PDA

View Full Version : Футбол

Сторінки : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41]

melv
16-11-2021, 14:38
Не впевнений. По-перше, це в кращому випадку дві гри на нейтральному полі в якомусь Ізраїлі чи на Кіпрі. А то й одна гра. Таке звичайно малоймовірно, але не можна виключати, що хтось в продажних УЄФАшних структурах вирішить, що в Києві грати небезпечно, але в Москві - цілком норм. По-друге, нагадаю, що спонсор УЄФА - Газпром. І на такі матчі судді будуть "як треба" замотивовані.

ну це вже деталі. Я про шалений накал такого матчу. 98 рік відпочивав би проти такого

Mr.Shaker
16-11-2021, 21:31
Та розведуть нас у всіх можливих випадках. Якщо раптом трапиться, що українські чи російські клуби будуть грати в фіналі то буле безлюдний матч на нейтральному полі

Лешик Пшешик
16-11-2021, 21:44
А боснійці ще ті сєрбобляді, такі самі невиховані варвари які засвистують гімн.

Був про них значно кращої думки.

Malco
16-11-2021, 22:34
Реалізація моментів як завжди дно.

USSR-UA
16-11-2021, 22:36
А боснійці ще ті сєрбобляді, такі самі невиховані варвари які засвистують гімн.

Був про них значно кращої думки.

І це після того, що наші їх врятували в Жепі

melv
16-11-2021, 22:38
Із плюсів: Україна б'є по воротохах при першій можливості, до цього ще важко звикнути. Із мінусів: ми й надалі погано вміємо здобувати результат.
Ну і безумовний плюс: збірна вчергове отримає колосальний досвід :)

Malco
16-11-2021, 23:36
Гарно склалось! Фіни продули, ми виграли. 2ге місце заслужене, ми були об'єктивно сильніші хоч і грали постійно в нічию.

melv
16-11-2021, 23:37
Порадіти хочеться за Петракова і Довбика. Тренер таки зміг зробити результат, а Довбик подає великі надії, що в нас таки з'явиться нормальний форвард.

Sunkid
16-11-2021, 23:37
Поздоровляю!

Лешик Пшешик
16-11-2021, 23:39
Навіть не вірив у перемогу, гадав, що буде знову нічия.

Це напевне найкраща гра України в цьому році після матчу зі Швецією.

Voron
16-11-2021, 23:40
Короче, ця страшна Боснія на перевірку виявилася чимось типу луцької Волині часів Кварцяного - здоровені лосі, але без техніки та якоїсь притомної комбінаційної гри. Добре, що все скінчилося добре. Навряд чи ми могли б випередити французів у цій групі. Але не знаю, що нам світить в плей-офф.

Mr.Shaker
16-11-2021, 23:54
Я дивився два матчі паралельно. Фіни виходили на матч перемагати, а не грати в нічию, у них було пару гарних моментів у першому таймі, але у другому французи включили трохи газу і хлопнули їх.

По українському матчі - що Маліновський, Що Зінченко ( не зважаючи на гол) були безполєзні на полі, не дарма Петраков не хотів їх бачити в збірній. От наша молодіжка зіграла зі Сербією дуже хороший матч, перший раз бачив щоб наші за рахунок швидкості бігу вигравали матч

vadik_veselovsky
Молодці хлопці, дотиснули босняків! Довбик звичайно із своїм другим шансом Довбойобик - гадаю то було його псевдо в школі сто пудів.

OlegSik
Не впевнений. По-перше, це в кращому випадку дві гри на нейтральному полі в якомусь Ізраїлі чи на Кіпрі. А то й одна гра. Таке звичайно малоймовірно, але не можна виключати, що хтось в продажних УЄФАшних структурах вирішить, що в Києві грати небезпечно, але в Москві - цілком норм. По-друге, нагадаю, що спонсор УЄФА - Газпром. І на такі матчі судді будуть "як треба" замотивовані.

Плей-офф цього разу з одного матчу буде

Voron
17-11-2021, 00:02
Я дивився два матчі паралельно. Фіни виходили на матч перемагати, а не грати в нічию, у них було пару гарних моментів у першому таймі, але у другому французи включили трохи газу і хлопнули їх.

По українському матчі - що Маліновський, Що Зінченко ( не зважаючи на гол) були безполєзні на полі, не дарма Петраков не хотів їх бачити в збірній. От наша молодіжка зіграла зі Сербією дуже хороший матч, перший раз бачив щоб наші за рахунок швидкості бігу вигравали матч
Проблема Зінченка й Малиновського в тому, що вони, на відміну наприклад Шевченка часів його ігрової кар'єри, самі по собі зірками не є, а є просто добротними футболістами, що грають в добротних командах, де більше розкривається їх потенціал. Але в збірній, за відсутності інших лідерів, сам статус гравців Аталанти й Манчестер Сіті змушує будувати через них гру. Ось в чому ігрові плюси Малиновського? Дуже чітко було видно по цьому матчу. По-перше, вміння віддати неочевидний, але зручний й дотепний пас, який має всі шанси стати гольовим. Найяскравіший приклад - його пас на Яремчука, коли захисник на кутовий вибив. Тільки в Аталанті він такі паси віддає на умовних Сапату чи Муріеля. А в збірній - на Яремчука. Результат - який є. По-друге, хороший дальній удар з лівої. Ну це таке. Раз на кілька ігор залетить. Сьогодні бив добре на початку - не залетіло. Про Зінченко взагалі говорити ще менше що є. Його Гвардіола час від часу якось примудряється в свої хитрі схеми вплітати. Але в збірній ці схеми плете Петраков. А ось хто справжній лідер в збірній - так це Ярмоленко. Не перестаю дивуватися, як він в збірній викладається. Й в атаці, й в захисті відпрацьовує. Й, коли його міняють, замість тренера керує грою. :) Повага.

Voron
17-11-2021, 00:04
Плей-офф цього разу з одного матчу буде
Ага, вже побачив. Тим більше. А, до речі, таки шкода що нас розведуть. Дивлюся, що росіяни в плей-офф якимось дивом сіяні, а ми - ні. Враховуючи що ми дві свої гри в цьому відборі виграли на виїзді, то нейтральне поле для нас не проблема.

melv
17-11-2021, 00:07
А де ж Ярмоленку викладатися, як не у збірній?)) Клубна кар'єра його уже давно похерилась, а у збірній чувак піймав кураж. Ну і він таки "лев" і це майже без іронії. Лідер.

melv
17-11-2021, 00:17
Норвежців шкода, пропустили вперед турків... Але то таке. Україна ось в числі семи збірних, які не програли жодного матчу у евровідборі. І шість очок відставання від першого місця. Як тут не позгадувати ті нічиї з казахами, фінами чи боснійцями. Хоча, йовірно, не будь тих нічиїх, то не було б нічиєї і з французами, які б напевно більше виклались для перемоги тоді у вересні.

Лешик Пшешик
17-11-2021, 00:17
Ага, вже побачив. Тим більше. А, до речі, таки шкода що нас розведуть. Дивлюся, що росіяни в плей-офф якимось дивом сіяні, а ми - ні. Враховуючи що ми дві свої гри в цьому відборі виграли на виїзді, то нейтральне поле для нас не проблема.

Схоже справа у тому що ми найменше очок набрали серед других місць.

Malco
17-11-2021, 07:22
Порадіти хочеться за Петракова і Довбика. Тренер таки зміг зробити результат, а Довбик подає великі надії, що в нас таки з'явиться нормальний форвард.
Так, головне зараз йому не пореходити в ДК або Шахту

melv
17-11-2021, 08:58

В жодному разі. То могильники для українських гравців. Ех, якби ж то справжній Дніпро був тих часів... Та щоб з амбіціями як тоді. Згадайте, ще з часів Кучеревського 2000-х саме Дніпро в собі збирав усіх "непотрібних" українців і вони там розкривалися. А як тільки когось відпускали в те ж Динамо, то на тому й закінчувалося все (одразу Ротань згадується).

Mr.Shaker
17-11-2021, 11:17
Проблема Зінченка й Малиновського в тому, що вони, на відміну наприклад Шевченка часів його ігрової кар'єри, самі по собі зірками не є, а є просто добротними футболістами, що грають в добротних командах, де більше розкривається їх потенціал. Але в збірній, за відсутності інших лідерів, сам статус гравців Аталанти й Манчестер Сіті змушує будувати через них гру. Ось в чому ігрові плюси Малиновського? Дуже чітко було видно по цьому матчу. По-перше, вміння віддати неочевидний, але зручний й дотепний пас, який має всі шанси стати гольовим. Найяскравіший приклад - його пас на Яремчука, коли захисник на кутовий вибив. Тільки в Аталанті він такі паси віддає на умовних Сапату чи Муріеля. А в збірній - на Яремчука. Результат - який є. По-друге, хороший дальній удар з лівої. Ну це таке. Раз на кілька ігор залетить. Сьогодні бив добре на початку - не залетіло. Про Зінченко взагалі говорити ще менше що є. Його Гвардіола час від часу якось примудряється в свої хитрі схеми вплітати. Але в збірній ці схеми плете Петраков. А ось хто справжній лідер в збірній - так це Ярмоленко. Не перестаю дивуватися, як він в збірній викладається. Й в атаці, й в захисті відпрацьовує. Й, коли його міняють, замість тренера керує грою. :) Повага.

Те саме, що Маліновський вміє краще робити Шапаренко у збірній. Зінченко часто обрізався, в атаці від нього не так багато толку було.

concord2000
18-11-2021, 11:23

Ну в Шахту он врядли перейдёт,разве что только за большие деньги.Зачем подсиливать конкурента.Там кажется Беня продал за несколько милионов живыми деньгами,но если продадут за большие деньги то профит поделят между собой. Динамо такие ценики ломит за посредственных игроков аж голова кружится ,Супряга какие то милионы у них стоит,хотя у парня игра не идёт от слова совсем

concord2000
18-11-2021, 14:21
https://www.youtube.com/watch?v=NGtXn2cj11M

melv
23-11-2021, 20:56
Луческу треба йти з Динамо. З цих шляпаренків він вижав усе, що міг. Краще б не псував собі фінал тренерської кар'єри.
А за грою Баварії у першому таймі любо було дивитися.

concord2000
23-11-2021, 21:12
Луческу треба йти з Динамо. З цих шляпаренків він вижав усе, що міг. Краще б не псував собі фінал тренерської кар'єри.
А за грою Баварії у першому таймі любо було дивитися.

Да куда ему идти,это его лебединая песня. Ну и реально врядли кто то верил в победу наших команд,с такими соперниками.Ну ждём следующего года

melv
23-11-2021, 21:14
Да куда ему идти,это его лебединая песня. Ну и реально врядли кто то верил в победу наших команд,с такими соперниками.Ну ждём следующего года

Ну він то сам вирішить, звісно, але з Динамо він нічого більшого не досягне. Він і так круто підтягнув команду, але на більше навряд чи можна розраховувати.

concord2000
23-11-2021, 21:20
Никогда не любил Гармаша,но в этом году он просто великолепен ,и красных мало. Вот что с людьми делает очередь из автомата Калашникова животворящая ,прям новый человек. хочу Чудо !!!!!!!!!!!!!!

concord2000
23-11-2021, 21:21
Ну він то сам вирішить, звісно, але з Динамо він нічого більшого не досягне. Він і так круто підтягнув команду, але на більше навряд чи можна розраховувати.

Проблем в Динамо это Суркисы ,их и так всё устраивает

melv
23-11-2021, 21:42
Показовий епізод на останніх секундах. Хороший пас до штрафного, Буяльський у непоганій позиції, але м'яч відскакує від нього як від дуба. Свисток.

melv
23-11-2021, 21:43
Проблем в Динамо это Суркисы ,их и так всё устраивает

якщо вони успадкували довгожительство від папашки, то для вболівальників Динамо погані новини. А грошей у них вистачить, щоб не склеїтись ще довго. Інших варіантів зміни керівництва Динамо я не бачу.

melv
23-11-2021, 21:55
Другий тайм навіяв на роздуми. Як же так вийшло, що Динамо все проіпало? Непогано ж провели другий тайм, а значить можуть щось таки. Але подібне можна побачити нечасто. натомість, пригадується Динамо кінця 90-х. Я не думаю, що те Динамо було по якості гравців настільки вищим, проте заруба була у кожному матчі. Чи то Ланс з Панатінаікосом, чи Арсенал - грали до останнього. Тут не пощастило - група смерті, але чи можна так само вгризтися в ту ж Бенфіку?
Те ж саме й Шахтаря стосується.

kruev
23-11-2021, 22:00
Та нормально грали, що сьогодні, що з Барсою, що з Бенфікою перша гра, просто не хватає везіння + норм форварда, моменти є, а забивати нема кому.. Мені не сподобалась тільки гра в Барселоні на виїзді, але здається там вони просто психологічно обісрались, а коли до них дійшло що ту Барсу можно обігрувати вже було запізно.
Якщо цей склад не розпродадуть наступного літа і трошки більше повезе з суперниками наступного сезону, то думаю буде прогрес, а поки сподіваємось на те щоб залишились шанси на ЛЄ.

kruev
23-11-2021, 22:02
Я би ще додав що це вже величезний прогрес з часів Хацика і Лесика... ми тут жаліємось що ДК 1-2 зіграло с баварцями, а пам'ятаєте як ми не вийшли з группи ЛЄ з Мальмо та Лугано, з майже тим самим складом?? Це ж взагалі небо і земля.

Mr.Shaker
23-11-2021, 23:57
Динамо завершило виступи в Єврокубках.... Барса-Бенфіка 0-0(((

melv
23-11-2021, 23:58
А як Бенфіка просрала шанс перемогти. Це просто жесть. я такого не бачив давно.

melv
23-11-2021, 23:59
А тур цікавий, голи на останніх хвилинах, заруба. Жаль, суддя витягнув Зеніт в Мальме

V_etas
24-11-2021, 07:23
Дуже погано, що ракітський забив на останній хвилині в додатковий час.

melv
24-11-2021, 08:04
Дуже погано, що ракітський забив на останній хвилині в додатковий час.

ну там пеналь спірний був, суддя витгнув кацапів в ЛЄ

Лешик Пшешик
24-11-2021, 10:08
А як Бенфіка просрала шанс перемогти. Це просто жесть. я такого не бачив давно.

Бенфіка виїбе Динамо та Стадіу да Луш, а Баварія обіграє на Альянці Барсу, і Бенфіка обійде путалону і вийде з другого місця.

Що ж будемо вболівати за Яремчука. :)

Mr.Shaker
24-11-2021, 20:44
Гра обох команд просто жах, щоб проти когось з них грав МанСіті чи ПСЖ то, що Інтеру, що Шахтарю уже б накидали повний кошик. Навіщо грати в короткий пас в своєму штрафному майданчику, якщо оборонці часто помиляються?? Прощають один одному все...

kruev
24-11-2021, 21:17
Тепер залишилось тільки вболівати за Вернидуба, Яремчука та Маліновського :-)
Буду вболівати тепер за вихід Шерифа в 1/8.

Voron
24-11-2021, 21:29
А за Луніна?) Правда, важко одночасно вболівати за Вернидуба та за Луніна.

Ось не можу зрозуміти Анчелотті. Куртуа скаржився на втому ще під час матчі Ліги нації. Вже кілька раз були новини, що в нього мікроушкодження й може на наступну гру вийти Лунін, а все одно ставлять Куртуа. Що на Гранаду, що на Шериф. Вони не очкують, що Куртуа просто зламається посеред сезону? Чи Лунін настільки нулячий?

kruev
24-11-2021, 22:13
Зовсім забув про Луніна. В його випадку я вболіваю за його трансфер хоч кудись, вже майже 4 роки і 3 тренера пройшло і він далі не грає.
Я думаю він норм воротарь, але в Мадриді ніхто не хоче сильно експерементувати, бо на тренерів дуже великий тиск.
Йому треба в якийсь середняк топ ліги і він знову буде тягнути, можливо після того поверенеться в Реал, або інший топ клуб.

kruev
24-11-2021, 23:13
Включив Шериф, програють 0-2, переключився на Ман Сіті на другий тайм, поміняли Зінченко. Здається, я знаю в чому проблема )))

Malco
25-11-2021, 07:16
Включив Шериф, програють 0-2, переключився на Ман Сіті на другий тайм, поміняли Зінченко. Здається, я знаю в чому проблема )))

ахах)) в мене таке постійно

V_etas
25-11-2021, 07:43
Цієї осіні всі наші команди погано виступили

Voron
26-11-2021, 19:08
У півфіналі плей-офф Чемпіонату світу з футболу 2022 збірна України зіграє з командою Шотландії.

У разі перемоги над шотландцями синьо-жовті зустрінуться в другому матчі з переможцем півфіналу Вельс – Австрія.

https://www.pravda.com.ua/news/2021/11/26/7315381/

Я й досі скептично оцінюю наші шанси на прохід. Взагалі у нас з плей-офф "теплі стосунки". Але кращого жеребу й уявити собі не можна було.

melv
26-11-2021, 19:08
Ну ніхуя ж собі нам фартануло з жеребом. Кращого й не придумати

melv
26-11-2021, 19:16
Шкода, що Португалія чи Італія на чемп не потраплять. Але так їм і треба, довимахувались.

Voron
26-11-2021, 19:21
Шкода, що Португалія чи Італія на чемп не потраплять. Але так їм і треба, довимахувались.
Нехай про це ФІФА шкодує. Може, коли через низькі рейтинги почнуть гроші втрачати, й дійде, що квота для європейських збірних неадекватно низька і що Португалія, Італія й навіть Україна набагато важливіші для ЧМ за Папуа-Нову Гвинею та Туркменістан.

melv
26-11-2021, 19:29
Так. Хоча, фіфа мабуть дуже хотіла би, щоб Китай регулярно потрапляв) одразу плюс лярд до аудиторії.

Лешик Пшешик
26-11-2021, 19:56
Я колись цікавився китайським футболом) коротше там навіть за роки вливання мільярдів доларів не змінилося взагалі нічого, китайці у футболі дуже і дуже слабкі.

Лешик Пшешик
26-11-2021, 19:57
Я колись цікавився китайським футболом) коротше там навіть за роки вливання мільярдів доларів не змінилося взагалі нічого, китайці у футболі дуже і дуже слабкі.

Тому вони ніколи не потраплять на чемпіонат світу.

melv
26-11-2021, 20:26
Тому вони ніколи не потраплять на чемпіонат світу.
Саме тому вони грали на ЧС чи то у 2002 чи 2006, точно не памятаю

Malco
27-11-2021, 09:02
Ну ніхуя ж собі нам фартануло з жеребом. Кращого й не придумати

Ну тепер головне не ляпнути пикою у багно, як ми іноді робимо, коли вважаємо що перемога уже в кармані (згадуємо плей-оф з Грецію)

Лешик Пшешик
27-11-2021, 12:08
Саме тому вони грали на ЧС чи то у 2002 чи 2006, точно не памятаю

Один раз у 2002, причому до всіляких вливань, бо тоді ще й грошей в них таких ще не було, але навіть тоді вони просрали там всі полімери.

Вони вже 20 років вливають мільярди в свій футбол і на виході пшик.

concord2000
30-11-2021, 08:00
Непонятный выбор,полностью подерживаю Матеуса

Бывший футболист сборной Германии и «Баварии» Лотар Маттеус высказался об итогах «Золотого мяча»-2021.

«Честно говоря, после такого выбора я больше не понимаю этот мир. При всем уважении к Лионелю Месси и другим отличным номинантам, никто не заслужил «Золотой мяч» больше Левандовского.

France Football не присуждал приз в прошлом году, и только из-за всех титулов, которые Роберт выиграл с «Баварией» в 2020-м, ему нет равных в последние два года.

Но даже если рассматривать только 2021 год, Левандовски все равно был лучшим. Он побил рекорд Герда Мюллера, возглавил список бомбардиров во всех турнирах, а в этом году снова всех обошел в национальных и международных турнирах.

Хоть Месси и взял Кубок Америки с Аргентиной, но в «ПСЖ» он совсем блеклый. Бензема также провел отличный год, но ничего не выиграл с «Реалом». Салах был великолепен в последние несколько месяцев, но в начале года у него был долгий безголевой период

concord2000
30-11-2021, 14:17
Ну вы же знаете что футбол у меня #1 .Я тут смотрю все видил почти про наш чемпионат. Ну и посмотрел я тут Трендец про академии Мункач и Днепр1 ,а до этого я видел академию Руха ,раньше конечно Шахтёра,смотрел условия в Ингульце ( ну полный отстой и колхоз,посмотрим что он настроит) А кстати насчёт Ингульца вчера посмотрел его новый стадион видио с дрона любительское. Присмотрелся а он за воротами ставит подпорки столбы по крышу как в Мариуполе и Тернополе. Суцео это на новом стадионе!!!!! Ну может уберёт. Потом посмотрел базу в Полесье,Кривбассе ,ЛНЗ.Ну в Металлисте всё будет окей.И ещё тут появился новый блогер Муха ,но он очень молодой 18-19 лет ну не мой формат,слишком молодёжный сленг и подача материала типа Красавы и Трендица.Ну вот он показал базу Динамо Киев U-18.
Ну шо можно сказать еврейские ребята жлобы конечно,у киевлян на базе давно нужно всю ремонтировать ,с потолка сыпиться.А в Днепре все стены в комнатах в дырках.Позорище,Луческу пришёл и настоял что бы на базе поменяли покрытие на полях. А что Суркис не видел сам ???
Ну в целом инфраструктура поднимается в Украине,но только вот стадионы строят ужасные новые в Ингульце,Кривбассе,Вересе а ля давайте восстановим СССР в Колосе посимпатичней,но там вряд ли будет посещаемость в селе с населением 1800 человек.

V_etas
02-12-2021, 09:15
Мені здається Шевченко програє ще сім матчів, його звільнять і на цьому тренерська кур'єра в нього закінчиться.

Voron
02-12-2021, 12:40
Я думаю, йому як мінімум до весни дадуть нормально пропрацювати. В Дженоа повна дупа: мало того, що склад й так не найсильніший, ще й купа травмованих й календар вбивачий. Зимою будуть трансфери - якщо й після них не заграють, то так, в Шевченка будуть кепські справи.

concord2000
02-12-2021, 16:32
Мені здається Шевченко програє ще сім матчів, його звільнять і на цьому тренерська кур'єра в нього закінчиться.

Ну такое ,Циганик кажется сказал что вроде он договорился на 1.5 года. И ещё 23 игры до конца сезона .Тут вопрос в другом что за американские инвесторы,если шо мы с Велесом тоже американцы. Какие цели они ставят от этой инвестиции.И ещё Шевченко конечно сейчас наша самая большая легенда это факт,но в тоже время он очень взвешенно подходит к своей карьере.Посмотрите как он её выстроил. У него нет провалов,всегда топовой игрок ( ну кроме Челси,но денег он там поднял и завёл очень нужные знакомства) и бах сразу тренер сборной и тоже успешно ( ушёл правда некрасиво ,мне кажется Дженоа уже светила,ну и хрен с ним Петраков вытащил и на том спасибо).Думаю он понимает что он делает. С тем качеством игроков что все говорят,я не смотрел его игры,там ему ничего не светит просто. Посмотрим какие будут усиления и сразу будет понятно какие цели у инвесторов.

Malco
03-12-2021, 17:40
https://youtu.be/tpvmrJbLmv4

concord2000
05-12-2021, 07:42
https://www.youtube.com/watch?v=TQvth9xumh0
Начали сидения устанавливать,только вот не пойму зачем сидения сейчас ставить на зиму .Хотя президент Вереса сказал что возможно успеют начать играть со второго круга ,но может поле не прижыться.Начало второго круга 26 февраля,может тогда и есть смысл ставить сидения могут не успеть.Вечная спешка ,национальная традиция. Что стадион Львов Арена первый матч кран держал крышу.Традиции наше всё.

vadik_veselovsky
07-12-2021, 23:54
Як П'ятов технічно вчасно втік з поля, молодець.

Mr.Shaker
07-12-2021, 23:57
Шахта в кращих традиціях українських клубів. Грати на 10:0, але в кінці пропустити гол і все просрати.... Буде найгірший показник по коефіцієнту УЄФА

V_etas
08-12-2021, 08:12
Взагалі здається найгірший виступ Шахтаря в груповому етапі ЛЧ за всю історію.

melv
08-12-2021, 10:28
Шахтар заслужив цей результат в цілому. Зебрі дадуть ще рік.

Велтон
08-12-2021, 11:28
С макаронника толку не будет. Его стиль а-ля Спартак с катанием мяча, не игра Шахтёра, его игра это скорость быстрый переход к штрафной, фланговые атакпи, доминрировние, давление таким какеоим он был при Луческу, Фонсеке, Каштру.

Очень рад за родной Металлист, там уже есть такие классные футболисты как Балули который играет в стиле Рыкуна и может одним пасмом всю команду соперников обрезать. Очень неплохие и Харис и Пейшото. Зимой и летом ожидается усиление состава классными футболистами, так что привет Ворону который рассказывал, что Металлист это проект под выборы.

melv
08-12-2021, 13:42
С макаронника толку не будет. Его стиль а-ля Спартак с катанием мяча, не игра Шахтёра, его игра это скорость быстрый переход к штрафной, фланговые атакпи, доминрировние, давление таким какеоим он был при Луческу, Фонсеке, Каштру.

Очень рад за родной Металлист, там уже есть такие классные футболисты как Балули который играет в стиле Рыкуна и может одним пасмом всю команду соперников обрезать. Очень неплохие и Харис и Пейшото. Зимой и летом ожидается усиление состава классными футболистами, так что привет Ворону который рассказывал, что Металлист это проект под выборы.

жаль тільки, що Металіст це проект на легіонерах. Другий Шахтар.
Та хай там як, дуже хочу, щоб нарешті з'явися хтось, хто пообламує ДК і ШД

Велтон
08-12-2021, 14:47
жаль тільки, що Металіст це проект на легіонерах. Другий Шахтар.
Та хай там як, дуже хочу, щоб нарешті з'явися хтось, хто пообламує ДК і ШД

Может Металлист и украинских классных футболистов пригласит. Посмотрим

V_etas
09-12-2021, 08:31
Ну Динамо ще краще за Шахтар виступило.

Malco
09-12-2021, 08:57
У Динамо статистика... 1 забитий м'яч, 1 набране очко. А у Шахти в два рази краще! 2 м'ячі, 2 очки!))
Такого невдалого єврокубкового сезону для наших клубів я навіть і не пригадую

melv
09-12-2021, 09:34
Отже, у нас тепер немає прямої путівки в групу ЛЧ. І як на мене, це чудово. Так, тепер ЛЧ з нашими клубами буде за щастя, але так їм і треба. Нехай ці упирі попустяться.

Mr.Shaker
09-12-2021, 11:01
В Динамо група була відверто дуже сильно. Навіть Барса пройшла лише до Ліги Європи ( Месі зараз в Парижі потирає ручки).
А те що не буде прямої путівки до ЛЧ насправді не дуже. Бо в Плей-офф як повезе, можуть попастись відверто слабкі суперники а можуть і гранди.

melv
09-12-2021, 12:59
В Динамо група була відверто дуже сильно. Навіть Барса пройшла лише до Ліги Європи ( Месі зараз в Парижі потирає ручки).
А те що не буде прямої путівки до ЛЧ насправді не дуже. Бо в Плей-офф як повезе, можуть попастись відверто слабкі суперники а можуть і гранди.

рівень ДК і ЩД - Ліга Європи. Ахметка з Сурками себе мало не грандами єврофутболу відчувають, нехай заспокояться і побачать, в якому стані наш футбол в цілому і чого насправді варті їхні команди.

concord2000
09-12-2021, 14:50
https://www.youtube.com/watch?v=4o6JBGXzeYc&t=2s
Яке ж воне дурне,ну не согласен ,подай на него в суд . Селя он с Макеевки я учился с ними,довольно такие жёсткие ребятки. У него в голове блатная муть ,у меня тоже такое было в 16 лет.Но с возрастом это проходит.А этому дурню 36 лет. сейчас он боксом занялся .Тренируется каждый день и решил что он супермен. Ну прикиньте человек говорит что Гитлер крутой чувак,это публичный человек на камеру блогеру. Пока его жена не одёрнула . Я не удивлюсь если он после окончания карьеры уйдёт в криминал. Денег у него нет,я уверен. Пару разводов ,потом он любитель костра и песен ( услышал новое выражение для меня) с людьми он не может комуницировать,значит ни тренером,ни агентом,ни менеджером в футболе ему не светит.
Интересно что будет Сенькив делать ,опять уйдёт в монастырь.Ебало ведь реально могут набить.

melv
09-12-2021, 21:16
Навіть якщо наб'ють, це тільки на користь розкрутці ТаТоТаке піде :) Але нічого такого не буде. Селезньов - токсичний долбойоб.

concord2000
10-12-2021, 08:11
Набьёт так набьёт не великий журналист этот Сеньков ,хуже для меня только Франков ( кажется правильно написал фамилию).А так может дать 1000 зелени и завалить могут легко,сейчас много придурков после войны. А все боксёрские клубы это мутные криминальные места. Это не то что я ходил в детстве во времена СССР в Динамо,там менты занимались

Jasse James
11-12-2021, 13:37
Набьёт так набьёт не великий журналист этот Сеньков ,хуже для меня только Франков ( кажется правильно написал фамилию).А так может дать 1000 зелени и завалить могут легко,сейчас много придурков после войны. А все боксёрские клубы это мутные криминальные места. Это не то что я ходил в детстве во времена СССР в Динамо,там менты занимались

діду, випийте пігулочку. До чого тут війна?

concord2000
12-12-2021, 04:17
діду, випийте пігулочку. До чого тут війна?

С АТО возвращается много контуженых,злых,голодных людей .и за небольшие деньги могут сделать что угодно,и "сувениров" навезли кучу. Так всегда происходит после войн.Думаю при желании найти таких людей как хочет Селёзнёв нетрудно.
Понятно молодой человек .А дед у нас Сункид,меня ещё не ощасливили внуками.

Jasse James
12-12-2021, 13:17
Ви мабуть перечитали газет 80-тих про афганський синдром і робите проекцію на Україну. Афганістан звозили 18-річних призивників - дітей по суті з несформованою психікою, не дивно що їм зривало клепки + на додачу совково-руснява армія з дідівщиною і всіма цими приколами. В нас тут зовсім інша ситуація, злі ми і так, військові наче не голодують, контузія на психічне здоров’я не впливає. Ваше припущення хибне, дивне і відповідає кацапським наративам. Має бути соромно

vadik_veselovsky
12-12-2021, 21:31
Ну, може в нас воно не так критично, але те що війна травмує це факт. Це треба знати і з цим треба жити.

Лешик Пшешик
12-12-2021, 23:54
Ви мабуть перечитали газет 80-тих про афганський синдром і робите проекцію на Україну. Афганістан звозили 18-річних призивників - дітей по суті з несформованою психікою, не дивно що їм зривало клепки + на додачу совково-руснява армія з дідівщиною і всіма цими приколами. В нас тут зовсім інша ситуація, злі ми і так, військові наче не голодують, контузія на психічне здоров’я не впливає. Ваше припущення хибне, дивне і відповідає кацапським наративам. Має бути соромно

Це загальний пост-воєнний синдром, тут Конкорд ближчий до реальності.

Лешик Пшешик
12-12-2021, 23:54
У американців після програшу у В'єтнамі теж таке було. І це США.

Jasse James
13-12-2021, 21:08
Це загальний пост-воєнний синдром, тут Конкорд ближчий до реальності.

С АТО возвращается много контуженых,злых,голодных людей .и за небольшие деньги могут сделать что угодно - ближчий до реальності?

Mr.Shaker
13-12-2021, 23:39
С АТО возвращается много контуженых,злых,голодных людей .и за небольшие деньги могут сделать что угодно,и "сувениров" навезли кучу. Так всегда происходит после войн.Думаю при желании найти таких людей как хочет Селёзнёв нетрудно.
Понятно молодой человек .А дед у нас Сункид,меня ещё не ощасливили внуками.
У нас це одиничні випадки насправді, у нас в'ялотекучий конфлікт де немає таких потрясінь як у В'єтнамі колись. Тут скоріше можливий варіант не з військовослужбовцями з ПТСР, а просто ті хто не може себе знайти в повсякденному житті, і їх потрібні гроші.

Malco
17-12-2021, 11:04
Миколенко перейшов до Евертона, несподівано!

melv
17-12-2021, 11:38
Миколенко перейшов до Евертона, несподівано!

Суркам дійшло, що гроші треба. + Миколенко не суперключова фігура, це не як Ярмоленко у свій час.
Сподіваюсь, в Евертоні заграє, не буде баночником.

Malco
17-12-2021, 11:55
Цікаво що Евертон зараз будує новий суперстадіон на 52 тисячі, а тут 20 лямів за захисника

melv
17-12-2021, 20:23
https://www.ua-football.com/ua/foreign/nations_league/1639753775-z-2024-roku-u-lizi-naciy-gratimut-10-pivdennoamerikanskih-zbirnih.html От ніби й порадіти, що буде більше матчів між двома футбольними континентами, але блін, це може нівелювати їхню цінність. Адже чим Мундіалі привабливі, що чекаєш їх чотири роки і там заруба. А що буде тут...

Лешик Пшешик
17-12-2021, 22:27
Повна маячня якась. Те саме що Австралія на Євробаченні.

concord2000
17-12-2021, 23:03
Меня тоже удивило,ну тогда и чемпионат мира не нужен будет. Кого не хватает США с растущей популярностью футбола только .Я так вижу два монстра корпорации схлестнулись ФИФА и УЕФА и первые мне кажется перебирают на себя полномочия ,всё мало им денег.Идея этих организаций развитие футбола в мире а не увеличение прибылей. как только во главу угла станут зароботки .так покруче бизнесмены появятся а не чиновники ,так и появляются Супер Лиги от жадности.

concord2000
28-12-2021, 17:32
https://www.youtube.com/watch?v=0LAaGe7gUYw
Ах а какой можно было симпатичный стадион построить,но нажаль это долгострой и доделывают старый проект.Но Кривбасс убийцы архитектуры!!!!!!!!!!!!!!!!!! Строить с нуля и построить аля СССР .ну это нужно приложить усилия.Не прощу ЗЕ этого никогда!!!!!!!!!Мне вот вообще интересно построят хоть один нормальный стадион ??? А так получается пока лучший это у Колоса из последних.

Ukrainian owl
29-12-2021, 08:01
1476055376504127488

fcsd
29-12-2021, 09:26
цікаво. Хіба є якісь правила що вони мають давати інтерв'ю українською?
Так 100% нравців Динамо та Шахти розмовляють російською

Malco
29-12-2021, 09:33
...і гравців, і тренерів, і президентів...щось незрозуміле тут.

Mr.Shaker
29-12-2021, 16:18

На офіційних прес-конференція може потрібно, бо Ярмоленко розмовляв українською, Селезньов пробував також.
В шахті просто перекладають бразильців, Динамо хз. Заради цікавості послухаю їх останні прес-конференції.

melv
29-12-2021, 23:38
https://www.youtube.com/watch?v=0LAaGe7gUYw
Ах а какой можно было симпатичный стадион построить,но нажаль это долгострой и доделывают старый проект.Но Кривбасс убийцы архитектуры!!!!!!!!!!!!!!!!!! Строить с нуля и построить аля СССР .ну это нужно приложить усилия.Не прощу ЗЕ этого никогда!!!!!!!!!Мне вот вообще интересно построят хоть один нормальный стадион ??? А так получается пока лучший это у Колоса из последних.

Ти правий... Але ж хоч щось. В Україні якось не сильно можуть похвалитися новими стадіонами. Тим більше, хз що це за фейковий Кривбас (насправді "Гірник"), наскільки це всерйоз. І так добре. Президентский клуб, мля))
До речі, правильний колір сидінь обрали. Хто пам'ятає, на Металурзі були білі сидіння і вони завжди були брудні сірі через смог.

А загалом, у нас в УПЛ що стадіони, що атмосфера справляють часто гнітюче враження. Якось спецом передивилявся матчі різних чемпіонатів, так от в Україні чи не найгірше серед 15 європейських ліг. І так, ми в цьому сильно програємо кацапам, де вигляд з трансляцій значно солідніший - що стадіони, що відвідуваність там кращі. І у поляків краще. А у нас часто як в якійсь Естонії. Особливо вибішують колгоспні клуби типу Колоса чи Олександрії, звідти трансляції так і виглядають, наче з обласної першості якоїсь, ну явно не Премєр.

melv
29-12-2021, 23:39

та у нас чогось у всіх клубах основною мовою чомусь є російська. Як і загалом в спорті.

Лешик Пшешик
29-12-2021, 23:53

Ну, Рівне це західна Україна. На західній Україні давати інтерв'ю російською є дурним тоном, та навіть чимось неприйнятним на рівні культури.

Лешик Пшешик
29-12-2021, 23:54
та у нас чогось у всіх клубах основною мовою чомусь є російська. Як і загалом в спорті.

Бо усі тренера у спорті росмовні.

melv
29-12-2021, 23:58
Ну, Рівне це західна Україна. На західній Україні давати інтерв'ю російською є дурним тоном, та навіть чимось неприйнятним на рівні культури.

ну це таке собі, пригадую, що й гравці карпат давали в'юхи російською. ото вже точно дивувало, але траплялось часто.

melv
30-12-2021, 00:00
Бо усі тренера у спорті росмовні.

ну а як так? Росте дитина в україномовній родині і тут бац, тренер в неї рос.мовний і вона все, перемикається? Не думаю, що в одному тренері річ, напевно загальна атмосфера типу зобов'язує. Знову ж таки, аби не бути білою вороною.

concord2000
30-12-2021, 04:17
Ну потому что весь спорт это Киев ,Харьков,Одесса,Днепр весь Восток. Где есть финансы,спорт это вообще стал дорогим удовольствием во всём мире,(и у нас тоже.Везде хотят тренера давать частные уроки а это от 50 $ и выше ,поэтому у нас теряет популярность хоккей ,а ну купи клюшку ,амуницию найди лёд) . ну вы знаете я уже останусь русскоговорящим до конца.И я против насильственной украинизации.Но я тут подумал все спортсмены молодые люди и ведь в Украние все говорят на украинском и если приложить много сил то как Янык,Зе заговорят хорошо,ну без усилий то как Селезнёв . И если всех в приказном порядке заставить говорить на украинском то все заговорят.Так в этом случае я за,ТВ ,Школы перевести на украинский это даст результат через несколько лет. А дома ,между собой,в церкви говори на каком хочешь.

Voron
30-12-2021, 12:57
Мовчав про це тут, бо боявся наврочити. Хоча про це, в принципі, вже пару тижнів говорять.

Український наставник Роман Григорчук повернувся на посаду головного тренера одеського "Чорноморця", повідомляє прес-служба "моряків".

Угода з 56-річним фахівцем розрахована на три роки.

https://www.ua-football.com/ua/ukrainian/high/1640860281-dochekalisya-odeskiy-chornomorec-zminiv-golovnogo-trenera.html

В клубу - новий спонсор. Планується підсилення й амбітні завдання на наступний сезон. Наступна УПЛ має бути значно цікавішою.

Mr.Shaker
30-12-2021, 14:23
ну а як так? Росте дитина в україномовній родині і тут бац, тренер в неї рос.мовний і вона все, перемикається? Не думаю, що в одному тренері річ, напевно загальна атмосфера типу зобов'язує. Знову ж таки, аби не бути білою вороною.

Так вони з 6 років уже живуть на базі, де всі навколо них російськомовні. Подивимся по вихованцям РУХу які вони будуть. У Вінницькій Ниві для прикладу всі тренера російськомовні, а от інший персонал уже україномовний.

concord2000
31-12-2021, 00:08
Мовчав про це тут, бо боявся наврочити. Хоча про це, в принципі, вже пару тижнів говорять.

https://www.ua-football.com/ua/ukrainian/high/1640860281-dochekalisya-odeskiy-chornomorec-zminiv-golovnogo-trenera.html

В клубу - новий спонсор. Планується підсилення й амбітні завдання на наступний сезон. Наступна УПЛ має бути значно цікавішою.

Ну это класс конечно,но ничего там прорывного не будет,Кауфман заявляет бюджет 5 млн.С такими деньгами в лучшем случае середина таблицы.Без хороших футболистов команду не построить.Как по мне Григорчук не топовфй тренер,у него там чемпионства уровня команд Ватикана.Но я хочу ошибиться.И ещё пишут что Кауфмана заставил Зе ( ну хоть футбол любит) у него цель в каждом областном центре должна быть хорошая команда,хорошее желание Ну назначит не значить любить футбол.Ну и бизнеса у него не сильно крутые ,ну те что я слышал пару гостиниц и аэропорт.Ну это наверное лучше чем Климов.Будем посмотреть.

Лешик Пшешик
02-01-2022, 02:23

Ну тренер для підлітка це цар і Бог у одному обличчі, це авторитет, тому немає нічого дивного у переході на російську в такому випадку.

Велтон
02-01-2022, 09:23

Эххх ещё бы Коломойский вернулся бы в Днепр и мы бы имели чемпионат уровня 2013 года

concord2000
02-01-2022, 12:43
Эххх ещё бы Коломойский вернулся бы в Днепр и мы бы имели чемпионат уровня 2013 года

Беня тварь и так там но слекга тратит денег ,у Берёзы нет таких денег.Но хорошего от его полноценного прихода врядли будет. ЗЕ уйдёт его или убьют или посадят в США.И самое главное он биполярный тип ,человек настроения то он любит то он не любит,что опять потом создавать Днепр 2.Сейчас он для сыночка любит баскетбол,а завтра может полюбит бадминтон.

Mr.Shaker
03-01-2022, 01:08

Так Беня і є негласним власником Дніпра-1

Mr.Shaker
14-01-2022, 22:31
Шахтар купив найтоповішого футболіста в історії УПЛ Давіда Нереса, зараз він на спаді, але 2 року тому коштував на трансфермаркеті 45 млн Є, і за 50 млн Є Аякс не хотів його відпускати .
Ще з цікавого що Чорноморець підписав першого американця в УПЛ ( правда він ніякий)

Voron
15-01-2022, 16:32
Ще з цікавого що Чорноморець підписав першого американця в УПЛ ( правда він ніякий)
Не першого. Першим був знову-таки в Чорноморці такий Юджин Старіков кілька років тому. Він, правда, народився в Одесі, але з одного року жив в США й там став футболістом.

Mr.Shaker
15-01-2022, 19:38
Не першого. Першим був знову-таки в Чорноморці такий Юджин Старіков кілька років тому. Він, правда, народився в Одесі, але з одного року жив в США й там став футболістом.

Я мав на увазі першого справжнього, бо в Русі ще є один громадянин США, але він канадієць, і має два громадянства.

concord2000
22-01-2022, 17:25
https://www.youtube.com/watch?v=9A0kVRNOq9c
Почти закончили чашу ,осталось пару маленьких секторов .

concord2000
23-01-2022, 20:14
Ну и как это понимать ???? Шева вроде как возглавит сборную Польши .И смысл было уходить,Павелко распиздил все деньги и нечем было платить куму ,так такой спектакль устроили.Ну по другому не получается. Хотел в клубе работать,ну ладно Дженона мутная тема,так подожди других предложений. Как то всё противно и с душком.

Mr.Shaker
23-01-2022, 21:37
Ну и как это понимать ???? Шева вроде как возглавит сборную Польши .И смысл было уходить,Павелко распиздил все деньги и нечем было платить куму ,так такой спектакль устроили.Ну по другому не получается. Хотел в клубе работать,ну ладно Дженона мутная тема,так подожди других предложений. Как то всё противно и с душком.

Та малоймовірно що Шева очолить Польщу, у них є головний претендент поляк, при цьому шева собі заплату запросив космічну

concord2000
24-01-2022, 07:08
Шевченко погодився очолити збірну Польщі
Не знаю насколько это правда ,2.5 млн евро зарплата
https://www.ua-football.com/ua/ukrainian/ukrainians/1642955969-shevchenko-pogodivsya-ocholiti-zbirnu-polschi.html

Embalmer
29-01-2022, 12:11
Надпись смешная, да и ситуация тоже :)

Оригинальная причина. Стало известно, почему Польша отказалась от Шевченко

Основной причиной, почему Шевченко не получил новую работы, назывался его контракт с «Дженоа». Однако теперь польские СМИ назвали еще одну причину, по котором президент Польского футбольного союза (ПФС) Цезари Кулеша отказался от кандидатуры 45-летнего украинца.

Дело в том, что возможный дебют Шевченко в сборной Польши пришелся бы на матч плей-офф отбора на ЧМ-2022 против сборной России. А Шевченко связывают тесные дружеские связи с владельцем «Челси» Романом Абрамовичем, который, по неофициальной информации, на протяжении многих лет причастен к финансированию сборной России.

Malco
29-01-2022, 14:44
https://www.youtube.com/watch?v=9A0kVRNOq9c
Почти закончили чашу ,осталось пару маленьких секторов .

Дивлячись на цей стадіон ловлю себе на думці що по логіці там же ще мають зводити конструкції даху!...а потім згадую що даху не буде:groysman2:
Коротше, моя підсвідомість яка звикла радісно спостерігати будівництва спортивних арен на ссц не може повірити що у 20х роках 21го сторічча будують новий великий стадіон без даху

concord2000
29-01-2022, 15:36
Дивлячись на цей стадіон ловлю себе на думці що по логіці там же ще мають зводити конструкції даху!...а потім згадую що даху не буде:groysman2:
Коротше, моя підсвідомість яка звикла радісно спостерігати будівництва спортивних арен на ссц не може повірити що у 20х роках 21го сторічча будують новий великий стадіон без даху

Тоже самое строить новое и по калькам прошлого века меня просто бесит. Наверное уже нужно в приказном порядке нормы вести как УЕФА делает.Там же есть нормы определённые паркоместа,яркость света и т.д .так и У нас обязательное парковка определённое количество и крыша с кондиционерно отопительной системой.Подогрев же вели обязательно !!!У нас же зима ,а то 30 % игр в чемпионате играют на плохих полях. И болельщики другие ,время другое ,и молодёжь другая. Я помню шёл в мороз на игру Шахтёр - Порто по льду через Второй городской ставок. Но это было мега событие в городе почти как Евро 2012 ,ну и два канала ТВ коммунистические. А сейчас люди что ебонутые идти в мороз на стадион где грязные убитые туалеты,если заболеешь то попадёшь на кучу денег а дома 100 спортивных каналов под пиво ( пиво тоже было дефицит) можно посмотреть АПЛ.
Время изменилось за болельщика нужно бороться ,а у Павелко я смотрю только мысли как куму помочь и себе любимому.
А кстати посмотрел я на Бомбардире интервью с Суркисом младшим.Ну такое 1ч .47 мин. вода водой ,я смотрел 4 дня с перерывами.Ну очень длинное ,Ну моё резюме всё сводилось к двум претензиям.Павелко мудак и ничего не делает ,ну у них вражда и это хорошо.И второе я вообще думаю что главный смысл этого интервью .Он сильно возмущался что отменили турнир до 23 лет где играла молодёжка и заставили создать женскую команду ( ну я тут с ним согласен,ну это правда требование гейропы и Фифа а не идея Павелко).Ну как я понимаю они скупили с Ринатом всю талантливую молодёжь и им некуда девать её ,потому и появляются Черномоцы и Мариуполи.
Они уроды конечно убивают конкуренцию,ну сейчас лимит водят в мире посмотрим что дальше будет .Интересно сколько они заработали на продаже,аренде молодых игроков ????
Да ещё про телепул сказал,основная мысль что бы не каналы Футбол . Ну типа за мои деньги и меня хают. но тоже так по еврейски сказал .Давайте встречаться с Мегого,Сетантой посмотрим условия, но нужно посмотреть какие у меня ещё контракты заключены с ТВ. Ну ну с самим собой 1+1 и 2+2

Embalmer
30-01-2022, 14:01
+1 українець в топ-чемпіонаті
Звісно, команда дно, але сам факт радує :)

https://sun9-87.userapi.com/impg/i05CcT7-v43f3lbLsi_PuqQcybFsvP0oM6UmgA/PaS-sMgXa5A.jpg?size=800x800&quality=95&sign=eefd2f0ff56f672e3087605aed45028a&type=album

Malco
30-01-2022, 15:37
Пишуть що в аренду, але вже ж краще ніж в Маріуполь!

Embalmer
31-01-2022, 17:33
Данило Сікан перейшов на правах оренди з Шахтаря до німецької Ганзи
Вже другий гравець Шахтаря йде в оренду не в Маріуполь і не в рашку, щось точно в лісі здохло)
Ну а Динамо нарешті таки віддало Супрягу у Сампдорію (правда, із запізненням на два роки :angryfire: )

Отже, загалом 4 українці цієї зими перебралися до Європи, гарна тенденія :)

melv
02-02-2022, 00:16
Футзал. Україна у півфіналі Євро-2022 зіграє з Росією (https://www.ua-football.com/ua/ukrainian/futsal/1643736778-futzal-ukrayina-u-pivfinali-yevro-2022-zigraye-z-rosiyeyu.html)

Voron
02-02-2022, 13:32
Цікава думка румуна, який грає в УПЛ, в інтер'ю румунським змі щодо його порівняння України та Румунії. Він звичайно більше по футболу порівнює, хоча з контексту видно, що питання задавалося взагалі:

- У чому різниця між Румунією та Україною?

– Вони більше західні. Вони мають кращий менталітет, більш серйозні. Це видно і серед юніорів. Вони краще готові, коли переходять до топ-команди, то працюють тяжко.

https://ua.tribuna.com/football/1106029331-valentin-kozhokaru-v-ukrani-duzhe-silnij-chempionat.html

Лешик Пшешик
02-02-2022, 17:27
А бо так воно і є. Усі ці Румунії, Болгарії, Албанії приймали до ЄС і НАТО авансом. Якби не цей аванс жили би вони гірше нашого.

concord2000
03-02-2022, 10:17
https://www.youtube.com/watch?v=lf-4dwUKaeQ
дай бог,может закончиться эта эпопея со стадионом Юбиленый,и радует что это областной центр

bets
03-02-2022, 15:58
https://scontent.fiev19-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273144001_2090014744501389_7176426089249276417_n.j pg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=R2fxr3Nw-IgAX8t-2rL&_nc_ht=scontent.fiev19-1.fna&oh=00_AT88j59ryyWsXQsNvYSI3dEc2amqm-wApGpY9JBQpfzmMQ&oe=62006C62

Mr.Shaker
04-02-2022, 19:40
От знав що дарма дивився футзал, в кінці гри три 100% моменти з яких пенальті і просрали...

melv
06-02-2022, 23:47
Сенегал переміг на Кубку Африки! 4-2 по пенальті перемогли єгиптян. Переконаний, що всім на 99% пох на Кубок Африки)) але я радий, вболівав за Сенегал від початку :)

Лешик Пшешик
07-02-2022, 10:49
Не вболівав ні за кого, але цікаво стало, а Єгипет хоч колись щось вигравав?

Embalmer
07-02-2022, 11:44
Не виграє. Єгипет - це така собі африканська Бельгія. Є окремі зірки, а команди немає

melv
07-02-2022, 12:18
Не вболівав ні за кого, але цікаво стало, а Єгипет хоч колись щось вигравав?

Єгипет найбільш титулований - 7 разів вигравав Кубок Африки, але востаннє це було у 2006, 2008 і 2010. Тричі поспіль.
Попри це, на чемпіонат світу Єгипет пробивається дуже рідко. Востаннє це було в 2018, де відгребли від усіх в групі, а до того аж у 1990.

Mr.Shaker
07-02-2022, 18:28
Не виграє. Єгипет - це така собі африканська Бельгія. Є окремі зірки, а команди немає

Бельгія номер 1 в рейтингу футболу. Вони останні років 7 постійно в топі, команда там огого

Voron
07-02-2022, 18:41
Бельгія номер 1 в рейтингу футболу. Вони останні років 7 постійно в топі, команда там огого
І що вони виграли?)

Embalmer
07-02-2022, 18:46
Так отож
Номер 1 у рейтингу, у складі купа зірок, а трофеїв нуль
І всі запам'ятають їх як команду з крутим поколінням гравців, які так нічого і не виграли

Embalmer
10-02-2022, 23:36
Хто там чекав відродження Металліста? (Якщо що, можете перенести в тему новин, чи куда там краще...)

Стали известны новые подробности ДТП с участием кортежа Александра Ярославского

▶ Как сообщает «Українська правда», на погибшего наехали дважды: и первая, и вторая машина из кортежа

▶ Видеокамеры на трассе "Киев-Харьков-Довжанский" зафиксировали проезд двух автомобилей "Mercedes Benz 63 AMG" с подобными номерами - "АХ0018ХО" и "АХ0018МС" - до и после ДТП

▶ Собеседник «УП» утверждает, что Ярославский был на месте происшествия

▶ Мужчина, утром сдавшийся полиции, на самом деле во время совершения ДТП был в другом месте

▶ Журналист УП Михаил Ткач указывает, что его собеседник вечером 9 февраля общался с Ярославским по телефону за несколько часов до ДТП и тот был в нетрезвом состоянии

https://sun9-78.userapi.com/impg/WRdwWlzIg6gnPl9A_MF08FNvjxCaqDJoYMRjbA/GCLtb_txKRU.jpg?size=794x1280&quality=96&sign=40ccce0401448ea126253ba06373df82&type=album

concord2000
11-02-2022, 00:56
Не знаю что там было,но как то мутно Ярославский резко уехал из страны. Это просто тренд какой то в стране,Дыминский ,теперь Ярославский и все на ский. Кто же будет строить бубочке с Беней аэропорт ???

Mr.Shaker
11-02-2022, 14:08
І що вони виграли?)

Поки нічого, але команда завжди займає високі місця, це не команда з зірками а топова команда

Велтон
13-02-2022, 11:05
Хто там чекав відродження Металліста? (Якщо що, можете перенести в тему новин, чи куда там краще...)

https://sun9-78.userapi.com/impg/WRdwWlzIg6gnPl9A_MF08FNvjxCaqDJoYMRjbA/GCLtb_txKRU.jpg?size=794x1280&quality=96&sign=40ccce0401448ea126253ba06373df82&type=album

Сбили сидявого нарика на скоростной трассе разделенной по 2 выделенкам.Я бы тоже скорее всего его сбил. Нереально на скорости в 120 км/ч мгновенно среагировать и остановить машину.

Malco
13-02-2022, 11:12
Пишуть що на пішохідному переході збили. Не знаю як там він був облаштований, але зазвичай на таких трасах перед переходами заздалегідь стоять знаки, рельєфна розмітка, висить розтяжка з мигаючим світлофором, підсвітка тощо.
Ну і головне питання - це те що кортеж не зупинився з'ясувати стан людини, не викликали допомогу, поліцію.

Mr.Shaker
13-02-2022, 12:06
Сбили сидявого нарика на скоростной трассе разделенной по 2 выделенкам.Я бы тоже скорее всего его сбил. Нереально на скорости в 120 км/ч мгновенно среагировать и остановить машину.

Та хоть маньякопедофілакацапа, закон не розділяє людей. А так там ціла купа злочинів окрім смертельного ДТП- перевищення швидкості, ненадання першої медичної допомоги, втеча з місця злочина, дача завідомо неправдивих свідчень. Я думаю Ярославський не скоро повернеться в Україну

Велтон
13-02-2022, 12:49
Та хоть маньякопедофілакацапа, закон не розділяє людей. А так там ціла купа злочинів окрім смертельного ДТП- перевищення швидкості, ненадання першої медичної допомоги, втеча з місця злочина, дача завідомо неправдивих свідчень. Я думаю Ярославський не скоро повернеться в Україну

Уже факт того, что Ярославский был за рулём доказан? Не знаю от чего вы так не любите Металлист.

Но Ахметов который слил сепарам Донецк пацан нормальный.
Суркис который входит в ВРУ в фракцию филиала партии Путина тоже нормальный пацан
А Ярик преступник. Хотя не факт, что он даже за рулём был.

Mr.Shaker
13-02-2022, 15:15
Уже факт того, что Ярославский был за рулём доказан? Не знаю от чего вы так не любите Металлист.

Суркис который входит в ВРУ в фракцию филиала партии Путина тоже нормальный пацан

Та причому тут Ахметов чи Суркіс чи Металіст, я навпаки тільки за конкуренцію в УПЛ? Тут головне сам факт, притому уже пишуть шо Ярославський був п'яний і він любив сам кермувати автомобілем. Можна аналогію з К. Меладзе який збив насмерть жінку під Києвом. Там вона порушувала ПДР, але він тормозив, був тверезий, надав першу медичну допомогу, не втік, родичам заплатив багато грошей і узяв на поруки дітей жертви ДТП.

Велтон
13-02-2022, 17:41
Та причому тут Ахметов чи Суркіс чи Металіст, я навпаки тільки за конкуренцію в УПЛ? Тут головне сам факт, притому уже пишуть шо Ярославський був п'яний і він любив сам кермувати автомобілем. Можна аналогію з К. Меладзе який збив насмерть жінку під Києвом. Там вона порушувала ПДР, але він тормозив, був тверезий, надав першу медичну допомогу, не втік, родичам заплатив багато грошей і узяв на поруки дітей жертви ДТП.

Всё кто знает Александра Ярославского лично и много лет. Говорят что он вообще не пьёт в том числе депутат БПП Давтян.
Вы сплетню выдаете за факт. О чем можно дальше говорить?

concord2000
13-02-2022, 20:08

При чём тут это .Для украинского футбола это большая трагедия .Все ждали что обновлённый Металлист вернётся и все мы его любим ( мы же не из Днепра :lol: ) Ия тоже смотря его видио понял что он хочет подольше прожить,жена молодая вряд ли он пьёт. Но тут выходят совсем другие факторы возрастные и состояние богатства.
1. Он настолько богат что мог плевать на всех вокруг ,и кортеж мог лететь с дурной скоростью. Тем более охрана рекомендует 120 км для того что бы снайпер не попал.Ну и он же бог в городе полиция его не трогает никогда.
2. Даже если и водитель сидел ,значит тупые протоколы у охраны .нужно же ведь и расчитывать и на такие ситуации.Если нет охраняемого лица ,так одна машина должна остаться а другая уехать и вызвать все службы. Но тут опять же сколько я знал водителей богатых людей,так у них эго больше чем у хозяина и все считают крутыми и богами.
3. Как бы он хорошо не выглядел ,он подстарковатый человек ему уже 62 года .Не известно как у него реакция ,зрение как вообще у него со здоровьем. Он то думает что он молодой .Я просто по тестю видел .Он ездил до лет 70 ,но в последние годы ,авария за аварией,правда всё мелкие но всё же. И когда уже в месяц было две подряд .Не вписался в поворот,столб зацепил,парковался машину зацепил и всё такое .Я сказал дочерям нахрен мне это нужно я закрываю страховку он или сам убьётся или убьёт кого то а машина оформлена на меня . Но он мне доказывал что он молодой и огурец ещё.Такая же фигня была с Дыминским он ещё старше был.
4. Он очень странно сбежал из страны ,правильно привели пример Меладзе а тут всё наоборот. И уже прокурорша много заявлений сделала ,а учитывая что она полностью под ЗЕ ,так что его наверное будут разрывать. Хрен что там у него в голове ,политика или тот же футбол они в одной лиге пока играют ,а там он ЗЕ просто разорвал
Р.С я не сколько раз сталкивался с кортежами охраняемыми,во времена СССР .Но и с Ахметовым два раза,1 раз в начале 90-х я учил брата ездить на обьездной а они летели со своего Люкса в сторону Ясиноватой ,так они нас прямо на обочину вытеснили чуть в кювет не улетели,3 Мерса в центре и штук 20 99 вишнёвого цвета ( очень его бандиты любили такой стайл).Хотя там 2+2 дорога.А второй раз я видел как он в воскресенье машин было мало с центра ехал по Ильича к себе в Люкс . Ехало 2 машины очень медленно ну 20 -30 км они просто проезжали на красный свет когда был пустой перекрёсток.
Хреново это всё ,но мне кажется откупиться ,сидеть в эмиграции на старость лет как Дыминский не захочет. Но с Дымом он сбил американку и там категорически отказались договариваться ,правильно сделали.

concord2000
14-02-2022, 01:17
2+2 ну такой себе конечно канал Бени ,но вроде у них совместные бизнеса с Ярославским.Но то что есть пока инфа,ну сейчас телефон пробивается изи,каждый раз проезжая айпи подсоединяется к новой вышке и видно весь маршрут человека . Так что если там был телефон Ярославского а он говорит что спал ( ну конечно может сказать что забыл в машине ) а водилы был телефон в Чугуеве ,то все эти рассказы что он спал это сказки для бедных.Ну правда это всё может потерятся за " небольшое вознаграждение " .И тут не при чём не любовь к Харькову. Просто это слишком пованивает ложью и резкий отьезд в том числе.

https://www.youtube.com/watch?v=3Cq3sf9-hlU

V_etas
18-02-2022, 06:18
Ну Шеріф дає....

Embalmer
22-02-2022, 20:58
https://sun6-23.userapi.com/impg/kSAlqu6fZykraT5QJQSMErq_zqT6W0Hh3Jta0w/g7k9oEQOQYw.jpg?size=800x800&quality=95&sign=4a592d153c09afb462f1d5c7da49190e&type=album

concord2000
23-02-2022, 08:17
Интересно на болотах по прежнему будут считать что он с Уфы ????

V_etas
16-09-2022, 11:22
Що ж так Динамо слабко грає...

concord2000
16-09-2022, 20:48
https://www.youtube.com/watch?v=4EsAKZkREnE&t=1s
ЛУЧЕСКУ І СКАНДАЛИ. За що фани хейтять тренера ДИНАМО?
Да потому что Суркисы пидарасы и их еврейская банда из синагогы. Я не против евреев ,у нас президент еврей и пока он молодец. Но кто против телепула одни евреи Суркисы,Гелер ,Коломойский и его партнёр по бизнесу и убийца ( пока не доказано обратное подозреваемый) Ярославский и с еврейской фамилией Козловский ,но вроде он христианин я точно не знаю ,но фамилия похожа .Но он просто чуток припездоханый и директор паникм.( хотя во время войны очень себя повёл патриотично ,честь и хвала ему).
Ну как на мой скудный ум и читаю всю прессу.Суркисы по советской традиции хотят найти менеджера который бы вёл управление полностью за них,и приносил прибыль и победы .Я это просто очень часто вижу здесь,я дам деньги в бизнес а ты работай .Но только это так не работает .Если сам не контролируешь бизнес ,работники начинают ленится и воровать. Суркисы то уже старенькие ,Грише 73 года ,а именно он главный в семье а Игорюня так завхоз,картёжник Ну Луческу начал поля меняь в академии .У меня вот вопрос а где же были сами Суркисы и менеджеры с динамовскими сердцами ??? .Игроков выбирать. И в прошлом и в начале сезона в Динамо был очень сбалансированный и постоянный состав из украинцев. Не зря же все прочили им победу и я в том числе. Но только вот начались постоянные перелёты играть начали не в Киеве,жить не с семьями стали и посыпались " великие " динамовцы . А Шахтёр так почти жил с 2014 года ,ну правда летел в самолётах ,но всё же это уже можно сказать вторая война у них ( ну эта конечно намного хуже) .Ещё тогда говорили посмотрели бы на Динамо если бы они были вместо Шахтёра.Ну вот они стали и посыпались сразу. Ну за счёт блоьших денег и класса они конечно поднимуться в таблице .
Шахтёр мне вообще не нравиться ,все так оды поют Мудрику ,но я бы так не хвалил бы его пусть забьёт 20 + голов тогда будем говорить что он хорош ,а пока одни авансы и красивые пробежки по полю .
Ну этот чемпионат главное что бы прошёл ,не важно кто будет чемпионом ,главное сохранить футболистов а то потом их не соберёшь потом.И как видите без легионеров чемпионат очень слабый ,и нет у нас никаких академий .Уж сколько сил и денег валил Шахтёр ну кроме Мудрика и то такое я не вижу футболистов ну и в Динамо Цыганков

concord2000
16-09-2022, 21:05
Да забыл добавить ,Шахтёр правильно что не взял Луческу опять,за это время Ринат да и Шахтёр имел двух разных тренеров и приобрёл бесценный опыт.Я вообще противник стариков ,тренер должен быть до 60 лет ,а президент страны максимум до 65 лет. Но честно сказать я не особо верю в Йойо ,так дружище Срны ,хорватский вектор .И вообще я смотрю Срна стал очень много значить для Рината. Понятно что сейчас материал у Йойо лучше чем в Днепре и структура клуба солиднее вот и выдаёт результат,но всё же меня терзают смутные сомнения ,Как всегда хочу ошибится,посмотрим .....

vadik_veselovsky
03-11-2022, 00:05
Подивився Шахтар але треба було не дивитися..

concord2000
03-11-2022, 07:08
Я не смотрел интернет подвис ,но в конце концов результат получился не плохой ,вышли в Евровесну чуть не в Лигу Чемпионов ,денег заработали себеб,рейтинг подняли стране. Ну это не Динамо позорное. А с учётом войны так вообще зашибись!!!!!

V_etas
03-11-2022, 08:24
Ну скажи на початку сезону, що ми зіграємо в нічию з Селтіком, реалом та виграємо у Лейпцига, то ніхто не повірив би та засміяв. Чудовий результат. Хлопці молодці.