Останнім часом бачив пару цікавих статей, думаю варто зробити окрему тему про цю епоху.
Чечены - это не те люди с которыми можно рамсить. В Москве это знают все. В Киеве этого не знает никто.
Останнім часом бачив пару цікавих статей, думаю варто зробити окрему тему про цю епоху.
Чечены - это не те люди с которыми можно рамсить. В Москве это знают все. В Киеве этого не знает никто.
✙✙✙
І про львівських бандитів 90х. Тут вже ніяких кавказців не було.
Владимир Марко - киллер по прозвищу Биба часть 1
Владимир Марко - киллер по прозвищу Биба часть 2
✙✙✙
У 90-ті в Києві чеченський рекет вважався найнадійнишим, якщо купити їх "кришу" (вона коштувала більше ніж інших) то тебе ніхто не чіпляв, бо їх всі дуже боялись. В нашому оточенні були бізнесмени які користувались послугами чеченців і мені запам'ятались деякі розмови про них)
Харків до того, як до нього зійшов з небес кернес
Євробляхи 90-х. Я й не знав, виявляється, їх так ще тоді називали.
у нашого знайомого була євробляха з Литви ще у якомусь 1993
Два гопніка у лижних шапочках посміхнули. Кореспонденти знайшли кого питати.![]()
Тебе в 1993 году было столько же лет как им?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ні, я був старшим. У 1993-му почав в університеті працювати.
90-ті то були найкращі часи
capital city Dnipro
Так, у 90-тих в Україні був дуже високий рівень життя, не треба було працювати, ніяких проблем не було, пішов во дворі погуляв, потім вдома погуляв, мультікі подивився. Рай був а не життя.
Харків 1990 рік
я у 96-97-х спостерігав з вікна за наркотами, які приходили до якоїсь бабки отримувати нову дозу і здавати використані шприці.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Дану тему дивляться 1 користувачів. (0 користувачів та 1 гостей)