альо, я ж написав Рідний дім - це ПальчевськийThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
альо, я ж написав Рідний дім - це ПальчевськийThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Бровари - це не для киян
ОПЗЖ це єдина партія (ну ще Шарій але я якраз вранці бачив статтю про те що ніби то ОПЗЖ їх купило) яка відверто повторює всі кремлівські методички. Навіть ті кишенькові партії мерів Одеси, Запоріжжя, Херсону і тд не є такими ватними.
Вілкул ще хіба такий ватний, але він походу також злився під ОПЗЖ із своєю партією.
це не перемога а повна зрада
Бровари - це не для киян
додивіться цей трешак до кінця))
Бровари - це не для киян
Виглядає як пародія. Думаю кожному порохоботу було соромно на це дивитись, а ще коли почав говорити цей голова з Борисполя, то хоч і не відаю нічого про нього, але довіра миттєво десь на 0%, звучить як піздабол який лопатами буде вигребати бюджетні гроші (This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Не розхитуйте зелупу бо порох нападе (c) головний афро-лівак
90-річна бабця на таксі з шоколадкою рошен - його піар менеджер Трамп?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Бровари - це не для киян
Таке враження, що Порох після 2019 року вирішив вести агітацію зрозумілою 73% мовою. Виглядає жалюгідно.
Так, це не його амплуа.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
мені здається що для 73% це ще більше жалюгідноThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Бровари - це не для киян
нехай порох мене візьме в пропагандони якщо в нього такі проблеми з цим
Мда, серйозні проблеми з піарниками у Петра. І схоже, що ті, хто проєбав йому кампанію в 2019 досі з ним працюють.
Якщо коротше, як йому себе потрібно зараз продавати?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Мені здається, відповідь очевидна - як того, ким він і є, тобто як досвідченого професіонала, протиставити себе до некомпетентності зелених. Порох прийде - порядок наведе і т.д.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
kruev, melv, negve, Veles, Лешик Пшешик
Як Huntar сказав, він має сидіти в офісі на 33 поверсі і спокійним тоном розповідати що Зелупа робить неправильно, що треба робити і ще закінчувати фразою "Пане президенте, наша команда завжди готова Вам допомогти поки не пізно, бо це наша спільна країна" і тут серйозний вираз обличчя гетьмана пропадає з екрану і замість нього з'являється короткий патріотичний промо ролик під оптимістичну музику про селян, робітників, айтішників та військових.
andriyko, artyx, Huntar, Jasse James, kruev, login135, melv, negve, ukr, Лешик Пшешик
В мене таке враження складається, що Порох у своїй медіа-свідомості (саме у відчутті аудиторії, у відчутті трендів, у відчутті того чим живе і цікавиться пересічний громадянин) застряг так років 10 чи 20 тому. Він тупо веде себе як політик якщо не з 1990-х то принаймні як політик пізнього кучмізму, себто 2000-х років. Якщо у 2010-х це ще виглядало хоч і убого, але це було "снісходітєльно", то зараз, це виглядає не те що недоречно чи убого, а просто дуже тупо. Йому треба кардинально працювати над своїм іміджем та наймати висококваліфікованих спеціалістів, і не лише із піару чи імідж мейкінгу, а і тих хто б розповів і пояснив йому на рівні психології як розуміти себе і як він виглядає зі сторони для молодшого покоління, а виглядає він для них підстаркуватим і архаїчним дідом який не розуміє сучасного світу.
Маю надію люди з оточення Пороха це прочитають.
Я чомусь не маю сумнівів, що цей форум і цей тред читають люди з його штабу, чомусь є така чуйка.)
Порох тут зареєстрований, питання лише під яким ніком, Бандера чи Конкорд?
нагадує часи коли були уйобішні ролики "Не Так" з КравчукомThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
гадаєш, прививка від клованів і кривляк уже почала діяти і це знову актуально?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Хвать тебе за носаThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
це не перемога а повна зрада
Дану тему дивляться 1 користувачів. (0 користувачів та 1 гостей)