Сторінки 2-4 ПершаПерша 1234 ОстанняОстання
Результати 21-40 з 64

Тема: Тернопіль

Pinochet
    Guest
    Гарне місто, сподобався фотозвіт, сподобалась тенденція класти бруківку і реконструювати фонтани, але мене ніяк не полишало відчуття, що я дивлюся на меншу копію Хмельницького без базару. Все майже те саме, але все якось інакше.) Тим не менш цікаво, дякую.)

Pinochet
    Guest
    І прохання, викладати зменшені фотографії, а не фуллсайз, в мене аж комп тупить від того, а коли заходив з телефону, то він взагалі зависав.))

Bogatyr
    Guest
    Цитата Originally Posted by Pinochet View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    І прохання, викладати зменшені фотографії, а не фуллсайз, в мене аж комп тупить від того, а коли заходив з телефону, то він взагалі зависав.))
    Я думав це у одного мене таке. Вже думав планшет глючить, або роутер.

Bogatyr
    Guest
    але мене ніяк не полишало відчуття, що я дивлюся на меншу копію Хмельницького без базару
    А мені здалося, що Тернопіль має більше спільного з Фраником, аніж з Хмельницьким. Це стосується перш за все оригінальності новобудов.

Сотник
    Постів
    1,802
    Подякували: 1,545
    Гарне місто, сподобався фотозвіт, сподобалась тенденція класти бруківку і реконструювати фонтани, але мене ніяк не полишало відчуття, що я дивлюся на меншу копію Хмельницького без базару. Все майже те саме, але все якось інакше.) Тим не менш цікаво, дякую.)
    Дяк.

Ну Хмельницький не є більшим за Тернопіль. А та різниця між містами тільки за рахунок приватного сектору в Хмельницькому.

Відносно подібності між містами то вона абсолютно відсутня. Я багато разів був у Хмельницьку і майже в кожному районі. Можу сказати, що у Тернополі є масова історична забудова, а у Хмельницькому це лише вулиця Проскурівська. Ну і Тернопіль більш компактний. Все "під рукою".

Якщо говорити про ринки то у Тернополі місцевий ринок більше впливає на сприйняття міста оскільки він знаходиться в самому центрі між важливими/транзитними вулицями. У Хмельницькому ринок більше в промзоні і до нього доходить лише одна важлива вулиця - Львівське шосе. Ну і по моїм враженням хмельницький ринок якийсь більш акуратніший якщо проїжджати повз нього по Львівського шосе, аніж тернопільський якщо проїжджати повз нього по Живова чи Шептицького. Тому напевно враження мало бути, що Тернопіль з базаром.

Цей файний пост оцінили:

SHOW MUST GO ON!

Сотник
    Постів
    1,802
    Цитата Originally Posted by Bogatyr View Post
    А мені здалося, що Тернопіль має більше спільного з Фраником, аніж з Хмельницьким. Це стосується перш за все оригінальності новобудов.
    Був у Франківську проїздом років 15 тому тому нічого не можу сказати про подібність міст.
    SHOW MUST GO ON!

Pinochet
    Guest
    Цитата Originally Posted by Vovkulaka View Post
    Дяк.

Ну Хмельницький не є більшим за Тернопіль. А та різниця між містами тільки за рахунок приватного сектору в Хмельницькому.

Відносно подібності між містами то вона абсолютно відсутня. Я багато разів був у Хмельницьку і майже в кожному районі. Можу сказати, що у Тернополі є масова історична забудова, а у Хмельницькому це лише вулиця Проскурівська. Ну і Тернопіль більш компактний. Все "під рукою".

Якщо говорити про ринки то у Тернополі місцевий ринок більше впливає на сприйняття міста оскільки він знаходиться в самому центрі між важливими/транзитними вулицями. У Хмельницькому ринок більше в промзоні і до нього доходить лише одна важлива вулиця - Львівське шосе. Ну і по моїм враженням хмельницький ринок якийсь більш акуратніший якщо проїжджати повз нього по Львівського шосе, аніж тернопільський якщо проїжджати повз нього по Живова чи Шептицького. Тому напевно враження мало бути, що Тернопіль з базаром.
    Місто більше на 40-50 тисяч, плюс в нас жвавіше все забудовується. Щодо подібності, то я навіть не стільки про архітектуру, скільки про саму атмосферу (тих же ринків, тієї ж проблеми із першими пост-радянськими забудовами вище 9+ поверхів і т.д.), і вона дуже якраз подібна, оскільки вона у всіх обл. центрів 200-300 тис. нас. заходу і центру майже ідентична, а у випадку Тернополю і Хмелю то тим більше.)

Сотник
    Постів
    1,802
    Місто більше на 40-50 тисяч, плюс в нас жвавіше все забудовується. Щодо подібності, то я навіть не стільки про архітектуру, скільки про саму атмосферу (тих же ринків, тієї ж проблеми із першими пост-радянськими забудовами вище 9+ поверхів і т.д.), і вона дуже якраз подібна, оскільки вона у всіх обл. центрів 200-300 тис. нас. заходу і центру майже ідентична, а у випадку Тернополю і Хмелю то тим більше.)
    Відносно населення. імхо, якщо між містами різниця до 50% то це не відчувається. Наприклад гуляючи по центру міста чи спальниках Одеси, Дніпра і Харкова не заглядаючи в довідник не скажеш яке місто більше. Тому та різниця в 50 тис. для Терн та Хмель не відчутна.
    SHOW MUST GO ON!

Bogatyr
    Guest
    Відносно населення. імхо, якщо між містами різниця до 50% то це не відчувається.
    Через те ми і сремось з Вінницею. Вони зі своїми 370 тисячами більші за нас на 37%, а вже причисляють себе в одну когорту з такими містами як Миколаїв чи Луганськ.
    А міста 200+, такі як Хмельницький, Тернопіль чи Рівне, вважають глухою провінцією.
    На мою думку, міста 200-500 тисяч - одна вагова категорія.

Цей файний пост оцінили:

Курінний
    Постів
    44
    Подякували: 52
    а вже причисляють себе в одну когорту з такими містами як Миколаїв чи Луганськ.
    кожен день шось нове видаєш

Цей файний пост оцінили:

Bogatyr
    Guest
    Відносно населення. імхо, якщо між містами різниця до 50% то це не відчувається.

Тому та різниця в 50 тис. для Терн та Хмель не відчутна.
    Різниця Тернополя з Вінницею у 150 тисяч, тобто 70%, відчувається?

Bogatyr
    Guest
    Цитата Originally Posted by destroyer View Post
    кожен день шось нове видаєш
    Манія величі вінницьких деколи зашкалює. Немає часу перелопачувати містосрач, але там деколи проскакували меседжі ваших щодо мало не рівноцінності зі Львовом і Запоріжжям.

Сотник
    Постів
    1,802
    Різниця Тернополя з Вінницею у 150 тисяч, тобто 70%, відчувається?
    Був у Вінниці проїздом, заодно покатався по місту. Мені - різниця відчутна.
    SHOW MUST GO ON!

Bogatyr
    Guest
    А в чому саме відчувається різниця між Тернополем та Вінницею?

Поділюсь своїми відчуттями щодо різниці Вінниці і Хмельницького.
    1. Відчуваю різницю на Соборній. Але там така фішка, що весь історичний центр, який по ідеї мав би бути розкиданий на умовному квадраті 2х2 км (як в Хмельницькому), сконцентрувався на одній вулиці. До речі, знаходячись на вашій вул. Руській відчувається що Тернопіль навіть більший за Хмельницький.

2. Ще відчувається різниця на Вишеньці серед радянських 14-поверхівок, яких у вищеназваному масиві більше ніж у Хмельницькому взагалі.

3. Також відчувається різниця біля Книжки, так як, просто-напросто, радянських будівель такої величини у нас немає.

4. Площа Гагаріна, вул Пирогова, перехрестя біля готелю "Південний буг" - доволі масштабно. В нас в центрі такого немає.

Уххх. Розхвалив Вінницю. Щось я сам на себе не схожий

Сотник
    Постів
    1,802
    А в чому саме відчувається різниця між Тернополем та Вінницею?
    Та все по трохи.

Ще відчувається різниця на Вишеньці серед радянських 14-поверхівок, яких у вищеназваному масиві більше ніж у Хмельницькому взагалі.
    Де це у Вінниці 14-поверхівки?
    SHOW MUST GO ON!

Bogatyr
    Guest

Де це у Вінниці 14-поверхівки?
    Та всюди вони там є. Хіба що окрім так званого Старого міста (не плутати з історичним центром). А найбільше їх на Вишеньці - чи то 12 чи то 14 штук. А взагалі по місту десь 20-25.
    Last edited by Bogatyr; 01-08-2016 at 11:11.

Свідомий Аватарка Veles
    Постів
    23,360
    Подякували: 40,881
    Манія величі вінницьких деколи зашкалює.
    Ледь зі стільця не впав

Цей файний пост оцінили:

Сотник
    Постів
    1,802
    Нарешті в Тернополі покращилась погода. Заліз на 16-ку. Оцініть фото.

Заразу попереджаю, що фото важкі.

Загальна панорама:

Північна частина мегаспальника:

І район Дружби біля 16-ки:

Цей файний пост оцінили:

SHOW MUST GO ON!

Bogatyr
    Guest

Північна частина мегаспальника
    Приємно, що мої слова потихеньку стають термінами :-)

Укрофашист Аватарка andriyko
    Постів
    36,803
    Подякували: 65,046
    Вінницькі вискочки причисляють себе до когорти таких мегаполісів як Луганськ, але треба їх на місце поставити, їхній рівень це Херсон.

Цей файний пост оцінили:

✙✙✙

Інформація теми

Users Browsing this Thread

Дану тему дивляться 1 користувачів. (0 користувачів та 1 гостей)

Ваші права

• Ви не можете створювати нові теми
  • Ви не можете відповідати
  • Ви не можете постити додатки
  • Ви не можете редагувати свої пости
  •