Я якраз тобі писав за це))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Спойлер:
Я якраз тобі писав за це))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Спойлер:
Бровари будуть чинити опір
Круто! Я протягом фільму не міг розібратися хто всіх вбиває, а тут виявляється режисер теж до кінця не знав хто кого вбиває ))
До речі, сама проблема з подібним спостереженням зараз набагато актуальніша ніж тоді, зараз таке значно легше влаштувати, думаю таких фріків десятки у світі які втілили все це у життя
Можна було б зробити що, вони обидва вбивці) Просто поділити жертв на двох) В обох є мотиви)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Бровари будуть чинити опір
Тільки бидло може жити в країні і при цьому ненавидіти культуру, традиції, історію і не знати мову цього народу.
Тільки бидло може жити в країні і при цьому ненавидіти культуру, традиції, історію і не знати мову цього народу.
Ну не знаю,если бы он вышел сразу за 1 это было бы так. А так все были в ожидании ну что переплюнет 1 ,ну скажем так не переплюнул. Если бы не ожидания в принципе не плохой фильм. Но первый был революционным ,со свежей идеей ( а с этим в Голивуде все напряжно ,они уже за 100 лет все сюжеты любовь,предательство ,героизм,история и т.д .... всё уже десятки раз переиграли в кино) .А сейчас это просто дорогой ,хороший фильм. Сейчас сильно продвинулись технологии и он уже не удивляет.Пока я так понимаю лучшим в этом году будет Дом Дракона . Хотя фильм хорош ,но моё мнение за 20 млн за серию можно было бы побольше экшена а не разговоров.Ну говорят продолжение будет круче ,ну ну посмотрим.
У другому Аватарі найкрутіші та революційні спецефекти.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Дану тему дивляться 4 користувачів. (0 користувачів та 4 гостей)