша Суркис тогда сделали трудовой подвиг( ну и украли конечно,это святое и долги остались )Ну тогда серьёзно стоял вопрос об отнятии у Украины Евро. В моей жизни это одно из ярчайших событий ( вернее ожидания чуда ) и последнее в Донецке.
Просто подумати скільки стадіонів такого рівня як в Батумі можна було б набудувати по всій країні за ці гроші. Мабуть одним махом вирішили б усі стадіонні питання, а не "в'ялити" роками такі проєкти як стадіон у Рівному.
concord2000
08-05-2021, 21:43
Просто подумати скільки стадіонів такого рівня як в Батумі можна було б набудувати по всій країні на ці гроші. Мабуть можна було б одним махом вирішити всі стадіонні питання а не "в'ялити" роками такі проєкти як стадіон у Рівному.
Мне кажется тогда просто не могли поднимать такие крупные проекты,и деньги были ( в основном заёмные американские) тогда ни компаний, ни менеджмента не было крупных украинских ,кроме Альткома и Альтиса. Тогда только начали заходить иностранные компании на строительный рынок и то все слились как итальянская на М 3 и китайская в западной Украине. Краковец дорогу досих пор мурыжат и так и не начали. Только сейчас научились этот проходить процесс ,но сейчас я так понимаю проблема с деньгами.
Просто подумати скільки стадіонів такого рівня як в Батумі можна було б набудувати по всій країні за ці гроші. Мабуть одним махом вирішили б усі стадіонні питання, а не "в'ялити" роками такі проєкти як стадіон у Рівному.
Батумі, як і цей стадіон, іх будівництво - це просто яскрава етикетка. Стадіон на свої гроші і не більше навіть по сидінням відразу помітно, що дуууже економ варіант. Наші стадіони набагато крутіші.
concord2000
09-05-2021, 02:32
Посмотрел я тут Бурбаса ( кстатия его не люблю,чистый журнашлюха ,любитель хайпа и сенсаций) интервью Яны Суркис. Очень понравилась девочка ,сразу видно старое еврейское воспитание .Поблагодарила за это бабушку и дедушку и маму.( правда я не понял она сказала я хожу в церковь????)Но и отцу она тоже за всё благодарна.И все коменты внизу положительные.Сразу сказала президентом Динамо я не буду никогда.
Но у меня вот возникает вопрос,сначла второе интервью перед смертью отца Суркиса ,потом Игоря Суркиса ,затем Григория Суркиса ( ну вот его я не смотрел ,у меня на него алергия ,вот как то к Игорю нет ,а к старшему да) теперь вот дочка Яны.Дальше кто ??? Марина,жена,дети старшего Суркиса. Я конечно понимаю что все журналисты хотят у них взять интервью,они интересны украинцам,много информации. Но всё же как владельцы 1+1 они понимают что такое внимание прессы. Или обеляют себя ,ну не просто так это всё.
Так в воскресенье Рыжий даст полное интервью своему каналу ( но они у него вылизанные ,подготовленные ,противные).Но всё же будет какая то инфа.Да и игры последнего тура.
concord2000
09-05-2021, 18:08
Всё закончился чемпионат,не поздравляю киян.Повезло вам,и посмотрим как Шахтёр будет выходить из кризиса. Хорошо что десна не попала,хотя очень симпатичная команда.Но опять же не понятное финансирование и мутный президент.и самое что меня бесит в Чернигове совсем город не шевелиться с реконструкцией стадиона,там до сих пор не могут переоформить собственика ,на протяжении года я об этом слышу,а так вообще тянется эта эпопея годы. И это на фоне Луцка и команды Верес ,да у них не получается опять же из за бюрократии сдать в этом году стадион,но там есть надежда .Но команда кричит об этом везде где только может. Жаль конечно Минай ,но вернее жаль только Кобина и Кополовца ,мутного президента не жаль. На что он расчитвал,что раз в УПЛ то его не заметят.есть слух что Минай могут купить венгры и сделать фарм клубом,это не очень хорошо.но там мутный регион и ничего не делается для улучшения,создания рабочих мест,кроме контробанды и ехать на зароботки ничего не остаётся.Но там команда Ужгород вроде как поднимается .
Ну посмотрим теперь ЕВРО,а потом посмотрим какой будет новый чемпионат,какие команды ,игроки остануться. По большому счёту кроме Шахтёра и Динамо исчезнуть могут все.стукнет заёб Гелеру,Бене ,Жеваго и бросят команды,или у сельских баронов деньги кончаться и финита ля комедия
а Бєня тут при чому,кого він фінансує ? йому зарас не до футболу, Дніпру і Карпатам давно гаплик,Луцька Волинь яку афільовиний з ним Палиця тримав сидить в першій лізі. Бєня не про футбол тепер думає а про те шоб його ФБР на американську зону не запхало )))
Лешик Пшешик
10-05-2021, 00:01
Потому что Колесникова не за что сажать,вернее это не доказуемо. Я тебе из первых уст говорю как это работало. У моего друга была в Донецке большая строительная компания.Он строил Золотое Кольцо. Его вызвали и предложили,мы завышаем стоимость проекта а ты отдаешь 50 % откатом. Он посчитал ему ничего не остаётся и отказался. Ну как ты поймаешь Колесникова на взятке,деньги наверное отправили бы куда нибудь в офшор или дали чисто наличкой. Я же говорю за время независимости выросла целая плеяда талантливых корупционеров. А по поводу Олимпийского ( Боря как раз то хотел новый стадион) и Львова так там сучка Тимошенко и Садовый тянула до последнего и пела красивые песни что она сама всё построит,поставила свои строительные фирмы ( Азовимпекс) которые медленно строили,пока не сменили на Альтком и они резко начали быстро строить Арену. Колесников же говорил что нам тупо не хватило времени построить новый стадион .А это новый проект,согласование,экспер тиза ............ Я регионалов сейчас ненавижу .Но я как раз с 2011 года начал увлекаться интернетом и строительством. Так что я всё это видел и следил за этим.Честно сказать они регионалы и Гриша Суркис тогда сделали трудовой подвиг( ну и украли конечно,это святое и долги остались )Ну тогда серьёзно стоял вопрос об отнятии у Украины Евро. В моей жизни это одно из ярчайших событий ( вернее ожидания чуда ) и последнее в Донецке.
До речі пам'ятаю ті розмови, хотіли новий стадіон, але кияни були проти оскільки мовляв олімпійський стадіон це частина історії українського футболу і його не можна зносити. До речі також пам'ятаю був проект нового стадіону на місці стадіона ім. Валерія Лобановського, але там відмовили у побудові через те, що на схилі "слабкі" ґрунти, що може призвести до його подальшого зсуву та руйнування стадіону.
concord2000
10-05-2021, 07:06
а Бєня тут при чому,кого він фінансує ? йому зарас не до футболу, Дніпру і Карпатам давно гаплик,Луцька Волинь яку афільовиний з ним Палиця тримав сидить в першій лізі. Бєня не про футбол тепер думає а про те шоб його ФБР на американську зону не запхало )))
Д а Ладно ты реально веришь что Берёза сам финансирует Днепр без Бени :35::):):):35: откуда у него деньги ," намородёрствоаал во время войны " там бюджет от 1 млн до 5 млн баксов,он за всю жизнь не заработает такого. И почти весь менеджмент со старой команды,вообще то по правилам бизнеса старый менеджмент убирают весь ,что бы не напоминал о старом владельце и не было сливов ему же.
concord2000
10-05-2021, 13:12
Денисов: На поражение Миная ставили 300-500 тысяч долларов
Добавлено: 10.05.21 12:06
Источник: Футбол
Директор телеканалов Футбол 1/2/3 Александр Денисов в эфире "Великого футбола" рассказал, как "Минай" стал на один день "героем" азиатских букмекерских контор.
- "Минай" украсил все таблоиды на этой неделе. Другими словами, как позором, случившееся назвать нельзя. То, что произошло в четверг - одна из самых грязных страниц в истории украинского футбола. На азиатских букмекерских конторах ужгородская команда вдруг оказалась в центре внимания на крупный проигрыш. Вдруг на азиатских конторах на "Минай" повалили деньги. Причем 300-500 тысяч долларов. Особенно крупные суммы ставились на разгром "Миная" с разницей в 3 мяча уже в первом тайме. Такая была ситуация, и, в конце-концов, конторы приостановили приём ставок.
Игроки понимали, что они втянуты в грязную игру. Матч явно под подозрением УАФ и все, кто выйдут на поле и будут играть становятся косвенно соучастниками. И в итоге, закрывшись в раздевалке, был жаркий спор о том, выходить на поле или нет. Мне это все напомнило игру в Мафию. Мы понимаем, что есть 11 человек, которые выйдут играть, но кто из них теоретически может быть замешан - никто не знает. А какое действие в матче не произойдет - все попадают под ответственность, - резюмировал Александр Денисов.
Или я дурак или я чего то не понимаю,ну так и что. Худшая команда чемпионата играет с лучшей .И 90% она может так сыграть в чём подвох ???. Это же не поставили пол ляма на Минай что выиграют у Шахтёра и кого то вдруг подкупили и Шахтёр проиграл. Хотя горняки в таком хреном психологическом стане что могли и проиграть.И самое интересно что ставка то получается сыграла. Мне кто то может объяснить я не шарю в ставках .С Севидовым наверное всё уж точно как сказал Спиваковский в То таке в пятницу,хотя он сам пришёл и сказал об этом команде перед матчем. Или может " он такой сильно везучий " .тот же президент приглашает его консультантом зная его репутацию.решает завязать с футболом и хочет хоть как то отбить свои вложения. Вкладывает пол лимона через подставных на ставку ( интересно сколько с этого подьём) и тут случайно в команде оказался Севидов который уже давно сидит без денег и работы .И он сам приохуевает от происходящего " Шо опять ? "
Мутнейшая и дурнейшая ситуация,кто то разбирается в ставках.Я ни разу в жизни не ставил.
Д а Ладно ты реально веришь что Берёза сам финансирует Днепр без Бени :35::):):):35: откуда у него деньги ," намородёрствоаал во время войны " там бюджет от 1 млн до 5 млн баксов,он за всю жизнь не заработает такого. И почти весь менеджмент со старой команды,вообще то по правилам бизнеса старый менеджмент убирают весь ,что бы не напоминал о старом владельце и не было сливов ему же.
якщо чесно то я не вкурсі хто тримає СК Дніпро1,і понятно шо не Береза його утримує зі своєї кишені,але шо хіба є інфа що це Колома ? тепер бюджети клубів УПЛ такі шо не обов"язково потрібен олігарх щоб утримувати команду,вистачить просто міліонера ))) взяти хочаб той ФК Львів і Рух, 2 клуба з одного міста і ті власники явно не олігархи. Дніпро і більше місто і бабла там завжди було більше чим у Львові.
concord2000
10-05-2021, 15:16
якщо чесно то я не вкурсі хто тримає СК Дніпро1,і понятно шо не Береза його утримує зі своєї кишені,але шо хіба є інфа що це Колома ? тепер бюджети клубів УПЛ такі шо не обов"язково потрібен олігарх щоб утримувати команду,вистачить просто міліонера ))) взяти хочаб той ФК Львів і Рух, 2 клуба з одного міста і ті власники явно не олігархи. Дніпро і більше місто і бабла там завжди було більше чим у Львові.
Братан ты вообще в курсе украинского футбола,Рух Козловский владелец табачной фабрики и бывший контрабандист сигаретами и возможно и сейчас и как он заявляет 5 плательщик по налогам в Украине ( пиздит наверное как всегда) . Депутат горсовета я думаю что то из СМИ какое то имеет . ФК Львов владелец Богдан Копытко владелец хладокомбината и бывший рекитёр из 90-х там денег может быть вообще немерено .Это конечно не олигархи но имеют доход десятки милионов к бабке не ходи.
Братан ты вообще в курсе украинского футбола,Рух Козловский владелец табачной фабрики и бывший контрабандист сигаретами и возможно и сейчас и как он заявляет 5 плательщик по налогам в Украине ( пиздит наверное как всегда) . Депутат горсовета я думаю что то из СМИ какое то имеет . ФК Львов владелец Богдан Копытко владелец хладокомбината и бывший рекитёр из 90-х там денег может быть вообще немерено .Это конечно не олигархи но имеют доход десятки милионов к бабке не ходи.
братан а Шевченка напрімєр дєпутат государствєнного совєта і совлядєлєц Букавєля))) його фірма дороги он по цілій області робить він би запросто міг фінансувати Прикарпаття,а з Франика ше є Бахматюк по списках Форбс наприклад міліардером проходив в довоєнні роки https://file.liga.net/persons/oleg-bahmatuk тільки він як всі прілічні олігархи давно звалив на ПМЖ до Лондона то є навіть і з маленького Франківська є як мінімум 2 чувака які би спокійно могли утримувати клуб в УПЛ проблема тільки шо нікому із них футбол нажаль не цікавий.І клуб фінансується із міського бюджету,футболісти сидять на зарплаті в 20 000 грв шо навіть для першої ліги є дно і успішно 3-тій рік підряд вирішують одну і ту ж задачу,не вилетіти в 2-гу лігу ))) Я не спорю шо Дніпро який грав у фіналі Ліги Європи і купляв всіляких Джуліан і Калінічів і мав річний бюджет 50+ млн. баксів міг тільки Коломойский потянути,а цей СК Дніпро команда мяко кажучи трохи інакшого калібру ))) хто його фінансує взагалі ніхто походу не знає крім реальних власників.
Jasse James
10-05-2021, 18:46
Олександр Ярославський розповів, що на сезон Першої ліги 2021/22 клуб «Метал» планує заявитися вже під назвою «Металіст».
Дуже хочу щоб в вишку пройшов металіст 1925. Оце буде пригорати в Ярославського
ага буде черговий стрьомний нікому нах не потрібний клуб аля Олімпік і ФК Львів. або як у свій час Арсенал і Метадон. хоча самою правильною аналогія буде з ФК Харків. який колись існував в у вишці.Реально краще вже нехай Агробізнес заходить,тим більше Волочиськ навідміну від Ковалівки і Петрового не зовсім таки село а 20 тисячний райцентр + поряд Підволочинськ
https://volochysk.com.ua/wp-content/uploads/2021/03/IMG_20200713_213917_437-750x350.jpg
ага буде черговий стрьомний нікому нах не потрібний клуб аля Олімпік і ФК Львів. або як у свій час Арсенал і Метадон. хоча самою правильною аналогія буде з ФК Харків. який колись існував в у вишці.Реально краще вже нехай Агробізнес заходить,тим більше Волочиськ навідміну від Ковалівки і Петрового не зовсім таки село а 20 тисячний райцентр + поряд Підволочинськ
https://volochysk.com.ua/wp-content/uploads/2021/03/IMG_20200713_213917_437-750x350.jpg
Підволочиськ поряд, може, й є. Стадіону немає.
Не знаю які там плани й амбіції в керівників Металіста-1925. До цього року вони технічно зливалися перед фінішом. Але, якщо вийдуть в УПЛ, то, в теорії, можуть й злитися під Ярославського. І буде Металіст одразу в УПЛ.
От тільки справжність намірів Ярославського ще треба перевірити харківськими виборами.
Підволочиськ поряд, може, й є. Стадіону немає.
Не знаю які там плани й амбіції в керівників Металіста-1925. До цього року вони технічно зливалися перед фінішом. Але, якщо вийдуть в УПЛ, то, в теорії, можуть й злитися під Ярославського. І буде Металіст одразу в УПЛ.
От тільки справжність намірів Ярославського ще треба перевірити харківськими виборами.
це як же немає стадіону ? 45 км на захід головний як тепер виявилося стадіон всія України в Тернополі ))) вийдуть у УПЛ якраз можливо і керівництво візьметься за побудову арени,шось типу такого як в Інгульця і Колоса.
Лешик Пшешик
11-05-2021, 02:50
Олександр Ярославський розповів, що на сезон Першої ліги 2021/22 клуб «Метал» планує заявитися вже під назвою «Металіст».
Дуже хочу щоб в вишку пройшов металіст 1925. Оце буде пригорати в Ярославського
А Металіст 1925 тоді чий?
А Металіст 1925 тоді чий?
Є такий персонаж в українському футболі- Сергій Стороженко. Колишній фунціонер ФФУ.
Взагалі схоже на те що Металіст1925 був саме для того і створений щоб у підсумку продати Ярославському і мати з цього якийсь гешефт.
так воно і є і Стороженко про це навіть прямо говорив шо готові поділитися місцем в УПЛ ))) того я і кажу ше це черговий стрьомний клуб,тимчасовий проект який рано чи пізно лопне як мильна бульбашка.Ярославсвкий вже 100 раз говорив що його цей проект не цікавить хоть він і бажає їм удачкі.І він говорив що по тому контракту який він продав команду він немає право займатися футболом 10 років з моменту як продав в 2013 і аж по 2023 рік.Тому були вибрані іменно такі часові рамки шо команда в 2021/2022 році буде грати в першій лізі а в УПЛ аж 2022/23.
concord2000
11-05-2021, 11:01
так воно і є і Стороженко про це навіть прямо говорив шо готові поділитися місцем в УПЛ ))) того я і кажу ше це черговий стрьомний клуб,тимчасовий проект який рано чи пізно лопне як мильна бульбашка.Ярославсвкий вже 100 раз говорив що його цей проект не цікавить хоть він і бажає їм удачкі.І він говорив що по тому контракту який він продав команду він немає право займатися футболом 10 років з моменту як продав в 2013 і аж по 2023 рік.Тому були вибрані іменно такі часові рамки шо команда в 2021/2022 році буде грати в першій лізі а в УПЛ аж 2022/23.
да мы это всё слышали,вообще то Стороженко очень пренепреятнийший тип. Мне кажется он его ненавидит то что он сделал с базой и стадионом. Стороженко ведь только юзал его и ничего не вкладывал.Я так понимаю что все эти разговоры уступим место это для камеры.продать ему хотел скорее всего..Тут ситуация интересная вырисовывается Металл уже вышел в 1 лигу,а 1925 может выйти в УПЛ ( пока не ясно там бойня идёт) .Но интересно не то вчера у Цыганика Яра озвучил цифры которые нужны для востановления стадион 7 млн,база 2 млн,академия 1 млн.У Стороженко таких денег нет как я догадываюсь И как я понимаю идёт работа полным ходом что бы всё это забрать Ярославскому. И тут варианты.
1. 1925 в УПЛ ,стадиона нет,базы нет --- как они будут проходить сертификацию ??????
2. 1925 остаётся в 1 лиге и Металл в 1 лиге,стадиона нет,базы нет --- как эти два клуба будут сосуществовать и где будут играть ????
Любопытненько.
Р.С как я слышал вроде в 1925 в акционеры зашёл прокурор какой то ,настоящий или бывший.А это не есть хорошо на примере Нусенкиса и концерна Энерго которых разорвал бывший его партнёр и по совместительству прокурор .
блд... Динамо взяло ще й кубок :(
concord2000
14-05-2021, 12:13
да мы это всё слышали,вообще то Стороженко очень пренепреятнийший тип. Мне кажется он его ненавидит то что он сделал с базой и стадионом. Стороженко ведь только юзал его и ничего не вкладывал.Я так понимаю что все эти разговоры уступим место это для камеры.продать ему хотел скорее всего..Тут ситуация интересная вырисовывается Металл уже вышел в 1 лигу,а 1925 может выйти в УПЛ ( пока не ясно там бойня идёт) .Но интересно не то вчера у Цыганика Яра озвучил цифры которые нужны для востановления стадион 7 млн,база 2 млн,академия 1 млн.У Стороженко таких денег нет как я догадываюсь И как я понимаю идёт работа полным ходом что бы всё это забрать Ярославскому. И тут варианты.
1. 1925 в УПЛ ,стадиона нет,базы нет --- как они будут проходить сертификацию ??????
2. 1925 остаётся в 1 лиге и Металл в 1 лиге,стадиона нет,базы нет --- как эти два клуба будут сосуществовать и где будут играть ????
Любопытненько.
Р.С как я слышал вроде в 1925 в акционеры зашёл прокурор какой то ,настоящий или бывший.А это не есть хорошо на примере Нусенкиса и концерна Энерго которых разорвал бывший его партнёр и по совместительству прокурор .
Насчёт 1925 есть сплетня в связи с закрытием команд Ю 21 ,этот клуб станет фарм клубом Шахтёра .Ну всё может быть и ну нахуя это надо. Я понимаю что кроты это ставят на поток,у них уже 5 дестко спортивных школ ,вчера в Полтаве открыли. Интересно как с продажами,драфта то нет в Украине.
Так теперь затишье, ждёмс Евро и кто выйдет из 1 и 2 лиги,пока точно выходят Верес и Металл,а с остальными не понятно.
concord2000
15-05-2021, 21:23
Пишут что Кривбасс тянут на радость ЗЕ в 1 лигу. Ну что сказать решил я посмотреть Кривбасс - Металург Запорожье. Это как раз два конкурента за вторую путёвку для выхода из группы. Металл вышел уже,ну тут без вопросов он не одной игры не проиграли. Короче в этой игре два пенальти поставили для Кривбаса,Но я несколько раз посмотрел но они реальные ,1 попал в руку около бедра и мяч изменил направление ,второй так вообще он можно сказать мяч сам схватил. Ну може судьи и тянут ,но так не давайте такие 100 % моменты для судей.
Но потом началось самое интересное. Стадион маленький уютный,поле зелёное много людей,у них свой фан сектор .Но и приехали фаны с Запорожья. И после второго пенальти сначала выбежал один ,потом второй фан Запорожья на поле. Потом игру остановили я так понимаю их стали успокаивать на секторе ,не видно было но потом выскочила толпа запорожцев на поле и стали гонятся за судьёй. И самое интересное выбежал тип с арматурой метра три :pat::pat::pat: их останавливали все и команда,тренеры и фаны Кривбаса ,вроде они как кенты. И всего я видел два полицейских.Матч остановили на 15 минут, Кино и немцы. Город ,команда и вице президент Гагарин ( с Квартала) совершенно не готовы к проведения массовых мероприятий.Кривбас законно выиграл ,но игра там не блещет что они будут делать в 1 лиге я не знаю,если Металл пролетел 2 лигу,то этим ещё нужно выкарабаться в неё,остались ещё несколько матчей.
concord2000
17-05-2021, 09:23
https://www.youtube.com/watch?v=dwwsWk-YAoI
Посмотрим как он будет людей собирать и с Жёлтых Вод возить,просто ангел .Уже всё лучше говорит на камеру,планов громадьё. ну хорошо что стадион достраивает. Что мне в нём нравиться так это его отношения с Лавриненко ( хотя я так ничего особенногов нём как тренера не вижу,посмотрим) и он всегда очень уважительно о нём говорит.
concord2000
17-05-2021, 09:25
https://www.youtube.com/watch?v=IPF9t_ci3iw
Ну начинаю смотреть,жду пёрлы аж волнуюсь,ну прилизаное скучное интервью.лайк только что женские команды нахрен не нужны.
concord2000
17-05-2021, 15:41
https://www.youtube.com/watch?v=lpyaJaAX1mk
Тут Бебех новое видио выложил,Ну конечно как такую тему пропустить возрождение Металиста. Сразу хочу сказать я за Ярославского,он реально может стать третьей силой и послать может любого ,как это делал с Гришей Суркисом. Но только я не люблю когда нам сут в глаза и говорят что это божья роса. В прошлом видио Ярославский плакался что всё убили -- да это так и есть.И сказал что нужно на восстановление 7 млн стадион,2 млн база,1 млн академия. Но вот тут послушав властьимущих . Получается что стадион пока принадлежит Облсовету ( и сказки что никто не знает куда идут деньги за аренду,да в Облсовет и идут кешем) его хотят передать городу вместе с базой и академией. А потом что бы играл на нём Металист новый,и на вопрос автора Терехов и прикомленые фанаты в один голос запели "ничего страшного что на ремонт всех обьектов потратят деньги налогоплательщико,это престиж и вернётся в виде налогов " Да нифига себе 10 млн что в городе потратить некуда .Ну так это так ,только не так совсем.1925 может выйти в УПЛ и почему это должен быть Ярославский а не Стороженко ( вот этого я не люблю) . И дальше Яра получил от 150 до 250 млн за клуб.Так может потратишь обратно и выкупишь всё обратно.А не так что бы город тебе всё подарил. И город тоже по проституцке и не професионально ведёт себя. Окей заберите бренд,стадион,базу ,академию и сдайте его Ярославскому за 1 $ .И ремонтируй сколько хочешь,а то это еврейские мансы как и Суркис на Олимпийском,а Динамо сдаёт в аренду .Тут как бы Ингулец ,Колос попорядочней будут и они строят за свой счёт всё. А великий спаситель ( ну где то оно так конечно,без него пока больших нет) хочет всё нахаляву проскочить имея деньги от продажи этого же клуба. А ведь он единственный кто получил такие большие деньги за клуб ( хотя может его и придушили Яники,но не важно бабки то получил).Как то попахивает эта сделка некрасиво .Хотя это может и схема когда всё легализуется юридически может он и купит всё обратно,ну подешевле но то такое. Интересно как всё будет в следующем сезоне,попадёт 1925 выше или нет .Там щас бойня идёт в 1 лиге.
Там щас бойня идёт в 1 лиге.
ага бойня )))такий самий бардакшо ти писав про Кривбас Металург те саме було вчора в Херсоні коли Прикарпаття з Кристалом грало на виїзді,наші напевно нормально занесли бабла суддєці бо він тупо весь матч тушив нещасний Кристал,90 % свистів за наших ))) дав червону їхньому гравцю ,зарахував гол з афсайду навіть після того як лайцмен підняв флажок )))там в херонських вболівальників нерви здали і вони повибігали і почали за суддєйкою ганятися шоб наваляти йому пі...
https://www.youtube.com/watch?v=tIUcv3pRXrI
1:48:40
взагалі не зрозуміло шо буде із першою лігою:
Центральный совет ПФЛ определил новый формат Первой лиги. Слово за Исполкомом
В среду, 17 марта состоялось заседание Центрального совета ПФЛ, что является высшим органом управления организации в период между Конференциями ПФЛ.
На этот раз Совет обсуждал формат соревнований ПФЛ в сезоне 2021/2022 в связи с реформой чемпионата U-21 УПЛ.
Напомним, ранее сообщалось, что в следующем сезоне молодежное первенство U-21 под эгидой УПЛ будет отменено. Однако согласно регламенту первые три команды УПЛ 2020/21 могут заявить свои молодежные команды сразу в Первую лигу.
Таким образом, Центральная Рада приняла проект, согласно которому в следующем году в Первой лиге сыграют 20 клубов. Они будут разделены на две группы по 10 по географическому принципу. После двух кругов десять лучших команд разыграют между собой путевки в УПЛ, команды с худшими показателями будут бороться за то, чтобы не стать одной из четырех команд, которые вылетят во Вторую лигу.
Во Второй лиге также будет две группы, однако не более 16 команд в одной группе. Ранее сообщалось, что аттестацию на получение профессионального статуса проходят 15 клубов. Также во Вторую лигу смогут войти молодежные команды клубов УПЛ.
Проект взят за основу, однако еще будет опрос среди всех клубов ПФЛ после чего вопрос будет вынесен на Исполком УАФ.
concord2000
18-05-2021, 01:32
ага бойня )))такий самий бардакшо ти писав про Кривбас Металург те саме було вчора в Херсоні коли Прикарпаття з Кристалом грало на виїзді,наші напевно нормально занесли бабла суддєці бо він тупо весь матч тушив нещасний Кристал,90 % свистів за наших ))) дав червону їхньому гравцю ,зарахував гол з афсайду навіть після того як лайцмен підняв флажок )))там в херонських вболівальників нерви здали і вони повибігали і почали за суддєйкою ганятися шоб наваляти йому пі...
https://www.youtube.com/watch?v=tIUcv3pRXrI
1:48:40
Ну вообще говорят с судейством в низших лигах полный отстой это даже ни один раз говорил Циганик . Я слышал про Кривбас что его тянут на радость президента. Но посмотрев игру судейство было нормальное и два 100 % пенальти,просто организация игры я имею виду была ужаснаяю .Какие то 90 везде.Я видел это видео в Херсоне во всех СМИ растиражировали.там ещё этот спившийся монах Сеньков расказывал что приехал в Херсон и его там заставили бухать с владельцем и он сидел на измене и не знал уедет ли он домой целым.
А насчёт изменений в лигах так об этом давно писали,ну как бы всё логично зоны по проживанию,для экономии средств. тут как всегда вопрос кто останется,то Минай закрывается ,то уже нет. Там же есть Олимпик, в любое время президенту может надоесть и закроются Десна,Ворскла,Заря,Львов .Пока они об этом не заявляли но эти могут.
А насчёт изменений в лигах так об этом давно писали,ну как бы всё логично зоны по проживанию,для экономии средств.
ну так 20 команд поділять на 2 зони мабуть по географічному принципу(грубо кажучи по Дніпру на право і лівобережні конференції) спершу вони відіграють між собою перше коло ,а в другому колі по 5 кращих команд з кожної зони кинуть в групу яка буде боротися за вихід в УПЛ так само як 5 нижніх команд будуть боротися за виживання,так шо полюбасу західним командам прийдеться їхати на схід,і навпаки.В чому тут економія ? Короч те саме шо було в УПЛ ше рік назад буде тепер в першій лізі.
concord2000
18-05-2021, 12:56
Ну не передергивай в УПЛ не было деления по географическому признаку. А там будет ,а чем плохо если пол чемпионата ездить относительно рядом нп автобусе .А во втором уже как получиться.Конечно эконимия. Так Устроен НХЛ. Ну самое главное пусть пробуют,можно же и вернуть если не получиться. Я вот бвл против деления на группы когда было 12 команд. Но оказалось даже очень не плохо,батлы были что верху что внизу. Посмотрим что будет,меня больше волнует кто останется в футболе и как эта дичь будет работать с женским футболом.
http://i.piccy.info/i9/40e0210ce74c3cb9f28c6d0131e3dd5a/1621425035/48330/1429951/Snymok.jpg (http://piccy.info/view3/14335759/357a5e4786a17495a3220e804d66085c/)http://i.piccy.info/a3/2021-05-19-11-50/i9-14335759/605x253-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-05-19-11-50/i9-14335759/605x253-r)
https://img.yakaboo.ua/media/catalog/product/cache/1/image/398x565/234c7c011ba026e66d29567e1be1d1f7/i/m/img_55165.jpg
+1 бездомна команда в УПЛ в сезоні 2021/22
https://radiotrek.rv.ua/uploads/media/b3/f3/b3f365c53f9e709a2f2dff68c200b05f_w640.avif
Ми підготували усі необхідні документи та презентації проєкту будівництва стадіону Авангард.Все було виконано згідно з вимогами конкурсної комісії, ми пройшли до другого туру конкурсу, проте проєкт будівництва стадіону «Авангард» не отримав фінансування з державного бюджету.Перспективний проєкт, який ми максимально просуваємо та фінансуємо з міського бюджету, не отримав підтримку від держави.
Олександр Третяк наголосив, що керівництво міста і надалі шукатиме можливості для фінансування будівництва «Авангарду», адже нашому місту потрібен стадіон.
https://www.youtube.com/watch?v=ahwh1Y_miIk&t=44s
є цифри шо потрібно ше 200 млн грв шоб добудувати стадіон ))) місто виділило 50
уууу)) ну нічого, гратимуть у Кривому Розі, от де 100% збудують- там потрібніше
concord2000
23-05-2021, 19:34
Кривбасс вышел заслуженно я посмотрел пару последних игр ,ну там просто цирк мяч 100 % попадал в руку .тут уж на судейство нечего грешить. У них там борьба шла до последнего с Запорожьем .Кривбасс заслуженно вышел,Металл там на голову выше всех просто катком прошёлся по всем. Одно мне интересно смогут ли они вообще без поражений пройти ?
ГОЛОСУЄМО!
https://www.fifplay.com/fifa-22-leagues-vote/
Лешик Пшешик
24-05-2021, 16:47
Ого, пам'ятаю як голосував за УПЛ ще 10 років тому перед Євро-2012.
concord2000
25-05-2021, 19:59
Верес проиграл Волыни 2-1 все голы с игры и чистые,последний гол пропустили на последней минуте ,три игры 2 проигрыша 1 ничья. Сдулся Верес с такой игрой это следующий Минай
Луческу тепер може сказати що ДК вилитіло з єврокубків програвши тільки майбутнім переможцям ))
concord2000
29-05-2021, 10:39
Вот ненавижу такой тип людей .И они как правило или слишком богатые,чиновники или знаменитые. Хорошо хоть не как с Ефремовым. И твари жадные. Ну возьми сука Убер это копейки стоит,найми водителя ,попроси друга. Мне Шевчук никогда не нравился ( правда игрок был шикарный этого не отнимешь ) как помню сказал Степаненко он с пол команды в соре ,с другой уже сориться.потом со всеми мириться и так по кругу.А как он был тренером сорился под камеру с Фонсекой ,а его высказывание " Алё судья " на весь стадион. Быдло,из грязи в князи.
Пьяный за рулем Porsche: в Киеве полиция задержала экс-футболиста сборной Шевчука (ВИДЕО)
Бывшего игрока ФК "Шахтер" и сборной Украины Вячеслава Шевчука с признаками алкогольного опьянения за рулем автомобиля задержали в Киеве патрульные полицейские
суббота, 29 мая 2021,
Шевчука остановили на Печерске, когда тот ехал на своем Porsche, передает "ДС" со ссылкой на Киев оперативный ,.
Как видно из опубликованного видео, при задержании он кричал и вел себя неадекватно.
Для того, чтобы справиться с пьяным Шевчуком, понадобился целый экипаж патрульной полиции.
Как сообщает Sport.ua, в пятницу вечером Шевчук участвовал в праздновании 85-летия "Шахтера". Очевидно, экс-футболист "горняков" возвращался с этого мероприятия.
Шевчук попал на видео празднования, изложенное в stories Instagram журналистом Романом Бебехом.
Отмечается, что после инцидента Бебех удалил с Instagram несколько stories, на которых Шевчук вел себя неадекватно и делал резкие высказывания.
Патрульная полиция пока не сообщает об инциденте.
Шевчук начал свои выступления в "Шахтере" в 2000 году, где вместе с командой впервые пробился в групповой этап Лиги чемпионов. В 2005 году Вячеслав вернулся в "Шахтер". Всего за дончан Шевчук сыграл 239 матчей, забил 4 мяча и выиграл 20 трофеев.
В сборной Украины Вячеслав Шевчук дебютировал в 2003 году. Всего за национальную сборную Шевчук сыграл 54 матча. В 2016 году он завершил свою футбольную карьеру.
https://www.dsnews.ua/society/p-yaniy-za-kermom-porsche-u-kiyevi-policiya-zatrimala-eks-futbolista-zbirnoji-shevchuka-video-29052021-426604
Дивлюсь зараз Метал-Кривбас, стадіон повний.
Анонсували що це остання гра Металу, далі клуб перейменують у "Металіст" і повернуть стару емблему
https://youtu.be/4DuuAVjgT9Q
Огидне відчуття від того видовища, якщо чесно. Схоже, Ярославський особисто багато чого хорошого для себе очікує від мерства Терехова. Бо виглядало все як передвиборна піар-акція на відчуттях вболівальників покійного Металісту. Як в Росії місцеві чиновники на вибори з портретами Путіна ходять.
Не без цього, але це саме Ярославський піднімав Металіст із нічого, багато зробив тоді для клубу, тому якщо у нас знову з'явиться ще одна сила в чемпіонаті, чому б не порадіти.
concord2000
29-05-2021, 20:41
Огидне відчуття від того видовища, якщо чесно. Схоже, Ярославський особисто багато чого хорошого для себе очікує від мерства Терехова. Бо виглядало все як передвиборна піар-акція на відчуттях вболівальників покійного Металісту. Як в Росії місцеві чиновники на вибори з портретами Путіна ходять.
У меня вот тоже самое чувство ,противно на это смотреть.Не сильно то народ и кричал от их выступления ,только уже потом во время игры разошёлся. И тем более осадочек остался как я уже говорил получил от 150 до 250 млн баксов ,но почему город и налогоплательщики должны положить 10 млн на восстановление инфраструктуры. Я уверен что потом он выкупит всё по дешёвой цене. Но ты же уже получил деньги за клуб. Забрали или нет это уже вопрос другой ,что то не сильно ты боролся а молчал в трубочку и давал интервью " Что если бы жена узнала сколько тратил на футбольный клуб выгнала из дома" .Но факт деньги то получил .И вообще единственный в Украине кто так дорого продал футбольный клуб.
И ещё я начал смотреть со второго тайма ( хотя пишут 1 был лучше ,да и гол шикарный я повтор посмотрел) ,понятно команда намного выше классом. Но судья землячёк мой с очень "хорошей фамилией" Иванов судил явно в сторону Харькова. Пеналь левый,потом харьковчанина сбили схватив за руку перед штрафной он даже не отреагировал .
Даже со всеми осадочками хорошо что Металист возрождается,(ну богатые они все такие со странностями от этого никуда не деться) и очень хорошая поддержка у него. На сегодня лучшая в Украине и посещаемость на высоте.
concord2000
29-05-2021, 20:44
Да кстати сегодня Александрия выкупила свою же базу за 6 млн тем более у неё ещё есть в селе рядом,интересно почему раньше не выкупала .Файр Плей ???
100 %
шяс переглянув промову на початку відео :)
також не покидало відчуття фальшу і відрази від піар промови бухого Ярославського ))) я не сумніваюся шо вони заведуть Металіст в УПЛ на наступний рік,це не така вже і складна задача,але якшо чесно дуже великі сумніви шо вдастся вивести команду на той рівень де вона була в 2009-2013 р. в неї будуть вкладати стільки грошей,купувати дорогих футболістів,і взагалі перед клубом будуть ставитися такі завдання. Тепер щоб утримувати клуб в прем"єр лізі достатньо навіть 3 млн $ а шоб побудувати клуб стабільно виступаючий в єврокубках потріно в 10 разів більший бюджет.
але круто шо стадіон був забитий,походу рекорд відвідуваності для 2-гої ліги,перший гол ножицями топови
concord2000
31-05-2021, 04:05
100 %
шяс переглянув промову на початку відео :)
також не покидало відчуття фальшу і відрази від піар промови бухого Ярославського ))) я не сумніваюся шо вони заведуть Металіст в УПЛ на наступний рік,це не така вже і складна задача,але якшо чесно дуже великі сумніви шо вдастся вивести команду на той рівень де вона була в 2009-2013 р. в неї будуть вкладати стільки грошей,купувати дорогих футболістів,і взагалі перед клубом будуть ставитися такі завдання. Тепер щоб утримувати клуб в прем"єр лізі достатньо навіть 3 млн $ а шоб побудувати клуб стабільно виступаючий в єврокубках потріно в 10 разів більший бюджет.
але круто шо стадіон був забитий,походу рекорд відвідуваності для 2-гої ліги,перший гол ножицями топови
Я бы не сказал что в Первой Лиге просто будет. Я тут последние три года наблюдаю за ней здесь постоянные зарубы и баталии идут за выход. Ну окей Верес хорошо заходит в УПЛ ,но в конце они сдулись.Черноморец еле еле пролез с невпечетлительной игрой ,а за третье место непонятно до сих пор кто выйдет за две последние игры. Так что Металлу просто так как во второй не будет. Но у них очень хороший подбор игроков и менеджмента. А если вернуться на стадион и базу они будут просто командой выше классом чем все и с очень хорошим финансированием. Вон Волынь,Оболонь ведь тоже не бедствуют а всё никак не могут выйти в УПЛ. И заходит туда Минай ( если Олимпик не снимиться) правда не понятно что за цели у команды будут,но в УПЛ им понравилось а может и нет они так опозорились в конце сезона. Туда же Кривбасс выходит .
Ну я вот примерно озвучу желающих в следующем сезоне в УПЛ.
1.Металл
2.Кривбасс
3.Оболонь
4.Волынь
5. Минай.
6 Ужгород наверное
7. Агробизнес,Николаев,Метали ст 1925 ( если он вообще будет существовать) кто из этих не попадёт в УПЛ.
Думаешь будет легко ??? Хотя я думаю что они должны пройти ,все хотят чиновники,соперники .Но без поражений точно не пройдут
Миколаїв навряд чи, це ж муніципальний клуб, а витрати в УПЛ в рази більші
Есть 2 варианта, или Допа, или Терехов. Я готов даже за ведро черешни проголосовать, что бы не победил Допа.
А Ярославский уже на деле показал, что значат его слова. Евро в Харькове и создание самой сильной команды почти за 100 летнюю ее историю
concord2000
04-06-2021, 21:35
Есть 2 варианта, или Допа, или Терехов. Я готов даже за ведро черешни проголосовать, что бы не победил Допа.
А Ярославский уже на деле показал, что значат его слова. Евро в Харькове и создание самой сильной команды почти за 100 летнюю ее историю
да никто не спорит с этим ,вопрос как это было сделано. На Спорт Арене по косточкам разобрали эту ситуациюМЕТАЛІСТ – АФЕРА ЧИ ВЕЛИКЕ ПОВЕРНЕННЯ? ВИБОРИ, ЧИ ПОМРЕ МЕТАЛІСТ1925, САВІНА ЧИТАЄ ЖОРСТКІ КОМЕНТАРІ
https://www.youtube.com/watch?v=eedcH-fbmKE
concord2000
05-06-2021, 09:06
https://www.youtube.com/watch?v=inGPLuCCKOU
https://www.youtube.com/watch?v=inGPLuCCKOU
Зараз переглянув ще раз шо вони там будують,двоякі відчуття...
Хоча це буде і атлетичний стадіон але якшо порівнювати з іншими подібними стадіонами можу сказати що насправді не все так погано як я думав :)
Наприклад між центральними трибунами там була не надто велика відстань приблизно 88 м. це взагалі стандарт футбольних стадіонів,я переміряв лінійкою Лювів Арена 87 м. Донбас Дніпро арени і стад Чорноморця приблизно 85 м. стадіон в Запоріжжі і Сумах 90 м.
https://i.ibb.co/x3LJhCq/image.jpg
а взяти стадіон Бутовського в Полтаві 118 м. кожна із центральних трибун тупо на 15 далі від газону
https://i.ibb.co/b3VfHXy/image.jpg
або он наприклад в сусідньому Луцьку 116 м
https://i.ibb.co/fQGXg7R/image.jpg
короч на стадіонах Ворскли і Волині можна футбольне поле яке має стандартну розмітку (105 на 68 м.) розвернути на 90 градусів і воно влізе між центральними трибунами так само як і між боковими,при такій відстані про якийсь хороший обзор говорити не приходиться.
підняття трибун над рівнем поля і кут нахилу цілком нормальний,походу там навіть бігових доріжок не повинно бути видно.
https://i.ibb.co/8BMHP3P/1.jpg
якшо порівнювати із стадіоном в Луцьку небо і земля
https://lh5.googleusercontent.com/p/AF1QipNDRUXeKhqPxTuVbN4vcu9si1dXbbi_iiqzaVaG=h1440
кут нахилу трохи більше нуля а нижній ряд на рівні поля )))
плюс якшо його накриють повністю то буде цілком комфортний стадіон.
короче нехай будуть,головне шоб Верес не вилетів і не продав нікому своє місце в УПЛ поки його здадуть )))
Головне, щоб його взагалі добудували. А так-то на стадіонах з біговими доріжками найбільше дніщє - це не центральні сектори, де бігові доріжки впритул до газону й трибун. Ця зона все одно на суто футбольних стадіонах як технічна використовується. (Стадіон у Луцьку, де там ще шматки газону незрозуміло до чого - то окрема тема. Вони б ще клумбу розбили й фонтан забабахали.) Найбільше дніщє - це місця за воротами.
Jasse James
06-06-2021, 20:34
місця за воротами це для ультрасів, їм все одно поїбати що там на полі, і фаєра щоб не докидували)
Головне, щоб його взагалі добудували. А так-то на стадіонах з біговими доріжками найбільше дніщє - це не центральні сектори, де бігові доріжки впритул до газону й трибун. Ця зона все одно на суто футбольних стадіонах як технічна використовується. (Стадіон у Луцьку, де там ще шматки газону незрозуміло до чого - то окрема тема. Вони б ще клумбу розбили й фонтан забабахали.) Найбільше дніщє - це місця за воротами.
дякую Кеп що роз"яснив,ато я не здогадувався :) я мав наувазі коли писав той пост що є стадіони на яких навіть з центральних трибун обзор поля йобане дніще,як на старезному стадіоні в Луцьку який давно вже потрібно було знести нах... а в Рівному якраз цей обзор бодай на центральних трибунах буде нормальний,майже такий самий як на суто футбольних аренах,ну а бокові трибуни звичайно пічалька,але їх будуть в останню чергу будувати,старі ще навіть повністю не розібрали,можливо ще одумаються... тим більше шо прямий стенд побудувати навіть простіше і дешевше чим напівкруглу трибуну.
Як вам форма?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3988125051273113&id=100002269732178
норм,головне шоб збірна була в формі
чи не вперше таку напишу, але форма нарешті файна получилася. Щоправда, цікаво було б побачити в комбінації з синіми шортами. Колись же саме такою була форма, а потім чогось перемкнуло на чисто жовту.
Як вам форма?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3988125051273113&id=100002269732178
Форма очень классная. Дизайнер очень круто сработал.
concord2000
08-06-2021, 16:33
Меня одного бесит Леоненко за свои высказывания???
1. Достали политики приставать к футболистам что едут в Россию играть,они просто работают по контракту.
2. Достали эти политики с формой .( ему перезвонили и уточнили )
Колишній гравець збірної України Віктор Леоненко поділився думкою про нову форму національної команди.
- Ти про форму хочеш запитати? Там все просто - це чергова дурість наших політиків. Мене цікавить, як буде наша збірна грати. А що там малюють або не малюють... Якщо від цього будуть краще грати, то добре. Ось і вся відповідь.
- Тобто ваш перший коментар не був вирваний з контексту?
- Мені не подобається те, що політики у@@@щні лізуть в професійний спорт. Ось так ось з матом і напиши, якщо можеш. Вони у нас вже всюди. Тільки ми жити краще не стали.
Я так понимаю что ему пиздюлей дал Денисов ,а он очень патриотичен ,одно тату трезубца чего стоит.Так это чмо сьехало сразу. Я с самого начала знал что он гнилой и зависливый урод.
Екс-гравець збірної України Віктор Леоненко вибачився за критику нової патріотичної форми збірної України.
"Я підтримую цілісність України та буду вболівати за збірну України на Євро-2020. Футболка української збірної - це символ для всіх уболівальників. Упевнений, що команда Андрія Шевченка націлена на перемогу і така футболка буде їх надихати.
Як гравець я із задоволенням одягав футболку збірної України та представляв країну у міжнародних матчах. Я знаю, як сильно потрібна підтримка всіх українців нашій збірній, яка вперше за багато десятиліть досягла таких результатів.
І вибачте, якщо буваю різкий у коментарях щодо політиків - люблю Україну, футбол, але не політиків ", - сказав Леоненко.
Jasse James
08-06-2021, 16:40
максимально нікчемна істота цей лантюх
У Денисова татуіровка з тризубом?? :bill_clinton:
https://ua.tribuna.com/tribuna/blogs/vicebachili/2779971.html
concord2000
09-06-2021, 15:18
У Денисова татуіровка з тризубом?? :bill_clinton:
да ,есть видио когда у него брали интервью он показал
УЄФА вимагає від України прибрати «політичне» гасло з форми збірної (https://www.radiosvoboda.org/a/news-uefa-forma/31300424.html)
concord2000
10-06-2021, 23:41
Это конечно плохо,но вот у меня вопрос что же Шевченко с кумом своим заявляли что форма была согласована с УЕФА ???? А так получается что москали "почти " выиграли.Правда они пишут что убрали карту и гасло Героям Слава. Как всегда чуть чуть не договаривают,чуть чуть привирают и сразу смысл получается другой ( суки професиональные) там это приподнесли как победу свою,даже Хуйло высказался по этому поводу.
Показово. На жаль, це покоління пройобане.
https://www.ua-football.com/ukrainian/national/1623138637-igroki-sbornoy-vklyuchili-v-pleylist-ukrainy-na-evro-vosem-pesen-rossiyskih-ispolniteley.html як
так і залишають Славу Героїв на футболці,козломорди знову всосали )))
DespoT.kr
12-06-2021, 21:39
Хтось дивиться свинособак? )))
https://i.ibb.co/cYdYnVp/2020.png (https://ibb.co/SfpfCG1)
Mr.Shaker
12-06-2021, 22:08
Хтось дивиться свинособак? )))
https://i.ibb.co/cYdYnVp/2020.png (https://ibb.co/SfpfCG1)
Звичайно, під бельгійське пиво
далі пососать п'яндосам
1403822960167862278
concord2000
13-06-2021, 00:40
Какая боль не хватило два гола что бы было 5-0 !!!!!!!! Я посмотрел перелистывая ,ну такие левые голы пропустили. и прикол я вообще не знаю игроков москалей,и это хорошо.Ну только разве Дзюбу и то что он отметился с дрочкой в Ютубе .
Лешик Пшешик
13-06-2021, 20:13
Ну, що повангуємо, хто з цих двох дебілів привезуть голи, Забарний чи Миколенко?
Сидорчук більше стрімає,треба було Степаненко ставити,а Миколенко взагалі топ на своїй позиції
Jasse James
13-06-2021, 21:48
Ну, що повангуємо, хто з цих двох дебілів привезуть голи, Забарний чи Миколенко?
Марлос
Марлос
Найрозумніший гравець збірної. Шкода, що фізично він уже не тягне.
Хтось із динамівців - точно ;)
concord2000
13-06-2021, 21:57
Я тут как сайгак гоняю по интеренету где матч,смотрю на Матч ТВ нет , катастрофа какого чёрта я плачу 180 $ в год ( по 15 в месяц).Уже пошёл к пириатам а там неудобно они каждые 15 минут сбрасывают,зависает частенько .И потом я случайно нахожу на 1 канале ( я его никогда не смотрю) серьёзно ,на первом сука самом пропагандонском канале .Ну что придется мучаться из за любви к Родине. Но всётаки если быть обьективными у русских коментаторы лучше. Сказали что наши играют лучше своих. Ну слегка по карте прошлись приведя в пример Японию где у них Курилы тоже на карте.А так больше без политики.
...валідольно...
та нормально. Цікавий матч. В такому не соромно й програти.
Я тут как сайгак гоняю по интеренету где матч,смотрю на Матч ТВ нет , катастрофа какого чёрта я плачу 180 $ в год...
https://www.youtube.com/watch?v=3KqtvTd6J8o
https://scontent.fiev15-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/199924517_4089197061189819_7255634453603620750_n.j pg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=xnMRyTIYKCgAX9yczkB&_nc_oc=AQmmdFAtXnEoDxRVDqAB1MCugVwY0tkyvlRZQFMcyyx ik6lCRPSoLYJf7nD8VfH7PoQ&_nc_ht=scontent.fiev15-1.fna&oh=2748d501fe96d4ecbb60906265883c1c&oe=60CBA51F
А ти шариш))
Перед початком я прогнозував 2:0 на користь оранжевих. Все до того йде.
Я розумію що граєм від оборони і все таке, але як тільки відбираєм м'яч відразу його віддаємо, втф? І це при тому що голандці то не особливо в пресинг грають, та і навіщо?- наші самі віддають...
Я розумію що граєм від оборони і все таке, але як тільки відбираєм м'яч відразу його віддаємо, втф? І це при тому що голандці то не особливо в пресинг грають, та і навіщо?- наші самі віддають...
Звідки цей песимізм? Україна грає непогано, а конкретно - дозволяють собі атакувати. Не бояться.
Ось поки писав цей комент стало 2:2 :) Не треба скігліти)))
Єєєєєє)))
Блять вони прокинулись коли зрозуміли що втрачати нічого...тягар відповідальності спав
Jasse James
13-06-2021, 22:45
БУщан блять!
Ну шо ж, шкода. Але ні грама не соромно за таку поразку. Україна грала в нормальний (як уміла), не засцяний футбол і голандці, попри перемогу, до останнього не були впевнені в ній. А це головне.
За що я свого часу полюбив ще той Шахтар, який хоч і вигрібав повну сітку, але грав на атаку. А в матчах, де ти апріорі слабший, є сенс грати саме так. І Україна цього вечора мені показалась саме такою.
та да Бущан натупив
він тільки продовжив. Це не його гол
Лешик Пшешик
13-06-2021, 22:56
Марлос
Ти на приколі чи як? Навіть у цьому матчі Миколенко привіз два м'ячи.
Миколенко і Забарний це два абсолютних дна рівня першої, якщо не другої ліги, два дна які грають в збірній по якомусь жорсткому блату.
Лешик Пшешик
13-06-2021, 22:59
А ти шариш))
Перед початком я прогнозував 2:0 на користь оранжевих. Все до того йде.
Ну, я як би вмію дивитися та аналізувати футбол, та давно про це пишу. Миколенко та Забарний у збірній та у Динамо лише по блату. Вони абсолютно дніщєнські. І справа не у програшу чи емоціях, я просто знаю їх рівень гри. Їх рівень гри, це десь хмельницьке Поділля чи луцької Волині. :)
Ну, я як би вмію дивитися та аналізувати футбол
та лааадно, не вимахуйся вже тут)))
Як тобі Зінченко? Я скільки разів переконувався, що його сильно переоцінюють. На лідера команди він не тягне ну ніяк. Хоча з іншого боку, він якраз психологічно один тих, хто не засцяний.
До речі, наші фізично досить паршиво виглядали. У другому таймі мало виграних єдиноборств і в швидкості поступалися регулярно. Щось здається, це чи не ключовий фактор поразки. Бо за всіма іншими показниками Україна досить непогано виглядала. І навіть технічно, що для наших взагалі прорив. Я стільки точних пасів пяткою не бачив навіть в матчах чемпіонату Бразилії))
Jasse James
13-06-2021, 23:08
Миколенко і Забарний це два абсолютних дна рівня першої, якщо не другої ліги, два дна які грають в збірній по якомусь жорсткому блату.
марлос повільний і грав не на своїй позиції, він двічі в першому таймі втрачав свого гравця, і один з епізодів закінчвся дуже небезпечним ударом головою.
Лешик Пшешик
13-06-2021, 23:09
Зінченко як і Маліновський лідери цієї збірної, але Зінченко чомусь любить піжонити на рівному місці, з-за чого часто ганьбиться по повній. Він емоційно досі ще не зрілий. Як на мене навіть Яремчук значно більш емоційно зріліший, ніж Зіна.
Jasse James
13-06-2021, 23:10
Іти заїбав блять зі своїми "ти на приколі" і подібною хуйнею. Іди в пізду або навчись сприймати думку інших адекватно, тут інтелігентні люди взагалі то зібрались
Лешик Пшешик
13-06-2021, 23:10
марлос повільний і грав не на своїй позиції, він двічі в першому таймі втрачав свого гравця, і один з епізодів закінчвся дуже небезпечним ударом головою.
Але він не привозить голи на рівному місці і не отримує червоні картки, як все той же Миколенко.
Лешик Пшешик
13-06-2021, 23:11
Іти заїбав блять зі своїми "ти на приколі" і подібною хуйнею. Іди в пізду або навчись сприймати думку інших адекватно, тут інтелігентні люди взагалі то зібрались
Заспокойся.) Марлос на багато голів зріліший та професійніший ніж два дебіла Миколенко та Забарний.
Jasse James
13-06-2021, 23:12
Але він не привозить голи на рівному місці і не отримує червоні картки, як все той же Миколенко.
на рівному місці ні, лише через те що він старенький і повільний і тупо не встигає.
concord2000
13-06-2021, 23:13
Эх чудо не произошло, вроде как наши и старались .но нет у нас лучше исполнителей в стране и попытка усилить бразильцами не получилась. Марлоса вообще не видно и ещё и поменяли. Нет у нас нападающего ,Ярмоленко не в форме ,в первом тайме был такой несчастный вид от усталости что как будто оно просил "пристрелите меня а то сдохну как загнанная лошадь" ну правда гол красавец положил ,Зубков ну это не о чём .Если он в деревенском венгерском чемпионате показал себя это не показатель. Я вот за ним наблюдал в Мариуполе много старания,но полно брака в реализации. Яремчук я тут его крыл не злым тихим словом,а он бац и гол забил .Ну так это вспышка одноразовая а так его не видно было.Ну и самое большое разочарование это белозубый каблук Зина ( ну как можно ставить винилы на нормальные здоровые зубы в таком возрасте я не понимаю,тётя Влада приказала чтобы от ёё не отличались) гол привёз и самое главное ничего хорошего не показал.Лучший игрок матча Бущан,но и тот суцко третий привёз,но выбей подальше а не пасуй и может было бы всё по другому.
Но боролись молодцы,это не безвольный проигрыш москалей ,кстати ведущие москальские тоже так сказали.
Jasse James
13-06-2021, 23:14
Заспокойся.) Марлос на багато голів зріліший та професійніший ніж два дебіла Миколенко та Забарний.
він тупо не вивозить, особливо коли треба вйобувати в обороні
concord2000
13-06-2021, 23:20
Я люблю Марлоса ,но в этой игре он плохо сыграл
Я люблю Марлоса ,но в этой игре он плохо сыграл
Марлоса роки уже позаду. На жаль :( Він реально самий толковий гравець у збірній. Кожна його дія осмислена, а не так як у багатьох - по ситуації.
Зіна - він як хлопчик. Емоційний і незрілий. На такого не можна робити ставку. Показові були останні хвилини, де він кинувся сам на чотирьох, уже не помічаючи, що робиться на полі.
Маліна - щось я його сьогодні не дуже помітив. Хотілося більшого. Але й асист Яремчуку файний був.
Ярмоленко - поважаю. Хоч він як робот (чи як Конополянка) - всій його дії відомі наперед.
Коротше, якщо в такий же футбол зіграють з австріяками чи північними македонцями - мають виносити. Україна явно команда вищого рівня, але сама часто не вірить в це. При чому, шева таки привив команді лідерські якості. Раніше Україна б уже з перших хвилин засіла на своїй половині поля в надії на диво.
concord2000
14-06-2021, 10:12
Ну ты загнул. Ну какая команда выщего уровня. Украина средненькая команда сейчас нажаль. Три последние игры тому подтверждение ,Кипр не в счёт. Да Шевченко молодец ,но это его первый тренерский опыт ( я его обожаю ,но меня всегда смущает в его назначении кумовство мутного и скользкого Павелко ,хотя обещали Маркевичу и Ребров сейчас круче как тренер),жаль что ковид начался год назад команда была сильнее намного. А насчёт Зины ,какая не зрелость.Он постоянно играет в лучшем чемпионате мира,он чемпион АПЛ. Я бы сказал расхлябаность и безответсвенность.Он уже очень большой мальчик и прошёл такой путь к вершине,что может труднее всех.Должен быть уже закалённым. Ему просто зубы мешают.
Ну всё равно вболiваем за наших,хай щастить!!!
Ну не знаю, у мене після вчорашньої гри якісь змішані відчуття, але скоріше негативні. Мабуть, єдиний плюс - це те, що збірна, дійсно, намагається грати в футбол, виходити з оборони в короткий пас й бодай якось комбінувати перед карним суперника. Але в тому й проблема, що намагається. Різниця у рівні, техніці володіння з м'ячем, швидкості руху й швидкості прийняття рішень неприємно вражає навіть на фоні не найсильніших нідерландців. Те, що ми забили два голи - це наслідок того, що самі голандці розслабили булки після того, як забили нам двієчку на фоні відчутної переваги.
Всі наїжджають на Зінченка й Малиновського, мовля вони мали витягнути нас в одиночку. Але не треба забувати, що вони - не суперзірки, не Шевченко 20 років тому. Вони просто добротні футболісти, що грають в добротних командах. В Аталані Малиновському є на кого пасувати й з ким обігруватися. Обрізки Зінченка взагалі, здавалося, від того, що він віддавав передачі туди, де в Манчестер Сіті інтуїтивно був би партнер, а в нас немає.
Оптимізму перед Північною Македонію та Австрією небагато якось. Вони, можливо, не нідерландці. Але та ж Македонія стане всією командою в оборону. А взламувати такі оборони ми не дуже вміємо. Нагадати Казахстан та Фінляндію? Скоріше повірю, що з Австрією можемо 3 очки взяти.
та да в мене також скептицизм,і я також переконаний що у матчі з Македонцями Україна отримає очко ((( біда ше в тому що Австрія в четвер не побіжить атакувати всіма силами і повністю буде задоволена нічейкою а нашим якраз треба кров з носа обігрувати австріяків
Вони Динамівці, тому і грають.
Микола полюбому лузер матчу,він практично не брав участі в атакувальних діях так як він зазвичай літає по бровці вперед і назад, але це було би пів біди,проблема шо він і не справився зі своїми прямими обов"язками захисника і напривозив голів.Але бляха зайдіть хотяби на трансфермаркет і подивіться на його вартість,він 4 по вартості футболіст збірної після Маліни Зіни і Цигана,дороще навіть чим Яремчук https://www.transfermarkt.com/ukraine/startseite/verein/3699
От тому то він і грав у старті і було би дивно якби Шева його не поставив,і він буде грати протів Австрії.
Наша група мені нагадує 2016 рік. От так тоді був позитив після програшу Німцям (боролись, старались, моменти створювали) потім був жах з Пн Ірландією (зараз Пн Македонія) в матчі в якому були фаворитами ну і останній матч з Поляками (Австрійцями) який мав бути вирішальним а по факту нічого не вирішував... Якась дуже негативна аналогія... Але є відчуття що в македонців не виграєм і з Австрією вже не буде чому боротися.
Skysteel
14-06-2021, 20:23
Ну не знаю, у мене після вчорашньої гри якісь змішані відчуття, але скоріше негативні. Мабуть, єдиний плюс - це те, що збірна, дійсно, намагається грати в футбол, виходити з оборони в короткий пас й бодай якось комбінувати перед карним суперника. Але в тому й проблема, що намагається. Різниця у рівні, техніці володіння з м'ячем, швидкості руху й швидкості прийняття рішень неприємно вражає навіть на фоні не найсильніших нідерландців. Те, що ми забили два голи - це наслідок того, що самі голандці розслабили булки після того, як забили нам двієчку на фоні відчутної переваги.
Всі наїжджають на Зінченка й Малиновського, мовля вони мали витягнути нас в одиночку. Але не треба забувати, що вони - не суперзірки, не Шевченко 20 років тому. Вони просто добротні футболісти, що грають в добротних командах. В Аталані Малиновському є на кого пасувати й з ким обігруватися. Обрізки Зінченка взагалі, здавалося, від того, що він віддавав передачі туди, де в Манчестер Сіті інтуїтивно був би партнер, а в нас немає.
Оптимізму перед Північною Македонію та Австрією небагато якось. Вони, можливо, не нідерландці. Але та ж Македонія стане всією командою в оборону. А взламувати такі оборони ми не дуже вміємо. Нагадати Казахстан та Фінляндію? Скоріше повірю, що з Австрією можемо 3 очки взяти.
хз.Я бачив Македонія-Австрія,вони(македонці) не грали у автобус.І відверто кажучи на*** воно ім?Вони мають якись плани щодо виходу з групи.Ні.
Скоріше австріяки запропонують автобус.
Jasse James
17-06-2021, 15:15
капєц вони моменти транжирять. 13 хвилин зіграли і вже тричі могли забивати
masanchick
17-06-2021, 15:36
трішки поправили статистику
Jasse James
17-06-2021, 15:45
Шапаренко каліч, нахєр там симулювати було?
Jasse James
17-06-2021, 16:15
Караваєв рахіт, Бущан красавчік
Лешик Пшешик
17-06-2021, 16:23
Абсолютно вся збірна рахіти. СТІЛЬКИ моментів скільки нам дає створити Македонія, нам не давав ніхто за останні років 5-6. І тупо нічого. Гри в України немає від слова зовсім. Таке враження, що вони тупо хочуть зайти з м'ячем у вороте. Дальніх ударів - 0. Не бачу сенсу виходити з групи з такою грою.
Лешик Пшешик
17-06-2021, 16:24
капєц вони моменти транжирять. 13 хвилин зіграли і вже тричі могли забивати
Во во во. Це навіть не транжири, це феєричні довбойоби.
Лешик Пшешик
17-06-2021, 16:26
Там 4:0 могло бути ще у першому таймі, але ні, нащо, ліпше симулювати, заробляти жовті картки, привозити пенальті... Жах.
Jasse James
17-06-2021, 16:27
неправда, є швидкість, є комбінації. Тільки піжонити починають
Лешик Пшешик
17-06-2021, 16:30
Єбать, Циганков у порожні ворота не забив.
Лешик Пшешик
17-06-2021, 16:32
неправда, є швидкість, є комбінації. Тільки піжонити починають
На який це все треба, якщо підходячи до воріт вони зі всієї сили б'ють вище воріт або пасують назад знаходячись вже у штрафній суперинка? Це повна відсутність гри.
Лешик Пшешик
17-06-2021, 16:36
Австрія нас розірве. :(
Лешик Пшешик
17-06-2021, 16:41
АХАХАХАХАХАХ. Ці дауни навіть пенальті забити не можуть. Хз нащо їх дивитися коротше, нехай вчаться грати.
норм. Молодці. З Австрією має бути цікава гра.
Лешик Пшешик
17-06-2021, 17:02
норм. Молодці. З Австрією має бути цікава гра.
Це норм?))))))
Австрія легко обіграє Україну.
Jasse James
17-06-2021, 17:14
Це норм?))))))
Подивився огляд Австрія-Македонія і склалось враження що у Австрії суттєвої переваги не було. Цікаво як вони з Нідерландами виглядатимуть
Голландці розірвуть австріяків
concord2000
17-06-2021, 17:24
Сука я ебу такие игры,простите мой французкий.Шо это было ????Нашо мене такие нервы,меня убили две вещи
1. Что за второй тайм?????,русский комментатор в 1 тайме сказал интересную вещь,2-0 самый плохой счёт ,расхолаживает и успокаивает .Я думал он глупость сморозил ( как всегда как не печально это говорить у москалей дикторы намного лучше наших) так нет второй тайм был просто одно мучение .Я не пойму это установка Шевченко на удержание счёта чтобы поберечь силы ???,или команда охренела . А как заменили двух нападающих так вообще стало ещё хуже.
2. Два пенельти македонцы как бешеные сайгаки ломятся в штрафную ,наши с места не двигаются.и результат на добивании забивают гол ,и отбивает защитник македонцев. Может Шевченко взбодрит игроков .
Приятно удивил меня Ярмоленко ( хотя вид у него вечно замученного ковбоя) ,я за ним не слежу и я так удивился что он уже наколотил 42 гола-- молодец !!!Так и Шеву при хороших раскладах может обогнать.И Яремчук шикарно сыграл,я вот на него смотрел как на красавчика,он действительно идеально сложён лицом и телом.Я конечно читаю о нём всегда хорошую прессу.Ну он в этом сезоне 20 голов наколотил и гол забил супер в обводочку под самую штангу .И в контратаки убегает быстро. И так " мило" боднул вратаря македонцев:lol::lol::lol:узнал его с другой стороны мужик.
Но австрийцы простояли всю игру в обороне с македонцами,но три гола положили. С ними будет намного тяжелее.А с нашей нестабильностью ....
Р.С у меня получается посмотреть один матч в день,посмотрел Франция -Германия .Лягушатники очень сильны ,это точно один из фаворитов турнира,а Мбапе меня просто поразил ,талантище такой рывок с места дриблинг,удар это новый бог когда святая двойка уйдет на пенсию,но говорят он ленивый.Будем посмотреть...
И всё таки всех с перемогой,есть шансы на веселье!!!!!
concord2000
17-06-2021, 17:25
Це норм?))))))
Слышь таблеткин не нагоняй печаль,у тебя зрада во всём .Ты и до футбола добрался.
Лешик Пшешик
17-06-2021, 17:33
Нацкращий коментар щодо цієї "гри":
что дальше? отбиваться от суператак Сан-Марино? Серьезно?????
Не встиг на всю гру, але побачене у другому таймі лише роздратувало. Та бля, це ж Македонія і всього навсього 2:1, при чому наприкінці ще й відскочили. Австріяки нам зададуть жару.
А навіть якщо й вийдемо з групи, то з другого місця, а це Італія і всьо, пока-пока.
Jasse James
17-06-2021, 17:44
Не встиг на всю гру, але побачене у другому таймі лише роздратувало. Та бля, це ж Македонія і всього навсього 2:1, при чому наприкінці ще й відскочили. Австріяки нам зададуть жару.
А навіть якщо й вийдемо з групи, то з другого місця, а це Італія і всьо, пока-пока.
Ну вийти з групи це вже непоганий для нас результат, інакше нахєр взагалі ці чемпіонати, збирались би 6 команд і розігрували кубок між собою.
Австрія не краща за нас 100%. Навіть якщо судити по матчах з Македонією - у нас була дуже відчутна перевага особливо в першому таймі, якби ці підари з відповідальністю ставились до своєї роботи то всі питання було б знято ще в першому таймі, але вони піжони і могли догратись при певних обставинах, але це характеризує їх безвідповідальність а не якість гри.
Ну вийти з групи це вже непоганий для нас результат, інакше нахєр взагалі ці чемпіонати, збирались би 6 команд і розігрували кубок між собою.
Австрія не краща за нас 100%. Навіть якщо судити по матчах з Македонією - у нас була дуже відчутна перевага особливо в першому таймі, якби ці підари з відповідальністю ставились до своєї роботи то всі питання було б знято ще в першому таймі, але вони піжони і могли догратись при певних обставинах, але це характеризує їх безвідповідальність а не якість гри.
Ну я не кажу, що не виходити, але показана гра (+відповідальність) не вселяє оптимізму.
Збірна загалом у нас непогана, але щось не так.
Поки що єдиний, до кого немає претензій - Ярмоленко. Всі решта уже встигли налажати, а хтось і не раз.
Да, такий валідольний тайм, капець. Поки головне розчарування це Миколенко, напевно краще Соболя з австріяками ставити. Ну і Зінченко якось замість того, щоб розганяти атаки зазвичай їх гальмує. І Малиновський дуже часто перетримує м‘яч, коли можна віддати.
Ще кидається у вічі, що лавка запасних слабенька, за два матчі ніхто з тих, хто виходив, гру не підсилив. Ну або Шева не вгадує з замінами, бо сьогодні нариклад замість Бесєдіна при такій грі напевно краще вже б Довбик був, в нього хоча б швидкість є
Ну і головний підсумок якийсь такий)
https://scontent.fbts8-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/fr/cp0/e15/q65/202767598_1649870175204870_2806435702473337452_n.j pg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=110474&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ohc=0tAtnIE9uxYAX_PNqhz&_nc_ht=scontent.fbts8-1.fna&tp=14&oh=239fdc66408ea1b49e5acb0a414a4945&oe=60D04239
вийти з групи це і є наша мета )) яка там Італія, але все одно буду задоволений якщо вийдемо
До речі, на цьому євро є шанс вийти навіть з третьої сходинки, рахується рейтинг серед збірних що посіли 3ті місця.