Філатов сильно піднявся, вже вийшов за межі регіонального політика
Бровари - це не для киян
Доречі тільки ЄС і СН представлені у всіх обл радах, близька до цього була За Майбутнє, але підвела Харківщина і Дніпропетровщина..
І також Батьківщина тут Харківщина і Миколаївщина підкачала
Last edited by masanchick; 24-11-2020 at 17:30.
Рівненська?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Київська?і СН
кличко - единственный мэр Киева, при котором целенаправленно ухудшается дорожное движение!.
в Київській є, то просто не показалиThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Бровари - це не для киян
Там ще не все порахували в Рівненські ЄС перемагає, а в Київській у СН друге місцеThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ви тут всі дуже переживаєте за Бровари, я знаю
Тож повідомляю щоб були в курсі
Новий склад Броварської міської ТВК призначив дату проведення місцевих виборів у Броварах на 17 січня 2021 року.
Бровари - це не для киян
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
Літаки летять! Будемо всіх бомбить!
все, кроме той что по центру
кличко - единственный мэр Киева, при котором целенаправленно ухудшается дорожное движение!.
Як думаєте, Путін цього тижня зміг нарешті перевести дух?
Путін боїться перемоги Синютки у Львові
https://varianty.lviv.ua/74970-putin...niutky-u-lvovi
Андрийко боится победы Задротова в Мухожопинске Липецкой области.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ЦВК нарешті оприлюднида результати виборів мера Львова.
і вони цікаві
ось так було в 2015
і зараз
Майже ідентичні)
Виходить кількість прихильників Садового не змінилась і залишилась сталою, єдине, що йому потрібно було зробити, це привести лояльний електорат на дільниці і йому це вдалося.
Думаю, що вже немає й сумнівів, яка доля буде у львівських виборів 2025 року, а далі, то вже на скільки здоров'я Андрію Івановичу хватить ))
Десь так буде й на майбутніх президентських виборах, де Зєля отримає своїх стабільних 70%, при цьому втративши монобільшість в раді.
А чого Франик проти ЄС?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Малороси франківські...
це не перемога а повна зрада
На майбутніх президентських Зелупа отримає 6.2 а не 62)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
це не перемога а повна зрада
взагалі не зрозумів цієї паралелі: Садовий - Зелупа
я теж. Порівняння так собіThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
когда зелупа в 2024ом году вернется в квартал95 - его снимут с эфиров из-за отрицательного рейтинга.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
А ты, %username%, уже чувствуешь себя тем самым роялем?
Бурагозить токмо за поребриком!
Дану тему дивляться 2 користувачів. (0 користувачів та 2 гостей)