https://www.facebook.com/permalink.p...273263&__cft__[0]=AZX_Yw0Q9LWrrO7GqO1SlRO1odm1EudWlAMGS24cGo2UQ6K16 w60YU8S9GvtcK7SdtNhApk01jrMaHQP6eXt4elgwzmYgisENAS MA6lJvUVWJbsFdf9dxvs7qCItBHDIsxg&__tn__=%2CO%2CP-R
capital city Dnipro
Ну что там у вас с метро,с момента разрешения взрывов в Киеве уже прошли 400 метров и главное отчитались ( я знаю что разные грунты).У вас просто полнейшая тишина.
работы идут, просто наверное на отчеты времени нет, на всех стволах есть движение, в районе Музейной идет подготовка к взрывам, монтируют вент оборудование, думаю что скоро будут цыфрыThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
capital city Dnipro
capital city Dnipro
capital city Dnipro
capital city Dnipro
дуже лажова реставрація, ну хоч не знесли і на тому спасибі.
Літаки летять! Будемо всіх бомбить!
виглядає як щось збудоване у 2001 році
Не розхитуйте зелупу бо порох нападе (c) головний афро-лівак
Матеріали сучасні, вікна на баштах замурували, рами віконнні не відповідають оригінальним, кольори ці всраті
Літаки летять! Будемо всіх бомбить!
просто мізки тих проектувальників, так у тому часі і залишилися.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
DIeMISSION
WINDMAUL
per russo touristo
подібні будинки будував Городецький. У моєму місті схожа за фасадом споруда. Таки МОДЕРН.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Реставрація не так щоб і зразкова, але вдало. Майже оригінальні вікна.
Така будівля існує одна у місті.
Соромно за Дніпро, що так знущаються з минулим обличчам міста.
DIeMISSION
WINDMAUL
per russo touristo
capital city Dnipro
Дану тему дивляться 1 користувачів. (0 користувачів та 1 гостей)