Колись на SSC була така тема. Скількома мовами ви володієте, якими і якими хотіли би оволодіти?
Плюс цікавий трек, тут перший куплет чеської, другий - словацькою. Можна відчути різницю між мовами
Колись на SSC була така тема. Скількома мовами ви володієте, якими і якими хотіли би оволодіти?
Плюс цікавий трек, тут перший куплет чеської, другий - словацькою. Можна відчути різницю між мовами
Last edited by skiffmc; 13-11-2015 at 23:35.
2 или 3 - я точно не знаю.
PHP, Javascript
Французька це балачки .. нічого окрім звичайних фраз
Когда-то арабский учил, даже читать научился и склонять слова, мог отличить на слух три идентичных для нашего уха звука "h" но за ненадобностью забыл все давно) А так кое-как болтаю на английском. Хочу выучить испанский. Понимаю матюки на болгарском, это дядя научил, когда мы сети бросали а я греб неправильно.
Цікавий варіант.)))Азербайджанська
Что то я иногда забываю про наших закордонних друзей.)))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
По теме учу английский и польский, но понимаю, что на качественное изучение языка уйдут многие годы..
я так розумію між азербайджанською і турецькою мовами незначна різниця?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Между любыми тюркскими. Крымскотатарский кстати жутко похож на турецкий, даже больше чем на языки российских татар.
наприклад між слов'янськими мовами значна різниця, деякі повністю не зрозумілі, коли їх чуєш перший разThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Кстати, раз уже топик про языки, только недавно для себя открыл, что на азербайджанском говорят почти 30 миллионов человек во всем мире, и что азербайджанская нация состовляет 35 миллионов человек..
Турки засрали свой язык, славянизмами, элленизмами и романизмами. Так как вся элита, султаны и янычары были иностранцы. Поэтому взяли крымско-татарский язык за основу.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Как то так. Вернули своему языку чистоту.
Вільно володію англійською. Зараз вчу китайську (мандарин) - говорити поки складно, але читати можу. Колись вчив японську та корейську. Із цих трьох мов найкраще володію японською.
Last edited by Equario; 14-11-2015 at 04:57.
"Для того щоб знайти себе у майбутньому, досить часто потрібно пожертвувати чимось сьогодні"(с) Олексій Геращенко, викладач НАУКМА та kmbs
шпрехен зи дойч?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
нихт мэр)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ну и похожий на бетса, развякался!
Англійська, німецька. Колись вчив італійську, але зараз все позабув, бо не використовував мову. Та й мені більш не цікава італійська, після відвідання Іспаніі бажаю іспанську вивчити. Ну й ще зовсім трохи знаю дарі, тре вивчити теж краще
Афганский, один из наряду с пушту. Тока нафиг его учить мне непоянтно)
+ Perl, C, Pascal, SQL, Asm x86...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
и учу жабу. хочу научиться в андроид.
Дану тему дивляться 1 користувачів. (0 користувачів та 1 гостей)