А взяти баригу варіант не розглядається взагалі?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
А взяти баригу варіант не розглядається взагалі?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
взяти баригу і взяти покупця - найкращий варіант
взяти лише баригу - норм варіант
взяти лише покупця - такий собі варіант
не взяти нікого - найгірший варіант
імхо
це не перемога а повна зрада
ІМХО під останній варіант найкраще маскується
- маємо долю з бариг, зацікавлені в розвитку їхнього бізнесу. Ловимо періодично лохів-покупців, розводимо на гроші і показуємо бурну діяльність в боротьбі з наркоторгівлею для зеботиків
PS хрен з ним, коли поліція таким займається... але ж не СБУ(((
У мене однокласник працює опером в моєму районі. Якось поцікавився в нього, що буде, якщо зловлять хоча б з одним грамом. Каже, не переживай, в протоколі менше 6-ти ніколи не буде.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
"Для того щоб знайти себе у майбутньому, досить часто потрібно пожертвувати чимось сьогодні"(с) Олексій Геращенко, викладач НАУКМА та kmbs
"Для того щоб знайти себе у майбутньому, досить часто потрібно пожертвувати чимось сьогодні"(с) Олексій Геращенко, викладач НАУКМА та kmbs
ну по табличці наче ок виглядає
Я мало що в роботі СБУ розумію, тому утримаюсь від коментарів) Добре, що прибирають функції з розслідування економічних злочинів та корупції - бо це лише годівниця й мало відношення має до власне основної функції СБУ - національної безпеки. Й скорочувати не потрібно буде службу - самі розбігуться без цих підрозділів.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
Призначення голови СБУ на шестирічний строк - популізм. У нас у Генерального прокурора теж формально строк повноважень шість років. Але я зараз й не пригадаю: хто останній повний строк протримався? Та чи були взагалі такі?
Пишаюсь героями.
Служба безпеки України припинила діяльність злочинного угруповання, учасники якого причетні до створення у Харкові мережі салонів з надання інтимних послуг.
https://ssu.gov.ua/ua/news/1/categor....QxFcPNf9.dpbs
Дану тему дивляться 1 користувачів. (0 користувачів та 1 гостей)