але якщо раніше в 90% випадків їх висміювали у кіно, то зараз показують як жертв
але якщо раніше в 90% випадків їх висміювали у кіно, то зараз показують як жертв
Бровари - це не для киян
Ну ось єдиний гей персонаж який мені зустрівся за останній час це чувак з Behind her eyes,This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteСпойлер:
Інших гей персонажів навіть пригадати не можу за останній час.
Не розхитуйте зелупу бо порох нападе (c) головний афро-лівак
ну я ось недавно дивився Руйнацію, то як на мене робити гея з дитини було не обов'язково, на сюжет це ніяк не вплинулоThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Бровари - це не для киян
Интересно есть ли стата на этот счёт? я про тему лгбт тогда и сейчас. насколько выросло в %
кстати, можно пойти в тему кино или тут обсудим. Номинанты на Оскар:
https://itc.ua/news/oskar-2021-polny...ov-na-premiyu/
для мене коронавірус зруйнував всю кіноіндустрію, я завжди бачив 50-60% фільмів з номінантів, цього разу бачив лише Бората))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Бровари - це не для киян
я дивлюся лише сериалы уже богато рокив + з фильмов лише велики премэры.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
не дививсяThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
я дуже мало фільмів бачив за останні півтора роки. Запам'яталась взагалі лише одна комедія Murder Mystery 2019 року, але там також не було гей пропаганди ))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
дуже крутой фильмец + сэндлер.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
если не считать пересмотров типа борна, хоббита, стартрека и тд
то примерный список шо побачив за пивтора рока:
Greenland, Underwater(це из разряда второсортных великих премэр)
Tenet(велика премэра) и наподобие этого премэры типа Doctor Sleep.
Henry's Crime
The Belko Experiment
The Old Guard
Yesterday
Fantasy Island
BlacKkKlansman
а це трэба побачить
Outside the Wire
Zack Snyder's Justice League
Ну ты хочешь сказать здесь нет геев ???The Old Guard
оооооооооо, третій сезон Орвіла почали знімати
Дуже гарно що я той серіал вже подивився, але б такі речі краще під спойлер. Бо, якщо вже знаєш що та як, то дивитись буде не цікаво. А серіал гарний, проте дещо затягнутий спочатку. Подивитись треба. Спочатку був здивований, що там гей персонаж, але у п'ятій серіі зрозумів чому. Як на мене, в сучасних серіалах, той рідкий випадок коли поява такого персонажа має сенс й впливає на всю історію. Я доречі десь читав що у США й Канаді цей персонаж у медіа подається не як негативний а як образ того як же йому важко у світі живеться.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Дуже сподобалось як у серіалі зіграла головну роль акторка. Вона, доречі, донька Боно з U2.
Вы извините, что я матюкаюсь, просто, блядь, как тут не матюкаться.
А кому сейчас легко ????This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
я до речі "розкусив" секрет трохи раніше ніж коли вони все пояснили. Щодо медії, то схоже на вигадку чергових божевільних які кричать про гей пропаганду. Той персонаж на 100% негативний.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"Для того щоб знайти себе у майбутньому, досить часто потрібно пожертвувати чимось сьогодні"(с) Олексій Геращенко, викладач НАУКМА та kmbs
"Для того щоб знайти себе у майбутньому, досить часто потрібно пожертвувати чимось сьогодні"(с) Олексій Геращенко, викладач НАУКМА та kmbs
Дану тему дивляться 1 користувачів. (0 користувачів та 1 гостей)