це не перемога а повна зрада
Армія СРСР у Афгані виглядала куди більшими бомжами чим воюючі сторони в Югославії:
![]()
це не перемога а повна зрада
радянські солдати виглядали як мандрівники часом з 1943 року
Не можу без здригання згадувати, що я носив ту форму. Причому з панамою, як на останній фотці.
як на мене то якраз панама єдина годна річ в тый формі. Коли стрибав з парашутом у нас інструктор в такій ходив, вона йому в свій час дуже рідною стала мабуть.
Літаки летять! Будемо всіх бомбить!
Это старая форма ,когда я служил в такой форме ходили только в СА,а у них были афганки с накладными карманами и бушлаты нового типа.А погранцы вообще в парадке шманают деда,дичь какая то,Хотя в Средней Азии я смотрю фотки в фуражках,пардке там я смотрю своя мода была.. Нас переодели в новую форму кажется с 1985 года. И Сункид не гони панама как панама закрывала нормально голову в жару,флрма как форма что лучше было в шинели и пилотке ходить,сапоги тяжёлые были и вечные портянки,у меня вот к форме претензии не было кроме сапоги панама нормално. Правда шапки эти зимние это что то,ну только в мороз сильные хороши. А так перекошеное чуд юдоThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Я не нашёл ну типа такое ,в цвете хрен найдёшь
Выводили из Афгана уже в бушлатах
![]()
Last edited by concord2000; 16-02-2021 at 23:51.
Коли ти старослужащий і можеш її запрасувати під ковбойську шляпу, то воно ще нічого. А до цього виглядаєш як ідіот.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Так, черевики середньоазіатскої форми були великим плюсом.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Шо це таке черевики среднеазиацкой формы ???
Звичайні ботінки (з носками), які у Середній Азії носили замість чоботів. Я називаю цю форму середньоазіатською, бо не знаю, де ще її носили. У нас у Туркестанському окрузі носили.
У нас на Кавказе сапоги,ботинки или туфли я уже не помню только в парадке.
Облога Сараєва стала найдовшою облогою столиці Боснії і Герцеговини в історії сучасної війни. Спочатку вона була обложена силами Югославської народної армії, а потім збройними силами Республіки Сербської і так званими російськими добровольцями, вихідцями з колишніх радянських республік, в основному, з Росії. Облога тривала під час Боснійської війни від 5 квітня 1992 року по 29 лютого 1996 року (1.425 днів), це втричі довше, ніж час облоги Сталінграда і на рік довше, ніж час блокади Ленінграда.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9E...94%D0%B2%D0%B0
Горить боснійський парламент
Evstafiev-sarajevo-building-burns
User:Evstafiev, Mikhail Evstafiev, CC BY-SA 2.5 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5>, через Викисклад
1995 рік, босняки зустрічають у місті Тузла героїв, що розбили сербів у битві під Возуче.
Дану тему дивляться 1 користувачів. (0 користувачів та 1 гостей)