Я бы так не сказал,сыграли не плохо моменты были. Но немцы голы в одно касание забивали ,класс намного выше команды и игроков
Я бы так не сказал,сыграли не плохо моменты были. Но немцы голы в одно касание забивали ,класс намного выше команды и игроков
а тем серби якось якось не про по-братьськи з росіянам. точніше як брат сестру в кіно.. Ну ви поняли, короч) 5:0!
і що також радує, при цьому серби не просту грохнули брацкій народ, а ще не пустили кацапів в дивізіон А
Last edited by melv; 19-11-2020 at 01:08.
Печально,был бог на поле .
Та дніще повне(((
Да сезон не удался,Забыть его .Ну по первому тайму что то мне не нравиться Пятов.Боюсь представить что будет во втором.
Там швейцарці викупили собі місце в елітному дивізіоні ліги націй і викинули нас давши технічну поразку.
Пятов сегодня просто так в воротах решил постоять,4 стандарта и четыре гола. Шахтёр если проигрывает то проигрывает уже по крупному.
Йому вже давно на пенсію пора.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Мені здається , що пару років тому фіг хтось дав би технічну поразку нашій збірній за таке.
Тільки бидло може жити в країні і при цьому ненавидіти культуру, традиції, історію і не знати мову цього народу.
А мне кажется банальная местичковость, все суды то в Швейцарии. Наши должны идти на апелляцию не задумываясь. Или нам что не договаривают,может у нас был какой то косяк о котором нам не договариваютThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Якби пару років назад так само стояв вибір, кого лишати у вищий лізі: Швейцарію чи Україну, то дали б поразку нам не замислюючись. Але будь на місці України якась Німеччина, то шукали б компроміси.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
в мене теж якось склалось враження, що спеціально зливають. може Каштру - вже всьо?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ну не можуть вже так безхарактерно 2 гри не з топом зіграти
Ну за великим рахунком ми не знаємо того що відбувається в самій команді.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Стосовно Каштру, він наче й не поганий тренер, але йому не вистачає "яєць", надто якийсь правильний та м'який, треба мати більше характеру аби тренувати команди рівня ліги чемпіонів.
Тим часом, Зорька здобула перемогу на АЕКом (за допомогою Чигринського)))
Хоч хтось порадував
Скоріше, за допомогою Шахова.
Мне кажется переход поколений и слабенькие молодые игроки. Да Каштру интелегентный тренер,но там же есть Срна. Правильно вчера написали в СМИ куда делся бойцовский характера Шахтёра ???This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ну это же мучение какое то,до 85 минуты так изводить болельщиков .И состав был сильный. И Днепр сейчас посредственная команда,ну недаром же 4 поражения подряд. Да с такой игрой какой там Реал,тут хоть бы вторыми остаться. Такие команды они должны 5-0 в первом тайме выносить,первый тайм полнейший отстой.Шахтёр должен усилиться в межсезонье,а то румын станет чемпионом .А этого допустить никак нельзя.
Дану тему дивляться 7 користувачів. (0 користувачів та 7 гостей)