Сторінки 91-91 ПершаПерша ... 4181899091
Результати 1,801-1,807 з 1807

Тема: Кіно

Свiдок Перемоги Аватарка USSR-UA
    Постів
    21,087
    Подякували: 24,908
    Цитата Originally Posted by Veles View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    До речі, прочитав, що кінцівка цього фільму мала бути вкрай іншою але через аварію з гелікоптером з якого велися зйомки, вирішили завершити так як завершили.
    Я якраз тобі писав за це))

Спойлер
    Бровари будуть чинити опір

Свідомий Аватарка Veles
    Постів
    23,360
    Подякували: 40,881
    Круто! Я протягом фільму не міг розібратися хто всіх вбиває, а тут виявляється режисер теж до кінця не знав хто кого вбиває ))

До речі, сама проблема з подібним спостереженням зараз набагато актуальніша ніж тоді, зараз таке значно легше влаштувати, думаю таких фріків десятки у світі які втілили все це у життя

Свiдок Перемоги Аватарка USSR-UA
    Постів
    21,087
    Подякували: 24,908
    Цитата Originally Posted by Veles View Post
    Круто!
    Можна було б зробити що, вони обидва вбивці) Просто поділити жертв на двох) В обох є мотиви)
    Бровари будуть чинити опір

Гетьман Аватарка V_etas
    Постів
    6,666
    Подякували: 10,116

Цей файний пост оцінили:

Тільки бидло може жити в країні і при цьому ненавидіти культуру, традиції, історію і не знати мову цього народу.

Гетьман Аватарка V_etas
    Постів
    6,666
    Тільки бидло може жити в країні і при цьому ненавидіти культуру, традиції, історію і не знати мову цього народу.

Гетьман
    Постів
    9,198
    Подякували: 5,992
    Ну не знаю,если бы он вышел сразу за 1 это было бы так. А так все были в ожидании ну что переплюнет 1 ,ну скажем так не переплюнул. Если бы не ожидания в принципе не плохой фильм. Но первый был революционным ,со свежей идеей ( а с этим в Голивуде все напряжно ,они уже за 100 лет все сюжеты любовь,предательство ,героизм,история и т.д .... всё уже десятки раз переиграли в кино) .А сейчас это просто дорогой ,хороший фильм. Сейчас сильно продвинулись технологии и он уже не удивляет.Пока я так понимаю лучшим в этом году будет Дом Дракона . Хотя фильм хорош ,но моё мнение за 20 млн за серию можно было бы побольше экшена а не разговоров.Ну говорят продолжение будет круче ,ну ну посмотрим.

Гетьман Аватарка V_etas
    Постів
    6,666
    Цитата Originally Posted by concord2000 View Post
    Ну не знаю,если бы он вышел сразу за 1 это было бы так. А так все были в ожидании ну что переплюнет 1 ,ну скажем так не переплюнул. Если бы не ожидания в принципе не плохой фильм. Но первый был революционным ,со свежей идеей ( а с этим в Голивуде все напряжно ,они уже за 100 лет все сюжеты любовь,предательство ,героизм,история и т.д .... всё уже десятки раз переиграли в кино) .А сейчас это просто дорогой ,хороший фильм. Сейчас сильно продвинулись технологии и он уже не удивляет.Пока я так понимаю лучшим в этом году будет Дом Дракона . Хотя фильм хорош ,но моё мнение за 20 млн за серию можно было бы побольше экшена а не разговоров.Ну говорят продолжение будет круче ,ну ну посмотрим.
    У другому Аватарі найкрутіші та революційні спецефекти.

Інформація теми

Users Browsing this Thread

Дану тему дивляться 4 користувачів. (0 користувачів та 4 гостей)

Ваші права

• Ви не можете створювати нові теми
  • Ви не можете відповідати
  • Ви не можете постити додатки
  • Ви не можете редагувати свої пости
  •