та хз, я копіпастнув простоThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
та хз, я копіпастнув простоThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Літаки летять! Будемо всіх бомбить!
Три шляхи значить, що ці 12 команд поділять на 3 групи по 4 команди, які зіграють між собою півфінали і фінал. Відповідно з цих 12 команд на ЧС вийде триThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Si vis pacem, para bellum
в групах грають групові матчі а не фінали і півфінали,і якшо в групі 4 команди то кожна повинна грати із 3-ма іншими - три матчі,а не 2. Короче ви мене запутали остаточно )))
Я как чувствовал ,даже не смотрел. После карантина команду как подменили,а у Шевы опыта то нет как тренера.Это его полная вина не тех людей вызывает в сборную
Там вскользь видно проект стадиона ,крыши насколькоя понял почти не будет. Ну в принципе они конечно строят не только стадион и ещё кучу спортивных секций .Конечно на те деньги что они выделяют маловато будет,это не чисто футбольный стадион как в Петрово.
Last edited by concord2000; 03-04-2021 at 11:58.
Первый раз проект что бы сделали с крытой крышей ,он мне не особо нравиться но всё же ,но только Кристал там на ладан дышит и занимает последнее место с 6 очками,вылетит во вторую лигу.
це такий піздос в 2021 році зносити старий совковий стадіон шоб на його місці побудувати точно такий самий новий совковий стадіон,шо в Кривому Розі шо у Рівному.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
лол)) це просто візуалка, яка навіть на відео видно, що нічого спільного з проектом не має. Напевно, що й самого проекту не існує.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
У Кривому Розі навіть накриття трибун не передбачено, просто зведуть такий сами пострадянський стадіон.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ЩО то за персонаж в кольоровій сорочці з Інгульця? Наче з якоїсь комп’ютерної гри чувак
Літаки летять! Будемо всіх бомбить!
Поворзнюк президент Ингульца это он строит.Отсидел в дисбате в армии,возит в машине автомат и ездит с охраной, такой одиозный селюк а ля 90. Я кстати тоже в этот раз обратил на рубашку вниманиеThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Дану тему дивляться 2 користувачів. (0 користувачів та 2 гостей)