Ветас я в печали![]()
Ветас я в печали![]()
Динамовский болид неожиданно завёлся![]()
Йдемо вперед за Гетьманом!
Я тежThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
Якщо погано керувати країною, то всі хороші люди з неї поїдуть.
Все ж школа ДК це рівень, молоді гравці практично відразу вливаються в основу і показують достойну гру, з такою школою треба активно працювати на ринку, заробляти на трансферах і правах, або ставити в основу і нівякому разі не маринувати їх у дублі, як це часто буває.
я видел это интервью,и меня оно очень обнадёжило .1 Динамо он не покупает,2. Есть большая надежда что всётаки он вернётся в футбол и Металист.Вот только бы ему Челси не пришлось формально переписывать.У Абрамовича начинаются проблемы в Лондоне,а они друзья.В Украине пару активов он уже приобрёл у друга.
но в целом очень хорошее положительное интерьвью ,плюс на футболе он всё время сидел смеялся со Светличной ,отношения со властью наверное хорошие.
Бернард всьо![]()
Если говорить о его карьере — да.
Бешик-таш, Бешик-на-таш-а
Впрочем ничего нового, будет русских Наташ радовать))
Чому? Бешикташ має всі шанси зіграти в ЛЧ, а турецький чемп приблизно того ж рівня що і наш, навіть вищогоThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Та я думаю сейчас выше нашего чемпа, особенно что касается середняков и аутсайдеров. Там бабос серьёзный, инфраструктура уже на уровне.
Не вірю, що його ніхто не хотів з топ-5.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Скоріш за все хотіли. Але команди без перспектив на єврокубкиThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Може й так. Але чомусь здається, що він обрав хорошу зп замість норм чемп.
У него травма плеча,и плюс зарплату он хотел 4 млн.Не думаю что он нужен кому то в топ-5,слишком он нестабильный .Они и помоложе могут взять на перспективу,да и налоги там большие.
Дану тему дивляться 1 користувачів. (0 користувачів та 1 гостей)