візуально не можу таку швидкість уявитиThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
візуально не можу таку швидкість уявитиThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
Не розхитуйте зелупу бо порох нападе (c) головний афро-лівак
На аполона трохи схоже. Якщо їм вдасться це реалізувати, то я визнаю, що вони не лише копіпастити здатні.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
нарешті визнання чогось китайського від тебе))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
я теж одразу про Аполон згадав, бо свокова Луна напряму летіла на Землю, без рандеву
Бровари - це не для киян
ну це реально складна технологічна і наукова місія яка демонструє здатність розробляти і втілювати унікальні проекти. Хоча, насправді, це ще не повністю унікальний проект, але я не думаю, що вони там щось з 1965 року скопіювали, хіба що теорію.
Мені Китай огидний як держава, насамперед через концтаборі там, цьому немає ніякого виправдання, але було б круто якби вони втілили у життя заморожені місії НАСА на Титан, Енцелад, Європу, що значно цікавіше було б за увесь цей двіж на Місяці або Марсі.
ну просто Чане 8 у 2027 році вже буде будувати форпост на Місяці, тож думаю вони всі сили кинули саме тудиThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Бровари - це не для киян
3:52
Бровари - це не для киян
Прогнозоване зіткнення Бенну із Землею 25 вересня 2135 року
![]()
Бровари - це не для киян
мене місяць взагалі не сильно цікавить, ну хіба що в плані туризму та обсерваторій, ще було б прикольно там колись прискорювач частинок збудувати, а ось Титан, Енцелад та Європа це справжні унікальні позаземні середовища з якоюсь активністю, хоча б геологічноюThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
І це пише освідчена людина. Та без бази на місяці все інше ніколи не буде ні поноцінно досліджено, ні колонізоване. Саме на місяці будуватимуть величезні кораблі для подорожей до всіх тобою вказаних планет, а потім і даліThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
лол
Шось вони затягують, посадка завтра в 17:13 за Броварами
Бровари - це не для киян
Бровари - це не для киян
Бровари - це не для киян
Цікаво, чи дійсно вдасться привезти аж 2 кг порід з Місяця
Три радянські апарати Луна в сумі доставили всього 301 грам, крім того це буде перший привезений ґрунт з невидимої сторони Місяця
Бровари - це не для киян
В березні наступного року Індія хоче ще раз відправити свій ровер на Місяць, так як орбітальний досі працює, то цей раз ракета буде лише з ровером і ландером) Цікаво чи вийде цього разу)
Бровари - це не для киян
Дану тему дивляться 1 користувачів. (0 користувачів та 1 гостей)