Киев 70-х
![]()
Киев 70-х
![]()
До речі, виділяю з-поміж совку націонал-комуністів, наприклад Скрипника, який боровся за жорстку українізацію, збереження кордонів УНР в УРСР, а коли дізнався про влаштований голодомор то застрелився. В його команді таких було з десяток, здається всі були ліквідовані.
З пізнішого часу можу виділити хіба Шелеста, чого варте лише відродження історії, мови та культури підняття статусу України. Та і його з звільнили за націоналізм.
Бровари будуть чинити опір
Улюблена країна Андрійка, після Трьох Речей Посполитих, звісно...
![]()
Львів так і не взяли сучки!
це не перемога а повна зрада
зате сталічний ТарнопольThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1914-1915This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
![]()
а є фото з російським прапором на ратуші?![]()
До чого тут сисисир![]()
це виключно щоб Андрійка порадувати)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Київ без Михайлівського - не Київ!
Жив при срср з 5-го травня 1967 року по грудень 1991. Це була не країна, а суцільне страждання простих людей. Я ненавидив совок і дуже радий що він здох!!!!!!!!!!!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
А я довше там жив, з 28 квітня!![]()
Правда, жодної ностальгії чи сантиментів теж не відчуваю.![]()
Так, в тебе завтра День народження? Вітаю! І ще бажаю, щоб в Україну ніколи б не повертався той сраний срср.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Дякую.Тільки не можна вітати зарані - погана прикмета.
![]()
Ну.. неоднозначна фігура, вікі:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Він мені здається близьким до Винниченка, але врешті решт все одно залишається колабораціоністом.Політична позиція Скрипника в державному будівництві УСРР була суперечлива і неминуче мусила закінчитися його поразкою. Як послідовний більшовик-ленінець він був догматиком, непримиренним до ворогів радянської влади, у тому числі й до українського націоналізму, ведучи боротьбу проти якого, сприяв винищенню значної частини старої української інтелігенції, а пізніше й національної опозиції в КП(б)У (шумськізм, хвильовізм). Зокрема, був одним з ініціаторів самоліквідації УКП на з'їзді Комінтерну. З другого боку, визнаючи, за тією ж ленінською схемою, «головною небезпекою» великодержавний російський шовінізм, Скрипник ще нещадніше боровся й проти нього; постійно підкреслював самостійність української культури і незалежність її від російської.
До речі, дивна світлина
![]()
Капець, який в Чубая все-таки був потенціал, і як він його не реалізувавThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
У меня такая шапка была ,я её называл из искуственной чебурашки, Потом мама мне купила норковую( сколько лет ей копить пришлось,это я только сейчас понимаю) как у всех,Хорошо что рядом Янукович не проходил
Дану тему дивляться 4 користувачів. (0 користувачів та 4 гостей)