"Для того щоб знайти себе у майбутньому, досить часто потрібно пожертвувати чимось сьогодні"(с) Олексій Геращенко, викладач НАУКМА та kmbs
Зверніть увагу що всі гвинтокрили модернізовані, тобто оснащені СОЕП Адросом - захистом від ІЧ ГСН. Тобто від таких ПЗРК як Ігла і подібні - https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90...5%D0%BA%D1%81)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
![]()
SHOW MUST GO ON!
А почему СУ 27 в голубом пикселе ,а не в сером????
Су-27 у нас чомусь саме так і фарбують, а Міги і Альбатроси в сірий.
Вертольоти також різного кольору
Хз. Грачі Міги Су-24 і Альбатроси сірі можливо тому що вони можуть використовуватися для ударах по землі, а Су-27 у нас - виключно проти ворожої авіації. Не те щоб колір якось впливав на характеристики літака, а просто хтось придумав такий концепт у лівреях авіації.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
✙✙✙
а мені подобається просто сірий колір НАТОвських літачків
У просто сірий і наші фарбують транспортні літаки.
от вони мені найбільше і подобаютьсяThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
мої харківські родичі їх більше всього бояться, кажуть "еті ваши страшниє чьорниє самольоти к нам в харьков лєтают, войну нєсут"This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Бровари будуть чинити опір
напевно через те, що в цьому кольорі вони схожі на гамериканські )))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
В тебе є настільки ватні родичі?)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
це "Харьков", друже, город русских моряковThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Бровари будуть чинити опір
ленивая жопаThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Дану тему дивляться 1 користувачів. (0 користувачів та 1 гостей)