Остапе, а чим вакцинували?
Остапе, а чим вакцинували?
Це все відказники? В дають якийсь документ, який свідчить , що ти чіповиний? Чи ще нема загальної форми паспорта вакцинації?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Covishield.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
В нас вже більшість перехворіло. І напередодні вакцинації здавали ІФА. У дуже багатьох IgG високий. Тому й так і вийшло,що вакцинувались або ті хто взагалі не хворів, або вже малий титр IgG.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Нас спочатку вакцинувалось десь 15%, але потім згадали статтю статуту, де було вказано, що всі обов'язково мають бути щеплені, і потім почалась масова вакцинація...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Теж це цікавить.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Документів на руки не видавали. Але дані вносили в певну програму.
А вакцини нормально зберігають, доставляють і все таке?
А можна попросити збільшити інтервал між 2 уколами, та Астро Зенека більше ефективна в такому випадку?
У США тестують нові ліки проти Covid, результати – обнадійливі
https://www.pravda.com.ua/news/2021/03/8/7285902/
У Словаччині більше довіряють "Спутнику V", ніж AstraZeneca й Moderna – опитування
https://www.pravda.com.ua/news/2021/03/8/7285906/Близько 55% респондентів заявили, що вони готові пройти вакцинацію з Pfizer/BioNTech, в той час як приблизно 35% відкинули американо-німецьку вакцину.
Опитування також показало, що російський "Спутник V" є другою найбільш прийнятною вакциною для словаків, випереджаючи вакцини AstraZeneca і Moderna: 53% словаків проголосували за вакцинацію нею, а 35% заявили, що виступають проти її використання.
За словами прем'єр-міністра Ігоря Матовича, ці результати показують, що купівля російських вакцин змінює правила гри, коли мова йде про коливання населення з приводу вакцинації.
Я приєднався до статистики за 24 лютого.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Все почалося 19-го лютого з легкого першіння у горлі. як при звичайній застуді.8 147 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 25 лютого 2021 року.
Десь 20-21-го піднялася температура до 37,5-37,9(38 і більше я жодного разу не бачив у себе), з'явилася ломота по всьому тілу, загальна слабкість і стало важко ковтати.
22-го звернувся до лікаря - він відправив на загальний аналіз крові і провів стандартні свої перевірки. З диханням все ок, температура зранку уже норма, а на вечір піднімається до 37.
24-го лікар подивися на аналізи і рекомендував здати тест на COVID - тест позитивний. З цього дня я "став" на карантин. Уже кілька днів як температура стала нормальною, а із скарг по здоров'ю залишилося лише горло і трішки заклало ніс. З цього ж дня на карантин дома залишилась і дівчина - зателефонувала до сімейного лікаря і він відкрив їй лікарняне.
Станом на 08.03.21 у мене залишається легкий дискомфорт у горлі. За всі два тижні тільки на початку була температура з ломотою в тілі+горло. Сподіваюсь наслідків ніяких не буде. Дівчина здавала тест 04.03 і в неї він був негативний. Тест на антитіла не здавала. Ніяких симптомів хвороби у неї не було. Живемо в одній квартирі.
Лікування було симптоматичне - спрей для горла, льодяники і багато чаю з малини.) Лікар назначив антибіотики на 3-дні - я їх пропив хоч і вважав це зайвим.
Повторний тест не здавав.
P.S. Здивувало пох**стичне відношення до карантинів і все що з цим пов'язано. Я думав, що хоча б програму на телефон попросять встановити, а виявилося все на моїй совісті. Хочеш іди облизуй фрукти/овочі в магазині, а хочеш сиди вдома. Звернутися дівчині до сімейного лікаря, то була наша ініціатива. На контактних осіб всім наплювати. Ну то вже лірика...
А правда що ВІЛ-інфіковані не хворіють ковідом, бо приймають свої ліки?
Ні. Хворіють, як і всі. В мене тітка лікар-інфекціоніст (СНІДолог). Хворіють і ті, що на терапії, і ті, що без (кеп).This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Зараз у нас рух побільше, ніж у жовтні. Кисневі місця знову всі забиті. Розгортаємо нові ліжка.
"пиздець шо коїться!"
Щось в цій темі нудно. Ви після другої дози обов'язково зробіть собі третій контрольний в сраку, бо вільних доз хоч ведрами заливай, пропадають. А найхитрожопіші бачу не дуже поспішають собі колоти.
"Дуже круто все виглядало. Бригада 4 людей з ноутбуками, реєструють Ще одна вакцину вводить.
Бажаючих справді мало...." справді, дурних виявилось небагато, можна і понти погоняти.
"І прийде час, коли один скаже "Слава Україні! ", а мільйони відповідатимуть "Героям слава!" (Степан Бандера.)
а вот это действительно смешно. covishield окзался нифига не shield`ом
https://hromadske.ua/ru/posts/sanvra...sle-vakcinaciiГлавный санитарный врач Виктор Ляшко заразился коронавирусом на 13 день после получения первой дозы вакцины
На це головний експер-вірусолог форуму Sunkid відповість, що "в нього ще не встигли виробитись антитіла".
А другий експерт відповість: "це тому що він ще не зробив другу дозу (чи зробив)".
Третій експерт скаже що: "це ще треба довести".
Четвертий відповість "що якби не щеплення, міг би одразу коні двинути"
На що*п'ятий*відповість "що ти тут даєш посилання на якусь помийку - громадське".
"І прийде час, коли один скаже "Слава Україні! ", а мільйони відповідатимуть "Героям слава!" (Степан Бандера.)
Дану тему дивляться 5 користувачів. (0 користувачів та 5 гостей)