Ти не перестаєш дивувати)) По-перше, ані Миколаїв, ані Луганськ не є містами, на які треба рівнятись. І звісно, взагалі рівнятись подібним собі - це регрес, рівнятись завжди треба на тих, хто відчутно кращий, що далеко не завжди відповідає "більший".This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Що ж стосується Тернополя, то різниця у кількості населення особисто мені відчувається не дуже сильно. Можливо, тому що тут центр більш розгалужений, чого дуже бракує Вінниці. А все ж враження про місто формуються насамперед від центральної частини.
Хоча по площі відчув, що Тернопіль аж дуже компактний. Якось дорогою з Франика кілька годин були на пересадці у Тернополі. Холодно, вечір.. сіли в маршрутку, прокататись десь. Яким же було здивування, коли думали, що заїдемо в інший кінець, а насправді виявилось що це кругова маршрутка, вийшли там де сідали. Потім глянув по карті - 70% міста проїхали. Не знаю, добре це чи погано, але мені от Вінниці дуже мало, коли хочеться містом покататись, а в Тернополі мабуть іще гірше.
Але, на жаль, будучи в Тернополі тричі, жодного разу толком це місто ні роздивитись, ні тим паче відчути, так і не зміг. Все якось нашвидко.