якось несправедливо тоды, бо виходить, що у обєднанні двох Німеччин одній одразу визначили другий сорт.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
якось несправедливо тоды, бо виходить, що у обєднанні двох Німеччин одній одразу визначили другий сорт.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
може, це якщо говорити про народжених десь в 60-70-х. Але ж ті, хто ще застав єдину Німеччину, мали б розуміти різницюThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Звісно, совків серед старих східних німців не більшість і навіть не половина, але їх вистачає. Он навіть серед литовців є етнічні литовці за обома батьками, що вважають рідною мовою російську, не люблять сучасну Литву і ностальгують за СРСР. Я думав раніше, що таке взагалі неможливо. А серед латишів таке буває ще частіше. Один мені розповідав, які смачні продукти були при Совку, як усе робилося суворо за ГОСТом і т.п.![]()
Я читав що покоління народжене протягом 1890-1920 ненавиділи НДР
У меня пробабушка 1908 года рождения и я её успел застать, она ненавидела ссср ибо на её глазах, её родителей раскулачили. Вторая пробабушка 1911 года аналогично, вторая вообще умерла кода мне 20 лет было.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Якби Баварська Радянська Республіка проіснувала довше місяця, то ще більше б німців Совок ненавиділи.НДР ще нічого так відбулися, досить мало сталінщини застали.
Та бо так і було)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
це не перемога а повна зрада
у значній мірі Західний світ розглядав падіння комунізму як свою перемогу над східними країнами, зокрема над НДР, у багатьох настрої було такі "ха ха, нарешті ми їм показали хто крутіший" а на сході падіння комунізму розглядалося як своя перемога над диктаторами, а не як своя поразка, звідти і багато непорозумінь було і взагалі зверхнє ставлення до "східняків" на ЗаходіThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Дану тему дивляться 1 користувачів. (0 користувачів та 1 гостей)