ех згадав свою юність...
ех згадав свою юність...
Гамбург у руїнах, 1945-й. Без звуку.
Hamburg - Liberation in 1945 (in color and HD)
Повоєнний Гамбург. Цікаві аматорські зйомки на вулицях. Звуки зімітовані при реставрації.
Hamburg 1948 - Einzigartige Filmaufnahmen in Farbe und HD
Last edited by Sunkid; 09-01-2020 at 07:57.
Нарив для тебе ще одну відяху з твоєї юності. У кольорі, але, на жаль, без озвучки.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The streets of Manhattan (NYC) in 1911 (In COLOR)
San Francisco 1900
New York City in 1993 in HD - DTheater DVHS Demo Tape
А тепер трішечки стародавньго LA.
1912 - Views of Los Angeles, California (speed corrected w/ added sound)
A drive through 1940's Los Angeles!
Hollywood Blvd 1957
Вулиці виглядають один в один як сучасні, а ось так гарно вже навіть в оперний театр не вдягаються.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Візуальні відмінності від сучасності:
- майже всі в костюмах та гарних сукнях
- парасолькі від сонця (зараз чомусь майже не використовуються)
- на вулицях палять сигари (зараз це робиться в сигарних лаунжах або приватних балконах-терасах)
- немає китайців (їх більше мільйона бігає нью-йорком сьогодні)
- немає заторів, вони виникли, наскільки я знає, десь через 5-6 років
New York in the mid 1930's in Color!
9:56 цікаво що вже існував поділ для комерційного і звичайного трафіку, зара так само на автобанах, а точніше комерційному на половині автобанів просто заборонено їздити
18:19 це зруйнований головний вокзал
Здебільшого все виглядає дуже сучасно, якби я потрапив туди у минуле, то не відразу б зрозумів що це 1930-ті роки, тільки автівки старі і мода у людей інша, але можна подумати що це доба перших польотів на місяцьз нетерпінням очікую коли весь історичний контент збруть для програми у віртуальній реальності щоб просто можна була прогулюватись минулим
Двадцятих років у Нью-Йорку ще, здається, не було.
New York in the Snow, 1920-1929
The Ninth Avenue Elevated: New York, 1929
Я от вже прогулююсь.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteЩоб відчути атмосферу Нью-Йорку 1920-30-х, можна взяти першу "Мафію", там навіть є режим прогулянки.
А у мене зараз стоїть Assassin's Creed 3, де відтворений Нью-Йорк та Бостон 1770-х років і події війни за незалежність, можна навіть з Вашингтоном трохи побалакати під час зимівлі Континентальної армії у Веллі-Фордж.![]()
хах) я теж так занурювався в історію))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Бровари будуть чинити опір
Ще цікаво паралельно з цим подивитися серіали чи фільми щодо окресленої епохи, відбувається більш повне занурення у епоху - я от декілька днів тому подивився "Патріот" з Мелом Гібсоном, дуже в тему.
Ще є крутий серіал Turn: Washington's Spies, там події розгортаються біля Нью-Йорка в нелечкому селі в ту добуThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Шукав колись його на трекерах, не знайшов.
Найкраща гра всіх часів і народів.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Warszawa 1935 - miasto, którego już nie ma
Niedzielny poranek w Warszawie 1955 kolorowy film
Герої стрічки їздять на чудернацькому французькому автобусі Chausson APH-1 "з рилом", які тоді ходили по Варшаві поряд з угорськими MÁVAG та Ikarus 601.
Хай буде трохи Бронкса 1980-х. Може, наші нью-йоркці згадають щось цікаве щодо цього району.
New York South Bronx 1982
The Bronx in The 1980's
Дану тему дивляться 1 користувачів. (0 користувачів та 1 гостей)