Враховуючи усі другі тури і переголосування... кольори партії Кернеса і його були такі ж як у Труханова, але відколи від помножився на нуль а ватні сили пішли в опозиції до його заступника, то я йому обрав майже сірий колір)
![]()
це не перемога а повна зрада
Бюджет Одеси (місто з портом а хвилиночку) такий десь як і у ЛЬвова
Літаки летять! Будемо всіх бомбить!
Вінниця здивувала на фоні Хмельницького по бюджету))
Бровари - це не для киян
До 300 тисяч приблизно однакові бюджети в міст.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
А вот чим Вінниця здивувала, так це на фоні Миколаєва та Маріуполя в яких на 100к населення більше, а бюджети +- однакові
а ще одразу видно наскільки більше пиздять в Житомирі від сусідніх облцентрів, в яких однаковий бюджетThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Бровари - це не для киян
А у Хмельницького який?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
upd 2,656 млрд. проти 4,371 млрд грн. У 2020 році. А що не так?
Ну значить скоро Хмель почне наздоганяти))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Хоча, у нас в планах третій + KFC
Тільки ця відмінність бюджету особливої різниці не спричиняє. Вінниця круте місто яке я сам ставлю у приклад багатьом (східнякам) але такий (чи не удвічі більший від хмельницького) бюджет чомусь не виливається в кілометри велодоріжок, велопарковок і т.д., з такими грошима можно було би крутіше виглядати.)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Last edited by Лешик Пшешик; 22-01-2021 at 12:37.
Імхо Хмель чи не головний лідер по Україні в плані пристойного вигляду за наявності невеличого бюджету.
Краща ситуація хіба що у Тернополі, Чернівцях (хоча там дороги убиті) та у Львові, де за того бюджету просто найкращий розвиток громадського простору в Україні.
а що у Чернівцях? бо мені здалося що там крім центру розруха коли я був, найбільша розруха з облцентрів західної УкраїниThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Бровари - це не для киян
Подивись на ССК, там будується чимало цікавих проектів, та і громадським простором займаються. У перспективі 10-20 років це другий Львів.
Не знаю як там з громадськими просторами (крім тих що були), знаю що за останніх 5-10 років там реконструювали вул. Кобилянську (пішохідну). Ще є непогані 2-3 площі (Театральна і тд). А вот елементарний благоустрій, це просто піздец. Як каже мій батько, який 25 років назад там вчився (як був розбитий тротуар тоді, так і залишився). Я два роки назад там був. Було багато вільного часу, спецом обїхав все місто по основним дорогам. Такого піздеца я ще не бачив. Я сумніваюсь що там сильно щось змінилось, бо влада там відверто нічого не робить.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
то кому з вас вірити?)) Там піздєц який я бачив у 2016 році чи вже норм?)))
Бровари - це не для киян
тут треба дивитися на бюджет розвитку. Можливо, тут різниця уже не така велика, а більший загальний бюджет просто йде на утримання більшого міста.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Так, дороги там піздєц, як і покоцана бруківка.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Дану тему дивляться 4 користувачів. (0 користувачів та 4 гостей)