Да всё таки бендеровцы пьют особенную воду.Уволили Шумского . В славном городе Лева если за сезон не уволят тренера в команде скучно будет жить.И самое главное что во всех львовских командах такая тенденция.
Да всё таки бендеровцы пьют особенную воду.Уволили Шумского . В славном городе Лева если за сезон не уволят тренера в команде скучно будет жить.И самое главное что во всех львовских командах такая тенденция.
Херовый жребий. Сколько левых команд, а попали топы в соперники в Ле.
меня нет я уехал ................![]()
Шо с командами весна сделала.,я такого напряжённого отбора в кубок не помню уже давно. Динамо еле еле по пенальти прошло не забил сыграв на 0 120 мин,Александрия прошла Днепр только по пенальти. Зоря выиграла я смотрел если быть обьективным гол не засчитали Вересу ,самый весёлый матч. Шахтёр одно разочарование особенно 1 тайм ,какой там Тете 20 млн,100 000 в базарный день. Криза конечно в команде и как я смотрю идёт смена поколений. И никакой старый румын бы там не помог. Всегда не любил Хочолаву ( он конечно красавчик и женится на моделях ) но ошибся из за него гол прилетел ,так ещё и две жёлтых заработал. И Коноплянка одни слёзы................
Я вот чёто не понял Собуцкого же отстранили пожизненно и запретили заниматься футболом ???
и избиение судей прям в их раздевалкеThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
Насправді це дуже добре коли команди нижчі рангом вибивають лідерів. Колосу вчора теж не вистачило краплі холоднокровності перемогти ДК.
Т.ч. розвіюється міф про "непереможних", і команди починають грати в футбол, а не програвати вже у підтрибунках ще до виходу на поле, коли чують гучні імена "Шахтар/Динамо"
Ну хоть какая то конкретика,пусть быстрее возвращается.
Я тоже не понял какой офсайд если Додо стоит на штанге ??? Вообще на Футболах твориться какие то чудеса. И Ахметов там точно не причём,такое ощущение что Денисов не справляется с занимаемой должностью .Хотя я его очень уважаю как человека и его позицию по Донбассу и Украине. Но к каналу это не относиться. Я так понимаю Ринат просто давал им кучу денег и зарабатывать они разучились и кажется ему надоело. Суркисы ,беня и 1+1 просто напросто закрыли всё спортивное направление из за его убыточности .А в интеренете Про дижитал футбол ( или как там оно называется) без Циганика ужасная программа.
Хоча я Олімпік і не люблю, але гол був чистий і по грі вони його заслужили. Прикро коли віднімають голи у "меншеньких" команд, адже їм вони даються набагато складніше ніж лідерам.
Позиція Додо там не має значення. Оффсайд рахують по передостанньому гравцю, а ним був Трубін. Тільки там все одно оффсайду не було, бо автор голу був далі від воріт ніж Трубін.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Заждіть, а як офсайд взагалі може бути можливий при виконанні кутового, адже кутовий - це завжди пас назад
Так там же, наче, розіграш був.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Всё запутано.........пусть итальянец обьясняет ," а то нахуй он там нужен"
Звичайна подача з кутового. А при кутовому офсайд не зараховують. Тому незнаю навіщо там лінію малювали режисери. Поясненням може бути те що гравець Олімпіка ( якаго збив Трубін, а потім перечепився через нього ж і впав) блокував дії голкіпера. Але в цій ситуації, коли гравець сам йшов на м'яч і не міг бачити кіпера, через те що той був позаду нього, виглядає висмоктаним із пальця поясненням.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Last edited by Malco; 08-03-2021 at 07:49.
Щось ніхто не пише про виліт Мессі і Роналду з ЛЧ в 1/8.![]()
А це ж точно Ювентус теж вилетів)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Дану тему дивляться 8 користувачів. (0 користувачів та 8 гостей)